-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Για τους ξεφτίλα , το γεγονός ότι το παίζουν αντικυβερνητικοί , είναι προσπάθεια να ξεφύγουν από το δίλλημα . Συνένοχοι ή βλάκες ?
Οσο δεν παίρνουν τις ευθύνες τους , δηλαδή να τους ξεχάσουμε μερικά χρόνια , μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με το μέλος τους επί 20 χρόνια , θα τους ξεφωνίζουμε .
Κλείστε τώρα τους ξεφτίλα.
Αν θεωρείς ότι επειδή βρίζουν τον κούλη , τους κυνηγάει το σύστημα , βάζεις τον εαυτό σου στη θέση του οπαδού τους που δεν βλέπεις τα εγκλήματα τους.
Να θυμίσω δε ότι όλοι οι άλλοι δεν είναι ακόμα καταδικασμένοι. Ούτε καν σε πρώτο βαθμό , όπως είναι οι χατες ...
Και τους έχουμε δικάσει κιόλας. Και σωστά γιατί το ηθικό κομμάτι είναι πάνω από το ποινικό.
Αυτό το ηθικό κομμάτι , είναι που πρέπει να κλείσει τους ξεφτίλα...
Τι λες πάλι ρε κρούζερ; Κοίτα, δεν μου αρέσει και δεν βλέπω το Ράδιο Αρβύλα. Τον Κανάκη τον ήξερα από παλιά και τότε το Κομφούζιο είχε πλάκα. Σήμερα τους βρίσκω σαχλούς. Άλλο αυτό όμως και άλλο η συλλογική ευθύνη. Τι φταίνε οι άλλοι για τα αίσχη του Παναγιωτόπουλου; Αυτός που έφταιγε απομακρύνθηκε. Είναι σαν να σου λέω εσένα ότι πρέπει να χάσεις την δουλειά σου επειδή ένας υπεργολάβος, ή μάστοράς σου έκανε κάτι αντίστοιχο. Ή ότι πρέπει να λοιδωρηθούν όλοι οι συνάδελφοι και φίλοι των Λιγνάδη, Φιλιππίδη κλπ.
@fiverg said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
"Αντρικια" σου λέω ότι πρώην αρχηγός αριστερού κόμματος ξυλοφορτωνε την γυναίκα του τακτικοτατα.
Αν εννοείς αυτόν που εννοώ, το ΠΑΣΟΚ μόνο αριστερό κόμμα δεν είναι!!! Ο συγκεκριμένος βέβαια είναι τεράστιου διαμετρήματος αλήτης!!!
Η αριστερή αντίληψη , είναι ίδια με την ακροδεξιά , που έχουν για τους ανθρώπους. Στρατιωτάκια , αμίλητα , ακούνητα.
Πάλι ασυναρτησίες γράφεις. Η θέση της γυναίκας στις σοσιαλιστικές κοινωνίες ήταν πολύ ανώτερη από ότι στην Δύση, τόσο σε θέμα ισότητας, όσο και αυτοδιάθεσης. Όταν έγινε η επανένωση των Γερμανιών, οι Δυτικογερμανίδες σοκαρίστηκαν από την σεξουαλική ελευθερία των Ανατολικογερμανίδων. Υπάρχει και ανάλογο ντοκιμαντέρ.
@gatoz said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
καπου στον πατο γερμανοι (!) αραβες και ρωσοι. ενω ομως αυτοι βρισκουν μεθοδους να ξεπερασουν την μειονεξια τους
Προφανώς δεν έχω ιδέα από τον τομέα σου, αλλά στην βιομηχανία Γερμανοί και Ρώσοι είναι στην κορυφή. Επίσης ακούω ότι οι Ρώσοι χακερς είναι οι καλύτεροι στον κόσμο, αλλά δεν ξέρω τίποτα από αυτά. Γενικά δεν θα γενίκευα πάντως. Καλοί και κακοί υπάρχουν παντού.
ΥΓ: Η Φρουρά θα έπρεπε να είχε μαζέψει τα ναζιστάκια της ΧΑ πριν το πει καν ο προεδρεύων...
-
καπου στον πατο γερμανοι (!) αραβες και ρωσοι. ενω ομως αυτοι βρισκουν μεθοδους να ξεπερασουν την μειονεξια τους
Προφανώς δεν έχω ιδέα από τον τομέα σου, αλλά στην βιομηχανία Γερμανοί και Ρώσοι είναι στην κορυφή. Επίσης ακούω ότι οι Ρώσοι χακερς είναι οι καλύτεροι στον κόσμο, αλλά δεν ξέρω τίποτα από αυτά. Γενικά δεν θα γενίκευα πάντως. Καλοί και κακοί υπάρχουν παντού.
