-
Συμφωνώ πως το timing για την συζήτηση αυτή είναι ύποπτο αλλά...την κουβέντα αυτή την ανακινήσε για κομματική σπεκουλα εναντίον της αριστεράς η ΝΔ αφού η κρίσιμη συνέντευξη τύπου και οι δηλώσεις του Αποστολόπουλου είχαν γίνει σχεδόν 2 μήνες πριν.
Επίσης συγχωρέστε με αλλά η τυπική δήλωση του υπουργείου μετανάστευσης δεν απαντάει σε κάτι ουσιαστικό.
Πιο πολύ με πείθει το παρακάτω πολύ λογικό επιχείρημα του Ιάσωνος.
-
@fanis75 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@realzeus said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Αυτά που λες δεν έχουν Συνταγματική βάση. ΔΕΝ μπορείς να μαντρώσεις κάποιους επειδή ανήκουν σε μια συγκεκριμένη πληθυσμιακή ομάδα.
Ενώ αυτοι εφαρμοζουν το Συνταγμα κατα γράμμα!;!; Για τους κατάφορα παράνομους μιλάω. Επίσης το Συνταγμα αλλάζει….αλλά κανεις δεν τολμάει να τους αγγίξει. Τέλος, και σε παλαιότερες απομονώσεις το Συνταγμα δεν ίσχυε!;!;
Σκέψου λίγο τι λες. Επειδή κάποιος παρανομεί, πρέπει να παρανομήσει και το Κράτος που η δουλειά του είναι να τηρεί την νομιμότητα; Τι λογική είναι αυτή;
@gatoz said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ιατρέ μου, αν δεν έχει καταφέρει η χώρα να ενσωματώσει τους ανθρώπους αυτούς, κάτι άλλο φταίει. Βλαμμένοι πάντα θα υπάρχουν, σάμπως δεν υπάρχουν και γηγενείς Έλληνες τέτοιοι; Προσωπικά το ίδιο φοβάμαι τον πορωμένο ΧΑ με τον πορωμένο τζιχαντιστή. ..........................................
να ξαναδιαβαζες τι εγραψες?
Ναι, το ξαναδιάβασα. Τι εννοείς; Και οι 2 είναι διατεθειμένοι να σκοτώσουν με κίνητρα ρατσιστικά.
-
@fanis75 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Αυτά που λες δεν έχουν Συνταγματική βάση. ΔΕΝ μπορείς να μαντρώσεις κάποιους επειδή ανήκουν σε μια συγκεκριμένη πληθυσμιακή ομάδα.
Ενώ αυτοι εφαρμοζουν το Συνταγμα κατα γράμμα!;!; Για τους κατάφορα παράνομους μιλάω. Επίσης το Συνταγμα αλλάζει….αλλά κανεις δεν τολμάει να τους αγγίξει. Τέλος, και σε παλαιότερες απομονώσεις το Συνταγμα δεν ίσχυε!;!;
Σκέψου λίγο τι λες. Επειδή κάποιος παρανομεί, πρέπει να παρανομήσει και το Κράτος που η δουλειά του είναι να τηρεί την νομιμότητα; Τι λογική είναι αυτή;
@gatoz said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ιατρέ μου, αν δεν έχει καταφέρει η χώρα να ενσωματώσει τους ανθρώπους αυτούς, κάτι άλλο φταίει. Βλαμμένοι πάντα θα υπάρχουν, σάμπως δεν υπάρχουν και γηγενείς Έλληνες τέτοιοι; Προσωπικά το ίδιο φοβάμαι τον πορωμένο ΧΑ με τον πορωμένο τζιχαντιστή. ..........................................
να ξαναδιαβαζες τι εγραψες?
Ναι, το ξαναδιάβασα. Τι εννοείς; Και οι 2 είναι διατεθειμένοι να σκοτώσουν με κίνητρα ρατσιστικά.
