-
@hountalas said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
@v_a said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
@kkostask said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
Διαδρομή Θεσσαλονίκη προς Ουρανούπολη ιδανική για hybrid.
Εγώ με το χάλι αυτοκίνητο που διάλεξα και ακόμα να χαλάσει έκανα 5.5 κατανάλωση και 60 χλμ μέση ταχύτητα. 6η δεν βάζεις συχνά βέβαια στο απαρχαιωμένο κιβώτιο ταχυτήτων. Ένα hybrid άνετα έγραφε 4 με 4.5 αν πηγαίναμε μαζί. Αν πήγαινε έχοντας έννοιες όμως στο κεφάλι του μπορεί και κάτω από 4!
ΥΓ το παρακάτω κείμενο βγάζει νόημα μόνο εάν έχεις διαβάσει τουλάχιστον 10 σελίδες στο νήμα.Αφού έφτασες μέχρι Ουρανούπολη, δεν βρήκες τίποτα βράχια να το φουντάρεις?
Το έχω κατά νου.
Αλλά τι να πάρω μετά;3008
Upgrade yourselfΠήγα το είδα.
Και μετά είδα και x2.
Μετά πήγα και από Corolla Cross και ηρέμησαΜην ξεχνάς ότι αντί για κορόλα κρος παίρνεις το νέο 3 αιρκρος που είναι ίδιου μήκους, αλλά πιο πλατύ, πιο ψηλό, έχει πιο μεγάλο μεταξόνιο και χώρους και είναι και πιο γρήγορο.
Και κερασάκι είναι και 10000 φτηνότερο.
-
@criuser said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
@polioan said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
@xenos said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
Εχθές με έπιασε απελπισία να περιμένω το CC και έβλεπα για 2008 Hybrid που υπάρχει ετοιμοπαραδοτο.
Πάρε μια amoxil των 1000 για 5 μέρες, πρωί βράδυ αρχικά και βλέπουμε.
Χαχαχα... Δεν θα πάρω κανένα φάρμακο. Έχω το νέο μέλος την κορακλα μου που με κρατάει...
3 γυναίκες στο σπίτι τώρα με κάνουν και τα ξεχνάω όλα!Θα σε κάνουν να ξεχάσεις και αυτή την μούρη...
Θα βλέπεις όμως και την άλλη μούρη
Τα έβαλα και στο ίδιο χρώμα.
Αλλά μια και καθυστερεί η ασχημομούρα Κορόλα, μήπως να περιμένεις
Ας τα δούμε λίγο μαζί.
Κορόλα κρός διαστάσεις 4,46 Χ 1,82 Χ 1,62.
Μεταξόνιο 2,64. Χώρος αποσκευών 460 λτ,
Βάρος 1410-1480 κιλά, κυβικά 1800, ίπποι 140
0-100 9,9 Τελική 170
Μέση κατανάλωση 5,3 Ρύποι 119 - 121
https://www.auto-data.net/en/toyota-corolla-cross-1.8-140hp-hybrid-e-cvt-47171C3 Aircross διαστάσεις 4,395 Χ 1,85 Χ 1,66
Μεταξόνιο 2,67. Χώρος αποσκευών 460 λίτρα
Βάρος 1389 κιλά, κυβικά 1200, ίπποι 136
0-100 8,78 Τελική 192,6
Μέση κατανάλωση 5,5 Ρύποι 124
https://store.citroen.fr/selector/configurable/nouveau-c3-aircross-suv/you-plus-pack-plus/hybride-136ch-e-dcs6-hybride/bleu-monte-carlo-opaque/ambiance-urban-bronze-tissu-noir-tissu-quadricΟπως θα δεις στο λινκ είναι στον γαλλικό διαμορφωτή στην μεσαία έκδοση που έχει 25500. Στην πλούσια έχει 27600.
