-
Διάβασες το πρόγραμμα στέγασης; Πώς σου φαίνεται; Δεν επιδοτεί βέβαια ενοίκια αλλά αγορά κατοικίας μόνο. Ωστόσο μου φαίνεται προς τη σωστή κατεύθυνση.
-
Οχι μόνο στην σωστή αλλά ένα μεγάλο μπράβο από εμένα. Το λέω ειλικρινά. Ένα τεράστιο μπράβο.
Το θέμα μου είναι πως ίσως με πετάξει έξω διότι έχει ανώτατο όριο εισοδημάτων.
Τεράστια διαφορά στο επιτόκιο ότι και να πω είναι λίγο.
Αυτές είναι πολιτικές, αυτό μάλιστα. Τέτοια σας έλεγα και εγώ πως γινόταν το 80 αλλά και το 70. Στήριξη στον λαό για να κάνει οικογένεια. -
Στροφή στο Σοσιαλισμό,
Μητσοτάκη δαγκωτό! -
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Οχι μόνο στην σωστή αλλά ένα μεγάλο μπράβο από εμένα. Το λέω ειλικρινά. Ένα τεράστιο μπράβο.
Αυτές είναι πολιτικές, αυτό μάλιστα. Τέτοια σας έλεγα και εγώ πως γινόταν το 80 αλλά και το 70. Στήριξη στον λαό για να κάνει οικογένεια.Δικαιουσαι; Καλά πόσο πιτσιρικάς είσαι;
Όντως είδα έχει εισοδηματικά κριτήρια, νομίζω με δύο παιδιά όριο 30000. -
@fiverg said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Αυτές είναι πολιτικές, αυτό μάλιστα. Τέτοια σας έλεγα και εγώ πως γινόταν το 80 αλλά και το 70. Στήριξη στον λαό για να κάνει οικογένεια.Δικαιουσαι; Καλά πόσο πιτσιρικάς είσαι;
Όντως είδα έχει εισοδηματικά κριτήρια, νομίζω με δύο παιδιά όριο 30000.μεχρι 40 νομιζω
-
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@ggab said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Είναι κοινό μυστικό οτι οι αλληλέγγυοι είναι ψηφοφόροι της εθνοπροδοτικής αριστεράς,ονόματα δεν λέμε,τηλέφωνα δεν δίνουμε..........
Πως σου φαίνεται η νέα καμπάνια της Κου-Μου-ΝΔού-Ρου που μπλέκει και τα Ελληνικά στρατά;
Εντάξει,αντικειμενικά ωραίος ο παραλληλισμός,φτιαγμένο βέβαια απο αυτούς που ονειρεύονται τη χώρα μας γκέτο των ισλαμοεισβολεων.
-
Τι ισλαμοεισβολεις;
Έλληνες πολίτες είναι οι ήρωες του βίντεο, που κολλάνε ένσημα απ τα 18, τουλάχιστον ο ένας.
Γράφει ο κανονισμός κάπου θρήσκευμα και γούστα για τους στρατιωτικους και τους φαντάρους; -
https://www.ieidiseis.gr/kosmos/163510/i-evropi-brosta-ston-kindyno-ypovathmisis-kai-parakmis
Είναι 100% ασφαλές προς αναγνωσιν, δεν περιέχει καν τις λέξεις ΝΔ ή Μητσοτάκης. Όμως αν το διαβάσει κάποιος καταλαβαίνει πόσο σημαντικό είναι ΤΩΡΑ να χαραχθεί εθνική στρατηγική στην ενέργεια. Το πρώτο μισό (και παραπάνω) της βουλγαροποιησης έχει γίνει, (ιδιωτικοποίηση ΔΕΗ) και σε λίγο πάμε για το δεύτερο μισό, δλδ να πέφτουν κυβερνήσεις (και κορμιά) για το ρεύμα. Το κλίμα της Ελλάδας (όχι όλης βέβαια) φροντίζει (ακόμη) ώστε να μην έχουμε ακρότητες, αλλά τα μαγκάλια που κοροϊδεύονται από τους πολύ/λίγο/καθόλου ΝΔ αλλα (και εδώ μέσα) θα κάνουν πάρτυ α λα 2012, όπου όταν έφτανες βράδυ Λαϊνοπουλο ξεκίναγε μια θολούρα σαν αυτή της Τσικνοπέμπτης επί Βουδανδρεα.