Δεν καταλαβες
-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Οταν πλέον δεν μπορεί να γίνει κατανοητό, ότι οι Ιάσονες εκπροσωπούν τον Ερντογάν στην Ελλάδα, δίνοντας του τα εργαλεία, για να μας επιτεθεί, έρχεται η πραγματικότητα και βαράει σφαλιάρες...
Κάτσε γιατί και στην Ελλάδα έχουμε στρατόκαυλους που εύχονται να γίνει θερμό επεισόδιο ή και πόλεμος. Κατά ένα περίεργο λόγο ο παρακάτω τύπος εμφανίστηκε στο Συριζοκάναλο. Πολεμική προπαγάνδα και ξερό ψωμί.
Γέρασαν οι απόστρατοι και ακόμη παίζουν "στρατιωτάκια".
Εγκολφόπουλος: Αν οι Τούρκοι κάνουν κίνηση αυτό που θα τους συμβεί δεν το έχουν διανοηθεί
«Επειδή έζησα και την υπόθεση των Ιμίων από πρώτο χέρι, τότε και η κ. Τσιλέρ είχε ξανασηκώσει τους τόνους, μετά εξαφανίστηκε. Πού είναι τώρα; Την έχετε δει»; σχολίασε στο Open.«Εμείς που τους έχουμε ζήσει δεν φοβόμαστε. Γράψτε το με μεγάλα γράμματα. Όχι, δεν φοβόμαστε, δεν μας ενδιαφέρουν. Μακάρι να κάνουν κίνηση, διότι αυτό που θα τους συμβεί δεν το έχουν διανοηθεί και δη τώρα. Αλλά θέλω να πω, ότι δεν είναι ούτε πατριωτικό ούτε εθνικιστικό αυτό. Είναι η αλήθεια. Πολλοί από μέσα δεν μπορούν να βγουν να τα πουν αυτά. Εγώ τους έχω ζήσει 38 χρόνια και ξέρω πώς είναι, πώς σκέπτονται. Κάνουν τους νταήδες και μετά φεύγουν. Αυτοί είναι οι Τούρκοι. Αυτό κάνει και ο κ. Ερντογάν» υπογράμμισε ο κ. Εγκολφόπουλος.
https://www.ethnos.gr/greece/article/211683/egkolfopoylosanoitoyrkoikanoynkinhshaytopoythatoyssymbeidentoexoyndianohtheiυ.γ. η ορθογραφία στο κείμενο του αριστερού Έθνους όλα τα λεφτά...
-
Το σπήγκελ και ο γκάρντιαν είναι ακριβώς ίδια με τον Βουλαρινό και το Αθενς βόις...
Γράφουν ό,τι τους πουν οι εκδότες και οι χρηματοδότες τους.
Την Γερμανία την συμφέρει να έλθουν μετανάστες, το σπήγκελ λέει ότι συμφέρει την Γερμανία.
Το ίδιο αναλογικά με τον γκάρντιαν.
Σιγά τις φυλλάδες .
Οταν μετά από χρόνια ανοίγουν ιστορικά αρχεία και μαθαίνουμε τις αλήθειες, ή όπως έγινε με το γουίκιλικς, τότε μια ματιά στο τι έγραφαν τότε οι φυλλάδες αυτές μας δείχνει την σοβαρότητα και την αντικειμενικότητα τους.
-
Μόνο που αν σου "αρέσει" το wikileaks δεν μπορεί να θεωρείς τον Ασάνζ "προδότη".
Ομοίως για τον Ιάσωνα. -
Έγραψα κάπου να παρανομήσεις το κράτος? Απλά πράγματα λέω:
- Ισονομία
- Τιμωρία για τους παραβάτες
- Εαν το Σύνταγμα δεν μας καλύπτει, ας αλλάξει. Αλλά και στο παρελθόν (π.χ. απειλή πανδημίας) είχαν απομονωθεί ομάδες ανθρώπω...εαν θυμάμαι σωστά το ίδιο Σύνταγμα είχαμε.
Ό,τι λέω να κάνει το κράτος, προφανώς και λέω να το κάνει νόμιμα.