Και στο νέο 2008, αλλά και σε άλλα γαλλικά οι τιμές γαλλίας είναι λίγο πιο πάνω από της Ελλάδας, στο 2008 στην Ακτιβ είναι 1000 παρακάτω, στην Αλούρ που αλλάζει φορολογικό σκαλοπάτι στην Ελλάδα είναι στα ίδια, θεωρώ ότι το 3 αιρκρος θα είναι λίγο φτηνότερο από την γαλλία αφού σαν υβριδικό έχει μειωμένο ΤΤ.
Το έγραψα και αλλού.
Απέναντι στο Γιάρις Κρος μπαίνει πλέον το νέο 3 και απέναντι στο Κορόλα Κρος το νέο 3 Αιρκρος.
Οπότε χέητερς των γαλλικών πονάτε και άλλο και το αμοξίλ δεν θα φτάνει.
Θα χρειαστείτε κοκτέιλ φαρμάκων και πολλά αναλγητικά...
Το ξαναβάζω γιατί από τότε που το έγραψα έχουν πιει κάποιοι το αμίλητο νερό.
Α και το αιρκρος θα κάνει ίσως και 10000 κάτω από την ασχημομούρα τζαπανίλα που ψοφάει στα 170...
-
Παντως χθες ημουν με ενα φιλαρακι με 2008 και ενω την προηγουμενη ειχε αλλαξει μπαταρια στα κλειδια χθες δεν επιανε.Ενω το δικο μου που εχω να του αλλαξω καμμια 10ρια χρονια(εχουν φυγει βεβαια τα κουμπια και πρεπει να βαλω δαχτυλο στην τρυπα) επιασε αμεσως.
Ενω ειναι ομορφο αυτοκινητο κατι με χαλαει.Βεβαια για μενα το ομορφοτερο αυτη την στιγμη ειναι η alfa junior -
Φταίει το αυτοκίνητο και όχι η καινούργια μπαταρία των κλειδιών.
Ότι πείτε
-
Εμένα η κανονική μπαταρία τώρα στα 4 χρόνια είναι κοντά στο 50% μου είπανε. Σιγά σιγά να κοιτάω για νέα. Βέβαια μπορεί να σπάσει ο ιμάντας πρώτα!
-
Έτσι!!!! Κράτα τα λεφτά για τον ιμάντα
-
Φταίει το αυτοκίνητο και όχι η καινούργια μπαταρία των κλειδιών.
Ότι πείτε
Βρε φιλε δεν το ανεφερα οτι φταιει το αμαξι,απλα σαν ενα γεγονος που ημουν με ενα 2008.Αλλωστε εχω γραψει πως εκτος απο κατι βλακειες με update και ηλεκτρονικα δεν του εχει βγαλει ζημια του ανθρωπου.
-
@xenos said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
Εχθές με έπιασε απελπισία να περιμένω το CC και έβλεπα για 2008 Hybrid που υπάρχει ετοιμοπαραδοτο.
Πάρε μια amoxil των 1000 για 5 μέρες, πρωί βράδυ αρχικά και βλέπουμε.
Χαχαχα... Δεν θα πάρω κανένα φάρμακο. Έχω το νέο μέλος την κορακλα μου που με κρατάει...
3 γυναίκες στο σπίτι τώρα με κάνουν και τα ξεχνάω όλα!Θα σε κάνουν να ξεχάσεις και αυτή την μούρη...
Θα βλέπεις όμως και την άλλη μούρη
Τα έβαλα και στο ίδιο χρώμα.
Αλλά μια και καθυστερεί η ασχημομούρα Κορόλα, μήπως να περιμένεις
Ας τα δούμε λίγο μαζί.
Κορόλα κρός διαστάσεις 4,46 Χ 1,82 Χ 1,62.
