-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Γουστάρω που ανέβηκαν οι τόνοι. Να είμαστε ασορτί με την προεκλογική περίοδο...
Πάντως η διαφορά για τις πτνες προ και μετά την πτώση του Υπαρκτού, είναι ότι μετά έγιναν επίσημα....
ηρθε και ο πολυδωρος πουναι στη πουτσ@ γρηγορος
οι δεξιοι στη μαιζωνετ και στη τιβι σας να βλεπετε προτοσαλτε και ευαγγελατο -
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@realzeus said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Είτε έπεσε είτε ανατράπηκε αδιάφορο. Και η δημοκρατία ανατράπηκε από δικτατορίες σε διάφορες χώρες κατά καιρούς. Επανήλθε όμως ως κυρίαρχο πολίτευμα.
Τον κομμουνισμό αυτοί που τον έζησαν όχι μόνο δεν τον επιζήτησαν ξανά, αλλά όπως αποδυκνείουν οι ιστορικές εξελίξεις ούτε να τον ακούν σαν όνομα δεν θέλουν.Για άλλη μια φορά, ανιστόρητος: https://www.themoscowtimes.com/2020/03/24/75-of-russians-say-soviet-era-was-greatest-time-in-countrys-history-poll-a69735
Απορώ γιατι το παιδεύειος, μην έχοντας την παραμικρή ιδέα από κοινωνικο-οικονομικό-πολιτικά.@argyn said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Διασκεδάζω πάντα αφάνταστα από τα, συνηθέστατα ανάξια σχολιασμού, φληναφήματα των νεοσταλινικών απολογητών των απειράριθμων εκδοχών του υπαρκτού σουρελιασμού (μολαταύτα μεταλλάξεις όμοια δολοφονικές, κατ αρχήν, ενάντια του ίδιου τους του πληθυσμού).
Για τους υπολοίπους : Ενδιαφέρουσες αναμνήσεις και σχόλια από έναν ουκρανό διπλωματούχο μηχανικό, μετριοπαθή πολιτικά αλλά δυστυχώς πληκτικό αφηγητή, γεννημένο το 1971, που αυτομόλησε στα 28 του χρόνια, νυμφευόμενος στις ΗΠΑ https://www.youtube.com/UshankaShow/videos
Τέλος για όσους εξακολουθούν να ζούν στην ιδεοληπτική φούσκα τους και επιμένουν να μιλάνε για την κακοδαιμονία των σημερινών ψευδεπίγραφα φιλελεύθερων δήθεν καπιταλιστικών οικονομιών ας ρίξουν μια ματιά στα ποσοστά δημοσίων δαπανών επί του ΑΕΠ από τον OECD (59.8% το 2020 για την Ελλάδα) https://data.oecd.org/gga/general-government-spending.htm - για ποιό καπιταλισμό μιλάμε ακριβώς?
Εμείς να δεις διασκέδαση με τους Μπακουνιστές... Ο Ουσάνκα πάντως αναφέρει πολλά θετικά της ΕΣΣΔ, αν και έζησε λίγα χρόνια εκεί. Έχουμε στο φόρουμ άνθρωπο που έζησε και σπούδασε εκεί και πηγαίνει κάθε χρόνο στο Φεστιβαλ της ΚΝΕ μαζί μου. Λες να μην ξέρει τι έγινε εκεί;
Τι να διαβάσω άνθρωπέ μου. Δεν ζω σ' αυτό τον κόσμο, δε βλέπω, δεν έζησα, δεν καταλαβαίνω τι γίνεται γύρω μου?
Αν εσύ ή οποιοσδήποτε άλλος ανατρέχετε σε διάφορες αφηγήσεις και παραμύθια για να δικαιολογήσετε τις εμμονές σας, δικό σας θέμα.
Υπήρχε ένα παραμύθι μ' ένα ποντίκι που έζησε τη ζωή του σε μια βιβλιοθήκη. Διάβαζε συνέχεια βιβλία. Και στα βιβλία μασούλαγε και φωτογραφίες από γάτους και νόμιζε ότι έχουν γεύση χαρτιού.