ομιλω για ευστροφια. και οπως σημειωνω το ξεπερνουν. με οργανωση, αφοσιωση, πειθαρχια, σταχανοβιτισμο ή οτι αλλο. και ετσι ημεις οι ξυπνιοι στο πατο και αυτοι στον αφρο.
-
@realzeus said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Για τους ξεφτίλα , το γεγονός ότι το παίζουν αντικυβερνητικοί , είναι προσπάθεια να ξεφύγουν από το δίλλημα . Συνένοχοι ή βλάκες ?
Οσο δεν παίρνουν τις ευθύνες τους , δηλαδή να τους ξεχάσουμε μερικά χρόνια , μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με το μέλος τους επί 20 χρόνια , θα τους ξεφωνίζουμε .
Κλείστε τώρα τους ξεφτίλα.
Αν θεωρείς ότι επειδή βρίζουν τον κούλη , τους κυνηγάει το σύστημα , βάζεις τον εαυτό σου στη θέση του οπαδού τους που δεν βλέπεις τα εγκλήματα τους.
Να θυμίσω δε ότι όλοι οι άλλοι δεν είναι ακόμα καταδικασμένοι. Ούτε καν σε πρώτο βαθμό , όπως είναι οι χατες ...
Και τους έχουμε δικάσει κιόλας. Και σωστά γιατί το ηθικό κομμάτι είναι πάνω από το ποινικό.
Αυτό το ηθικό κομμάτι , είναι που πρέπει να κλείσει τους ξεφτίλα...
Τι λες πάλι ρε κρούζερ; Κοίτα, δεν μου αρέσει και δεν βλέπω το Ράδιο Αρβύλα. Τον Κανάκη τον ήξερα από παλιά και τότε το Κομφούζιο είχε πλάκα. Σήμερα τους βρίσκω σαχλούς. Άλλο αυτό όμως και άλλο η συλλογική ευθύνη. Τι φταίνε οι άλλοι για τα αίσχη του Παναγιωτόπουλου; Αυτός που έφταιγε απομακρύνθηκε. Είναι σαν να σου λέω εσένα ότι πρέπει να χάσεις την δουλειά σου επειδή ένας υπεργολάβος, ή μάστοράς σου έκανε κάτι αντίστοιχο. Ή ότι πρέπει να λοιδωρηθούν όλοι οι συνάδελφοι και φίλοι των Λιγνάδη, Φιλιππίδη κλπ.
"Αντρικια" σου λέω ότι πρώην αρχηγός αριστερού κόμματος ξυλοφορτωνε την γυναίκα του τακτικοτατα.
Αν εννοείς αυτόν που εννοώ, το ΠΑΣΟΚ μόνο αριστερό κόμμα δεν είναι!!! Ο συγκεκριμένος βέβαια είναι τεράστιου διαμετρήματος αλήτης!!!
Η αριστερή αντίληψη , είναι ίδια με την ακροδεξιά , που έχουν για τους ανθρώπους. Στρατιωτάκια , αμίλητα , ακούνητα.
Πάλι ασυναρτησίες γράφεις. Η θέση της γυναίκας στις σοσιαλιστικές κοινωνίες ήταν πολύ ανώτερη από ότι στην Δύση, τόσο σε θέμα ισότητας, όσο και αυτοδιάθεσης. Όταν έγινε η επανένωση των Γερμανιών, οι Δυτικογερμανίδες σοκαρίστηκαν από την σεξουαλική ελευθερία των Ανατολικογερμανίδων. Υπάρχει και ανάλογο ντοκιμαντέρ.
ΥΓ: Η Φρουρά θα έπρεπε να είχε μαζέψει τα ναζιστάκια της ΧΑ πριν το πει καν ο προεδρεύων...
No pasok. Δεν ήταν ο προηγουμενος, ήταν ο προπροηγουμενος. Με κοράκλα που έφτασε σε μεγάλο αξίωμα με τους πφα και τώρα έχει βάλει πλώρη προς ανεξάρτητη πορεία.
-
Με εντολή Πλεύρη τα ΜΑΤ στο Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης για να εμποδίσουν την εφημερία των γιατρών, να διώξουν τους ασθνείς που προσέρχονται και να επιτρέψουν μόνο τον εμβολιασμό...
Δεν είμαστε απλά πιο έξυπνοι απ τους κουτόφραγκους και τ' αμερικανάκια, είμαστε τετραπέρατοι, είναι τα ΕΛ χρωμοσώματα της έλικος του ντιενέη μας...
