-
@alex-mix said in Kia XCeed - crossover:
@alexandros-k said in Kia XCeed - crossover:
@ektoras said in Kia XCeed - crossover:
Στέλνεις ένα mail στην Kia και έχεις άμεσα την επίσημη απάντηση τους, για τα αρχικά λάδια, αντιψυκτικό, βαλβολίνες, υγρά φρένων και αν χρειάζεται σφίξιμο το κεφαλάρι όπως γινόταν παλιά
Εσυ εχεις στειλει σε άλλη εταιρεια και σου απαντησαν οτι βαζουν ειδικα λαδια?
Liqui Moly από τους μεγαλύτερους παραγωγούς (εργαστήρια) στην Ευρώπη σε λιπαντικά και υγρά πρώτης τοποθέτησης. Αν έχεις χρόνο διάβασε για αυτούς.
Σέ τελική ανάλυση ο καθένας αποφασίζει για το αυτοκίνητο που εμπιστεύεται, ότι αυτοί που του το κατασκεύασαν, έχουν γνώση για το τι κατασκεύασαν.
'Aλλα σε ρωταω, άλλα απαντας .
Έχεις δίκιο υπεκφεύγω, αλλά δεν είχα ποτέ Kia, για να ξέρω ότι πρέπει να αλλάζει το πρώτο λάδι στα 1500 km
Συμφωνώ
Αλλο με κόφτει εμένα... Οπότε πάω... θα έρθεις πατρίδα να πιούμε καφε
Εννοειται
-
Παρέλαβα μέρος 3ο
Leonid τελικά το πέτυχα το sailing mode...εεε εντάξει δεν είναι και κάτι ουαου όπως θα το περίμενα , αλλά το σώζει το ότι το υπόλοιπο αυτοκίνητο είναι σούπερ.
Θέματα κατανάλωσης σήμερα ενώ πήγα για καφέ και έκανα τις βόλτες μου λέω δεν σταματάω να κάνω και το εβδομαδιαίο τεστ covid (λόγω εργασίας)?
Σταματάω το κανω αρνητικος, ξεκινάω και για 5χλμ μου έδειχνε κάτι καταναλώσεις 17ltr (ένα δάκρυ κύλισε)
Μετά βέβαια ήρθε στα ίσα του και κατέληξα σπίτι με ανώτερη ταχυτητα τα 85χλμ και αλλαγές ταχητυτων όπως έλεγε το αυτοκίνητο τα 4.5ltr. Κάτι άλλο παίδες δεν έχω να γράψω. -
Παρέλαβα μέρος 3ο
Leonid τελικά το πέτυχα το sailing mode...εεε εντάξει δεν είναι και κάτι ουαου όπως θα το περίμενα , αλλά το σώζει το ότι το υπόλοιπο αυτοκίνητο είναι σούπερ.
Θέματα κατανάλωσης σήμερα ενώ πήγα για καφέ και έκανα τις βόλτες μου λέω δεν σταματάω να κάνω και το εβδομαδιαίο τεστ covid (λόγω εργασίας)?
Σταματάω το κανω αρνητικος, ξεκινάω και για 5χλμ μου έδειχνε κάτι καταναλώσεις 17ltr (ένα δάκρυ κύλισε)
Μετά βέβαια ήρθε στα ίσα του και κατέληξα σπίτι με ανώτερη ταχυτητα τα 85χλμ και αλλαγές ταχητυτων όπως έλεγε το αυτοκίνητο τα 4.5ltr. Κάτι άλλο παίδες δεν έχω να γράψω.Ναι δεν είναι κάτι τρομερό. Εγώ πάντως το eco πρόγραμμα το βάζω μόνο όταν κινούμαι με μικρές ταχύτητες στη πόλη και κυρίως σε κίνηση. Κατά 90% χρησιμοποιώ το normal και τις περισσότερες φορές απενεργοποιώ και το start stop, αν και στα δικά μας δε ταλαιπωρεί τη μίζα γιατί παίρνει από τον ηλεκτροκινητήρα. Η κατανάλωση δεν είναι και από τις καλύτερες ( για το πετρέλαιο μιλώ) αλλά όχι και άσχημη. Λίγο πάνω από το μέσο όρο της κατηγορίας από ότι ξέρω από κατόχους.