Μεταξόνιο 2,64. Χώρος αποσκευών 460 λτ,
Βάρος 1410-1480 κιλά, κυβικά 1800, ίπποι 140
0-100 9,9 Τελική 170
Μέση κατανάλωση 5,3 Ρύποι 119 - 121
https://www.auto-data.net/en/toyota-corolla-cross-1.8-140hp-hybrid-e-cvt-47171C3 Aircross διαστάσεις 4,395 Χ 1,85 Χ 1,66
Μεταξόνιο 2,67. Χώρος αποσκευών 460 λίτρα
Βάρος 1389 κιλά, κυβικά 1200, ίπποι 136
0-100 8,78 Τελική 192,6
Μέση κατανάλωση 5,5 Ρύποι 124
https://store.citroen.fr/selector/configurable/nouveau-c3-aircross-suv/you-plus-pack-plus/hybride-136ch-e-dcs6-hybride/bleu-monte-carlo-opaque/ambiance-urban-bronze-tissu-noir-tissu-quadricΟπως θα δεις στο λινκ είναι στον γαλλικό διαμορφωτή στην μεσαία έκδοση που έχει 25500. Στην πλούσια έχει 27600.
Και στο νέο 2008, αλλά και σε άλλα γαλλικά οι τιμές γαλλίας είναι λίγο πιο πάνω από της Ελλάδας, στο 2008 στην Ακτιβ είναι 1000 παρακάτω, στην Αλούρ που αλλάζει φορολογικό σκαλοπάτι στην Ελλάδα είναι στα ίδια, θεωρώ ότι το 3 αιρκρος θα είναι λίγο φτηνότερο από την γαλλία αφού σαν υβριδικό έχει μειωμένο ΤΤ.
Το έγραψα και αλλού.
Απέναντι στο Γιάρις Κρος μπαίνει πλέον το νέο 3 και απέναντι στο Κορόλα Κρος το νέο 3 Αιρκρος.
Οπότε χέητερς των γαλλικών πονάτε και άλλο και το αμοξίλ δεν θα φτάνει.
Θα χρειαστείτε κοκτέιλ φαρμάκων και πολλά αναλγητικά...
Το ξαναβάζω γιατί από τότε που το έγραψα έχουν πιει κάποιοι το αμίλητο νερό.
Α και το αιρκρος θα κάνει ίσως και 10000 κάτω από την ασχημομούρα τζαπανίλα που ψοφάει στα 170...
Επειδή μυγιαζομαι που το είχες γράψει σε μένα...
Γιατί δηλαδή πρέπει να αναφέρω ότι ναι είναι πιο φτηνό από το Γιαπωνέζικο και πρέπει να μαρεσει;
Δεν μαρεσει που έχει τον Puretec με το ψευτουβριδικο.
Ας χαλάσω 10.000€ παραπάνω και ας πάρω Japanese...
Και ουδέποτε θα τρέξω πάνω από 170 πλέον.
Τα έκανα στα νιάτα μου με δυνατά αυτοκίνητα, όχι με ένα Suv με μέτριο κινητήρα σε οικονομικούς ρυθμούς και όχι σπορ. -
Οχι δεν το έγραψα για σένα, αλλά για το ότι σου έδωσαν αμοξίλ επειδή τόλμησες και το ανέφερες.
Αλλά είχα σκοπό μόνο να βάλω τις μούρες της ΨΨ και το 2008 και ξαφνικά είπα να κάνω σύγκριση του νέου αιρκρος με το ΨΨ, που ομολογουμένως σαν δίλιτρο με τα 197 είναι δυνατό αν αντέχεις το δίλιτρο.
Αλλά στα 1800 με τα 140 γίνεται συμβατικό και βλέποντας και τις διαφορές μου έκανε εντύπωση.
Μεγαλύτερη εντύπωση μου έκανε όμως ότι μετά το σχόλιο μου και την σύγκριση, τα αμοξίλ δεν είπαν κουβέντα.
Και επειδή είμαστε σε στελλάντις θέμα, είπα να το τραβήξω λίγο, γιατί στα θέματα των τογιότα δεν γράφω ιδιαίτερα.
-
Οχι δεν το έγραψα για σένα, αλλά για το ότι σου έδωσαν αμοξίλ επειδή τόλμησες και το ανέφερες.
