-
@getzman said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
ε αυτό τους σπρωχνει προς τον αλεξη δεν χαίρεσαι?
Θα χαρώ αν ψηφίσουν FAILoτζημερο
-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Για αυτό την ρεβάνς θα πάρουμε
με αρχηγό τον Πολλάκη
και μαζί την Τασία θα έχουμε
Δικό σας σύντροφοι...Συνεχίζω εγώ, Συναγωνιστές:
Είναι το ρεύμα ακριβό
Το PCR φαρμάκι
Το Γενικο το έλλειμμα
Χτυπάει ταβανάκι
Τα σπρέντ θα φτάσουν στο Θεό
Πάει το μαξιλαράκι
Αλλά κανένα αυτάκι
Δεν ίδρωσε για όλα αυτά
Καθόλου, ούτε λιγάκιΣτα μίντια και στη τιβί
Νωρίς κάθε βραδάκι
Δοξάζουνε τον Μωυσή
Τον Τσόρτσιλ, το Τιγράκι
Που μας τον έστειλε ο Θεός
Σ' αυτό το μπουρδελάκι
Που ονομάζει Ελλαδιστάν
Κάθε Πατριωτάκι
Να διώξει τον Κομμουνισμόν
Τον Τσίπρα, τον ΓιαΝάκη
Να έρθουν οι Επενδυταί
Να βρέξει παραδάκιΝτάστερ, Γκέντζμαν και Μάστορας
Ωραίο παρεάκι
Με Πηλιορείτη στράβωσαν
Που σαν κακό παιδάκι
Τους έθιξε τον Άριστο
Το πρώτο Γκομενάκι
Που κάθε γυναίκα όταν τον δει
Μουσκεύει το βρακάκιΜάταια ο Γιόχαν κι άλλοι δυο
Χτυπάνε καμπανάκι
Γιατί ποτέ δεν άλλαξε
Μυαλό το παρεάκι
Πάντα ΝουΔούλα δαγκωτό
Ρίχνει το ψηφαλάκι
Κι όλο το χρήμα πόνταραν
Σ' ένα κουτσό αλογάκι
Που να τον δούνε Άρχοντα
Το είχανε μεράκι
Και να φωνάζει ο Λαός...ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!
-
Μπήλιο έχεις λίγο μπερδευτεί για να με βάζεις σε κομματοσκύλιο άγημα αλλά δε πειράζει έχω κατανόηση, περνάς δύσκολα
Α ναι, #mono_koulis
-
@mastoras78 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Μπήλιο έχεις λίγο μπερδευτεί για να με βάζεις σε κομματοσκύλιο άγημα αλλά δε πειράζει έχω κατανόηση, περνάς δύσκολα
Α ναι, #mono_koulis
ποιητικῇ ἀδείᾳ αγαπητέ
-
Έ αν είναι έτσι μου ήρθε λίγη έμπνευση
Πήλιο έχεις φάει σκάλωμα με την αριστερίλα εμείς δεν το αντέχουμε, μυρίζει ποδαρίλα
Φορτσάτος μας επέστρεψες απ’τα άγονα τα ξένα όμως εδώ δε σ’αρεσε και ένιωσες παρθένα
Έχεις λόγο πύρινο, γεμάτο με οργή και μην ακούς που λένε πώς κάνει σαν πορδή
Καλοπερνάμε όλοι μαζί εδώ στον καφενέ, μη σταματάς συνέχισε, κάνουμε χαβαλέ
Κανένας δε σε πιάνει στου keyboard την ρητορίκη είσαι ο καλύτερος, μέγιστε αγωνιστή
Έμπλεξες και με τον Κούλη τον αλήτη, με της Δεή λογαρισμό μας έκλεισε το σπίτι
Ολημερίς και ολονυχτίς λέγε για τη νδούλα μη ξενερώνεις, χώνε τα, μας πιάνει αναγούλα
Θές να έχουμε και ανάμπτυξη όπως με πράσινο ήλιο, όνειρο ζώ μη με ξυπνάς..... ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΡΕ ΠΗΛΙΟ
-
@realzeus said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@storm said in [ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2]> Πω ρε συ. Πολλά φράγκα. Εγώ νόμιζα ότι μόνο εφοπλιστές και μεγαλοεπιχειρηματίες βγάζουν τόσα φράγκα. Για αυτό λέω ότι η Ελλάδα έχει αλλάξει. Πριν 20 και 30 χρόνια δεν υπήρχε αυτού του τύπου ο πλούτος.
Συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις παίζει οικογενειακή περιουσία (ή και μαύρο χρήμα). Μην περιμένεις ότι τα έβγαλε από το μαγαζάκι του. Μύκονος, ξέρετε πόσο πάει εκεί το στρέμμα. Αν έχεις χωράφια/οικόπεδα έχεις κάνει την τύχη σου...
