-
Εμμονικός λέγεται όποιος αποκαλεί τους ΔΥ ξύστες.
-
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
300euro έδωσα σε ένα τεχνικό/λογιστικό γραφείο πριν δύο μήνες για να τακτοποιήσω ένα θέμα ακινήτου. Προσπάθησα να τρέξω το θέμα μόνος μου και έπεσα σε τοίχους. Το απόλυτο χάος. Έφθασα στο σημείο να πάω αυτοπροσώπως σε δύο κτηματολογικά γραφεία του δημοσίου για να πάρω πληροφορίες και βρήκα τις πόρτες κλειστές. Κλειστές εντελώς. Κλειδωμένες. Ούτε καν με ραντεβού δεν δέχονται πολίτες. Ούτε σε email δίνουν πληροφορίες. Έστειλα email και μου απάντησαν να πάω έξω σε γραφείο διεκπεραίωσης.
Είναι κράτος αυτό το πράγμα; Παραοικονομία, καρκινώματα και ξύσιμο ατελείωτο.
+1000
Για να μην αναφερθώ στην ταλαιπωρία που τράβηξα για την 3η δόση του εμβολίου. Και εκεί πόρτα έφαγα...
καλα αυτο πως το καταφερες? σε αυτο τον τομεα νομιζω τα πηγε εξαιρετικα η κρατικη οργανωση
-
Φίλος που ήμασταν μαζί στην ίδια εταιρεία ξαφνικά παραιτήθηκε γιατί διορίστηκε δάσκαλος σε χωριό στο πουθενά.
Από τα 1500euro καθαρά, έπεσε με την μία κάτω από 900euro. Νέα ζωή, επαρχία.Τελευταία φορά που μίλησα μαζί του ήταν ευτυχισμένος. Έκανε και οικογένεια, όλα μια χαρά μου λέει.
Ο μισθός σχεδόν ίδιος. Δεν έχει αλλάξει ιδιαίτερα.
Μου είπε όμως κάτι περίεργο. Έχει βρει λέει τρόπους και έχουν αυξηθεί ιδιαίτερα τα εισοδήματα. Δεν μου είπε πως...
Θεωρώ ότι η επαρχία, οι γνωριμίες, βοηθούν; Μάλλον.Ευκολάκι είναι αυτό! Ο τρόπος είναι είτε τα ιδιαίτερα (το πλέον πιθανό) είτε οι ελιές του πεθερού είτε τα ενοικιαζόμενα δωμάτια, επίσης του πεθερού.
900 Ευρώ από το μισθό του δασκάλου και 600 Ευρώ μαύρα από 5-6 ωρίτσες ιδιαίτερα την εβδομάδα, ορίστε το ενάμιση χιλιάρικο, πολύ πιο εύκολα από την "αθηναϊκή γαλέρα". Κι άλλα τόσα από τη σύζυγο, επίσης εκπαιδευτικό, μας κάνουν 3 χιλιάρικα το μήνα οικογενειακό εισόδημα. Πασάς στα Γιάννενα είσαι με αυτά τα λεφτά στην επαρχία...
-
@getzman said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
300euro έδωσα σε ένα τεχνικό/λογιστικό γραφείο πριν δύο μήνες για να τακτοποιήσω ένα θέμα ακινήτου. Προσπάθησα να τρέξω το θέμα μόνος μου και έπεσα σε τοίχους. Το απόλυτο χάος. Έφθασα στο σημείο να πάω αυτοπροσώπως σε δύο κτηματολογικά γραφεία του δημοσίου για να πάρω πληροφορίες και βρήκα τις πόρτες κλειστές. Κλειστές εντελώς. Κλειδωμένες. Ούτε καν με ραντεβού δεν δέχονται πολίτες. Ούτε σε email δίνουν πληροφορίες. Έστειλα email και μου απάντησαν να πάω έξω σε γραφείο διεκπεραίωσης.
Είναι κράτος αυτό το πράγμα; Παραοικονομία, καρκινώματα και ξύσιμο ατελείωτο.
+1000
Για να μην αναφερθώ στην ταλαιπωρία που τράβηξα για την 3η δόση του εμβολίου. Και εκεί πόρτα έφαγα...
