-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Και τελικά ούτε οι ΝΥ ΤΙΜΕS ήταν όσο ΦΕΡΕΓΓΥΟΙ & ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ θα ήθελε ο Κυργιάκος...
Φοβήθηκαν το Twitter.gr οι ΝΥΤ και είπαν να γράψουν κάτι εναντίον του ΠΘ για να μαζέψουν likes.
Εντάξει η Σώτη Τριανταφύλλου είναι αυτή που είναι γουστάρει να προκαλεί και να τρολαρει έχει το ακαταλογιστο, το έχει κερδίσει με το σπαθί της δεν είναι καμία τυχαία.
Και οι στρατευμενοι δημοσιογράφοι στις χουντιτσες δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς, έχουν δάνεια , σχολεία , αυτοκίνητα, οικογένεια από πίσω να θρέψουν, κατανοητό και αυτό.
Για την Βίβιαν , Piliou πάντως θα διαφωνήσω, είναι ίσως η μοναδική φιλελεύθερη πένα που υπάρχει στην χώρα μας , αν και κατα καιρούς έχει γράψει κάποια διαμαντακια όπως αυτό παραπάνω παραμένει κατά την άποψη μου στην σωστή πλευρά της... δεξιάς. -
Έαν η ιστορία με τις υποκλοπές ήταν κίτρινη κάρτα για το Κυριάκο, με την διαχείριση του ενεργειακού παίρνει δεύτερη και παίρνει την άγουσα για τα αποδυτήρια.
Το θέμα είναι τι ψηφίζουμε πλεον;
Ανδρουλάκης- χειρότερος απο τον Αβραμόπουλο
Τσίπρας-μακρυά από εμας, από όλο τον Σύριζα μόνο τον Τσακαλώτο εκτιμώ.
Βελόπουλος- ουτε για αστείο
Τζήμερος - θα μπορούσε αλλά δεν μου κάθεται καλά ο ΦαήλοςΚαμιά συμβουλή;
-
mono#koutsoubas. Θα πάρεις και παράσημο απ' το Γάτο για την ανδραγαθία...
-
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
mono#koutsoubas. Θα πάρεις και παράσημο απ' το Γάτο για την ανδραγαθία...
τον έχουμε εκτός συναγωνισμό τον Κουτσούμπα
δεν το αναφέραμε καν -
Το μόνο που έχει καποια λογική, είναι να κουνήσεις απ τη θέση που στρογγυλοκαθεται ο κάθε καραγκιόζης. Να ζοριστεί λίγο κι ο καθένας που ελαφρά τη καρδία μας κάνει τον βίο αβιωτο. Τραβα με την ψήφο σου το παιχνίδι προς τα κει που θες.
Δείτε το σαν προκαταρτικα το εκλογικό παιχνίδι...
Σου αρέσει όπως πάνε τα πράγματα; Δείξε με την ψήφο σου ότι βαστάς τοίχο κι αντέχεις κι άλλο από το ίδιο.
Δεν σου αρέσει; Κουνησου λίγο αριστερότερα ή δεξιότερα. Αν δεν το αποφύγεις, τουλάχιστον να χει λίγο σκέρτσο... -
@george1977 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Έαν η ιστορία με τις υποκλοπές ήταν κίτρινη κάρτα για το Κυριάκο, με την διαχείριση του ενεργειακού παίρνει δεύτερη και παίρνει την άγουσα για τα αποδυτήρια.
Έλα μου ντέ.....την ίδια απορία έχω και απάντηση δεν μου έχω δώσει. Περίπου όπως σκέφετσαι, σκέφτομαι και εγώ. Από τα σκατά στα απόσκατα είναι ΟΛΟΙ!!
-
Τι ομοφωνία είναι αυτή στο τέλος των σχολίων.
Εκπλήσσομαι... -
Θυμάστε όταν το θέμα έφτασε στο απροχώρητο κι ο κόσμος βγήκε στις πλατείες εστω για σιωπηρη διαμαρτυρία, όπως έγινε στο Βόλο (άσχετα αν τα φασιστακια στην αντάρα χάρηκαν παντού) το "παντοδύναμο" όπως το περιγράφετε ΠΑΣΟΚ διαλύθηκε, και ένα σχεδόν εξωκοινοβουλευτικο κόμμα βρέθηκε πρωταγωνιστής.
Βρήκαν αποκούμπι στη ΝΔ τότε οι πασοκοι και πέρα από συγκυβερνητες τον πιτσαδορο, βρήκανε στήριγμα και παλινορθώνονται σιγά σιγά...