-
Απλα τραγικος Δ. Μπορει το κειμενο που θελεις να διαβασουμε να ειναι οτιδηποτε απο κακο εως αριστο. Τα δικα σου λογια αναδυουν αθλιοτητα.
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Τι ισλαμοεισβολεις;
Έλληνες πολίτες είναι οι ήρωες του βίντεο, που κολλάνε ένσημα απ τα 18, τουλάχιστον ο ένας.
Γράφει ο κανονισμός κάπου θρήσκευμα και γούστα για τους στρατιωτικους και τους φαντάρους;Διάβασε ξανά αυτό που έγραψα και μη βιάζεσαι .
-
@spi_duster said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Απλα τραγικος Δ. Μπορει το κειμενο που θελεις να διαβασουμε να ειναι οτιδηποτε απο κακο εως αριστο. Τα δικα σου λογια αναδυουν αθλιοτητα.
Τραγικος είσαι και φαίνεσαι, μειγμα Πέτσα και Καιριδη.
-
Εντάξει,αντικειμενικά ωραίος ο παραλληλισμός,φτιαγμένο βέβαια απο αυτούς που ονειρεύονται τη χώρα μας γκέτο των ισλαμοεισβολεων.
Είσαι λες στρατιωτικός. Νομίζω δηλαδή ότι αυτό έχεις πει.
Κάθε πότε βλέπεις γιαουρτώματα και τέτοια ρατσιστικά περιστατικά μέσα στα στρατόπεδα;Προσπαθώ να καταλάβω για ποιο λόγο έγινε χρήση του στρατεύματος στο πολιτικό βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ.
Γιατί δεν έβαλε την Εκκλησία;
Ή κάποιο Μουσουλμανικό τέμενος;
Ή κάποιο Μοναστήρι;
Ή κάποιο εργασιακό περιβάλλον σε ιδιωτική εταιρεία που γίνεται ο κακός χαμός;
Ή κάποιο υπαρκτό χωριό στην επαρχία;Τα υπόλοιπα περί της σεξουαλικότητας είναι προσωπικά θέματα.
-
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Είσαι λες στρατιωτικός. Νομίζω δηλαδή ότι αυτό έχεις πει.
Κάθε πότε βλέπεις γιαουρτώματα και τέτοια ρατσιστικά περιστατικά μέσα στα στρατόπεδα;Προσπαθώ να καταλάβω για ποιο λόγο έγινε χρήση του στρατεύματος στο πολιτικό βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ.
Γιατί δεν έβαλε την Εκκλησία;
Ή κάποιο Μουσουλμανικό τέμενος;
Ή κάποιο Μοναστήρι;
Ή κάποιο εργασιακό περιβάλλον σε ιδιωτική εταιρεία που γίνεται ο κακός χαμός;
Ή κάποιο υπαρκτό χωριό στην επαρχία;Τα υπόλοιπα περί της σεξουαλικότητας είναι προσωπικά θέματα.
Μόνο στη σχολή κάναμε και φυσικά δεχόμασταν παρόμοια χουνερια,για χαβαλέ και τίποτα άλλο. Έκτοτε ποτέ δεν συνάντησα τέτοια σκηνικά. Ξέρεις ο εγκλεισμός σε μια στρατιωτική σχολή σε ωθεί σε διεξόδους της νεανικής ενέργειας και του αυθορμητισμού. Γι'αυτό και οι ποινές πέφτουν βροχή!