ή και άλλες "μπίζνες" που ανθούν στη χώρα
Αδυνατώ να πιστέψω ότι κάποιος με δύο μαγαζιά και μάλιστα σε μικρή ηλικία μπορεί να αγοράσει με τόση ευκολία τόσο ακριβά καταναλωτικά προϊόντα.
Έχω γνωστούς που έστησαν εμπορικά καταστήματα (είδη δώρων/υποδήματα/ρούχα/κοσμήματα) και δεν άντεξαν να τα κρατήσουν ανοιχτά πάνω από 5 χρόνια. Αλλά η δουλειά τους ήταν μόνο οι επιχειρήσεις τους και ήταν νομότυποι.
Για αυτό λέω ότι κάτι πάει στραβά στη χώρα.
-
Απορια. Πηλιου βγηκες Πηλιο βολτα, με την γυναικα , και ... εγραφες ποιηματα για εμας?
Μαιστα μαιστα. Μπροστα της ή κρυφα? Βρε τι εχουμε παθει... -
@spi_duster said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Απορια. Πηλιου βγηκες Πηλιο βολτα, με την γυναικα , και ... εγραφες ποιηματα για εμας?
Μαιστα μαιστα. Μπροστα της ή κρυφα? Βρε τι εχουμε παθει...Δεν έχω εγώ κρυφά από τη γυναίκα μου όταν είναι μπροστά. Εσύ της λες ερωτόλογα όταν βγείτε για καφέ; Της τα χω πει, τα ξέρει. Τώρα η καψούρα μου είναι ο Κυργιάκος. Και όχι μόνο δική μου καψούρα.
Το ότι ο καθένας στο Νεοδημοκρατικό παρεάκι ταυτίζει τον εαυτό του με τον Μητσοτάκη και παίρνει τις μαντινάδες προσωπικά, είναι πολύ διασκεδαστικό
Εσείς κι ο Πρωκτοσάλτες στο Σκάι -
Σου θυμιζω πως με ανεφερες στο ποιηματακι σου. Τεσπα ειναι γνωστο πως οι αδειοι τενεκεδες κανουν περισσοτερο θορυβο.
-
Σου θυμιζω πως με ανεφερες στο ποιηματακι σου. Τεσπα ειναι γνωστο πως οι αδειοι τενεκεδες κανουν περισσοτερο θορυβο.
Στο ποίημα γράφω για το δαγκωτό στη Νέα Δημοκρατία. Ψέματα είναι; ο Μάστορας το καμαρώνει, το χει και στην υπογραφή του. Γιατί η πικρία;
-
Πάντως ανεξάρτητα από την κόντρα , τα ποιήματα δείχνουν καταπιεσμένα ταλέντα ...
Κοίτα να δεις τι έβγαλε
απόψε το φορουμάκι
ποιήματα που έγραψε
Δικό σας σύντροφοι... -
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Στο ποίημα γράφω για το δαγκωτό στη Νέα Δημοκρατία. Ψέματα είναι; ο Μάστορας το καμαρώνει, το χει και στην υπογραφή του. Γιατί η πικρία;
Εγω δεν ειμαι ο Μαστορας. Ειμαι αυτος που ανεφερες στο ποιηματακι σου. Δειξε λιγο μπεσα. Αντρικια πραγματα. Επισης για νιοστη φορα με βαφτιζεις ΝΔ γιατι ετσι γουσταρεις. Ολα αυτα επειδη σε πολιτικη συζητηση εχω αναφερει πως ο μονοφθαλμος ξεχωριζει απο τους τυφλους. Συνεχισε λοιπον να κανεις θορυβο.
-
Νομίζω τότε πως πρόκειται για τερατώδη παρεξήγηση και πρέπει να ζητήσω συγνώμη από τον ντάστερ και όποιον άλλο δεν είναι Νεοδημοκράτης αλλά δίνει αυτή την εντύπωση!
-
Δεν χρειαζεται συγνωμη. Απλα να σεβεσαι τους συμφορουμιτες που εχουν διαφορετικη αποψη απο τι δικη σου.
-
Δεν χρειαζεται συγνωμη. Απλα να σεβεσαι τους συμφορουμιτες που εχουν διαφορετικη αποψη απο τι δικη σου.
Και πάλι με συγχωρείς, που όμως ήμουν ασεβής ή προσβλητικός;
Εννοείς να σέβομαι τις διαφορετικές απόψεις από τη δική μου, με τον ίδιο τρόπο που το κάνεις εσύ; -
Σου εγραψα αντρικια. Κρινε μονος σου πως θελεις να συνεχισεις την κουβεντα.