Όταν κάποια στιγμή ανέβηκε στην ταράτσα συνάντησε ένα γάτο. Δεν ήξερε το έρμο το ποντίκι. Δε φοβήθηκε. Νόμιζε ότι ήταν σαν κι αυτούς που έβλεπε στα βιβλία, με γεύση χαρτιού. Και ήρθε το τέλος του.
Οπότε ανοίξτε τα μάτια σας και αποδεχτείτε την πραγματικότητα. Αφήστε τις θεωρίες του Μαρξ και τα ωραία λόγια του κομμουνισμού. Εφαρμόστηκε, ήταν ένα απολυταρχικό σύστημα, κατέρρευσε, δεν θέλει ν' ακούει πια κανείς γι' αυτόν. Και πάμε παρακάτω.Η έρευνα που παρέθεσα λέει ότι το 75% των Ρώσων θεωρεί την περίεδο της ΕΣΣΔ την καλύτερη στην ιστορία της χώρας. Βέβαια όποιος δεν θέλει να διαβάσει ασχολείται με ποντίκια και ποντικοκούραδα!!!
Καλά. Δεν τους είδα να επανεφέρουν τον κομμουνισμό όμως αφού ήταν τόσο ευχαριστημένοι. Ούτε οι υπόλοιποι ανατολικοευρωπαικοί λαοί.
Πίστεψε την έρευνα εσύ. Μην πιστεύεις αυτά που ζεις και βλέπεις με τα μάτια σου. Τουλάχιστον το ποντίκι είχε και μια δικαιολογία. Πέρασε μια ζωή εσώκλειστο στη βιβλιοθήκη.
Εσείς όμως? Δεν καταλαβαίνετε τίποτα απ' αυτά που γίνονται στον κόσμο γύρω σας? Δε βλέπετε τίποτα? Ντιπ για ντιπ που λένε και στο χωριό μου...
Μεταφυσική διάσταση έχετε αποκτήσει οι εναπομείναντες κομμουνιστές. Βλέπετε και καταλαβαίνουν διαφορετικά πράγματα απ' τον υπόλοιπο κόσμο, χα, χα, χα.Ο Κομμουνισμός (Σοσιαλισμός για την ακρίβεια, δεν είχαν φτάσει στο Κομμουνιστικό Στάδιο) δεν μπορεί να επανέλθει με άλλον τρόπο, παρά μόνον με Επανάσταση.
Σου λένε οι άνθρωποι ότι περνούσαν καλύτερα τότε, αλλά εσύ θα ξέρεις καλύτερα μάλλον... -
Είτε έπεσε είτε ανατράπηκε αδιάφορο. Και η δημοκρατία ανατράπηκε από δικτατορίες σε διάφορες χώρες κατά καιρούς. Επανήλθε όμως ως κυρίαρχο πολίτευμα.
Τον κομμουνισμό αυτοί που τον έζησαν όχι μόνο δεν τον επιζήτησαν ξανά, αλλά όπως αποδυκνείουν οι ιστορικές εξελίξεις ούτε να τον ακούν σαν όνομα δεν θέλουν.Για άλλη μια φορά, ανιστόρητος: https://www.themoscowtimes.com/2020/03/24/75-of-russians-say-soviet-era-was-greatest-time-in-countrys-history-poll-a69735
Απορώ γιατι το παιδεύειος, μην έχοντας την παραμικρή ιδέα από κοινωνικο-οικονομικό-πολιτικά.@argyn said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Διασκεδάζω πάντα αφάνταστα από τα, συνηθέστατα ανάξια σχολιασμού, φληναφήματα των νεοσταλινικών απολογητών των απειράριθμων εκδοχών του υπαρκτού σουρελιασμού (μολαταύτα μεταλλάξεις όμοια δολοφονικές, κατ αρχήν, ενάντια του ίδιου τους του πληθυσμού).
