-
Ειναι τοσοι πολλοι οι βολεμενοι που αναλογα ποιον θα ρωτησεις θα παρεις εντελως αντιθετες απαντησεις. Το μονο σιγουρο ειναι πως η ΝΔ αυξησε τον αριθμο των βολεμενων.
Το κακο ειναι πως δεν εχει αντιπαλο που να την αναγκασει να κινηθει προς την σωστη κατευθυνση.
-
Γι'αυτό φωνάζω μαύρο σε όλο το δημοκρατικό(χουντικό) τόξο. Εδώ δεν κρύβουν ότι ήδη συζητάνε τις πιθανές συμμαχίες ώστε να μη χάσουν τις καρέκλες. Είναι πρόθυμοι να κυβερνήσουν και με 4 κόμματα στην κυβέρνηση αρκεί να συνεχιστεί η "σωτηρία"μας!
-
Εννοειται πως τα μεγαλα κομματα ειναι σε συνεννοηση. Γιαυτο κανεις δεν τιμωρει τους προηγουμενους για τα σκανδαλα τους, ωστε να εχουν και αυτοι ασυλια οταν γινουν αντιπολιτευση.
-
Ακριβώς όπως τα λέτε, "μεταξύ κατεργαραίων, ειλικρίνεια"!! Φίλοι είναι όλοι μεταξύ τους και ξέρει ο ένας τα "άπλυτα" του άλλου και έχουν συμφωνήσει να μην αλληλοκυνηγιούνται!! Ομερτά και την πληρώνουμε εμείς....απλό είναι.
-
@ggab said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Γι'αυτό φωνάζω μαύρο σε όλο το δημοκρατικό(χουντικό) τόξο. Εδώ δεν κρύβουν ότι ήδη συζητάνε τις πιθανές συμμαχίες ώστε να μη χάσουν τις καρέκλες. Είναι πρόθυμοι να κυβερνήσουν και με 4 κόμματα στην κυβέρνηση αρκεί να συνεχιστεί η "σωτηρία"μας!
ok. Μαύρο σε όλο το δημοκρατικό(χουντικό) τόξο.
Άσπρο σε τι όμως;
Για πες.
-
Τελικά συνεννοηθείτε να ξέρουμε αν ήταν μνημονιακή υποχρέωση και το υπογράψατε κλαίγοντας ή ήταν δική σας πρωτοβουλία ώστε να πέσουν οι τιμές του ρεύματος.
Γιατί εγώ άλλα διαβάζω εδώ μέσα. -
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Άσπρο σε τι όμως;
Για πες.
Γνωμη μου ιδανικά?? Σε ΤΙΠΟΤΑ!! Να γίνονται εκλογές και να υπάρχει καθολική αποχή ή λευκό ΟΛΟΙ....τότε τι θα κάνουν?? Ο μόνος τρόπος - ίσως - να ταρακουνηθεί το σύστημα. Αλλιώς θα έχουμε ΠΑΣΟΚ μέχρι να γίνουμε αποικία κάποιας άλλη χώρας. Όσο ψηφίζουμε τα ίδια και τα ίδια, γιατί να αλλάξει κάτι...οι πολιτικοί μας δεν είναι χαζοί, απλά παρτάκηδες είναι.
-
Επειδή ανήκω στην κατηγορία των πραγματιστών αναμένω ρεαλιστικές προτάσεις.
Ειδάλλως Κούλη δαγκωτό, Αλέξι δαγκωτό, Ανδρουλάκη δαγκωτό και πάει λέγοντας....
-
Επειδή ανήκω στην κατηγορία των πραγματιστών αναμένω ρεαλιστικές προτάσεις.
Για αυτό έγραψα "ιδανικά". Ρεαλιστικά, δεν υπάρχει εναλλακτική...δεν υπάρχει λύση ουσιαστικά στο πρόβλημά μας, εκτός εαν μας πάρει μια άλλη χώρα κανονικά ή οικονομικά μέσω όλων αυτών των τουριστικών/αναπτυξιακών θερέτρων που γίνονται. Όσο είμαστε όπως είμαστε θα έχουμε σκατά πολιτικούς και κάθε χρόνο θα είναι χειρότερα τα πράγματα. Δεν υπάρχει σήμερα πολιτικός που θέλει να αλλάξει την κατάσταση, ώστε να τον προτείνω....τα ΙΔΙΑ χάλια είναι ΟΛΟΙ.
-
Και όμως εγώ νομίζω ότι υπάρχουν μέλη που έχουν ρεαλιστικές λύσεις. Άλλωστε όταν κάποιος συνέχεια κατηγορεί ή κρίνει αρνητικά, σίγουρα κάτι άλλο θα έχει στο μυαλό του που θα δίνει λύση στο πρόβλημά του ή σε προβλήματα άλλων ανθρώπων.