-
Καλημέρα Φάνη μου, αλλά κάπου μπερδέυεσαι΄Μιλούσαμε για προληπτικό μάντρωμα κάποιων πληθυσμιακών ομάδων. Ε αυτό δεν γίνεται και δεν προβλέπεται από κανένα νορμάλ Σύνταγμα!!!
-
Καλημέρα Φάνη μου, αλλά κάπου μπερδέυεσαι΄Μιλούσαμε για προληπτικό μάντρωμα κάποιων πληθυσμιακών ομάδων. Ε αυτό δεν γίνεται και δεν προβλέπεται από κανένα νορμάλ Σύνταγμα!!!
Καλημέρα!! Δεν ξέρω τι προβλέπεται από το Σύνταγμα. Ξέρω όμως ότι:
- Το Σύνταγμα αλλάζει.
- Προληπτικά είχαν μαντρώσει και τους λεπρούς, οπότε ή ήταν αντισυνταγματικό ή κάπως μπορούσε και γινόταν.
Τέλος, απλά λέω τι θα ήθελα και τι θεωρώ σωστό....το πως θα γίνει μου είναι αδιάφορο, για αυτό υπάρχουν οι επαϊοντες, για να βρούν τρόπο.
-
Ευτυχώς όμως αυτά δεν γίνονται στην Ελλάδα. Η Ελλάδα είναι πολύ πιο πολιτισμένη από την Αμερική που ισχύει η θανατική ποινή ή που ο μπάτσος απλά σηκώνει κουμπούρι και σκοτώνει. Πολιτισμένη Ευρώπη!
-
Ευτυχώς όμως αυτά δεν γίνονται στην Ελλάδα. Η Ελλάδα είναι πολύ πιο πολιτισμένη από την Αμερική που ισχύει η θανατική ποινή ή που ο μπάτσος απλά σηκώνει κουμπούρι και σκοτώνει. Πολιτισμένη Ευρώπη!
Ουυ πολύ πολιτισμένη....τους χειρότερους πολέμους και καταστροφές στην Ιστορία η Ευρώπη τους έχει κάνει, διαχρονικά. Σταυροφορίες, αποικίες, Αμερική κλπ. Οι χειρότεορι είμαστε, απλά το παίζουμε καλοί και πολιτισμένοι.
Αλλά όλα αυτά δεν έχουν σχέση με αυτό που έγραψα...την μια μου λες για Σύνταγμα και την άλλη για ΗΠΑ...τι σχέση έχουν αυτά? Είπα εγώ για κουμπούρια? Για κάτι πολύ συγκεκριμένο είπα, ο οποίο απειλεί την κοινωνία, τόσο απλό.
-
Αστείο να μιλάμε για πολέμους, όταν οι Α,ερικανοί έκαναν μετα τον Β ΠΠ πολέμους παντού. Η πλάκα είναι ότι έχασαν βεβαια. Χαχα.
Στην Ευρώπη τουλάχιστον δεν κινδυνλέυεις να σε σκοτώσει ένας βλαμμένος μπάτσος ή να μπεις σε death row για 30-40 χρόνια.
Το Σύνταγμα αλλάζει λες. Δίκιο έχεις. Να αλλάξει όμως για να μαντρώσεις ΕΛΛΗΝΕΣ πολίτες προληπτικά είναι τραγικό. Άνετα μετά Έκτακτο Στρατοδικείο και εκτέλεση σε αυτούς που το ψήφισαν αυτό...
-
Αστείο να μιλάμε για πολέμους, όταν οι Α,ερικανοί έκαναν μετα τον Β ΠΠ πολέμους παντού. Η πλάκα είναι ότι έχασαν βεβαια. Χαχα.
Στην Ευρώπη τουλάχιστον δεν κινδυνλέυεις να σε σκοτώσει ένας βλαμμένος μπάτσος ή να μπεις σε death row για 30-40 χρόνια.
Το Σύνταγμα αλλάζει λες. Δίκιο έχεις. Να αλλάξει όμως για να μαντρώσεις ΕΛΛΗΝΕΣ πολίτες προληπτικά είναι τραγικό. Άνετα μετά Έκτακτο Στρατοδικείο και εκτέλεση σε αυτούς που το ψήφισαν αυτό...
