-
@asep said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@kkostask said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Το Documento είναι μακράν χειρότερο από την Καφριανή...ούτε για να σκουπίζεις τον ποπό σου δεν κάνει.
Χρειάζεται όμως κάποιος να κάνει αντιπολίτευση σε μια εποχή που όλοι οι δημοσιογράφοι είναι φιλοκυβερνητικοί.
τα τελευταια χρονια η δημοσιογραφία στη χώρα μας παραμένει στα ιδια επιπεδα
αρα οσο φιλοκυβερνητικοι ειναι σημερα τοσο ητανε και επι προηγουμενων
https://www.statista.com/statistics/1026423/greece-press-freedom-index/ -
@getzman said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@asep said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@kkostask said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Το Documento είναι μακράν χειρότερο από την Καφριανή...ούτε για να σκουπίζεις τον ποπό σου δεν κάνει.
Χρειάζεται όμως κάποιος να κάνει αντιπολίτευση σε μια εποχή που όλοι οι δημοσιογράφοι είναι φιλοκυβερνητικοί.
τα τελευταια χρονια η δημοσιογραφία στη χώρα μας παραμένει στα ιδια επιπεδα
αρα οσο φιλοκυβερνητικοι ειναι σημερα τοσο ητανε και επι προηγουμενων
https://www.statista.com/statistics/1026423/greece-press-freedom-index/Πάντα ήταν αλλά όχι και τόσο.
-
αν προκύψει απο τις μετρησεις θα συμφωνησω
μεχρι τοτε δεν -
@fanis75 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ρε Φάνη Μ αρέσει που ξέρεις πως νιώθει ο καθένας και τι πίστευει...
Αυτά δεν μπορώ και "σου την μπαίνω". Τόσο έξυπνος άνθρωπος και τοσο δομημένος, λες ακραία πράγματα ώρες ώρες!Τα λέω γιατί α) ξέρω (έχω πολλούς συγγενείς στην πολιτική) και β) το βλέπω κάθε μέρα. ΚΑΝΕΙΣ πολιτικός δεν νοιάζεται για τους πολίτες...δεν έχω δει ούτε έναν στα 46 χρόνια που ζω.
Εαν σου μεταφέρω συζητήσεις από την Βουλή (που δεν δείχνουν) θα φύγεις από την Χώρα το επόμενο λεπτό. Ο γιος μου πιο σοβαρά συζητάει στο σχολείο.
Βλέπω Βουλή, όταν έχει συζητήσεις και έχω δουλεια γραφείου την βάζω χαμηλά να παίζει. Έχω ακούσει χιλιάδες ώρες Βουλή.
Υπάρχουν τσομπανοι, υπάρχουν και σοβαροί. Νομίζω τα έχουμε ξαναπεί αυτά.
Εγώ κρινω τους πολιτικιυς σύμφωνα με αυτά που ψηφίζουν. Διότι αυτά επηρεάζουν τη ζωή μου. Ακούω Βουλή διότι θέλω να δω το σκεπτικό της ψήφου τους και μαθαίνω πολλά που δεν ήξερα. Τα ψάχνω αργότερα σε πηγές και μετά σας τα παρουσιάζω για να κάνουμε και καμιά σοβαρή συζήτηση αλλά εχουμε και τρόλς σε αυτό το forum που διασκεδάζουν εκφράζοντας τα κόμπλεξ τους.Όλα τα άλλα τα ακούω σαν φήμες και συζήτηση κομμωτηρίου. Για αυτό και δεν δίνω σημασία.
Έτσι όπως τα λες ή τα παρουσιάζεις δεν υπάρχει ούτε ένας σοβαρός πολιτικός. Δεν είναι έτσι.
Αν με ρωτάς η κομματική γραμμή βλάπτει την χώρα αλλά αυτό είναι μια μεγάλη συζήτηση. -
Έτσι όπως τα λες ή τα παρουσιάζεις δεν υπάρχει ούτε ένας σοβαρός πολιτικός. Δεν είναι έτσι.
Ακριβώς!! Ούτε ένας....εαν βρεις έναν πες μου να τον μάθω και εγώ. ΟΛΟΙ για κλοτσιές είναι....ως πολιτικοί. Για παρέα μερικοί είναι γαμώ τα παιδιά!