Για τους υπολοίπους : Ενδιαφέρουσες αναμνήσεις και σχόλια από έναν ουκρανό διπλωματούχο μηχανικό, μετριοπαθή πολιτικά αλλά δυστυχώς πληκτικό αφηγητή, γεννημένο το 1971, που αυτομόλησε στα 28 του χρόνια, νυμφευόμενος στις ΗΠΑ https://www.youtube.com/UshankaShow/videos
Τέλος για όσους εξακολουθούν να ζούν στην ιδεοληπτική φούσκα τους και επιμένουν να μιλάνε για την κακοδαιμονία των σημερινών ψευδεπίγραφα φιλελεύθερων δήθεν καπιταλιστικών οικονομιών ας ρίξουν μια ματιά στα ποσοστά δημοσίων δαπανών επί του ΑΕΠ από τον OECD (59.8% το 2020 για την Ελλάδα) https://data.oecd.org/gga/general-government-spending.htm - για ποιό καπιταλισμό μιλάμε ακριβώς?
Εμείς να δεις διασκέδαση με τους Μπακουνιστές... Ο Ουσάνκα πάντως αναφέρει πολλά θετικά της ΕΣΣΔ, αν και έζησε λίγα χρόνια εκεί. Έχουμε στο φόρουμ άνθρωπο που έζησε και σπούδασε εκεί και πηγαίνει κάθε χρόνο στο Φεστιβαλ της ΚΝΕ μαζί μου. Λες να μην ξέρει τι έγινε εκεί;
Τι να διαβάσω άνθρωπέ μου. Δεν ζω σ' αυτό τον κόσμο, δε βλέπω, δεν έζησα, δεν καταλαβαίνω τι γίνεται γύρω μου?
Αν εσύ ή οποιοσδήποτε άλλος ανατρέχετε σε διάφορες αφηγήσεις και παραμύθια για να δικαιολογήσετε τις εμμονές σας, δικό σας θέμα.
Υπήρχε ένα παραμύθι μ' ένα ποντίκι που έζησε τη ζωή του σε μια βιβλιοθήκη. Διάβαζε συνέχεια βιβλία. Και στα βιβλία μασούλαγε και φωτογραφίες από γάτους και νόμιζε ότι έχουν γεύση χαρτιού.
Όταν κάποια στιγμή ανέβηκε στην ταράτσα συνάντησε ένα γάτο. Δεν ήξερε το έρμο το ποντίκι. Δε φοβήθηκε. Νόμιζε ότι ήταν σαν κι αυτούς που έβλεπε στα βιβλία, με γεύση χαρτιού. Και ήρθε το τέλος του.
Οπότε ανοίξτε τα μάτια σας και αποδεχτείτε την πραγματικότητα. Αφήστε τις θεωρίες του Μαρξ και τα ωραία λόγια του κομμουνισμού. Εφαρμόστηκε, ήταν ένα απολυταρχικό σύστημα, κατέρρευσε, δεν θέλει ν' ακούει πια κανείς γι' αυτόν. Και πάμε παρακάτω.Η έρευνα που παρέθεσα λέει ότι το 75% των Ρώσων θεωρεί την περίεδο της ΕΣΣΔ την καλύτερη στην ιστορία της χώρας. Βέβαια όποιος δεν θέλει να διαβάσει ασχολείται με ποντίκια και ποντικοκούραδα!!!
Καλά. Δεν τους είδα να επανεφέρουν τον κομμουνισμό όμως αφού ήταν τόσο ευχαριστημένοι. Ούτε οι υπόλοιποι ανατολικοευρωπαικοί λαοί.
Πίστεψε την έρευνα εσύ. Μην πιστεύεις αυτά που ζεις και βλέπεις με τα μάτια σου. Τουλάχιστον το ποντίκι είχε και μια δικαιολογία. Πέρασε μια ζωή εσώκλειστο στη βιβλιοθήκη.
Εσείς όμως? Δεν καταλαβαίνετε τίποτα απ' αυτά που γίνονται στον κόσμο γύρω σας? Δε βλέπετε τίποτα? Ντιπ για ντιπ που λένε και στο χωριό μου...
Μεταφυσική διάσταση έχετε αποκτήσει οι εναπομείναντες κομμουνιστές. Βλέπετε και καταλαβαίνουν διαφορετικά πράγματα απ' τον υπόλοιπο κόσμο, χα, χα, χα.Ο Κομμουνισμός (Σοσιαλισμός για την ακρίβεια, δεν είχαν φτάσει στο Κομμουνιστικό Στάδιο) δεν μπορεί να επανέλθει με άλλον τρόπο, παρά μόνον με Επανάσταση.