-
@leonid said in Kia XCeed - crossover:
Παρέλαβα μέρος 3ο
Μετά βέβαια ήρθε στα ίσα του και κατέληξα σπίτι με ανώτερη ταχυτητα τα 85χλμ και αλλαγές ταχητυτων όπως έλεγε το αυτοκίνητο τα 4.5ltr. Κάτι άλλο παίδες δεν έχω να γράψω.Ναι δεν είναι κάτι τρομερό. Εγώ πάντως το eco πρόγραμμα το βάζω μόνο όταν κινούμαι με μικρές ταχύτητες στη πόλη και κυρίως σε κίνηση. Κατά 90% χρησιμοποιώ το normal και τις περισσότερες φορές απενεργοποιώ και το start stop, αν και στα δικά μας δε ταλαιπωρεί τη μίζα γιατί παίρνει από τον ηλεκτροκινητήρα. Η κατανάλωση δεν είναι και από τις καλύτερες ( για το πετρέλαιο μιλώ) αλλά όχι και άσχημη. Λίγο πάνω από το μέσο όρο της κατηγορίας από ότι ξέρω από κατόχους.
Και γω φίλε με νορμάλ κινούμαι. Κατανάλωση εντάξει καλή είναι εγώ πιστεύω γύρω στα 6 θα κυμαίνομαι και πάλι ευχαριστημένος θα ειμαι
-
-
Εεε εντάξει Φανή αφού έμαθα να ανεβάζω και φώτο στο forum. Η κατανάλωση εντάξει δεν την πολύ κοιτάω αλλά επειδή σήμερα πήγαινα για δουλειά το πρωί και πήγαινα χαλαρά λέω κάτσε να τραβήξω μια.
-
Εεε εντάξει Φανή αφού έμαθα να ανεβάζω και φώτο στο forum. Η κατανάλωση εντάξει δεν την πολύ κοιτάω αλλά επειδή σήμερα πήγαινα για δουλειά το πρωί και πήγαινα χαλαρά λέω κάτσε να τραβήξω μια.
Μπορείς και καλύτερα!! π.χ.
-
@fanis75 said in Kia XCeed - crossover:
Μπορείς και καλύτερα!! π.χ.
Ναι.. Αν κατέβω και το σπρώχνω χαχα
Πόσο πιο κάτω από 3.9 -
Πόσο πιο κάτω από 3.9Αχαχαχα.....εννοώ καλύτερα στο θέμα της φωτογραφίας (!!!), δλδ. να μην ανεβάζεις link αλλά κατευθείαν την φωτογραφία και λιγο τριμαρισμένη σε ό,τι δεν χρειάζεται...για αυτό έβαλα π.χ. και ανέβασα την ίδια φωτογραφία αλλά πιο μικρή και όχι σε λίνκ.
-
@fanis75 said in Kia XCeed - crossover:
Πόσο πιο κάτω από 3.9Αχαχαχα.....εννοώ καλύτερα στο θέμα της φωτογραφίας (!!!), δλδ. να μην ανεβάζεις link αλλά κατευθείαν την φωτογραφία και λιγο τριμαρισμένη σε ό,τι δεν χρειάζεται...για αυτό έβαλα π.χ. και ανέβασα την ίδια φωτογραφία αλλά πιο μικρή και όχι σε λίνκ.
Χαχα άλλο κατάλαβα δεν πειράζει.
-
Παρέλαβα μέρος 4ο
Για το αυτοκίνητο όλα σούπερ.