-
Έχεις παρακολουθήσει Βουλή, τις συνεδριάσεις;
Δεν έχεις δει δηλαδή ποτέ βουλευτές να αναλύουν νομοσχέδια; Ιδιαίτερα στις ειδικές επιτροπές και όταν είναι στο πεδίο των γνώσεών τους σου αναλύουν ξεκάθαρα τους λόγους που είτε ψηφίζουν είτε δεν ψηφίζουν. Υπάρχουν και κάποιοι διάσημοι ρήτορες που απλά σταματας ότι κανείς και τους ακούς γιατί απολαμβάνεις την τέχνη της ρητορικής.
Ιδιαίτερα πιο παλιά συνέβαινε αυτό.Εγώ βλέπω συχνά σοβαρούς πολιτικούς από όλα τα κόμματα κατά τις συνεδριάσεις ιδιαίτερα για μεγάλα νομοσχέδια με μεγάλη ένταση μεταξύ των κομμάτων.
Το τι λένε μεταξύ τους, ή όταν τα πίνουν με φιλαράκια δεν με ενδιαφέρει. Με ενδιαφέρει μονάχα το τι ψηφίζουν και αν αυτο επηρεάζει θετικά ή αρνητικά το παρόν και μέλλον μου.
Δεν ξέρω μου φαινεται η άποψη σου, και όχι γνώμη σου, κάπως απόλυτη.
Τεσπά, -
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ο Ριζοσπάστης έκλεισε
Ο Ριζοσπάστης βγαίνει κανονικά κάθε μέρα. Η ιδιόκτητη εκτυπωτική μονάδα (Τυποεκδοτική) έκλεισε και μαζί ο ραδιοφωνικός και τηλεοπτικός σταθμός του ΚΚΕ.
-
Υπάρχουν και κάποιοι διάσημοι ρήτορες που απλά σταματας ότι κανείς και τους ακούς γιατί απολαμβάνεις την τέχνη της ρητορικής.
Ιδιαίτερα πιο παλιά συνέβαινε αυτό.Εγώ βλέπω συχνά σοβαρούς πολιτικούς από όλα τα κόμματα κατά τις συνεδριάσεις ιδιαίτερα για μεγάλα νομοσχέδια με μεγάλη ένταση μεταξύ των κομμάτων.
Το ότι κάποιοι είναι καλοί στο λέγειν δεν τους κάνει αυτόματα να υποστηριζουν σωστά η δίκαια πράγματα. Κι οι δικηγόροι είναι καλοί ρήτορες και σου κάνουν το άσπρο-μαύρο για να υποστηρίξουν ακόμη κι εγκληματίες που σου φαίνονται σαν αρνάκια...
Αν ήταν τόσο συχνοί οι σοβαροί πολιτικοί και η χώρα θα ήταν σοβαρή με σοβαρούς νόμους που θα νομοθετούσαν και σοβαρούς πολίτες που θα τους εφάρμοζαν. Μάντεψε τι συμβαίνει...
Η ένταση μεταξύ τους είναι τεχνητή για να δείξουν τάχα ότι έχουν διαφορές,τα ίδια κάνουν οι πολιτικοί όταν καλούνται και στα τηλεοπτικά πάνελ.. -
Να το πούμε λίγο μουσικά:
Ας υποθέσουμε ότι έχουμε ένα τραγούδι πριν από περίπου 30 χρόνια:
Το οποίο τοτε ακουγόταν μέσω αυτού:
Tωρα χρειάζεται να αλλάξει λίγο ο τρόπος:
Αλλά και το μέσο:
Oμως αυτό που θέλει να πει είναι το ίδιο: Hold that sucker down
Kατα τα άλλα, ο Στούμπος που τον σέβονται για τα προσχήματα (όπως και καθετί "ακίνδυνο" οι (άκρο)δεξιοι/anything but ΣΥΡΙΖΑ φίλοι μας) παραιτήθηκε το '20. Τώρα παραιτήθηκε άλλος.
Πάντως ούτε ο Κούλης πούλησε κανένα ακίνητο για να κρατήσει τον φιλελεύθερο ανοικτό, ούτε αντίστοιχα τα μέλη της ΝΔουλας πρέπει να τα σκάνε για να στηρίζουν κάποιο φιλικό της μέσο. Ειδικά το δεύτερο γίνεται είτε μέσω των πρόθυμων εκδοτών που εξαργυρώνουν την στήριξη είτε μέσω αμεσης κρατικής στήριξης που αλλού πετάει κόσμο εκτός πολιτικής.
