-
Εγώ με την θέση οδήγησης έχω πάρα πάρα πολύ μεγάλο πρόβλημα.
Θέλω μικρό καπό, θέλω φουλ ορατότητα μπροστά και όχι να βλέπω ένα τεράστιο καπό με τυφλές γωνίες, θέλω μικρή επιφάνεια ταμπλό (δεν θέλω βάθος), θέλω όρθια θέση οδήγησης. Γενικά θέλω το αυτοκίνητο να μου δίνει την αίσθηση του σκούτερ μου. Να οδηγώ και να έχω φουλ έλεγχο.Δεν νομίζω να υπάρχει καινούριο αυτοκίνητο που να έχει τέτοια θέση οδήγησης.
Το Aircross είχε σχετικά καλή θέση οδήγησης αλλά και αυτό είχε θέμα με τυφλά σημεία και με τον όγκο του.
Αυτό που έχω τώρα έχει υπερβολικά χαμηλή θέση οδήγησης και ομολογώ ότι με δυσκολεύει πολύ στην οδήγηση. Δεν μπορώ να το χειριστώ. Ούτε καν να το παρκάρω. Δεν. Άκυρο. Άκυρο.Δεν μπορώ τα μεγάλα αυτοκίνητα. Με κουράζουν αφάνταστα.
-
Ρε συ περιγράφεις το swift.
Έτσι ακριβώς είναι. Επίσης μπορείς να βάλεις τέρμα ψηλά το κάθισμα και οδηγείς σαν σε suv ενώ το κεφάλι σου έχει ακόμα πολλά εκατοστά από την οροφή.
Καλή ορατότητα μπροστά, βλέπεις τις άκρες του αυτοκινήτου και τα φουσκώματα του καπό.
Λίγο στα φτερά έχει θέμα διότι τα φουσκώματα του εινΘ μεγάλα και συνεχώς υπάρχει κίνδυνος γρατζουνιας. Πρέπει να αφήνεις λίγα εκατοστά από ότι θα ποστευεις ότι χωραει.
Έχει και αναδιπλούμενους ηλ καθρέπτες.
Έχει παναλφρο συμπλέκτη με πολύ μικρή διαδρομή, απίστευτα άνετο κιβώτιο, χλατσοτο. -
χε!χε! Μπα. Το έχω δει. Θέση οδήγησης "μέσα στο αυτοκίνητο".
Το Celerio ναι. Εκείνο ήταν τζαμάτο...
-
Καταιγίδα, οκ μπορεί να μη σου αρέσει με την πρώτη. Κάνε ένα τεστ ντραιβ. Θα θυμηθείς το 206 σου με την καλή έννοια.
Εχει όλα τα θετικά εκείνης της εποχής, οκ και την ηχομόνωση εκείνης της εποχής. -
Spam στο νήμα αλλά ο λέοντας στα 4.26 είναι πλέον κατηγορία b suv.
Καταλαβαίνω τι λες για το καπό και την ασάφεια, αλλά αυτό είναι θέμα συνήθειας και τριβής με το όχημα.
Sorry για το οφ τοπικ.
-
Είναι και θέματα υγείας, ηλικίας και πολλά άλλα. Εννοείται ότι αυτοκίνητα τύπου 2008 δεν μπορώ να τα οδηγήσω. Μόνο ο όγκος του, με τρομοκρατεί.
Μέχρι Ignis και πολύ είναι...
-
Ρε παιδιά , καλό , χρυσό , πανέμορφο το 2008 , εμένα προσωπικά μου αρέσει και απίστευτα η θέση οδήγησης και η φιλοσοφία icockpit από το προηγούμενο 308 -208 αλλά...το κραζαμε για τις τιμές του όταν λανσαρίστηκε, τιμές που τώρα μοιάζουν ευκαιρία.
Τώρα αν διάβασα σωστά είπε ο cruiser πως το active plus eat8 1.5 diesel (αλήθεια πόσα άλογα; Μην μου πεις 100 και τρελαθώ τελείως) έχει ως ...ευκαιρία με έκπτωση 28.900!!!!!!!
Αλήθεια τώρα ;
Ειδικά εδώ μέσα που ξέρουμε 2 πράγματα από αυτοκίνητα είναι αδιανόητη επιλογή, ίσως μόνο με leasing σε επαγγελματία που το θέλει για εργαλείο 4-5 χρόνια.
Όταν στα ίδια -και κάτι λιγότερο ίσως; - υπάρχει το Xceed νομίζω GT line ΜΤ ή Platinum DCT δεν υπάρχει λόγος να ψάχνετε τίποτα άλλο.