Μιλάς για τα τελευταία 50-60 χρόνια, μιλάω για τα τελευταία 2.000 χρόνια!! Α' και Β' ΠΠ από Ευρώπη. Αποικίες, κατάκτηση της Αμερική, δούλοι κλπ. όλα η Ευρώπη.
Χμμμ...έχουμε διαφορετική ερμηνεία για τους Έληνες πολίτες....ο πολίτης έχει δικαιώματα και υποχρεώσεις. Οταν δεν είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του, για εμένα αυτομάτως χάνει και τα δικαιώματά του. Και τέλος ξαναλέω, μάντρωσαν και παλιά Έλληνες πολίτες για το ευρύτερο κοινωνιό συμφέρον και προστασία...δεν είδα να υπάρχει πρόβλημα. Ακόμα και στο lockdown είχαμε μάντρωμα όλων...λόγω έκτακτης ανάγκης. Άρα το πλαίσιο υπάρχει, όταν υπάρχει σοβαρός λόγος και κοινωνικό ή εθνικό συμφέρον ή πρόβλημα.
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Μόνο που αν σου "αρέσει" το wikileaks δεν μπορεί να θεωρείς τον Ασάνζ "προδότη".
Ομοίως για τον Ιάσωνα.Οχι να βάλουμε και τον ιάσονα που είναι επίπεδο ευκοίλιας με τον Ασανζ .
Γιατί ο πρώτος παίζει το χαρτί υπαρκτού εχθρικού γείτονα, ενώ ο άλλος έβγαλε την διεθνή πολιτική που απλά επιβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει δίκαιο, αλλά συμφέροντα.
-
Ενώ να μαντρώνεις ένα ολόκληρο λαό,να τον διχάζεις,να τον απολύεις απο την δουλειά του γιατί δεν θέλει να μπολιαστει,είναι καθόλα νόμιμο. Για το καλό μας βεβαίως βεβαίως!
-
@ggab said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ενώ να μαντρώνεις ένα ολόκληρο λαό,να τον διχάζεις,να τον απολύεις απο την δουλειά του γιατί δεν θέλει να μπολιαστει,είναι καθόλα νόμιμο. Για το καλό μας βεβαίως βεβαίως!
Μαζί σου. Αυτά τα ημίμετρα μας έφαγαν στην Ελλάδα. Χρειάζονται ξεκάθαρες δουλειές.
Δεν εμβολιάζεσαι? Πληρώνεις μόνος σου το κόστος νοσηλείας από covid αν χρειαστεί. 1k την ημέρα περίπου χρεώνουν τα ιδιωτικά μια νοσηλεία.
Είσαι νοσηλευτής και δε θες να εμβολιαστείς? Ποινικό αδίκημα και αποζημίωση στον άνθρωπο που θα κολλήσεις, αν αποδειχθεί φυσικά.Κακώς καταπιέζονται οι άνθρωποι και η κάθε κυβέρνηση πρέπει να το παίζει μπαμπούλας. Ο καθένας να αναλαμβάνει τις ευθύνες των πράξεών του έναντι του κοινωνικού συνόλου.
-
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Μαζί σου. Αυτά τα ημίμετρα μας έφαγαν στην Ελλάδα. Χρειάζονται ξεκάθαρες δουλειές.
Δεν εμβολιάζεσαι? Πληρώνεις μόνος σου το κόστος νοσηλείας από covid αν χρειαστεί. 1k την ημέρα περίπου χρεώνουν τα ιδιωτικά μια νοσηλεία.
Είσαι νοσηλευτής και δε θες να εμβολιαστείς? Ποινικό αδίκημα και αποζημίωση στον άνθρωπο που θα κολλήσεις, αν αποδειχθεί φυσικά.Κακώς καταπιέζονται οι άνθρωποι και η κάθε κυβέρνηση πρέπει να το παίζει μπαμπούλας. Ο καθένας να αναλαμβάνει τις ευθύνες των πράξεών του έναντι του κοινωνικού συνόλου.