Αλλά είχα σκοπό μόνο να βάλω τις μούρες της ΨΨ και το 2008 και ξαφνικά είπα να κάνω σύγκριση του νέου αιρκρος με το ΨΨ, που ομολογουμένως σαν δίλιτρο με τα 197 είναι δυνατό αν αντέχεις το δίλιτρο.
Αλλά στα 1800 με τα 140 γίνεται συμβατικό και βλέποντας και τις διαφορές μου έκανε εντύπωση.
Μεγαλύτερη εντύπωση μου έκανε όμως ότι μετά το σχόλιο μου και την σύγκριση, τα αμοξίλ δεν είπαν κουβέντα.
Και επειδή είμαστε σε στελλάντις θέμα, είπα να το τραβήξω λίγο, γιατί στα θέματα των τογιότα δεν γράφω ιδιαίτερα.
Ε ξεκινά βρε άνθρωπε να τα γράφεις και από εκεί αν είναι.
Σε 2λιτρο δεν μπαίνω στον κόπο να πληρώνω τα 400+€ στο κράτος για τον φόρο.
Συμβιβάζομαι στο 18αρη πλέον. -
Δεν έχει έρθει το αιρκρος ακόμα, να το δούμε, να μάθουμε τιμές, όπως και το φροντέρα.
Μόνο βιντεάκια από την παρουσίαση υπάρχουν.
-
Καλημέρα !
Παρακαλω μπορείτε να μου προτείνετε ένα συνεργείο ή & επίσημη αντιπροσωπεία για να κοιτάξει το μπροστινό σύστημα διεύθυνσης και τις ζαντες. Έχω 17.000 χιλιόμετρα και το αμάξι είναι σε εγγύηση .στον Πειραιά με επιτάχυνση από φανάρι το αμάξι «βούτηξε» με μεγάλη ορμή σε λακκούβα που έχουν σχηματίσει φρεάτια νερών στο κέντρο του Πειραιά με τους τροχούς να είναι γυρισμένοι σχεδόν τέρμα δεξια. Ευχαριστώ πολύ . -
Αν δεν έχεις κάποιο σύμπτωμα, δηλαδή τρέμουλο στο τιμόνι ή κάποιο θόρυβο, δε νομίζω πως υπάρχει λόγος για ανησυχία.
-
Ευχαριστώ για την απάντηση .Η συμπεριφορά έχει αλλάξει. Όχι κατι ιδιαίτερο αλλά δεν είναι όπως πριν . Εχει γίνει λιγο πιο σκληρό το τιμόνι και έχει μικρό τρέμουλο .
-
@nikqp said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
Καλημέρα !
Παρακαλω μπορείτε να μου προτείνετε ένα συνεργείο ή & επίσημη αντιπροσωπεία για να κοιτάξει το μπροστινό σύστημα διεύθυνσης και τις ζαντες. Έχω 17.000 χιλιόμετρα και το αμάξι είναι σε εγγύηση .στον Πειραιά με επιτάχυνση από φανάρι το αμάξι «βούτηξε» με μεγάλη ορμή σε λακκούβα που έχουν σχηματίσει φρεάτια νερών στο κέντρο του Πειραιά με τους τροχούς να είναι γυρισμένοι σχεδόν τέρμα δεξια. Ευχαριστώ πολύ .Κανε μια βολτα απο το Χρηστο, καλος τεχνιτης και με τιμες σε λογικα επιπεδα.
https://www.xo.gr/profile/profile-905817310/el/ -
@ilias-a said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
Καλημέρα !
Παρακαλω μπορείτε να μου προτείνετε ένα συνεργείο ή & επίσημη αντιπροσωπεία για να κοιτάξει το μπροστινό σύστημα διεύθυνσης και τις ζαντες. Έχω 17.000 χιλιόμετρα και το αμάξι είναι σε εγγύηση .στον Πειραιά με επιτάχυνση από φανάρι το αμάξι «βούτηξε» με μεγάλη ορμή σε λακκούβα που έχουν σχηματίσει φρεάτια νερών στο κέντρο του Πειραιά με τους τροχούς να είναι γυρισμένοι σχεδόν τέρμα δεξια. Ευχαριστώ πολύ .Κανε μια βολτα απο το Χρηστο, καλος τεχνιτης και με τιμες σε λογικα επιπεδα.
https://www.xo.gr/profile/profile-905817310/el/Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση !! έχει 2 καταστήματα Νίκαια και Πειραιά -Παλαμηδίου!