Τι θα πει δεν μου αρέσει; Ειδικά για νέο παιδί; Δεν το λυπάσαι με τον dieseloματρακα των 100 ίππων;
( Δεν βάζω και τα θέματα των blue δοχείων και καδένας)Και το troc που είπε ο Andya3 φυσικά είναι καλύτερη επιλογή με τον 1.5 tsi και καλύτερο εξοπλισμό σίγουρα στην τιμή αυτή.
-
@vagkirk said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
Τώρα αν διάβασα σωστά είπε ο cruiser πως το active plus eat8 1.5 diesel (αλήθεια πόσα άλογα; Μην μου πεις 100 και τρελαθώ τελείως) έχει ως ...ευκαιρία με έκπτωση 28.900!!!!!!!
28.900 κατάλογο, στην πράξη περνάει για λίγο τις €30.000....ευκαιρία από τις λίγες. Χίλιες φορές να δώσει κάποιος άλλες €3.000 να πάρει το 3008 με ίδιο μοτέρ/κιβώτιο.
Το Τροκ ειναι πολύ καλή επιλογή με τον 1.5, βέβαια και αυτό φλερτάρει με τις €30.000 πλέον.
Το καλό είναι ότι όποιο και από τα 2 να πάρει κάποιος θα κάνει νέους φίλους στο συνεργείο...χαχα!!
-
Νιώθεις μόνος; Θα ήθελες να έχεις πολλούς φίλους;
Να η ευκαιρία!Peugeot 2008
-
@storm said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
Εγώ με την θέση οδήγησης έχω πάρα πάρα πολύ μεγάλο πρόβλημα.
Θέλω μικρό καπό, θέλω φουλ ορατότητα μπροστά και όχι να βλέπω ένα τεράστιο καπό με τυφλές γωνίες, θέλω μικρή επιφάνεια ταμπλό (δεν θέλω βάθος), θέλω όρθια θέση οδήγησης.Παρε λεωφορειο μετα .
Σορρυ storm ξερεις πως σε σεβομαι αλλα δεν κρατηθηκα -
@storm said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
χε!χε! Μπα. Το έχω δει. Θέση οδήγησης "μέσα στο αυτοκίνητο".
Το Celerio ναι. Εκείνο ήταν τζαμάτο...
Εγώ στο έχω πει. Το ιγκνις είναι ιδανικό
-
Χάλασε ο configurator και βγαζει το allure plus eat8 diesel στα 25.642,31. Αυτές είναι τιμές! Α στα 26 κάτι η GT.
Πάντως η active plus αν και έχει τιμή που αγοράζεται, εχει παράλληλα και πολλές ελλείψεις.
@criuser said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
Δεν μας αρέσει αισθητικά το χσίντ...
Και να σου άρεσε θα βρίσκει το κεφάλι σου στον ουρανό…αρκετά κορεάτικα έχουν θεματάκι με το ύψος
-
@jamesd said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
Χάλασε ο configurator και βγαζει το allure plus eat8 diesel στα 25.642,31. Αυτές είναι τιμές! Α στα 26 κάτι η GT.
Πάντως η active plus αν και έχει τιμή που αγοράζεται, εχει παράλληλα και πολλές ελλείψεις.
Μάλλον είναι η ΛΤΠΦ, κάποιο λάθος έκαναν!
Όσο για την Active Plus, όντως έχει πάρα πολλές ελλείψεις οι οποίες δικαιολογούνται στα 22.000 αλλά όχι στα 30.000 που την πουλάνε.
-
Δεν μας αρέσει αισθητικά το χσίντ...
Και να σου άρεσε θα βρίσκει το κεφάλι σου στον ουρανό…αρκετά κορεάτικα έχουν θεματάκι με το ύψος
Ανα λογως το υψος εγω 1.80 δεν βρισκω καθολου
-
@fanis75 said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
Μάλλον είναι η ΛΤΠΦ, κάποιο λάθος έκαναν!
Όσο για την Active Plus, όντως έχει πάρα πολλές ελλείψεις οι οποίες δικαιολογούνται στα 22.000 αλλά όχι στα 30.000 που την πουλάνε.
Το 2008 απο θεμα τιμης αξιζε μεχρι το 1ο 6μηνο του 21 απο κει και περα ανεβηκε πολυ.Αν καποιος τα εχει και του αρεσει ειναι πολυ καλο και ομορφο(αναλογα τα γουστα)
-
@andya3 said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
Αγαπητέ cruiser προσπάθησε να προσπεράσεις τις προκαταλήψεις σου για τα vag και κάνε τη σωστή κίνηση.