καλα αυτο πως το καταφερες? σε αυτο τον τομεα νομιζω τα πηγε εξαιρετικα η κρατικη οργανωση
Θέλεις να σου πω; Είσαι σίγουρος;
Όταν πήγα στο λογιστικό/τεχνικό γραφείο για το θέμα του ακινήτου μου ζήτησαν πρόσβαση στο taxisnet ώστε να "τακτοποιήσουν" το θέμα μου. Τους έδωσα username και password. Μπήκαν, έκαναν ότι έκαναν, τελείωσαν μετά από ένα μήνα, πλήρωσα τα 300 και έφυγα.Γύρισα σπίτι και άλλαξα κωδικό εισόδου στο taxisnet για ευνόητους λόγους. Τέλη Δεκεμβρίου ήταν. Δεν ήθελα το συγκεκριμένο γραφείο να έχει πρόσβαση πλέον. Και αποδείχτηκε ότι καλά έκανα, γιατί οι τύποι πήγαν να ξαναμπούν στο taxisnet.
Από την στιγμή που άλλαξα κωδικό εισόδου δεν μπορούσα να μπω στην πλατφόρμα εισόδου για τους εμβολιασμούς κλπ... Δεν πέρναγε η αυθεντικοποίηση χρήστη μέσος gsis. Και φυσικά ακόμη δεν μπαίνω. Η ομάδα πληροφοριακών συστημάτων του gsis μου είπε (με email) να απευθυνθώ στην ΗΔΙΚΑ. Η ΗΔΙΚΑ με έστειλε για βρούβες...
Πίασ'το αυγό και κούρευ'το...
Τελικά πήγα τρεις φορές σε φαρμακείο για να κλείσω ραντεβού.
-
Από την στιγμή που άλλαξα κωδικό εισόδου δεν μπορούσα να μπω στην πλατφόρμα εισόδου για τους εμβολιασμούς κλπ... Δεν πέρναγε η αυθεντικοποίηση χρήστη μέσος gsis. Και φυσικά ακόμη δεν μπαίνω. Η ομάδα πληροφοριακών συστημάτων του gsis μου είπε (με email) να απευθυνθώ στην ΗΔΙΚΑ. Η ΗΔΙΚΑ με έστειλε για βρούβες...
Οι κωδικοί taxis δεν έχουν σχέση με την οποιαδήποτε πλατφόρμα. Αν μπορείς να μπεις στο taxis (πχ στη δήλωσή σου), μπαίνεις και σε οποιαδήποτε πλατφόρμα που χρησιμοποιεί τους κωδικούς taxis για αυθεντικοποίηση. To taxis στέλνει το "ΟΚ" στην πλατφόρμα, όχι τους κωδικούς σου.
-
@realzeus said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Κι αυτός που νομίζει πως έχει πάντα δίκιο και εξοργίζεται όποτε διαβάζει κάτι με το οποίο διαφωνεί, πως λέγεται;
-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Οταν έγινε η δολοφονία του Αλκη, άρχισε η αριστερή προπαγάνδα , το διαβάσαμε και εδώ , το γνωστό παραμυθάκι, ότι εκείνη είναι αγία και μόνο η δεξιά και η ακροδεξιά φταίνε, για όλα , άρα και τους χούλιγκαν...
Μετά από λίγο χάθηκε το παραμυθάκι από παντού...
Μέχρι τώρα που μάθαμε, ότι οι Αλβανοέλληνες ήταν σκληρών αριστερών πεποιθήσεων.
Μετά είχαμε ακούσει ότι όταν ο δρεπανηφόρος Ελληνας, πήγαινε στο δικαστήριο, η μάνα του , του φώναξε : Ψηλά το κεφάλι. Λες και ήταν πολιτικός κρατούμενος. Τώρα βλέπουμε ότι η κυρία είναι στέλεχος του Σύριζα και να στα τραπέζια με τον Πολλάκη και να στις χειραψίες με τον Τσίπρα....