-
Και όμως εγώ νομίζω ότι υπάρχουν μέλη που έχουν ρεαλιστικές λύσεις. Άλλωστε όταν κάποιος συνέχεια κατηγορεί ή κρίνει αρνητικά, σίγουρα κάτι άλλο θα έχει στο μυαλό του που θα δίνει λύση στο πρόβλημά του ή σε προβλήματα άλλων ανθρώπων.
μπορει και οχι. Η διαπιστωση προβληματων δεν συνεπαγεται απαραιτητα γνωση της λυσης τους.
-
This post is deleted! -
Εν τω μεταξύ το υπερπρωτοι στη χονδρική πάει σύννεφο, Πορτογαλια-Ισπανια παίζουν κάτω από το μισό αλλα όπως διαβάζουμε εδώ μέσα "φταίνε πάντα άλλοι"...
#omada_alit(
h)eias_mono -
@SPIROS-0 @antoniokon τουλάχιστον όσο αφορά το φόρουμ οι λύσεις που προτείνονται άμεσα ή έμμεσα είναι αλλαγή κόμματος εξουσίας που μπορεί να εμπεριέχει και κάποια ιδεολογική στροφή.
Δηλαδή μία από τα ίδια ή και χειρότερα.
Το φόρουμ ούτε κυβερνήσεις ρίχνει, ούτε κόμματα ανεβάζει, ούτε ψήφους αλλάζει...
Άρα να'χαμε να λέγαμε...να περνά η ώρα "ευχάριστα".
-
Λύση στα προβλήματα μαγική δεν υπάρχει, ούτε σωτήρες. Και φυσικά ο κόσμος είναι ζορισμένος οικονομικά. Αυτό ισχύει κυρίως από το '10 που ξεκίνησαν τα μνημόνια και έρχονται κι άλλα, covid, κόστος ενέργεια και χειροτερεύουν την κατάσταση.
Το εξοργιστικό είναι οι γνωστοί-άγνωστοι αριστερο-φρουροί εντός και εκτός forum, που συνεχίζουν να λειτουργούν μηδενιστικά, λαικίστικα και δημαγωγικά, γκρινιάζοντας και κατηγορώντας τον Κυριάκο, τον Ανδρουλάκη, την κακή μας τη μοίρα, και ότι άλλο τους κατέβει. Και όχι μόνο δεν έχουν τίποτα να προτείνουν, αλλά όταν ζορίζονται ή τους διαψεύδει ή πραγματικότητα γίνονται εριστικοί και καταφεύγουν σε χειρότερο λαικισμό. Συνοψίζω λοιπόν.
Οι δημοφιλείς Πασχαλινοί προορισμοί είναι FULL. Και μιλάμε για τιμές 170-180€/άτομο/ημέρα. Σοβαρά ποσά.
Η έξοδος του Πάσχα αναμένεται τεράστια. Και μόνο στο χωριό σου να πας, με βενζίνες-διόδια, αρνιά κλπ έξοδα θές για πλάκα 400-500€.
Άρα ο κόσμος έχει λεφτά και κινείται. Όποιος δεν έχει δεν κινείται. Τελεία. Η άρνηση της πραγματικότητας εκθέτει αυτούς που την αρνούνται.
Άκουγα το πρωί στο ραδιόφωνο επιφανές στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ. Φταίει λέει ο Κυριάκος για τους αυξημένους λογαριασμούς της ΔΕΗ. Οκ του λέει η δημοσιογράφος, εσείς στη θέση του τι θα κάνατε? Θα φορολογούσαμε λέει τα υπερκέρδη των εταιρειών ενέργειας. Ποια υπερκέρδη, επιμένει η δημοσιαγράφος? Αφού και η ΔΕΗ και η άλλοι στον ισολογισμό τους εμφανίζουν ζημία στη λιανική και κέρδος στην παραγωγή. Λένε ψέματα λέει ο Συριζαίος. Κάνουν δημιουργική λογιστική. Θα βάλουμε τη ΡΑΕ να τους ελέγξει.
Η ΠΑΠΑΤΖΑ της ΠΑΠΑΤΖΑΣ ω ΠΑΠΑΤΖΑ. Μόνο ντροπή μπορώ να πω. Που αν ήταν σε καμιά σοβαρή χώρα και έλεγε ελαφρά τη καρδία τέτοια πράγματα και χωρίς αποδείξεις ότι οι εταιρείες κάνουν ψεύτικους ισολογισμούς και κλέβουν τον κόσμο, θα του έσκιζαν τις σάρκες με εκατομμύρια € που θα πλήρωνε σε αγωγές.
Να τους χαίρεστε τους σωτήρες που προτείνετε ότι θα σώσουν τη χώρα. Φάτε την ΠΑΠΑΤΖΑ, το λαικισμό, και το παραμύθι μέχρι να χορτάσετε.