Σημασία έχει με την ψήφο να αποδυναμωνουμε τους μαφιοζους της πολιτικής και να διαλυθεί κι η ΝΔ, το προπυργιο της πολιτικής μαφίας της Ελλάδας.
Αποδυναμωμενοι θα μας βλάπτουν λιγότερο.Μακριά από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Σύριζα, οτιδήποτε άλλο μόνο καλό κάνει.
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Μακριά από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Σύριζα, οτιδήποτε άλλο μόνο καλό κάνει.
Σε αυτό συμφωνώ 100%!!
-
Όσοι έχετε έννοια τι να ψηφίσετε, ρίξτε δαγκωτό "Ανεξάρτητη Ανανεωτική Αριστερά, Ανανεωτική Δεξιά, Ανανεωτικό ΠΑΣΟΚ, Ανανεωτική Νέα Δημοκρατία, Όχι στον Πόλεμο, Κόμμα Επιχείρηση Χαρίζω Οικόπεδα, Χαρίζω Χρέη, Σώζω Ζωές, Παναγροτικό Εργατικό Κίνημα Ελλάδος (ΠΑ.Ε.Κ.Ε.)."
Θα σωθείτε στάνταρ. Ο Μιλτιάδης έχει σχέδιο...
-
@johanndelta said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
...θα πέσουν τα τσιμέντα αν είναι Ζαιος;
...δεν θα το μάθει κανείς από το Πετσονετ αν είναι ΝΔουλος;Έχουμε κανένα νεότερο επί του θέματος;
Γιατί ξεχάστηκε νομίζω...
-
Έρχεστε στα λόγια μου (και στου Φάνη).
Αυτή η χώρα πάει ολοταχώς προς διάλυση,έχει αρχίσει εδώ και αρκετές δεκαετίες η αντίστροφη μέτρηση και τίποτα δε μπορεί να το σταματήσει πια.Αυτό που πάντα οδηγεί σαν σκέψη αυτό το λαό -και φυσικά και τους πολιτικούς του- είναι ότι αρπάξει ο κ@λος μας τώρα,"δωσ' ημείν σήμερον τον άρτο τον επιούσιο και χέσε το αύριον" ή ότι γλυτώσουν προσωρινά κάθε φορά οι υπάρχουσες μεσήλικες γενιές.Θεμιτό ως ένα σημείο,αλλά από κει και πέρα κανένας σχεδιασμός,καμία σκέψη για το μέλλον των απογόνων,των παιδιών μας,των εγγονών μας.
Μπορεί να φαίνεται μηδενιστικό κι απαισιόδοξο,όμως είναι η πραγματικότητα. -
Και δεν μένουμε κι εδώ να πολεμήσουμε, έχουμε όλοι οι ριψάσπιδες το μυαλό μας στο φευγιό!
-
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Όσοι έχετε έννοια τι να ψηφίσετε, ρίξτε δαγκωτό "Ανεξάρτητη Ανανεωτική Αριστερά, Ανανεωτική Δεξιά, Ανανεωτικό ΠΑΣΟΚ, Ανανεωτική Νέα Δημοκρατία, Όχι στον Πόλεμο, Κόμμα Επιχείρηση Χαρίζω Οικόπεδα, Χαρίζω Χρέη, Σώζω Ζωές, Παναγροτικό Εργατικό Κίνημα Ελλάδος (ΠΑ.Ε.Κ.Ε.)."
Θα σωθείτε στάνταρ. Ο Μιλτιάδης έχει σχέδιο...
Υπάρχουν κι αυτοί που θα επιμείνουν δαγκωτό στις μεγάλες δυνάμεις, εμείς έτσι τα βρήκαμε απ' τους παλιούς που λένε και στο χωριό...
-
@nasos said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@johanndelta said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
...θα πέσουν τα τσιμέντα αν είναι Ζαιος;
...δεν θα το μάθει κανείς από το Πετσονετ αν είναι ΝΔουλος;Έχουμε κανένα νεότερο επί του θέματος;
Γιατί ξεχάστηκε νομίζω...
Νομίζω ότι ήταν του Σύριζα,αλλά δεν έχει και καμιά ιδιαίτερη σημασία (εκτός αν είσαι ultras,οπότε αν "αντίπαλος" θα γεμίσεις τα site με βινιέτες,σχόλια,tweet,άρθρα κ.ά. ή αν είναι της "ομάδας",ουδέν σχόλιο,σιγή..)