Αν είχε γίνει κάτι ανάλογο με κάποια κυρία που θα χαιρετούσε τον Κούλη και θα συνέτρωγε με τον Αδωνι, θα μας είχαν πρήξει οι σχολιαστές στα κοινωνικά δίκτυα, μμε και φυσικά εδώ μέσα, όπως και οι γελοίοι-γράφοι τους...
Μέχρι και για εγκληματική οργάνωση θα έλεγαν για την νδ...
Τώρα όμως είναι απλά Δευτέρα και η σιωπή της αριστεράς , δείχνει την ενοχή της...
@cruiser παιδί μου που έχεις μπλέξει σε αυτά τα παλιοfacebook και Twitter!
Σε ποια σκοτεινά μονοπάτια σε έχει οδηγήσει ο αλγόριθμος ;
Αυτά που γράφεις είναι fake news του αισχίστου είδους! -
@nasos said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Κι αυτός που νομίζει πως έχει πάντα δίκιο και εξοργίζεται όποτε διαβάζει κάτι με το οποίο διαφωνεί, πως λέγεται;
αριστερος
-
Οι κωδικοί taxis δεν έχουν σχέση με την οποιαδήποτε πλατφόρμα. Αν μπορείς να μπεις στο taxis (πχ στη δήλωσή σου), μπαίνεις και σε οποιαδήποτε πλατφόρμα που χρησιμοποιεί τους κωδικούς taxis για αυθεντικοποίηση. To taxis στέλνει το "ΟΚ" στην πλατφόρμα, όχι τους κωδικούς σου.
Δεν ξέρω φίλε μου. Δεν ασχολήθηκα και δεν θα ασχοληθώ άλλο με αυτό το θέμα.
-
Διάβασε την απάντηση του Γιόχαν , που τα επιβεβαιώνει και ψελλίζει δικαιολογίες...
Επίσης βλέπω απουσίες στον διάλογο, ενώ είχαν ανέβει άλλα φέικ νιουζ στην αρχή...
Μάλιστα διαπιστώνω προσπάθεια από την αριστερά να διώξει τον μουτζούρη από πάνω της...Τα σχόλια μου δεν έχουν σκοπό να μπουν σε γνωστές μεθόδους ολοκληρωτισμού, που διαβάζουμε εδώ και αλλού, που περιλαμβάνουν οικογενειακή ευθύνη, κομματική ευθύνη, που όταν οι δράστες είναι στους απέναντι, μια χαρά την χρησιμοποιούν οι δώθε. Οταν συμβαίνει ανάποδα τότε σιγή ιχθύος.
Κλασσική αριστερή υποκρισία. Διαχρονική κατάσταση.
-
Μηχανικός ρώτησε σε δουλειά για να παίρνει 2300 Χ 14 καθαρά , τι τον συμφέρει . Πρόσληψη ή μπλοκάκι ?
Η απάντηση :
Για 2300x14 = 32.200 στην τσέπη ετησίως = 2683 x 12, βάζεις στο πεδίο "Καθαρό εισόδημα" στη στήλη "Ανά έτος" το νούμερο 32200 και βλέπεις ότι χρειάζεσαι 42720 φορολογητέο εισόδημα.
Αν πας ως μισθωτός με 1η κατηγορία πρόνοιας και 1η κατηγορία επικουρικής βλέπεις ότι με δεδομένο ότι από τις μικτές απολαβές που σου δίνει ο εργοδότης έχεις 12,031% κρατήσεις ΤΣΜΕΔΕ μισθωτού, θα πρέπει να σου δίνει μικτά ο εργοδότης 48563 ευρώ ετησίως μικτά. Ο εργοδότης επίσης πληρώνει και αυτός εργοδοτικές εισφορές ΤΣΜΕΔΕ (19,81%) που εσύ δε βλέπεις στη μισθοδοσία σου οπότε θα πληρώσει και αυτός 9620 ευρώ στο ΤΣΜΕΔΕ.
ΣΥΝΟΛΙΚΑ σα μισθωτός, ο εργοδότης θα έχει ένα έξοδο 58183 ευρώ ετησίως για να λάβεις εσύ στην τσέπη σου 2300x14 ή 2683 x 12. Εσύ θα του ζητήσεις 48563 ετησίως μικτά ή 3468x14 μικτά για να λάβεις το καθαρό ποσό που ζητάς.