Σου λένε οι άνθρωποι ότι περνούσαν καλύτερα τότε, αλλά εσύ θα ξέρεις καλύτερα μάλλον...Εγώ αγαπητέ δεν ξέρω τίποτα. Αλλά ζω σ' αυτό τον κόσμος και νομίζω καταλαβαίνω τι συμβαίνει γύρω μου. Είσαι σίγουρος ότι αυτό ισχύει και για σένα? Πολιτικά εννοώ.
-
Έζησες στην ΕΣΣΔ και μπορείς να κρίνεις τι γίνονταν τότε σε σχέση με την σημερινή Ρωσία, ταβάριτς;
-
@antonmone said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Οι νέοσταλινικοι(οποία πρωτοτυπία),χαίρονται που που συμβάλλουν και αναβαθμίζουν την διασκέδαση σου,με τον εμετό Αγγελακα-Πανουση που ανέβασες δεν πρέπει να κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα!
Τώρα το είδα αυτό.
Έτσουξε σύντροφε ? Μα φυσικά και έτσουξε - μέχρι του σημείου γραμμιτζίδικης προβολής του "απαντητικού" μουσικού εκτρώματος από την ίδια την κομματική φυλλάδα του Περισσού https://www.rizospastis.gr/story.do?id=8330791 - πάντα στα πλαίσια του γνωστού "αποκηρύσσω οτιδήποτε δεν μπορώ να χειραγωγήσω" και των νεοσταλινικών πρακτικών προγραφών και επικοινωνιακής ακύρωσης όσων δεν τυγχάνουν του γούστου της κομματικής ορθοδοξίας.
Εδώ το ορίτζιναλ (όλα τα λεφτά το μινι μπακστέιτζ του Αγγελάκα στο τέλος που αποκαλύπτει ένα εξαιρετικά αυτοκριτικό καλλιτεχνικό ήθος - καθώς και τα σχόλια κνιτών και συνοδοιπόρων αποκάτου)
-
Ρωτάς-απαντάς μόνος σου,μη σου το χαλάσω!
Αγαπητέ ο μόνος που βλέπω να ζορίζεται και να κλαψομουνιαζει(sic)για νταμάρια και πέτρες σαν άλλος Γιάννης Αγιάννης (από τα Lidl )είσαι εσυ!Στο μεταξύ ρίχνεις και κανένα flame για μάνες,εγγονές κλπ αλλά δεν τσιμπάει κανένας να πέσει 4επιπεδο υπόγειο!
Συνέχισε αυτό που κανείς,εγώ περιμενω πάραυτα ανάρτηση για τα 335.888.999.000.555 θύματα των μπολσεβίκων η του παλαιοσταλινισμου(τι παπαρια και αυτή Θεέ μου)!Μεχρι τότε μπορείς να προπονηθείς ,αν θες,Σχιστό Κορυδαλλού,Πετρουπολη(όχι την Αγία)σαν σωστός Αγιάννης,Μπεν Χουρ για κωπηλασία η ότι άλλο σου κάνει κέφι η φαντασιώνεσαι! -
Έζησες στην ΕΣΣΔ και μπορείς να κρίνεις τι γίνονταν τότε σε σχέση με την σημερινή Ρωσία, ταβάριτς;
Χελόου. Ξέρεις από τότε που εφερεύθηκε η τυπογραφία, άρχισαν τα νέα να μεταδίδονται σε όλο τον κόσμο. Μετά ήρθαν κι άλλα. Ραδιόφωνο, τηλεόραση, internet. Επίσης οι άνθρωποι έμαθαν και ξένες γλώσσες. Δεν μαθαίνουν μόνο ότι λένε στη χώρα τους. Όσοι είχαν τη δυνατότητα ταξίδεψαν κιόλας, μίλησαν και με ανθρώπους από άλλες χώρες.
