-
@criuser said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
Θα ήμουν ΑΝ έγραφα αρνητικά στο θέμα του ΚΙΑ.
Δεν γράφω εκεί καθόλου και γενικά αποφεύγω να γράφω αρνητικά στα θέματα των άλλων αυτοκινήτων που δεν μου αρέσουν, εκτός αν προκληθώ με κάποια άκυρη σύγκριση.
Εδώ όμως στο θέμα του 2008 οι χέητερς έκαναν πάρτυ οπότε έπρεπε να επιβληθεί η τάξη...
Στα απανταχού θέματα των ηλεκτρικών ;
-
@jamesd said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
Αν κάποιος έχει δει,/εχει το allure, μπορεί να πει αν στην οθόνη απεικονίζεται η εγγύτητα με άλλα αντικείμενα μπροστά, όπως πχ. στα VAG που όταν πλησιάζει για παράδειγμα μηχανάκι δείχνει στην οθόνη περίγραμμα του αυτοκινήτου με ζώνες εγγύτητας (πολύ κοντινή, μεσαία, μακρύτερη) σε σχέση με το μηχανάκι που είναι σχετικά κοντά;
Η allure στο e-2008 έχει μόνο πίσω την δυνατότητα αυτή, όχι μπροστά.
-
2008 ή ΚΙΑ
και τα δυο είναι τίμιες υλοποιήσεις.
Καλύτερο πάτημα το 2008 , καλύτερα ηλεκτρονικά το KIA.
Έαν κάνει χιλιόμετρα σε ανοικτό δρόμο , το diesel έχει τον πρώτο λόγο.
-
Έκανα σήμερα σέρβις μεγάλο στα 37500χλμ περίπου Θεσσαλονίκη στα 284 ευρώ (1.2 100). Στα πρώτα δύο μικρά μου έβαζαν λάδι 0-30. Τώρα είδα αφού έφυγα 0-20.
Είδα τα fl active και allure. Το active έχει τάσι που φαίνεται σαν ζάντα. Από κοντά μόνο καταλαβαίνεις ότι είναι τάσια και πρέπει να το κοιτάξεις καλά! Αλλάξανε τον άσπρο σε μαυρο ουρανό, η οθόνη δεν είναι η 3d (λόγω μάλλον του σάπιου πλαστικού που είχε θέματα-έχω αλλάξει μια φορα), άλλο λεβιε σε χειρ/αυτ. Τα υπόλοιπα ίδια!
Το δικό μου 9/2020 το παίρνει κάτω από 20κ είπε!
Για τους αισθητήρες εμφανίζει άσπρο, κίτρινο και κόκκινο χρώμα ανάλογα με την απόσταση και έχει και ηχητικό σήμα. Το δικό μου είναι το πρώτο αλουρ που είχε αισθητήρες παντού. Μετά που σπάσανε την έκδοση είχε μόνο πίσω. -
@george1977 said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
2008 ή ΚΙΑ
Δεν θελω να κοντραρω προσωπικη αποψη εχω οδηγησει και τα 2 ο κολλητος μου 2008 εγω xceed πολυ καλυτερο κρατημα το 2ο.Στο x θα πω απλα νοιωθεις οταν το πρωτο οδηγεις σαν ενα εχει ελαφρυ τιμονι απο την αλλη το 2008 εχει το περιεργο τιμονι που οκ ενιωθα και λιγο αβολα,αλλα δεν το οδηγωνκαι καθε μερα να το συνηθισω.
Προσωπικα παντα
Και ενα τελευταιο πολυ πιο ανετο απο πλατος το x -
@alex-mix said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
@george1977 said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
2008 ή ΚΙΑ
Δεν θελω να κοντραρω προσωπικη αποψη εχω οδηγησει και τα 2 ο κολλητος μου 2008 εγω xceed πολυ καλυτερο κρατημα το 2ο.Στο x θα πω απλα νοιωθεις οταν το πρωτο οδηγεις σαν ενα εχει ελαφρυ τιμονι απο την αλλη το 2008 εχει το περιεργο τιμονι που οκ ενιωθα και λιγο αβολα,αλλα δεν το οδηγωνκαι καθε μερα να το συνηθισω.
Προσωπικα παντα
Και ενα τελευταιο πολυ πιο ανετο απο πλατος το xΑπό χώρους για γόνατα και κεφάλι πίσω ποιο ειναι πιο άνετο φίλε;
-
@dirtybit said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
Από χώρους για γόνατα και κεφάλι πίσω ποιο ειναι πιο άνετο φίλε;
Πισω ειλικρινα δεν μπορω να σου απαντησω γιατι δεν εχω κατσει ουτε στο δικο μου .Και οσοι εχουν μπει μου εχουν πει πως ειναι ανετα αλλα δεν ειναι τοσο κολλημενοι σαν εμας.Μεγαλο συν για μενα πισω υποβραχιονιο με ποτηροθηκες και πως το λενε σταματησε το μυαλο μου για τον κλιματισμο για τους πισω .Αλλα επειδη θελω να ειμαι δικαιος με το ματι μονο θεωρω κεφαλι ειναι πιο ανετο το 2008.
-
Αχαχαχαχα που ειναι ο cruiser .Κοιτουσα ειδησεις στο κινητο και τι μου εβγαλε η οθονη?