Πάμε και σε μπλοκάκι τώρα (ατομική επιχείρηση). Πάλι επειδή οι ατομικές επιχειρήσεις με έναν πελάτη φορολογούνται με κλίμακα μισθωτού, για το ποσό που θες στην τσέπη χρειάζεσαι 42720 ετησίως ΦΟΡΟΛΟΓΗΤΕΟ εισόδημα (μετά την πληρωμή του ΤΣΜΕΔΕ δηλαδή). Το ΤΣΜΕΔΕ θα το πληρώνεις εσύ και για 1η ασφαλιστική κλάση παντού θες 210 +10 + 68 = 288 ευρώ το μήνα ή 3456 ευρώ το χρόνο. Άρα από τον εργοδότη θα ζητήσεις 42720 + 3456 = 46176 το χρόνο για το ίδιο αποτέλεσμα.
Άρα ΠΡΟΦΑΝΩΣ και συμφέρει το μπλοκάκι! Στη μία περίπτωση ο εργοδότης δίνει 58183 το χρόνο στην άλλη 46176 το χρόνο για να πάρεις το ίδιο ποσό στην τσέπη. ΠΡΟΦΑΝΩΣ και είναι με μπλοκάκι πιο εύκολο να στα δώσει ο εργοδότης αυτά που ζητάς ή να διαπραγματευτείς με μπλοκάκι να σου δίνει 3500 παραπάνω μικτά ετησίως ως αντάλλαγμα της μη πρόσληψής σου ως μισθωτός.
Άμα ο εργοδότης αποδέχεται να φτάσει να έχει δαπάνη πάντως 58000 το χρόνο για σενα σα μισθωτό, καλύτερα ακόμα είναι να συνεννοηθείς με ένα λογιστή, να ανοιξεις μια ΟΜΟΡΡΥΘΜΗ ή ΕΤΕΡΡΟΡΥΘΜΗ εταιρεία ή ΙΚΕ, να δίνεις π.χ. 100 ευρώ το μήνα στο λογιστή, 1000 ευρώ τέλος επιτηδεύματος, 60 ευρώ στο οικονομικό επιμελητήριο και αντί να παίρνςι 2683x12 στο χέρι να παίρνεις:
(58000 - 1000 - 60 - 100x12 έξοδα λογιστή - 3456ΕΦΚΑ (πλην άλλα έξοδα βενζίνες κλπ που θα βάζεις)) = 52284 φορολογητέο - 52284x0.22 φόρος εισοδήματος νομικού προσώπου = 40781 στην ΤΣΕΠΗ (οι ΟΕ δεν έχουν φόρο διανομής κερδών) = 3400x12 τσέπη.
Οπότε καταλαβαίνετε τι κόστος μη μισθολογικό έχει η μισθωτή εργασία και γιατί η ανεργία παραμένει ψηλά...
-
Για να μειωθεί το μη μισθολογικό κόστος θα πρέπει να συρρικνωθεί δραματικά το κράτος και τα έξοδά του.
Και μετά θα αρχίσει πάλι η γνωστή κουβέντα που καταλήγει στις ιδεολογίες και στις συγκρούσεις των δύο διαφορετικών κοσμοθεωριών.
Στην Ελλάδα δεν βγαίνει άκρη με αυτά τα θέματα. Εδώ το ρολόι έχει σταματήσει στην εποχή του εμφυλίου.
-
Διάβασε την απάντηση του Γιόχαν , που τα επιβεβαιώνει και ψελλίζει δικαιολογίες...
Επίσης βλέπω απουσίες στον διάλογο, ενώ είχαν ανέβει άλλα φέικ νιουζ στην αρχή...
Μάλιστα διαπιστώνω προσπάθεια από την αριστερά να διώξει τον μουτζούρη από πάνω της...Τα σχόλια μου δεν έχουν σκοπό να μπουν σε γνωστές μεθόδους ολοκληρωτισμού, που διαβάζουμε εδώ και αλλού, που περιλαμβάνουν οικογενειακή ευθύνη, κομματική ευθύνη, που όταν οι δράστες είναι στους απέναντι, μια χαρά την χρησιμοποιούν οι δώθε. Οταν συμβαίνει ανάποδα τότε σιγή ιχθύος.