Δε χρειάζεται να δοκιμάσεις κάτι προσωπικά για να καταλάβεις τι γίνεται. Αλλά και σε προσωπικό επίπεδο που το θέτεις, είμαι σίγουρος ότι έχω συζητήσει με περισσότερους ΑνατολικοΓερμανούς για τη ζωή τους στο καθεστώς, απ' ότι εσύ με Ρώσους.
Αλλά όπως λένε και οι Άγγλοι you can't teach an old dog new tricks. Αν νιώθεις καλύτερα να πιστεύεις αυτές τις ανοησίες που γράφεις, συνέχισε με τις φαντασιώσεις σου.
-
Χελόου. Ξέρεις από τότε που εφερεύθηκε η τυπογραφία, άρχισαν τα νέα να μεταδίδονται σε όλο τον κόσμο. Μετά ήρθαν κι άλλα. Ραδιόφωνο, τηλεόραση, internet. Επίσης οι άνθρωποι έμαθαν και ξένες γλώσσες. Δεν μαθαίνουν μόνο ότι λένε στη χώρα τους. Όσοι είχαν τη δυνατότητα ταξίδεψαν κιόλας, μίλησαν και με ανθρώπους από άλλες χώρες.
Δε χρειάζεται να δοκιμάσεις κάτι προσωπικά για να καταλάβεις τι γίνεται. Αλλά και σε προσωπικό επίπεδο που το θέτεις, είμαι σίγουρος ότι έχω συζητήσει με περισσότερους ΑνατολικοΓερμανούς για τη ζωή τους στο καθεστώς, απ' ότι εσύ με Ρώσους.
Αλλά όπως λένε και οι Άγγλοι you can't teach an old dog new tricks. Αν νιώθεις καλύτερα να πιστεύεις αυτές τις ανοησίες που γράφεις, συνέχισε με τις φαντασιώσεις σου.
ρε συ δια αφου ενημερωνεται.
οπως και καθε ορθος δεξος.
πρωτοθεμα, σκάι κλπ -
Για άλλους κακώς δεν υπάρχει κοινωνική δικαιοσύνη, Φάνη. Η άποψή σου είναι γνωστή και καθαρά φιλοτομαριστική. Συγγνώμη που το λέω, και με όλο το θάρρος της φιλίας μας, αλλά έτσι είναι.
Εεε προφανώς! Ο καθένας μονος του ειναι και για τον εαυτό του και την οικογένειά του παλεύει. Τα υπόλοιπα ειναι θεωρίες και παραμύθια.
-
Εύκολα θα ψήφιζα ΚΚΕ αν έδινε απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα που αφορούν την επιβίωση των πολιτών στη χώρα.
Δεν δίνει όμως συγκεκριμένες απαντήσεις σε τίποτα.
Θεωρία και μόνιμη στείρα αντιπολίτευση υπό το πρίσμα της ιδεολογικής τους ταυτότητα. Έχουν περιχαρακωθεί στο αφήγημα της γενικόλογης ανατροπής από κάποιο Λαό και στην εναντίωση στη Δύση, ΝΑΤΟ, ΕΕ, ΗΠΑ κλπ... και αυτά. Τίποτα άλλο.Ίσως για αυτό πάντα ψηφίζεται από ένα συγκεκριμένο ποσοστό πολιτών και πιθανολογώ ότι οι νέες γενιές θα του ρίξουν οριστική ταφόπλακα. Ίσως το γνωρίζουν αυτό και μέσα στο Περισσό γι'αυτό και εναντιώνονται τόσο πολύ στις αλλαγές στην Παιδεία, στην Πανεπιστημιακή Αστυνομία κλπ...
Η τριτοβάθμια εκπαίδευση στην Ελλάδα είναι ο πλέον κατάλληλος χώρος για αναζήτηση/κατήχηση νέων οπαδών για τις πολιτικές ιδεολογίες/κόμματα. Και έτσι προκύπτει και η παρακμή της εκπαίδευσης. Για άλλα προορίζεται και άλλα προσφέρει.