Ένα μείον που βρήκα, σήμερα έπλυνα το αυτοκίνητο πρώτη φορά meguiars day δείτε στο ανάλογο θέμα, αυτό που έχω να πω είναι πως τα σηματάκια πίσω που γράφουν xceed θέλουν πολύ προσοχή γιατι αν το περάσεις με πετσέτα μικροϊνων και δεν προσέξεις το έχεις πάρει στο χέρι το σηματάκι -
-
@sabas_thess said in Kia XCeed - crossover:
https://www.newsauto.gr/news/i-times-tou-ananeomenou-kia-xceed-stin-ellada/#Echobox=1656624628
Οπότε είχε δίκιο το παλικάρι που μου είπε πως θα ανέβουν αρκετά οι τιμές.Βάλτε συν κάνα 500 το χρώμα συν έξοδα φακέλου συν συν συν κάνα 1000ρικο παραπάνω ακόμα. Θα έχει 5 έτη δωρεάν σέρβις? Αν έχει δεν τα βάζεις και κερδίζεις και καμμια έκπτωση 600 ευρώ συν κάνα 400 από έμπορο ερχόσουν στα ίσα σου αν δεν τα έχει όμως? Βέβαια σε σχέση με κάτι bsuv πάλι φθηνότερο θα ειναι(δεν έχω θέμα με τα αυτοκίνητα αλλά με τις τιμές τους)
-
Ρε συ Άλεξ σε παρακαλώ, πάνε έτσι για πλάκα και πες
"τελικά θα το δωσω και θα παραγγείλω το fl. Ή μήπως όχι; Δεν ξέρω...τι χρώματα βγαίνει;"Μόλις το πεις και το ακούσουν, ξαναβγαλε μια σελφι με τον πωλητή, και πες του πως η φώτο είναι για το αρχείο σου.
-
@lap said in Kia XCeed - crossover:
Ρε συ Άλεξ σε παρακαλώ, πάνε έτσι για πλάκα και πες
"τελικά θα το δωσω και θα παραγγείλω το fl. Ή μήπως όχι; Δεν ξέρω...τι χρώματα βγαίνει;"Μόλις το πεις και το ακούσουν, ξαναβγαλε μια σελφι με τον πωλητή, και πες του πως η φώτο είναι για το αρχείο σου.
Χαχα δεν θα υπάρχει πωλητής θα έχει φύγει τρέχοντας
-
Ένα μείον που βρήκα, σήμερα έπλυνα το αυτοκίνητο πρώτη φορά meguiars day δείτε στο ανάλογο θέμα, αυτό που έχω να πω είναι πως τα σηματάκια πίσω που γράφουν xceed θέλουν πολύ προσοχή γιατι αν το περάσεις με πετσέτα μικροϊνων και δεν προσέξεις το έχεις πάρει στο χέρι το σηματάκι
Debadging τώρα!
Στα 4 τελευταία αυτοκίνητα μου έχω αφαιρέσει όλα τα σηματάκια από το πορτμπαγκαζ και μπορώ να πω μετά βεβαιότητας ότι η πίσω όψη τους έγινε καλύτερη.
Ξεκίνησα (για πρακτικούς και όχι αισθητικούς λόγους) από το A3 8P, το οποίο δεν ήθελα να φαίνεται ότι ήταν 2.0Τ και μου άρεσε και αισθητικά το αποτέλεσμα. Οπότε το έκανα και στα 3 επόμενα: 308 mk1, Rapid Spaceback, Focus mk3.5. Σε όλα "καθάρισαν" οι γραμμές τους και αναδείχτηκε το όποιο design τους. -
Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Χάρη. Δυστυχώς τέτοια option έχει μόνο η Skoda κατά παραγγελία από όσο γνωρίζω.
-
Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Χάρη. Δυστυχώς τέτοια option έχει μόνο η Skoda κατά παραγγελία από όσο γνωρίζω.
Το έχει και η BMW εδώ και δεκαετίες, ίσως και άλλοι.
-
@realzeus said in Kia XCeed - crossover:
Το έχει και η BMW εδώ και δεκαετίες, ίσως και άλλοι.
Α οκ αναφερόμουν σε λαϊκά brands. Δεν έχω μπει σε διαμορφωτή της BMW ποτέ. Νομίζω μόλις κάνω κλικ θα μου βγάλει μύνημα "εσύ γεννήθηκες Κερατσίνι από πατέρα οξυγονοκολλητή, πάρε μπούλο πλεμπεε!" αχαχαχα. Καλό μήνα Αλέξανδρε.
-
Χαχαχα! Καλό μήνα Χρήστο μου, αλλά φυσικά δεν θα σου πει κανείς κάτι τέτοιο. Τα τίμια λεφτά σου είναι υπαρκτά, σε αντίθεση με κάτι φλούφληδες που κάνουν μόστρα και δεν έχουν να πληρώσουν ούτε 10 Ευρώ βενζίνη...
Kia XCeed - crossover