Το liberal συνεχίζει δίχως τον Φιλελεύθερο, το ίδιο θα κάνει το left και το avgi αντίστοιχα.
-
Δεν έχω καταφέρει να δω ράδιο αρβύλα τις τελευταίες ημέρες ρε γμτ , φεύγω αργά από το γραφείο.
Τι γίνεται , από τις συζητήσεις και τα σχόλια στα social καταλαβαίνω πως συνεχίζει να δίνει πόνο στους πουριτανούς Koulidiots ;
Έγινε ο Κανάκης ο πρώτος άνθρωπος που έκραξε δημόσια από μέσο μαζικής εμβέλειας την λογοκρισία και την προπαγάνδα της ΝΔ στα μέσα και έπεσε όλος ο μηχανισμός πάνω του;;;;
Έχω δει απίθανα πράγματα στο
#ραδιο_ξεφτιλα , τελευταίο trend το... μποϊκοτάζ στους χορηγούς της εκπομπής!!!!
Πίκρα οι δεξιουληδες δεν θα αγοράζουν λέει Κωτσόβολο και Καραμολέγκο...
Ε ρε γέλια! -
Μα πόσο γνήσια κομπλεξικός μπορεί να είναι κάποιος που χαρακτηρίζει κομπλεξικούς όσους πρήζει να τον πάρουν στα σοβαρά με το στανιό ... για γέλια , δε θέλουμε λέμε ώχουυυ! Ευτυχώς γλιτώσαμε και από τη Βουλή..
-
Αν μιλάς για εμένα δεν έχω κάποιο άγχος για να με πάρετε στα σοβαρά.
Δεν έχω ανάγκη την κριτική, την επιβράβευση, ούτε την όποια βαθμολογία ανθρώπων που δεν γνωρίζω. Δεν έφτασα ακόμα στο επίπεδο να επιβεβαιώνομαι ως προσωπικότητα μέσα από likes και κακεντρέχεια απέναντι σε διαφόρους αγνώστους στο ίντερνετ.Εσύ δεν γράφεις πλέον στο τοπικό παρά μόνο όταν είναι να προσβάλεις μέλη. Δεν εκφέρεις άποψη, δεν παραθέτεις πηγές, δεν παραθέτεις στοιχεία που ψάχνεις με σκοπό τον εμπλουτισμό της συζήτησης που πιάνουμε με βάση την πολιτική και τεκμηρίωση μιας άποψης. Ποσταρεις στο τοπικό αυτό μόνο όταν νιώθεις μια έντονη ανάγκη ειτε να προσβάλεις κάποιον είτε να του απευθύνεις κεκαλυμμένες ύβρεις, επειδή ίσως δεν συμφωνείς μαζί του ή με τις επιλογές του.
Όποτε έχεις μιλήσει σε σοβαρό επίπεδο βρίσκεις ανθρώπους να συμφωνούν ή να διαφωνούν και να κάνουν έναν διάλογο μαζί σου. Εγώ πάντως όποτε μιλάς με σεβασμό στον ανταποδίδω και μάλιστα σε μεγαλύτερο βαθμό γιατί σε θεωρώ πολύ έξυπνο άνθρωπο.
Το σχόλιο μου έχει να κάνει για τον ίδιο λόγο που και εσύ εντοπίζεις μια κατάχρηση κάποιων τοπικών από μη σχετικά με τον τίτλο ποστς, και μάλιστα και εσύ όπως εγώ το θίγεις. Και μπορώ να πω πως ως έναν βαθμό συμφωνώ.
Η πλάκα είναι ότι κάνεις ακριβώς αυτό που θίγεις, σε αυτό το τοπικό!
Το ίδιο έκανες επικαλούμενος προς τη διαχείριση προσβλητικά ποστς κατά εσού όταν σε χαρακτήρισαν με ήπιο αρνητικό χαρακτηρισμό ενώ εσύ ο ίδιος εβριζες άλλα μέλη με χυδαιοτατο τρόπο και επίπεδο.Ξαναλέω είναι κρίμα διότι είσαι αξιοθαύμαστο μέλος με πολλές γνώσεις και εμπειρίες και αναλώνεσαι σε τέτοιες συμπεριφορές.