-
@red_monster said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
Δεν γράφω εκεί καθόλου και γενικά αποφεύγω να γράφω αρνητικά στα θέματα των άλλων αυτοκινήτων που δεν μου αρέσουν, εκτός αν προκληθώ με κάποια άκυρη σύγκριση.
Εδώ όμως στο θέμα του 2008 οι χέητερς έκαναν πάρτυ οπότε έπρεπε να επιβληθεί η τάξη...
Καλησπέρα.Ενδιαφερομαι να αγοράσω 2008 του 2018 έκδοση signature .Θα ήθελα την γνώμη σας κ τι πρέπει να προσέξω.Το αυτοκίνητο έχει 30000 χλμ πετρέλαιο.Ευχαριστω..
-
Πρώτον εδώ είναι για του 2019 το μοντέλο.
Δεύτερον ότι τα χιλιόμετρα είναι λίγα για πετρέλαιο, οπότε προσοχή αν είναι εισαγωγής. -
Άδεια έχει 2019.Ελληνικο από leasing με service στην Γκάλο..δεν ήξερα ότι είναι του 19 το φόρουμ αλλά έτσι κ αλλιώς σαν χρήστες του αυτοκινήτου όλο κ κάτι θα ξέρετε ή θα έχετε ακούσει..
-
Αν τα χιλιόμετρα είναι πραγματικά και δεν έχει φάει στούκα ή δεν έχει βγάλει μηχανικό πρόβλημα τότε είναι καινούριο.
Ιστορικό σέρβις από το εξουσιοδοτημένο, ένας τυπικός έλεγχος σε συνεργείο και αυτά.
-
@storm said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
Αν τα χιλιόμετρα είναι πραγματικά και δεν έχει φάει στούκα ή δεν έχει βγάλει μηχανικό πρόβλημα τότε είναι καινούριο.
Ιστορικό σέρβις από το εξουσιοδοτημένο, ένας τυπικός έλεγχος σε συνεργείο και αυτά.
Θα πάω άνθρωπο να το κοιτάξει .Ο πωλητής μου έδωσε τα στοιχεία χωρίς αντίρρηση κ ρώτησα στην Γκάλο κ έχει κάθε χρόνο service..αυτό που λένε ότι βγάζει πρόβλημα στην μονάδα adblue ισχύει?Ευχαριστώ..
-
Περί adblue θα απαντήσουν οι γνώστες των πετρελαίων.
-
@johnny159 said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
αυτό που λένε ότι βγάζει πρόβλημα στην μονάδα adblue ισχύει?Ευχαριστώ..
Έχουν ακουστεί θέματα με το adblue ή το δοχείο ουρίας που είχαν παλιότερα.
Ακόμα δεν έχω καταλάβει αν εννοείς το μοντέλο του '18 ή του '19. Είναι διαφορετικά αυτοκίνητα. -
Πάντως για ντίζελ λίγα τα χλμ. Πολύ λίγα. 6000 τον χρόνο.
Μπορεί να είναι και ευκαιρία. Αλλά θέλει ψάξιμο.
Το δοχείο αντμπλού, θα φαίνεται αν έχει αντικατασταθεί.
Αλλιώς μέχρι την 8ετία/150000 αν κάνεις τα σέρβις σε εξουσιοδοτημένο, πληρώνεις μόνο την εργασία.
-
@antonakis said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
εννοείς
Είναι με την αλλαγμένη μάσκα πριν το κόψει κ βγάλει το καινούργιο...αν σε βοήθησα..
-
Είναι καλή επιλογή.
Δεν ξέρω τι ύψος έχεις, αλλά η μπροστινή κολώνα της πόρτας του οδηγού - συνοδηγού, έχει μία ιδιαίτερη κλίση, που αν είσαι ψηλός σε εμποδίζει να μπεις.
-
@johnny159 said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
@red_monster said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
Καλησπέρα.Ενδιαφερομαι να αγοράσω 2008 του 2018 έκδοση signature .Θα ήθελα την γνώμη σας κ τι πρέπει να προσέξω.Το αυτοκίνητο έχει 30000 χλμ πετρέλαιο.Ευχαριστω..
θα εχεις θεμα με adblue και εισαι και εκτος εγγυησης, τα ληζινγκ εχουν μολις 2 ετη, που σημαινει θα τον πινεις κανονικα καθε 1-2 χρονακια
συν τα υπολοιπα αλλα θεματα με τους καδενοιμαντες, τα ηλεκτρικα και τα τρια κακα της μοιρας τωω γαλλοχρεπων -
Είναι καλή επιλογή.
Δεν ξέρω τι ύψος έχεις, αλλά η μπροστινή κολώνα της πόρτας του οδηγού - συνοδηγού, έχει μία ιδιαίτερη κλίση, που αν είσαι ψηλός σε εμποδίζει να μπεις.
Επίσης αν είσαι ψηλός ο χώρος για τα πόδια είναι ανεπαρκέστατος (μέχρι 90 μοίρες γωνία στο γόνατο). Γενικά αν είσαι ψηλός ούτε το 3008 δεν παίρνεις αφού ο χώρος για τα πόδια είναι επίσης ανεπαρκής. Αυτό το καταλαβαίνεις μόλις μπεις σε ένα γκολφ/bmw 1 όπου το πόδι είναι ελαφρώς λυγισμένο, όπως πρέπει δηλαδή να είναι (120 μοίρες περίπου).
PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)