-
Άσε τους ανθρώπους, κάνουν ο,τι μπορούν για να πέσουν...
-
ομιλω για ευστροφια. και οπως σημειωνω το ξεπερνουν. με οργανωση, αφοσιωση, πειθαρχια, σταχανοβιτισμο ή οτι αλλο. και ετσι ημεις οι ξυπνιοι στο πατο και αυτοι στον αφρο.
Κοίτα σύντροφε, η ευστροφία είναι κάτι το έμφυτο (πες το και DNA), οπότε δεν μπορεί να περιοριστεί στα πλαίσια των λαών. Όλοι οι λαοί έχουν εύστροφους και βραδύνους. Εκεί όμως που μπορεί να περιοριστεί είναι από την κοινωνία και την εκπαίδευση της. Όταν σου έχουν μάθει ότι πρέπει να ακολουθείς τις διαδικασίες, περιορίζεται αυτή η ατομική πρωτοβουλία. Ανέφερες π.χ. τους Σέρβους και τους Ρώσους, ως αντιδιαμετρικά αντίθετα παραδείγματα, ενώ είναι Σλάβοι και οι μεν και οι δε. Άρα; Θέμα εκπαίδευσης και απαιτήσεων από το σύστημα στο οποίο μεγάλωσαν. Γενικά, ως πρώην στρατιωτικός, είμαι υπέρ του συστήματος και όχι της ατομικής πρωτοβουλίας. Όμως υπάρχουν στιγμές που χρειάζεται κι αυτή.
No pasok. Δεν ήταν ο προηγουμενος, ήταν ο προπροηγουμενος. Με κοράκλα που έφτασε σε μεγάλο αξίωμα με τους πφα και τώρα έχει βάλει πλώρη προς ανεξάρτητη πορεία.
Όταν ξεκινάμε να λέμε κάτι, ας έχουμε το θάρρος να το λέμε ολόκληρο.
-
@realzeus said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Κοίτα σύντροφε, η ευστροφία είναι κάτι το έμφυτο (πες το και DNA), οπότε δεν μπορεί να περιοριστεί στα πλαίσια των λαών. Όλοι οι λαοί έχουν εύστροφους και βραδύνους. Εκεί όμως που μπορεί να περιοριστεί είναι από την κοινωνία και την εκπαίδευση της. Όταν σου έχουν μάθει ότι πρέπει να ακολουθείς τις διαδικασίες, περιορίζεται αυτή η ατομική πρωτοβουλία. Ανέφερες π.χ. τους Σέρβους και τους Ρώσους, ως αντιδιαμετρικά αντίθετα παραδείγματα, ενώ είναι Σλάβοι και οι μεν και οι δε. Άρα; Θέμα εκπαίδευσης και απαιτήσεων από το σύστημα στο οποίο μεγάλωσαν. Γενικά, ως πρώην στρατιωτικός, είμαι υπέρ του συστήματος και όχι της ατομικής πρωτοβουλίας. Όμως υπάρχουν στιγμές που χρειάζεται κι αυτή.
Όταν ξεκινάμε να λέμε κάτι, ας έχουμε το θάρρος να το λέμε ολόκληρο.
ειναι, οπως γραφω θεμα κουλτουρας και προφανως παραδοσης. το ιδιο ομως ειναι και η οκνηρια
-
Είναι πως το βλέπει ο καθένας. Για μένα πρέπει κάποιος να δουλεύει φιλότιμα στο ωράριο του και να φεύγει μετά. Δεν έχει κανένα νόημα ο εργάτης/υπάλληλος να σκίζεται για το αφεντικό. Το λέω ως πρώην εργοδότης αυτό.
-
Οταν δουλεύει φιλότιμα , τότε εξ ορισμού σκίζεται.
Αλλά όχι μόνο για το αφεντικό . Γιατί ναι μεν αν το αφεντικό πάει καλά θα διατηρήσει την επιχείρηση , άρα και την συγκεκριμένη θέση εργασίας , αλλά και γιατί με την δική του εργασία , βελτιώνεται το βιογραφικό του και έτσι μπορεί είτε να βρει ακόμα καλύτερη εργασία, ή αν έχει την διάθεση και τα κότσια να κάνει την δική του επιχείρηση. -
Όχι κρούζερ, δεν σκίζεται. Κάνει αυτό που πρέπει να κάνει απλά. Σιγά μην πάθει και έμφραγμα για τα λεφτά του αφεντικού. Εγώ εδώ σαν αφεντικό δεν σκιζόμουν. Μια ζωή την έχουμε.
-
Επιμένω , άμα έχει φιλότιμο , πρακτικά σκίζεται.