T-Roc 1.5 με το νέο μοτέρ evo-2. Ποιοτικότατο, άφθονοι χώροι, εξαιρετική ποιότητα κύλισης και μοτέρ που δεν υπάρχει ανταγωνιστής του στα λεφτά που συζητάμε.Δεν είναι προκατάληψη, είναι άσχημη εμπειρία και δεν μου αρέσει το στυλάκι τους. Δηλαδή είμαστε χρέπια, αλλά είμαστε ακριβά χρέπια και θα μας πληρώσεις την μαγκιά μας.
Δεν τσιμπάω σε τέτοια. Είναι θέμα αρχής.
-
@lap said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
Το μυστικό είναι να κάθεσε σαν λαμπάδα. Αν σου αρέσει να είσαι πιο ξαπλωτσ ή πονάει η μέση σου και δεν μπορείς να είσαι σαν λαμπάδα, δεν μπορείς να βολευτεις.
Το πιο αστείο είναι με τους πολύ ψηλούς. Τα γόνατα τους ενεργοποιούν τους υαλοκαθαριστήρες
Δεν θα το έλεγα.
Βασικά το κόκπιτ το βλέπουμε μια χαρά μια και είμαστε πολύ πάνω από το τιμόνι, το οποίο θα ήθελα να είναι λίγο ψηλότερα.
Αλλά γενικά δεν μπορώ να πω ότι με βολεύει, όπως το είδα και από την αρχή που βγήκε.
-
@lap said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
Το μυστικό είναι να κάθεσε σαν λαμπάδα. Αν σου αρέσει να είσαι πιο ξαπλωτσ ή πονάει η μέση σου και δεν μπορείς να είσαι σαν λαμπάδα, δεν μπορείς να βολευτεις.
Το πιο αστείο είναι με τους πολύ ψηλούς. Τα γόνατα τους ενεργοποιούν τους υαλοκαθαριστήρες
Δεν θα το έλεγα.
Βασικά το κόκπιτ το βλέπουμε μια χαρά μια και είμαστε πολύ πάνω από το τιμόνι, το οποίο θα ήθελα να είναι λίγο ψηλότερα.
Αλλά γενικά δεν μπορώ να πω ότι με βολεύει, όπως το είδα και από την αρχή που βγήκε.
Crui επειδη δεν θυμαμαι το c4 το κοιταξατε?Ωραιο
-
Ρε παιδιά , καλό , χρυσό , πανέμορφο το 2008 , εμένα προσωπικά μου αρέσει και απίστευτα η θέση οδήγησης και η φιλοσοφία icockpit από το προηγούμενο 308 -208 αλλά...το κραζαμε για τις τιμές του όταν λανσαρίστηκε, τιμές που τώρα μοιάζουν ευκαιρία.
Αλήθεια τώρα ;
Ειδικά εδώ μέσα που ξέρουμε 2 πράγματα από αυτοκίνητα είναι αδιανόητη επιλογή, ίσως μόνο με leasing σε επαγγελματία που το θέλει για εργαλείο 4-5 χρόνια.
Όταν στα ίδια -και κάτι λιγότερο ίσως; - υπάρχει το Xceed νομίζω GT line ΜΤ ή Platinum DCT δεν υπάρχει λόγος να ψάχνετε τίποτα άλλο.
Τι θα πει δεν μου αρέσει; Ειδικά για νέο παιδί; Δεν το λυπάσαι με τον dieseloματρακα των 100 ίππων;
( Δεν βάζω και τα θέματα των blue δοχείων και καδένας)Και το troc που είπε ο Andya3 φυσικά είναι καλύτερη επιλογή με τον 1.5 tsi και καλύτερο εξοπλισμό σίγουρα στην τιμή αυτή.
Δεν είναι 100 είναι 130 και το χ-σίντ είναι για συνταξιούχο του ΤΕΑΠΟΚΑ, που έμαθε να οδηγεί με τα εφ΄ άρπαξ στα 60 του.
Ελεος με τις ασχήμιες. Μπορεί να είναι φτηνές, αλλά αφήστε μας το δικαίωμα να κράζουμε τα κορεάτικα κιτσάτα.
-
@fanis75 said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
28.900 κατάλογο, στην πράξη περνάει για λίγο τις €30.000....ευκαιρία από τις λίγες. Χίλιες φορές να δώσει κάποιος άλλες €3.000 να πάρει το 3008 με ίδιο μοτέρ/κιβώτιο.
Εχεις δίκιο σε αυτό και ειδικά αν είσαι και 1,94, όπως είμαστε και οι δύο.
Η πλάκα είναι ότι πήγαμε Σουζούκι και Ρενώ, μας άφησαν να μπούμε μέσα στα αμάξια, δεν ήλθαν καν κοντά μας και όταν βγήκαμε στο δίλεπτο και τους χαιρετίσαμε είχαν καταλάβει το προφανές και δεν είπαν κουβέντα.
PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)