Σε αυτό το τοπικό αναλύουμε την πολιτική και τις εκλογές. Δεν κάνουμε διαγωνισμό ποιος θα πει την εξυπνότερη προσβολή, σαν να είμαστε γυμνασιοπαιδα. Αυτό έθιξα τονίζοντας τον κομπλεξισμο των τρόλς ανάμεσα σε πόστς με απόψεις, πηγές και στοιχεία.
Σε αυτό πήγαινε η κριτική μου. Εσύ θίχτηκες πρώτος από την κριτική αυτή, κανένας άλλος.Αν ξαφνικά εκπροσωπείς όλους όσους συμμετέχουν στο forum και δεν θέλετε να γράφω στο τοπικό την άποψη μου πείτε το μου. Ότι ζητήσει η πλειοψηφία.
Τεσπά, ελπίζω να κατανοήσεις και τον ειλικρινή σεβασμό μου στο ιντερνετικό σου πρόσωπο αλλά και τις ενστασεις μου στην συμπεριφορά που έχεις απέναντι μου. Προσωπικά δεν έχω όρεξη και ενέργεια να αναλώνομαι σε πόστς με χροιά τρολ ούτε να κάνω και εγώ ο ίδιος, ( άλλο πράγμα τα πειράγματα ). Προτιμώ τα σταρατα και ξεκάθαρα λόγια καθώς και την ευθύτητα όταν απευθύνομαι σε κάποιον. Εύχομαι να μην μαλώνουμε και να βρίσκουμε κοινές επαφές συμφωνίας ακόμα και αν διαφωνούμε κάθετα σε άλλα θέματα.
Υ.γ Δεν πήγαινε για εσένα ότι είπα, αλλά εσύ θίχτηκες και είπα να γράψω νουβέλα...
-
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Έγινε ο Κανάκης ο πρώτος άνθρωπος που έκραξε δημόσια από μέσο μαζικής εμβέλειας την λογοκρισία και την προπαγάνδα της ΝΔ στα μέσα και έπεσε όλος ο μηχανισμός πάνω του;;;;
καλα ο αντενας ενα πετσωμενο μέσο επετρεψε να κραξουν τη νδ? τοτε γιατι τον πετσωσανε?ειμαι σιγουρος πως καποιος αριστερος θα εχει καταλαβει αυτα που εμεις οι υπόλοιποι αδυνατουμε να κατανοήσουμε
-
@realzeus said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ο Ριζοσπάστης έκλεισε
Ο Ριζοσπάστης βγαίνει κανονικά κάθε μέρα. Η ιδιόκτητη εκτυπωτική μονάδα (Τυποεκδοτική) έκλεισε και μαζί ο ραδιοφωνικός και τηλεοπτικός σταθμός του ΚΚΕ.
Σωστά. Έχεις δίκιο. Αναφερόμουν στο κανάλι και στον ραδιοφωνικό σταθμό.
-
@johanndelta said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Kατα τα άλλα, ο Στούμπος που τον σέβονται για τα προσχήματα (όπως και καθετί "ακίνδυνο" οι (άκρο)δεξιοι/anything but ΣΥΡΙΖΑ φίλοι μας) παραιτήθηκε το '20. Τώρα παραιτήθηκε άλλος.
Άλλος Στούμπος είναι αυτός;
https://www.avgi.gr/authors/dimitris-stoympos
Εδώ διάβασα ότι παραιτήθηκαν ταυτόχρονα:
http://www.typologies.gr/paraitiseis-tsekeri-kai-stoympoy-stin-quot-aygi-quot/ -
Πάντως ούτε ο Κούλης πούλησε κανένα ακίνητο για να κρατήσει τον φιλελεύθερο ανοικτό, ούτε αντίστοιχα τα μέλη της ΝΔουλας πρέπει να τα σκάνε για να στηρίζουν κάποιο φιλικό της μέσο. Ειδικά το δεύτερο γίνεται είτε μέσω των πρόθυμων εκδοτών που εξαργυρώνουν την στήριξη είτε μέσω αμεσης κρατικής στήριξης που αλλού πετάει κόσμο εκτός πολιτικής.