Θεωρώ ότι το βίντεο δεν στοχεύει κάπου,αλλά θέλει να ξυπνήσει μνήμες. Αυτό στο λέω εγώ που σιχαίνομαι τους λαθροζαιους! -
@johanndelta said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
https://www.ieidiseis.gr/kosmos/163510/i-evropi-brosta-ston-kindyno-ypovathmisis-kai-parakmis
Είναι 100% ασφαλές προς αναγνωσιν, δεν περιέχει καν τις λέξεις ΝΔ ή Μητσοτάκης. Όμως αν το διαβάσει κάποιος καταλαβαίνει πόσο σημαντικό είναι ΤΩΡΑ να χαραχθεί εθνική στρατηγική στην ενέργεια. Το πρώτο μισό (και παραπάνω) της βουλγαροποιησης έχει γίνει, (ιδιωτικοποίηση ΔΕΗ) και σε λίγο πάμε για το δεύτερο μισό, δλδ να πέφτουν κυβερνήσεις (και κορμιά) για το ρεύμα. Το κλίμα της Ελλάδας (όχι όλης βέβαια) φροντίζει (ακόμη) ώστε να μην έχουμε ακρότητες, αλλά τα μαγκάλια που κοροϊδεύονται από τους πολύ/λίγο/καθόλου ΝΔ αλλα (και εδώ μέσα) θα κάνουν πάρτυ α λα 2012, όπου όταν έφτανες βράδυ Λαϊνοπουλο ξεκίναγε μια θολούρα σαν αυτή της Τσικνοπέμπτης επί Βουδανδρεα.
Δηλαδή η βουλγαροποίηση έγινε γιατί ιδιωτικοποιήσαμε την ΔΕΗ.
Που είναι ψέμα γιατί είναι εδώ οι ΔΕΔΔΗΕέδες και μας πρήζουν.Τους έχω νέο τέστ.
Σε οικόπεδο που βγάζουμε άδεια , έχουν βάλει την μία κολώνα, όχι στα όρια με το διπλανό οικόπεδο, αλλά 1,5 μ. μέσα στο οικόπεδο, εκεί που θα γίνει η ράμπα προς το υπόγειο. Πρέπει να τους κάνω αίτηση να την πάνε 1,5 μ, πιο δίπλα. Να δούμε πόσο καιρό θα κάνουν.Εχω και από τον επίσης "ιδιωτικό" ΟΤΕ, όπου περνάει καλώδιο τηλεφώνου, ΜΕΣΑ από το οικόπεδο, γιατί έτσι γλύτωσε μία κολώνα που έπρεπε να βάλει. Να δούμε και αυτοί πόσο καιρό θα κάνουν.
Κατά τα άλλα λοιπόν σύμφωνα με εσένα, αν αφήναμε τους γενόπηδες να μας γενοπηδάνε, δεν θα είχαμε βουλγαροποίηση, αλλά λουξεμβουργοποίηση...
-
Ξέρεις ο εγκλεισμός σε μια στρατιωτική σχολή σε ωθεί σε διεξόδους της νεανικής ενέργειας και του αυθορμητισμού.
Θα μάθουμε πολλά ξινά σιγά σιγά.
Πάντως και γω τη βρίσκω άστοχη αυτή τη Ζαίικη προσπάθεια παραλληλισμού του στρατευματος με Μπρόκμπακ Μάουντεν.
Πιο πολύ σε Εξπρές του Μεσονυχτίου φέρνει στην πραγματικότητα... -
Τώρα αν ήμουν Σπύρος θα έπρεπε να σε διαλοστειλω criu αλλά:
Βουλγαροποιηση*= Ο,τι έγινε εκεί με το ρεύμα, που οδήγησε το 2013 σε συγκρουσεις και προσωρινη ανατροπή της κυβέρνησης.
Τα έχουμε ξαναπεί, οι εργαζόμενοι δεν είναι πλέον το πρόβλημα. Εδώ έχουμε μια Ευρώπη που χάνει χρόνο, εμεις δεν έχουμε τα εισοδήματα της και την ίδια ώρα ηγουμαστε των αυξήσεων. Πρέπει λοιπόν να δούμε εμείς τι θα κάνουμε για να έχουμε την βέλτιστη δυνατή κατάσταση το χειμωνα. Αυτά λέω, αλλά νταξει μωρέ, αθλιότητες και oldschool δεητζηδες, δεν περίμενα και κάτι διαφορετικό.ΥΓ: Κάποτε λοιπόν μιας και το ρίξαμε στους καλοζωισμενους ΔΥ, η διευθύντρια του ΕΟΠΠΕΠ επί ΣΥΡΙΖΑ διωκόταν από συναδέλφους της και τα ΜΜΕ έλεγαν ότι κατέβαζε εικόνες της Παναγίας. Έδωσε μια συνέντευξη και είπε το εξής ΕΝΑ που θα έπρεπε να κάνει τους φανατικούς αντιΔΥ να την αγαπήσουν: Είπε λοιπόν ότι ο (σαμαρικος, βοθρικος) οργανισμός που δημιουργήθηκε στο 2ο μνημόνιο ΔΕΝ έχει εσωτερικό κανονισμό και έτσι όταν πήγε εκεί βρήκε κόσμο να παίρνει 3,5Κ, κόσμο ΔΕ να αναπληρώνει θέση ΠΕ (και να παίρνει το αντίστοιχο χρήμα). Όταν πήγε να τα χτυπήσει αυτά, all hell broke loose. Αλλα "φαίνονται" αυτοί εκεί πέρα; Όχι. Τους φυτέψαμε εμείς; Ναι.