Αν υπάρχουν κ άλλες Προτάσεις θα το εκτιμούσα πολύ γιατί οι περισσότεροι είναι κλειστοί τον Αύγουστο -
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση !! έχει 2 καταστήματα Νίκαια και Πειραιά -Παλαμηδίου!
Αν υπάρχουν κ άλλες Προτάσεις θα το εκτιμούσα πολύ γιατί οι περισσότεροι είναι κλειστοί τον ΑύγουστοΟι ιδιοι τα εχουν και τα 2 μαγαζια, στην Παλαμιδιου ζητας τον Μανωλη, στο αλλο τον Χρηστο, δεν παιζει ρολο αλλα αν θες πες τους οτι εισαι γνωστος με τον Ηλια με τα καμπυρλατερ.
-
Ευχαριστώ για την απάντηση .Η συμπεριφορά έχει αλλάξει. Όχι κατι ιδιαίτερο αλλά δεν είναι όπως πριν . Εχει γίνει λιγο πιο σκληρό το τιμόνι και έχει μικρό τρέμουλο .
Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι ιδέα σου, κυρίως το πιο σκληρό τιμόνι. Το τρέμουλο σε τι ταχύτητες είναι; αν είναι γύρω στα 100 - 110 ίσως οφείλεται σε στραβή ζάντα. Αν και τα suv με το προφίλ που έχουν δύσκολα στραβώνουν ζάντες. Τεσπα, κάνε ένα έλεγχο καλού κακού, εμείς οι ψυχαναγκαστικοί σε καταλαβαίνουμε
-
Μεγαλύτερη εντύπωση μου έκανε όμως ότι μετά το σχόλιο μου και την σύγκριση, τα αμοξίλ δεν είπαν κουβέντα.Λένε ότι δεν έχει νόημα να χτυπάς ένα ψόφιο άλογο. Και το άλογο δεν θα καταλάβει τίποτα και το χέρι σου θα πονέσει.
πχ. είναι σα να θέλεις να αλλάξεις γνώμη στον λαπ για το οτιδήποτε. -
Καλημέρα τογιοτάκηδες και μη,
εγκατέστησα racechip gts5 (το καλό της σειράς - σε πολύ τίμια τιμή) και μετά από μια σύντομη δοκιμή στην ρύθμιση 4 και 7 απορώ γιατί δεν το έβαζα τόσο καιρό. Ντάξει ξέρω δεν το έβαζα γιατί κόστιζε σχεδόν όσο ένα remap. Είπα να το τολμήσω λοιπόν επειδή είμαι ακόμα σε εγγύηση αλλά και επειδή ο εγκέφαλος όταν είναι να προγραμματιστεί βγαίνει στον πάγκο όπου χρειάζεται άνοιγμα και έτσι λέω ας περιμένω μέχρι να ξεκλειδώσει.
Λοιπόν εύκολη εγκατάσταση εάν πιάνουν λίγο τα χέρια σου, έχει μια διαδικασία.
Στον δρόμο απευθείας νιώθεις διαφορά (4) είναι πιο πρόθυμο και αν δεν κάνω λάθος πρέπει να γέμισε και στις υψηλές στροφές που εκεί όσοι έχετε 1.2 - 100 ξέρετε ότι κρεμάει λόγω turbo,
Στο (7) είναι πολύ σβέλτο όντως τραβάει πολύ καλά. Δεν το περίμενα τόσο - περίμενα να είναι λιγότερο αισθητή η διαφορά.
Θα κάνω και μερικά ταξίδια 200 χλμ και θα επανέλθω.
ΥΓ ο ιμάντας είναι οκ
PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)