Το liberal συνεχίζει δίχως τον Φιλελεύθερο, το ίδιο θα κάνει το left και το avgi αντίστοιχα.Αν θεωρείς ότι ιδεολογικά ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ είναι τα ίδια πράγματα και αντιπροσωπεύουν τις ίδιες αξίες και αρχές τότε έχεις δίκιο.
-
@lap Όσον αφορά το υστερόγραφο σου η δράση φέρνει αντίδραση.. Είτε λοιπόν το έγραψες για εμένα είτε όχι πάλι το ίδιο θα απαντούσα.
Ο καθένας έχει κάθε δικαίωμα να εκφράζεται όπως θέλει αρκεί να μην είναι προσβλητικός όπως έκανες στο προηγούμενο σου post και αυτό το κομμάτι έθιξα μόνο. Από εκεί και πέρα και εφόσον τηρείται κάποιο επίπεδο το τι λέει κάποιος είναι δικαίωμα του. Το που, πώς, πότε, αν, γιατί κτλ θα γράψω κάτι θα μου επιτρέψεις να το κάνω όπως.. επιθυμώ! Τέλος, όσον αφορά την συμπεριφορά, έχεις τιμωρηθεί για δίκαιους λόγους και κακώς το σκαλίζεις αφήνοντας εντυπώσεις και ξανακάνοντας χαρακτηρισμούς. Αλλά ο χρόνος τελείωσε και έχουμε και δουλειές για να το ξαναπάμε από την αρχή
Ίσως να μην καλύπτω τα στάνταρ σου με τον τρόπο που γράφω αλλά αυτός είμαι ! Σου επιβεβαιώνω ότι τα likes από αγαπητικούς με αφήνουν παγερά αδιάφορο και για να στο αποδείξω θα σου κάνω και εγώ με τη σειρά μου επειδή ξενύχτησες να γράψεις όοολοοοο αυτό!
ΥΓ Α! και επειδή έγραψες ότι "Σε αυτό το τοπικό αναλύουμε την πολιτική και τις εκλογές" επέτρεψε μου να διαφωνήσω...
-
Ο Στούμπος παραιτήθηκε από την διευθυνση της Αυγής το '20. Τώρα παραιτήθηκε αντιστοιχα ο Τσέκερης.
Προφανώς και δεν είναι ίδιοι. Τώρα που τα +15% και τα μονοΚουλικα ανήκουν στο παρελθόν οποτε γίνεται προσπάθεια* να πάμε σε σενάρια 2012 (όλοι στα ίδια "και καλά" οπότε να συγκυβερνησουμε) θα δεις αν είναι ίδιοι ή όχι. Μόνο έτσι θα δεις όχι απλά 3% αλλά το πολυπόθητο για σένα λουκέτο.
Πάντως το γεγονός πλέον ότι οποιαδήποτε ζωντανή σύνδεση "κινδυνεύει" από το γνωστό σύνθημα (που το λένε ακροδεξιοί) αλλά και η φάση με τον Κανάκη που λέει ο,τι θέλει (και κρατά θεαματικότητα) με τον ΑΝΤ1 στην καλύτερη να πρέπει να κάνει υπομονή να τελειώσει το συμβόλαιο γιατι αν κατεβάσει την εκπομπή θα κάνει ακόμα μεγαλύτερη επικοινωνιακή ζημιά δείχνει ότι το εργακι τελείωσε.
**
https://www.zougla.gr/politiki/article/peftoun-mazi-me-klisti-tin-psalida -
@mastoras78 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@lap Όσον αφορά το υστερόγραφο σου η δράση φέρνει αντίδραση.. Είτε λοιπόν το έγραψες για εμένα είτε όχι πάλι το ίδιο θα απαντούσα.
Ο καθένας έχει κάθε δικαίωμα να εκφράζεται όπως θέλει αρκεί να μην είναι προσβλητικός όπως έκανες στο προηγούμενο σου post και αυτό το κομμάτι έθιξα μόνο. Από εκεί και πέρα και εφόσον τηρείται κάποιο επίπεδο το τι λέει κάποιος είναι δικαίωμα του. Το που, πώς, πότε, αν, γιατί κτλ θα γράψω κάτι θα μου επιτρέψεις να το κάνω όπως.. επιθυμώ! Τέλος, όσον αφορά την συμπεριφορά, έχεις τιμωρηθεί για δίκαιους λόγους και κακώς το σκαλίζεις αφήνοντας εντυπώσεις και ξανακάνοντας χαρακτηρισμούς. Αλλά ο χρόνος τελείωσε και έχουμε και δουλειές για να το ξαναπάμε από την αρχή
Διαφωνώ!