Είσαι πέρα για πέρα λάθος. Ενώ συμφωνείς κατά κάποιο τρόπο μαζί μου επαυξάνεις το διχασμό του αρχαιοκάπηλου. Είναι δυνατόν να πληρώσω τη νοσηλεία μου γιατί δεν δέχομαι το μπόλι;;;;δεν πληρώνω φόρους;;;δεν μου κάνουν κρατήσεις για περίθαλψη;;;μέχρι και εισφορά αλληλεγγύης πληρώνω εδώ και χρόνια!!!
Ο ανεμβολιαστος υγειονομικός μεταδίδει,ενώ ο εμβολιασμενος δεν μεταδίδει;;;σαφέστατα μεταδίδουν αμφότεροι!!! Τώρα που το αρχαιοκάπηλο τους απέλυσε,είναι καλλίτερα που το ΕΣΥ δεν έχει υγειονομικούς να σε περιθάλψουν;;; -
Πάντως με την πορεία που έχουν τα πράγματα, ούτε οι συμφορουμίτες ούτε οι "συμπολίτες του" γενικότερα εντυπωσιαζονται πια από τίποτα!
Covid: Στο 15,89% η θετικότητα στα 3.242 rapid tests του ΕΟΔΥ τη Δευτέρα
Αλλά ποιος νοιάζεται;
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ κύριοι ποιοι μπαίνουν στη χώρα με κόβιντ, αρκεί να αφήσουν τα 500€ που τους αναλογούν.Όπως και στον Μπακλαβά της Αθήνας που κάηκε πάλι γιατί ένα πουλί λέει μπήκε στον υποσταθμό, αλλά παρά τα εκατομμύρια ευρώ προετοιμασίας, ούτε μια γατούλα οι αρμόδιοι φορείς και τριτοτεταρτο θέμα στις ειδήσεις ενώ εδώ ούτε μισή αναφορά.
Προέχουν οι εθνοπροδοτες των ΜΚΟ... -
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Είσαι πέρα για πέρα λάθος. Ενώ συμφωνείς κατά κάποιο τρόπο μαζί μου επαυξάνεις το διχασμό του αρχαιοκάπηλου. Είναι δυνατόν να πληρώσω τη νοσηλεία μου γιατί δεν δέχομαι το μπόλι;;;;δεν πληρώνω φόρους;;;δεν μου κάνουν κρατήσεις για περίθαλψη;;;μέχρι και εισφορά αλληλεγγύης πληρώνω εδώ και χρόνια!!!
Ο ανεμβολιαστος υγειονομικός μεταδίδει,ενώ ο εμβολιασμενος δεν μεταδίδει;;;σαφέστατα μεταδίδουν αμφότεροι!!! Τώρα που το αρχαιοκάπηλο τους απέλυσε,είναι καλλίτερα που το ΕΣΥ δεν έχει υγειονομικούς να σε περιθάλψουν;;;Συμφωνούμε στην ελευθερία του καθενός να κάνει τις επιλογές του. Αλλά διαφωνούμε στην ανάληψη της ευθύνης και των συνεπειών της ελεύθερης επιλογής? Ε, δε γίνεται και η πίττα ολόκληρη και ο σκύλος χορτάτος.
Δε θα μπω στην ιατρική πλευρά της συζήτησης. Ούτε εγώ είμαι γιατρός ούτε εσύ για να ξέρουμε. Διαδικαστικά το συζητάμε. Το κράτος ακολουθεί τις οδηγίες και τις συστάσεις των παγκόσμιων οργανισμών και συστήνει εμβολιασμό. Φυσικά δεν μπορεί να εξαναγκάσει τους πολίτες. Όποιος διαφωνεί όμως να αναλάβει και τις ευθύνες του. Τόσο απλά...
-
Να πούμε ένα μπράβο στους βουλευτές που βαποριασαν αυτό το χουλουσι μέχρι αποχωρήσεως.
Κατά τα άλλα:
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2