*
(Το βίντεο είναι του '18)
-
@johanndelta said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Τώρα αν ήμουν Σπύρος θα έπρεπε να σε διαλοστειλω criu αλλά:
Βουλγαροποιηση= Ο,τι έγινε εκεί με το ρεύμα, που οδήγησε το 2013 σε συγκρουσεις και προσωρινη ανατροπή της κυβέρνησης.
Τα έχουμε ξαναπεί, οι εργαζόμενοι δεν είναι πλέον το πρόβλημα. Εδώ έχουμε μια Ευρώπη που χάνει χρόνο, εμεις δεν έχουμε τα εισοδήματα της και την ίδια ώρα ηγουμαστε των αυξήσεων. Πρέπει λοιπόν να δούμε εμείς τι θα κάνουμε. Αυτά λέω, αλλά νταξει μωρέ, αθλιότητες και oldschool δεητζηδες, δεν περίμενα και κάτι διαφορετικό.ΥΓ: Κάποτε λοιπόν μιας και το ρίξαμε στους καλοζωισμενους ΔΥ, η διευθύντρια του ΕΟΠΠΕΠ επί ΣΥΡΙΖΑ διωκόταν από συναδέλφους της και τα ΜΜΕ έλεγαν ότι κατέβαζε εικόνες της Παναγίας. Έδωσε μια συνέντευξη και είπε το εξής ΕΝΑ που θα έπρεπε να κάνει τους φανατικούς αντιΔΥ να την αγαπήσουν: Είπε λοιπόν ότι ο (σαμαρικος, βοθρικος) οργανισμός που δημιουργήθηκε στο 2ο μνημόνιο ΔΕΝ έχει εσωτερικό κανονισμό και έτσι όταν πήγε εκεί βρήκε κόσμο να παίρνει 3,5Κ, κόσμο ΔΕ να αναπληρώνει θέση ΠΕ (και να παίρνει το αντίστοιχο χρήμα). Όταν πήγε να τα χτυπήσει αυτά, all hell broke loose. Αλλα "φαίνονται" αυτοί εκεί πέρα; Όχι. Τους φυτέψαμε εμείς; Ναι.
Θα μπορούσες, αλλά δεν είχα κάνει λάικ στο πόστ του Σπύρου που σου τα έστειλε...
Φυλάγομαι και εγώ όταν τσακώνεστε μην φάω καμία αδέσποτη...
Και όμως ΠΑΝΤΑ οι εργαζόμενοι είναι το πρόβλημα.
Γιατί αυτοί μπορούν να είναι σωστοί, η ξύστες ή και λαμόγια.
Για όσα γράφεις για την Ευρώπη και το τι θα κάνουμε δεν διαφωνούμε επί της ουσίας. Απλά να μην αφήσω την ιδιωτικοποίηση αναπάντητη έπρεπε, αφού μου δόθηκε πάσα να χτυπήσω λίγο ακόμα τον φωτόπουλο...
Τέτοια περίπτωση όπως αναφέρεις είχαμε και με άλλους σαν αυτούς του ΕΟΜΜΕΧ που τον "έκλεισε" τάχα ο πιτσαδόρος και τους μοίρασε σε άλλες δημόσιες υπηρεσίες, που αρνήθηκαν να αναλάβουν εργασία και πήγαιναν κάθε πρωί χτύπαγαν κάρτα και μετά καφενείο, αλλά δεν τους ακούμπαγε κανείς με σαμαροβενιζελική συμφωνία...