Το δικαίωμα του καθενός να λέει ότι θέλει υπάρχει στην γενικότερη ζωή. Τα ποστς όμως που προσπαθούν να προκαλέσουν σε άλλους τον θυμό, την έντονη αντίδραση κτλ χαρακτηρίζονται ως flame baiting ή γενικότερα ως τρόλς και απαγορεύονται απο τους κανόνες του forum.
Επειδή, μ αρέσουν τα σταρατα λόγια, ζητήθηκε από εσένα να αποδοθεί ποινή για τον χαρακτηρισμό "θα σε πουν άσχετουλη" και πως "σταδιακά θα αποδομηθεις ως γνωστής" και όπως λες έκανες αναφορά προσβολής και δικαιως κατ'εσε αποδόθηκε η ποινή της αποβολής. Αντίστοιχα ομως εσύ σε άλλα μέλη έγραφες κατά την διάσταση απόψεων "βάλε το κεφάλι σου στον κωλο σου", "γελοιε" κτλ μαζί και άλλες παρόμοιες ομορφιές.... και δεν αποβλήθηκες.Αντίστοιχα αποβλήθηκες για τρολαρισμα στη διαχείριση για άσχετο θέμα!!! Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει στους κανονισμούς πως οποιαδήποτε τρολαρισμα στην διαχείριση επιφέρει ποινή.
Όπως γράφεις ήρθε νέα χρονιά. Ας μηδενίσει το κοντέρ. Όλοι μας έχουμε λάθος στιγμές και είναι ανθρώπινο και φυσικό. Το έθιξα, αν και όπως λες ίσως κακώς, για να σου επισημάνω τις αντιθέσεις που έχεις κατά καιρούς στα ποσταρισματα σου!
Λες πως πρωτος ήμουν προσβλητικός... Πώς θα χαρακτήριζες ανθρώπους που μπαίνουν με σκοπό να κάνουν flame baiting και να τρολαρουν άλλα μέλη και τη συζήτηση όταν αυτό γνωρίζουν πως απαγορεύεται. Δεν θεωρείς ότι όσοι τρολαρουν, και αφιερώνουν χρόνο για να φέρουν σε δύσκολη θέση αγνώστους ανθρώπους έχουν κάποια κόμπλεξ που τους οδηγούν σε τέτοιες συμπεριφορές; Αυτό εννοώ! Όχι φυσικά την άποψη τους!!! Τον τρόπο τους!
Ίσως να μην καλύπτω τα στάνταρ σου με τον τρόπο που γράφω αλλά αυτός είμαι ! Σου επιβεβαιώνω ότι τα likes από αγαπητικούς με αφήνουν παγερά αδιάφορο και για να στο αποδείξω θα σου κάνω και εγώ με τη σειρά μου επειδή ξενύχτησες να γράψεις όοολοοοο αυτό!
Και εγώ αυτός είμαι, δεν ζητώ να με αποδεχτεί κάποιος. Δεν με ενδιαφέρει. Ζητώ να έχουν έναν αξιοπρεπή τρόπο αντιμετώπισης. Δέχομαι πειράγματα αλλά καταλαβαίνω την κακεντρέχεια
Είμαι πολυλογας. Όταν ξεκινάω να γράφω κάτι θέλω να έχει μια κάποια δομή και λεπτομερεια και πλατιαζω. Άλλωστε μόλις είχα τελειώσει δουλεια γραφείου ...τα ξημερώματα!ΥΓ Α! και επειδή έγραψες ότι "Σε αυτό το τοπικό αναλύουμε την πολιτική και τις εκλογές" επέτρεψε μου να διαφωνήσω...
Δεκτή η ένσταση σου.
Υ.γ Μετά από ένα έτος με τη νέα πλατφόρμα, κατάφερα να κάνω σωστό quoting από κινητό. Τελικά ήθελες να αφήνεις μια σειρά!!!!! Απίστευτο πόσο εύκολο ήταν!
-
η φάση με τον Κανάκη που λέει ο,τι θέλει
για κατσε στακα περιμενε
Ειναι σε πετσωμενο μεσο και λεει ότι θελει?
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2