Ποιες ακριβώς είναι οι δικαιολογίες; Χρεώνεις "ενοχή στην αριστερά" για οπαδικη βία ή όχι;
Την αρχική τρεχαλα να χρεωθεί "το ποδόσφαιρο" τη δολοφονία Φύσσα τη θυμασαι; Τελικά χρεώθηκε καμία δολοφονία η ΝΔ; Α ξέχασα, έχει τον Τεμπονέρα στο ενεργητικο της, αλλά πάντα πρέπει να ξεχνάμε αντιστοιχα την ιστορία όταν μας βολεύει και αν πάλι μας βολεύει ξεθαβουμε εμφύλιο δια πάσαν νοσον.
-
«Μου περισσεύουν τρία εκατομμύρια δραχμές! Νταλάρας, Νταλάρας, Νταλάρας».
Ξύστες ! Ξύστες ! Ξύστες !
-
criuser έτσι κι αλλιώς όλοι οι μηχανικοί με μπλοκάκι δεν δουλεύουν τόσα χρόνια με εξαίρεση ίσως τα μελετητικά γραφεία, ώστε να μπορούν να κάνουν και καμιά εξωτερική δουλειά (άδειες, ΠΕΑ, τακτοποιήσεις) μόνοι τους ;
-
@johanndelta said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ποιες ακριβώς είναι οι δικαιολογίες; Χρεώνεις "ενοχή στην αριστερά" για οπαδικη βία ή όχι;
Την αρχική τρεχαλα να χρεωθεί "το ποδόσφαιρο" τη δολοφονία Φύσσα τη θυμασαι; Τελικά χρεώθηκε καμία δολοφονία η ΝΔ; Α ξέχασα, έχει τον Τεμπονέρα στο ενεργητικο της, αλλά πάντα πρέπει να ξεχνάμε αντιστοιχα την ιστορία όταν μας βολεύει και αν πάλι μας βολεύει ξεθαβουμε εμφύλιο δια πάσαν νοσον.
Σου εξήγησα ότι εγώ δεν έχω ολοκληρωτικές απόψεις , οπότε ούτε οικογενειακή ευθύνη βάζω, ούτε κομματική ευθύνη.
Η ευθύνη είναι του φυσικού αυτουργού και εφ' όσον υπάρχει και του ηθικού στον δικό του βαθμό βέβαια.
Αλλά όταν ο ένοχος είναι δεξιά ή ακροδεξιά, τα παραπάνω δεν ισχύουν για την αριστερά...
Ολοι οι δεξιοί και οι δεξιότεροι , είναι ότι είναι ο δράστης.
Αυτή την υποκρισία καταδικάζω και σε κάθε ευκαιρία την βλέπουμε ξεκάθαρα.
Ξέρω ενοχλεί , αλλά αν πάμε 3-4 σελίδες πίσω , θα δείτε ότι έχουν γραφτεί αυτά , γιατί τότε δεν είχε φανεί η πολιτική τοποθέτηση των δραστών.
-
@tesa54 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
criuser έτσι κι αλλιώς όλοι οι μηχανικοί με μπλοκάκι δεν δουλεύουν τόσα χρόνια με εξαίρεση ίσως τα μελετητικά γραφεία, ώστε να μπορούν να κάνουν και καμιά εξωτερική δουλειά (άδειες, ΠΕΑ, τακτοποιήσεις) μόνοι τους ;
Και μισθωτός στον ιδιωτικό τομέα να είναι , μπορεί να κάνει αυτά που λες.
Το σχόλιο μου , μπήκε εδώ για να δείξω τι ποσοστό είναι το μη μισθολογικό κόστος και τι ανταπόδοση έχει στον εργαζόμενο, αλλά και στον εργοδότη του.
Γιατί όταν ο υπάλληλος παίρνει στο χέρι 33000 και κοστίζει στον εργοδότη του 58000, θα πρέπει ο υπάλληλος να βγάλει δουλειά για 66000 τουλάχιστον , για να έχει αξία η εργασία του για τον εργοδότη.