-
Το πρόβλημα του ΚΚΕ διαχρονικά είναι ότι το κομματικό ιερατείο (η λεγόμενη "καθοδήγηση") είναι πεπεισμένη ότι κατέχει την μόνη "εξ αποκαλύψεως" μαρξιστική-λενινιστική-διεθνιστική Αλήθεια που άπαντες οι υπόλοιποι δεν είμαστε επαρκώς ικανοί να αντιληφθούμε - όσοι δε αμφισβητούν την εκάστοτε κομματική ορθοδοξία "καταγγέλονται" αυτομάτως ως εχθροί του λαού, φασίστες, αντικομμουνιστές, αντιδραστικοί κτλ κτλ ("νεροκουβαλητές στο μύλο της αντίδρασης" κατά την παλιά προσφιλή έκφραση του Περισσού).
Όταν το ΚΚΕ γράφει στο καταστατικό του "Το ΚΚΕ είναι το Κόμμα της εργατικής τάξης, η συνειδητή οργανωμένη ιδεολογική, πολιτική πρωτοπορία της, η ανώτατη μορφή οργάνωσής της" εννοεί ότι εκείνο και ΜΟΝΟΝ εκείνο γνωρίζει το ποιο είναι "το καλό του λαού" κάτι που ο ίδιος ο "λαός" αδυνατεί να αντιληφθεί διότι ΔΕΝ έχει φτάσει ακόμα στο κατάλληλο επίπεδο χειραφέτησης.
Η συζήτηση με τα κουμμούνια μπορεί να διεξαχθεί μόνον με όρους συνδιαλλαγής με μονολιθική θρησκευτική σέχτα ζηλωτών λοιπόν και όχι με πολιτικό κόμμα.
Αυτός πχ ήταν και ο λόγος που η πονηρή αλεπού Αγγελάκας απάντησε στον οχετό των ύβρεων εναντίον του για την "κατιούσα" με το δηλητηριώδες "Αριστερά που δεν αντέχει τη κριτική και δεν διανοείται την αυτοκριτική είναι κατα φαντασίαν αριστερά".
-
Εντάξει ρε, κόψτε κάτι όχι και 17 !
Ενω για τον Τσίπρα που προσπάθησε μέσω του Καλογρίτσα να κάνει δικό του κανάλι, δε λέτε τίποτα, οι υποκλοπές σας μάραναν! -
γεια σου θαναση...
ξερεις εσυ.... -
Ωραία συζήτηση, μου θυμίζει τις φοιτητικές του τέλους του 70...
Ασε που μπορούμε να πούμε και τα ανέκδοτα και πειράγματα της εποχής...
-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ωραία συζήτηση, μου θυμίζει τις φοιτητικές του τέλους του 70...
Ασε που μπορούμε να πούμε και τα ανέκδοτα και πειράγματα της εποχής...
Κανένα πρόβατο δεν σώθηκε βελάζοντας ...
-
Είπαμε πειράγματα...
Πως ξεχωρίζουμε έναν Κνίτη από μία αγελάδα ?
Από το σπινθηροβόλο βλέμμα της αγελάδας... -
Κάτσε να θυμηθώ, πειράγματα ...
- Κνίτη θυμίσου, τα ΜΑΤ είναι μαζί σου.
- Όταν έχουμε τα ΚΝΑΤ, τι τα θέλουμε τα ΜΑΤ.
- Ο Φλωράκης είναι ο πατέρας του Μαρξισμού γιατί του γ@μησε τη μάνα.
-
Και φυσικά το κορυφαίο και απολύτως αγαπημένο μου (έφτασε να γίνει μέχρι και τίτλος βιβλίου) που αξίζει ξεχωριστού ποστ:
ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΕΤΣΙ, ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΤΕΤΟΙΟΣ
-
Τι μου θύμισες μπαγάσα, ένα-ένα ξεγλιστράνε από τις γερασμένες έλικες του μυαλού μου (δεν μπορώ να τα ταξινομήσω ημερολογιακά όμως).
-
Κάτω οι "Κάτω"
Υπογραφή: Οι πιο κάτω. -
Στον καπιταλισμό υπάρχει εκμετάλλευση του ανθρώπου από τον άνθρωπο, ενώ στο σοσιαλισμό το τελείως αντίθετο.
-
-
This post is deleted!
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2