Δεν σημαίνει ότι πρέπει να δουλεύει παραπάνω ώρες , απλά να ευσυνείδητος στην δουλειά του.Αυτό φτάνει και περισσεύει.
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Με εντολή Πλεύρη τα ΜΑΤ στο Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης για να εμποδίσουν την εφημερία των γιατρών, να διώξουν τους ασθνείς που προσέρχονται και να επιτρέψουν μόνο τον εμβολιασμό...
Δεν είμαστε απλά πιο έξυπνοι απ τους κουτόφραγκους και τ' αμερικανάκια, είμαστε τετραπέρατοι, είναι τα ΕΛ χρωμοσώματα της έλικος του ντιενέη μας...
Μιλάμε για αισχρότητα του αισχίστου είδους αυτό που γίνεται με το Παίδων Πεντέλης.
Υπάρχει κάποιο επιχείρημα-αντιλογος για αυτό που συμβαίνει;
Αλήθεια δεν έχω ακούσει τίποτα ουσιαστικό που να στηρίζει την απόφαση τους αυτή και να στέκει λογικά.
Έχει κάποιος εδώ μέσα πληροφόρηση; -
Άσε μας ρε κρουζεράκο. Σιγά μην σκιστούμε για του αφεντικό το παντεσπάνι.
-
Όλα καλά vagkirk. Αυτό που βλέπεις είναι (άλλη) μια πνοή (νέας) δημοκρατίας.
https://www.news247.gr/gnomes/manos-xwrianopoylos/i-ikaria-toy-mporis-tzonson.9496435.html
Όπως έλεγαν και για τον Αλεξακο: Μακάρι να καθίσουν άλλους 18 μηνες. 32% δε θα πάρουν, να είναι και ευχαριστημένοι αν αντιστραφούν απλώς τα ψηφία.
-
Ποια ΜΑΤ ειναι στη φωτογραφία? Αυτά που κατήργησε ο Τσίπρας? Μηπως αυτά που απεμειναν να φυλασσουν την λαϊκή του κυβέρνηση στην Η. Αττικού και αφηναν να περνουν μονο οι ντελιβεραδες? Δημοκρατία εχουμε. Η κυβερνηση οπως ολες θα δωσει τη θεση της στους επομενους. Ποιοι θα ναι αυτοι εγω δε το γνωριζω. Αν μπορει καποιος διορατικος να βοηθησει, ευχαριστω.
-
Ο,τι να 'ναι. Ολόκληρος σκαταδρομεας και θέλει κάλυψη; Κουμπωσε και τη φωτό με τις κλούβες να παίζουν τετρις να δέσει.
-
Ότι να'ναι. Δύο ξεκάρφωτες φωτογραφίες, ούτε πηγή, ούτε τίποτα.
Μόνο συμπεράσματα κατά το δοκούν.
-
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ότι να'ναι. Δύο ξεκάρφωτες φωτογραφίες, ούτε πηγή, ούτε τίποτα.
Μόνο συμπεράσματα κατά το δοκούν.
Παίδων Πεντέλης – Παρουσία των ΜΑΤ η συγκέντρωση των υγειονομικών - ΤΑ ΝΕΑ https://is.gd/RnXQCT
Παίδων Πεντέλης: Παρουσία ΜΑΤ η διαμαρτυρία των υγειονομικών https://is.gd/wDRO95
Παρουσία ΜΑΤ η διαμαρτυρία υγειονομικών στο Παίδων Πεντέλης | Η Εφημερίδα των Συντακτών https://is.gd/bf3ajW
-
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Μιλάμε για αισχρότητα του αισχίστου είδους αυτό που γίνεται με το Παίδων Πεντέλης.
Υπάρχει κάποιο επιχείρημα-αντιλογος για αυτό που συμβαίνει;
Αλήθεια δεν έχω ακούσει τίποτα ουσιαστικό που να στηρίζει την απόφαση τους αυτή και να στέκει λογικά.
Έχει κάποιος εδώ μέσα πληροφόρηση;To σχετικό που άκουσα από την υφυπουργό είναι ότι το νοσοκομείο θα ξαναγυρίσει στις εφημερίες σε 6 εβδομάδες.
-
Σιγά ρε μη το γκουγκλάρουν κιόλας τα παιδιά.
Αν ήταν πραγματική είδηση, θα την έπαιζε πρώτη το Σκάι.
Εφόσον συμβαίνει κάτι που "θυμώνει τους αριστερούς" τότε ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΓΚΑ Μητσοτάκη, Άδωνη, Πλεύρη, και ούτω καθεξής...
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2