Α, ξέχασα, ο Κυριάκος φταίει και γι' αυτό, λάθος μου... -
@andya3
Υπαρχει ενα λαθος στο σκεπτικο σου. Επειδη ο Συριζα λεει ανοησιες, δεν σημαινει οτι η ΝΔ τα κανει ολα αψογα και πρεπει να ειμαστε ευγνώμονες στο Θεο που μας την εφερε.Και φυσικα επειδη ο κοσμος καταλαβαινει κυριως το ασπρο-μαυρο, η ΝΔ επιχειρει συνεχως να μας λεει ποσο καλυτερη ειναι απο τους κατσαπλιαδες του Συριζα. Ναι ειναι καλυτεροι. Ειναι αρκετο αυτο;
-
Προφανώς και δεν υπάρχουν, είναι ξεκάθαρο αυτό. Ακόμα και οι λίγοι που μιλάνε για ΚΚΕ, είναι ουτοπικό αφού το ίδιο το κόμμα έχει δηλώσει ότι δεν θέλει να γίνει κυβέρνηση!! Κανείς δεν έχεις να προτείνει λύσεις, γιατί απλά δεν υπάρχουν!!
Απλά μας αρέσει στους Έλληνες να γκρινιάζουμε και να ασκούμε υψηλή κριτική (από τον καναπέ), αλλά όχι να προτείνουμε λύσεις και ειδικά εαν πονάνε την τσέπη μας!
-
και αυτο που προφανως δεν βλεπεις αγαπητε άντυ με αλφα τρια ειναι τη κατασπαταληση δημοσιου χρηματος που συμβαινει τωρα, αυτη τη στιγμη, απο τη συγκεκριμενη κυβερνηση.
εκεινο το πακετο ανακαμψης που πηγαινει?
με τι ειδους συμφωνιες πλαισιο?
η εξαφανιση του μικρομεσαιου για τις πισινες των κολλητων με πλεονεκτηματα
και αν οι ζαιοι ηταν αχρηστοι και δεν αποτελουν επιλογη, το αυτο συμβαινει και με ετουτους μονο που αντι για αχρηστοι ειναι επικινδυνοι. χρειαζεται λοιπον το λιγοτερο επαγρυπνηση εναντι στα πασοκολαμογια καθε χρωματος. εκτος και αν ανηκει καποιος σε αυτα.
περι διακοπων, υπαρχει μια ανισοτητα αναμεσα στο διαθεσιμο εισοδημα και στο λάιφ στάιλ. υπηρξε βλεπεις ο εθνικος βολιωτης πασοκοδιακορευτης συνειδησεων, με τις μαγκιες, τις γνωριμιες, τις γκομενες για προτυπα και δημιουργησαν στρατιες ανοητων. ειναι οι ιδιοι που τελικα στηριζονται και στηριζουν την οποια εξουσια. -
@fanis75 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Πρφανώς και δεν υπάρχουν, είναι ξεκάθαρο αυτό. Ακόμα και οι λίγοι που μιλάνε για ΚΚΕ, είναι ουτοπικό αφού το ίδιο το κόμμα έχει δηλώσει ότι δεν θέλει να γίνει κυβέρνηση!! Κανείς δεν έχεις να προτείνει λύσεις, γιατί απλά δεν υπάρχουν!!
Απλά μας αρέσει στους Έλληνες να γκρινιάζουμε και να ασκούμε υψηλή κριτική (από τον καναπέ), αλλά όχι να προτείνουμε λύσεις και ειδικά εαν πονάνε την τσέπη μας!
Κριτική και γκρίνια και από το πληκτρολόγιο, μην κουραζόμαστε κιόλας. Ακόμα και εδώ μέσα κανένας μα κανένας δεν έχει προτείνει κάποια λύση στα προβλήματα....έστω μια ιδέα ρε παιδί μου. Και για όλα φταίει η παρούσα κυβέρνηση λες και αν είχαμε το 15μελές θα είμασταν η Δανία του νότου που ονειρεύονταν το βλαμμένο. Και με αυτά που είδα στο και καλά συνέδριο θυμήθηκα τα μαθητικά μου χρόνια....
-
@kkostask said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ακόμα και εδώ μέσα κανένας μα κανένας δεν έχει προτείνει κάποια λύση στα προβλήματα....έστω μια ιδέα ρε παιδί μου.
Μα εδώ μέσα καθημερινοί άνθρωποι είμαστε όχι μάγοι...αχαχα!! Τι να προτείνουμε, αφού δεν υπάρχει κάτι!?!? Έριξα ιδέα, αλλά είναι ουτοπική. Αλλιώς άλλες μορφές εξουσίας, μη δημοκρατικές...χώρες σαν την δικιά μας μόνο έτσι φτιάχνουν, βλ. Σιγκαπούρη που έγινε πρώτυπο σε μερικές 10ετίες. Θέλει πυγμή για να αλλάξει η χώρα μας και η νοοτροπία μας και κανείς μας δεν θέλει να ξεβολευτεί!
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2