Αν δεν μπορεις να το καταλαβεις ειναι δικο σου προβλημα. -
@realzeus said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@fanis75 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:η αυτή η Φερράρι είχε €280.000 μτχ (καινούργια κοντά στα πεντακόκια!).
280k μεταχειρισμένη με πινακίδες Γερμανίας. Αν ήθελε να βγάλει Ελληνικές πινακίδες κοντά 500. Καινούρια στην Ελλάδα κοντά 600, αναλόγως και των έξτρα. Δεν είναι δύσκολο να βάλεις 100-150 χιλιάρικα έξτρα σε Ferrari.
@storm said in [ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2]> Πω ρε συ. Πολλά φράγκα. Εγώ νόμιζα ότι μόνο εφοπλιστές και μεγαλοεπιχειρηματίες βγάζουν τόσα φράγκα. Για αυτό λέω ότι η Ελλάδα έχει αλλάξει. Πριν 20 και 30 χρόνια δεν υπήρχε αυτού του τύπου ο πλούτος.
Συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις παίζει οικογενειακή περιουσία (ή και μαύρο χρήμα). Μην περιμένεις ότι τα έβγαλε από το μαγαζάκι του. Μύκονος, ξέρετε πόσο πάει εκεί το στρέμμα. Αν έχεις χωράφια/οικόπεδα έχεις κάνει την τύχη σου...
Εχω ακουσει οτι η οικογενεια του στο παρελθον ειχε ενοικιασεις μηχανων κτλπ στην Μυκονο. Και προφανως εβγαλαν πολλα χρηματα απο εκει, αλλα και απο γη κτλπ
Για να εχετε μια εικονα τι παιζει στην Μυκονο, εχω ξαδερφο ταριφα που ηταν φιλος με τον Μονογυιο και η αδεια πωλειται(αν βρεις) 1 μυριο... Πως την πηραν? Οταν στο νησι πριν 40+ χρονια δεν υπηρχαν ιχ κτλπ, υπηρχαν καποιοι με καροτσακια χεριου που κουβαλουσαν τις αποσκευες των τουριστων στα σοκακια του νησιου. Το Πασοκ εδωσε το δικαιωμα σε οσους εκαναν το επαγγελμα αυτο να παρουν δωρεαν αδεια ταξι. ΠΑΣΟΚ ΣΩΣΕ ΜΑΣ!
-
@storm Δεν ειναι τελευταίο φαινόμενο στη Μύκονο πάντα έτσι ήτανε, πάρα πολλοι επιχειρηματίες έχουν ανθίσει και στη δεκαετία του 70 και του 80 αλλά και του 90. Μιλάμε για πολλά εκατομμύρια. Η Μύκονος δεν έχει καμία σχέση με οποιαδήποτε επιχειρηματική δραστηριότητα στην υπόλοιπη Ελλάδα είναι δικό της κόσμος! Απλά τελευταία με τους άραβες έχει παραγίνει η κατάσταση. Και φυσικά μιλάμε για μαύρο χρήμα. πριν μερικά χρόνια είχε γίνει και σκάνδαλο με τον Ναμος, πληρώσε 3 εκατομμύρια σε φόρους από τα δεκαπλάσια που επρεπε να πληρώσει και το θέμα θαφτηκε.
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Το ότι ο καθένας στο Νεοδημοκρατικό παρεάκι ταυτίζει τον εαυτό του με τον Μητσοτάκη και παίρνει τις μαντινάδες προσωπικά, είναι πολύ διασκεδαστικό
Εσείς κι ο Πρωκτοσάλτες στο ΣκάιΑπό διασκέδαση άλλο τίποτα αλλά για ποιόν είναι το θέμα.. Επειδή έχεις φαντασία, προσωπικά απολαμβάνω τα παραμύθια σου..
Σκέφτομαι να εμπλουτίσω και την υπογράφη που λές σε εξιτάρει.. εως τότε
Koulis
Koulis
Koulis -
Eπι του δυστυχήματος δεν έχει νόημα να πει κανείς κάτι, πλούσιος ή φτωχός, με Ferrari ή με κουφάρι φεύγεις και λείπεις από τους δικούς σου.
Μόνο ένα σχόλιο: διαβάζουμε ότι και η Ferrari και η Porsche του εκλιπόντος είχαν γερμανικές πινακίδες. Αν αληθεύει, το πιάσατε το υπονοούμενο...
Τωρα αυτός ο τονισμός της συγγένειας με την βουλεΦΤΟΥ είναι αχρειαστος. Είπαμε δεν υπάρχει οικογενειακή ευθύνη, αυτή οδηγουσε; Απλά μέσα σε μια τετοια οικογένεια κινείσαι αναλόγως και έχεις την αντίστοιχη ταξική συνείδηση:
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2