-
Όταν ανέλαβε η κακιά δεξιά(?) κυβέρνηση, ανακοίνωσε επίσημα ότι η δημόσια ΔΕΗ από τη χρηστή διακυβέρνηση των Ζαίων ήταν μέσα 500 μύρια. Γιούρα, Χωρίς να έχει υπάρξει κάποια κρίση με το ενεργειακό, όπως υπάρχει τώρα. Αυτή είναι η ΔΕΗ που ονειρεύονται τα συντρόφια και ο Γιάννης.
Και μην κοιτάτε τώρα που λόγω της κρίσης κάνει τα στραβά μάτια η ΕΕ. Υπό νορμάλ συνθήκες, δεν θα επιτρεπόταν το Ελληνικό κράτος (δηλαδή εμείς) να τσοντάρει για τα χρέη της ΔΕΗ. Θα πήγαινε η φάπα και τα πρόστιμα για παράνομες ενισχύσεις σύννεφο.
Θα προσπαθούσε το κράτος να την ξεφορτωθεί όσο-όσο για να μην πτωχεύσει και γίνει χαμός στη χώρα.
Δε θέλω ούτε να φανταστώ τι θα γινόταν τώρα με την κρίση με δημόσια ΔΕΗ. Για νέο μνημόνιο θα πηγαίναμε, μόνο για πάρτυ της και για χάρη της... -
@fiverg said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Διάβασες το πρόγραμμα στέγασης; Πώς σου φαίνεται; Δεν επιδοτεί βέβαια ενοίκια αλλά αγορά κατοικίας μόνο. Ωστόσο μου φαίνεται προς τη σωστή κατεύθυνση.
Ερε και να έδιναν οι Ζαιοι δάνεια σε νέους για σπίτια , θα είχε βγεί στα κάγκελα η Ξαφα , πύρινα άρθρα στην καθημερινή από έγκριτους καθηγητές της σχολής του Σικάγο, θα προειδοποιούσαν για τους οίκους αξιολόγησης, θα έκανε τουι ο Κυριάκος για τους νέους που δεν θέλουν επιδόματα αλλά ανάπτυξη!
Για να δούμε πως θα δουλέψει το μέτρο όμως πρώτα, δεν έχω καμία απολύτως εμπιστοσύνη στους άχρηστους , μήπως πάνε να ξεφορτωθούν τίποτα άχρηστα ακίνητα 60ετιας και υπόγεια στο κέντρο οι τράπεζες;
Ξέρουμε όλες τις λεπτομέρειες;
Αυτό που ξέρω εγώ πάντως είναι πως οι Τράπεζες δεν δίνουν σεντ αν δεν είναι εξασφαλισμένο με βάση Ε1 και Ε9 δικαιούχου. Τα ίδια είδαμε εν μέσω πανδημίας που ξεφτυλιστηκε ο Υπ.Αναπτυξης περί φτηνών δανείων κλπ από πληττομενες επιχειρήσεις.Στα υπόλοιπα, ακόμη είναι φρέσκος ο σανος του αντισυριζα μέτωπο, #antizyrizafighters #zaioi_xeftiles , 3 χρόνια μετά ακόμη μέτρο σύγκρισης αποτελεί το τσίρκο του Τσίπρα όταν τα σκατωνουν;
-
Δεν νομίζω ότι στα σπίτια θα είχαμε τέτοια θέματα.
Η δεξιά προ κρίσης, είχε πάντα την στεγαστική πολιτική στις προτεραιότητες της. Ιδιαίτερα για την ιδιοκατοίκηση. Για αυτό είχε και την εργατική κατοικία και το ΤΠΔ που έδιναν δάνεια, αλλά και το ότι οι τόκοι των δανείων της πρώτης κατοικίας , εξέπιπταν από το εισόδημα.
Αυτά άλλαξαν όταν η συμμορία μετά το 2010 και σε όλη την περίοδο της κρίσης, θέλησε να πάρει τον πλούτο των Ελλήνων και να τον αρπάξουν συγκεκριμένοι έλληνες και ξένοι, κάτι που έγινε σε μεγάλο βαθμό και προφανώς οι συμμορίτες πέφτουν στο γνωστό δίλημμα. Συνένοχοι ή βλάκες. Εδώ μπορεί να παίζουν και τα δύο ταυτόχρονα.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2