Αύριο θα παρανομήσει ένας από τη ΝΔ,το ΠΑΣΟΚ ή όποιου άλλου.. Νo hope.. -
Αν ήταν του ΣΥΡΙΖΑ, δικαιολογείται. Άλλωστε σε αυτές τις περιπτώσεις πάντα φταίνε τα όργανα. Τα αστυνομικά εννοώ. Όχι τα μπουζούκια ή τα κλαρίνα.
-
@george1977 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Εάν ανήκεις στην ΜΕΣΑΙΑ καί πάνω τάξη πας προς Ν.Δ. εάν όχι πας προς τον ΣΥΡΙΖΑ. Οι υπόλοιποι για διάφορα μικροσυμφεροντα φύγανε από αυτούς τους δύο αλλά την κρίσιμη στιγμή θα συνεργαστούν μαζί τους. Οπότε πια η διαφορά. Εδώ είχε κάνει κόμμα η Ντόρα, ο Σαμαράς ο συγχωρεμενος ο Τράγκας η Κωνσταντοπούλου και ένα σωρό άλλοι ή ποιος να περίμενε ο Τσίπρας να συνεργαστεί με τον Καμμένο.
Άσχετα όμως από αυτό, η χώρα έχει σαπίσει εδώ και χρόνια. Και πριν χρεοκοπήσει οικονομικά είχε φροντίσει να σαπίσει πολύ νωρίτερα σε όλους τους υπόλοιπους τομείς.
Χρεοκοπημένα κόμματα που θα σώσουν χρεοκοπημένη χώρα στην οποία ζουν πολίτες που έχουν χρεοκοπήσει. Το λες και επιθεώρηση στο Δελφινάριο. -
Πάντως το εξωτερικό που τάχα θα ζήσεις καλύτερα μην το λέτε.
Ιδιαίτερα για Ευρώπη και Αμερική.
Εχουμε όλοι πλέον πολλούς γνωστούς και φίλους που έκαναν το βήμα.
Ελάχιστοι ζούνε πραγματικά καλύτερα.
Οι περισσότεροι είναι μία από τα ίδια σε λεφτά, αλλά μένουν εκεί γιατί εδώ οι δουλειές είναι δύσκολες.
Στα χρόνια της κρίσης, έφυγαν πολλοί μηχανικοί για το εξωτερικό, αλλά πολλοί διατήρησαν τις επαφές μέσα από ένα φόρουμ.
Τότε το 2015-2017, όλοι σχεδόν έλεγαν ότι αν εύρισκαν μία σίγουρη δουλειά με 1000 καθαρά θα γύριζαν πίσω.
Συγγενής μου που ζει έξω με 5μελή οικογένεια, περνάει καλύτερα επειδή έχουν μεγάλο αφορολόγητο, λόγω των 3 παιδιών, αλλά για να μένει σε καλή περιοχή, μένει σε 80 τμ σε ψηλό όροφο παλαιού κτιρίου χωρίς ασανσέρ...
Δεν όλα λοιπόν το ίδιο χρώμα.
-
Δυστυχώς όλα τα κόμματα πέραν των "μεγάλων" κινούνται στην σφαίρα του ιλαρου. Παρεουλες κι εκεί που έχουν σχηματίσει κόμματα μπας και ικανοποιήσουν την τσέπη τους η την ματαιοδοξία τους. Σε επίπεδο στελεχών δε, μιλάμε για φασουληδες ολκής, χειρότερους από αυτούς που έχουν ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ. Και μιλάω και για δεξιά και για αριστερά. Θα χαρώ να μου υποδείξει κάποιος το αντίθετο.
Το όλο σκηνικο μοιάζει με του 15, να πειστούν δλδ οι κεντροδεχτσοι ψηφοφόροι να μην ψηφίσουν ΝΔ για να βγει πίσω από τις λέξεις ο Αλέξης.
Προσωπικά πάντως, αν δεν ψηφίσω τους μεγάλους θα ξαναριξω ΚΚΕ και Διαμάντω στην β Πειραιώς, για φαηλους, μερα25 και λοιπούς φασουληδες ούτε λόγος.
-
Στηρίξτε Γιάνη παιδιά.
Τον πιο έντιμο πολιτικό στην ιστορία της χώρας μας με κοστολογημενο οικονομικό πρόγραμμα με φιλελεύθερη φορολογική πολιτική ενδεδυμένη με κεϋνσιανο ένδυμα.
Μερα 25 δαγκωτο.
Διαφορετικά εμπιστευτείτε την ψήφο σας στο ΚΚΕ που αποτελεί πολιτική εγγύηση αρχών και αλήθειας.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2