Γιατί αν βγάλει κάτω από 58000 ο εργοδότης μπαίνει μέσα και στα 58000 , δεν αξίζει να έχει την θέση εργασίας.
Αλλά και ο εργαζόμενος λέει, θα σου βγάζω διπλά λεφτά από τον μισθό μου και ξυνίζει.
Δηλαδή έχουμε δύο δυσαρεστημένους πολίτες , έναν εργοδότη που δίνει 58000 και παίρνει δουλειά για 40000 για παράδειγμα, και έναν υπάλληλο που παίρνει 33000 και πρέπει να βγάλει δουλειά για πάνω από 60000.
Και έχουμε ευχαριστημένη την παρέα πολιτικών και ξυστών , που παίρνει άκοπα , από την εργασία 2 πολιτών , 25000.
-
Πολύ ωραία η ανάλυσή σου, τεκμηριωμένη και με συγκεκριμένα νούμερα.
Και συμπληρώνω. Όλα αυτά τα τεράστια ποσά που κρατάει το κράτος από το ζευγάρι εργοδότης-εργαζόμενος, έχουν κάποιου είδους ανταποδοτικότητα για τον εργοδότη ή τον εργαζόμενο? Ας αναφέρει κάποιος αν γνωρίζει, γιατί εγώ δεν την έχω βρει πουθενά.
Όσο πιο πολλά βγάζεις, τόσα πιο πολλά πληρώνεις και όλα κερατιάτικα είναι, ούτε που πανε ξέρεις, ούτε τι τα κάνουν ξέρεις. Θα μου πεις συνεισφέρεις στο κράτος, είσαι υποχρεωμένος. Σύμφωνοι, αλλά μέχρις ενός σημείου, δεν τα βγάζουμε μαζί με το κράτος τα λεφτά, ούτε μαζί δουλεύουμε και ξενυχτάμε, ούτε μαζί παίρνουμε το επιχειρηματικό ή άλλο ρίσκο, ούτε μαζί ξεπληρώνουμε το επαγγελματικό δάνειο στην τράπεζα ούτε, ούτε, ούτε.
Αν είναι να δουλεύουμε και να έχουμε και το χέρι του κράτους στη μία τσέπη, να δίνει κι αυτό κάνα φράγκο όταν δεν πανε καλά οι δουλειές, όχι όπου βρίσκει λεφτά να τα αρπάζει και μετά να σφυρίζει αδιάφορα. Να γίνουμε συνεταιράκια και στα δύσκολα, όχι μόνο όταν ρέει το χρήμα.
Άσε τα τεκμήρια. Το φοβερό, αν στέλνεις το παιδί σου π.χ. σε ιδιωτικό σχολείο, τεκμήριο. Και αυτοί οι ηλίθιοι υπανάπτυκτοι στη Γερμανία π.χ. λένε το αντίθετο. Φοροαπαλαγή ο Γερμαναράς για τα δίδακτρα αν στέλνει το παιδί του σε ιδιωτικό, γιατί το κράτος αναγνωρίζει ότι του γλυτώνεις τα έξοδα που θα έκανε για το παιδί σου στο δημόσιο σχολείο που θα το έστελνες.
Πολλά στρεβλά και δεν πρόκειται να φτιάξουν ποτέ. Το κράτος είναι λάφυρο για τα κόμματα, Δεξιά ή Αριστερά και λειτουργεί σαν αρπακτικό για να καλύψει τις ανάγκες των αρχόντων που μας κυβερνάνε κάθε φορά και των υπηκόων τους.
-
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Και συμπληρώνω. Όλα αυτά τα τεράστια ποσά που κρατάει το κράτος από το ζευγάρι εργοδότης-εργαζόμενος, έχουν κάποιου είδους ανταποδοτικότητα για τον εργοδότη ή τον εργαζόμενο? Ας αναφέρει κάποιος αν γνωρίζει, γιατί εγώ δεν την έχω βρει πουθενά.
Και δεν θα βρείς γιατί δεν υπάρχει!! Πληρώνουμε όλα τα κερατιάτικα για σπασμένα άλλων...άστο πικρή ιστορία.
-
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2