-
Δεν με έχουν βολέψει ποτέ κινητά με μέγεθος που δε χωράει σε κωλότσεπη ή χρειάζονται δύο χέρια για να πληκτρολογήσεις. Χαμηλό mobility είναι μια χαρά για να τα καμαρώνουμε στο γραφείο
-
@anergos13 said in Kia XCeed - crossover:
S22 ultra με 5 χρονια αναβαθμισεις πιανουν τοπο τα λεφτα της επαγγελματικης Ναυρχιδας και με 950€ απ την vodafone αυτην την περιοδο εχεις κλεισει για χρονια....
ειναι προσφοραρα αλλα με τα 256/512
δεν παιρνει καρτα μνημης... -
@gtsartsal said in Kia XCeed - crossover:
S22 ultra με 5 χρονια αναβαθμισεις πιανουν τοπο τα λεφτα της επαγγελματικης Ναυρχιδας και με 950€ απ την vodafone αυτην την περιοδο εχεις κλεισει για χρονια....
Δεν είναι πάρα πολλά λεφτά για κινητό....;
Εξαρταται τι θες ποια πραγματα διεκπαιρεωνεις απ το κινητο ποσο gadgetακιας εισαι.
Αν ειδικα καποιος το κραταει χρονια , με τις αναβαθμισεις θα εχει up to date κινητο....@gatoz said in Kia XCeed - crossover:
ειναι προσφοραρα αλλα με τα 256/512
δεν παιρνει καρτα μνημης...Παιρνει πολυ πραμα γατε , υπαρχουν και τα cloud και στο ακραιο σεναριο αδειαζεις και στο pc....
-
στο s21+ υποφερω με τα 256...
καποιες φορες δεν ειναι γκατζετ αλλα εργαλειο ενα κινητο....
το πλεον βαρετο πραγμα ειναι να ξεκουβαλας πραγματα σε νεο laptop ή νεο κινητο. -
@gatoz said in Kia XCeed - crossover:
στο s21+ υποφερω με τα 256...
καποιες φορες δεν ειναι γκατζετ αλλα εργαλειο ενα κινητο....
το πλεον βαρετο πραγμα ειναι να ξεκουβαλας πραγματα σε νεο laptop ή νεο κινητο.Αν το βαρυ κομματι ειναι φωτο video με 20€ το χρονο στην google κανεις δουλεια.....
Αλλα εχεις συνεχως αναγκη να ανατρεχεις σε αρχεια φωτο κλπ απο 256 γιγα? -
Το πρόβλημα με τα κινητά, όσο ακριβά κι αν είναι, είναι η μπαταρία τους... μετά τα δύο χρόνια πέφτει πολύ οπότε πάλι ψάχνεις καινούριο κινητό....
-
Realme, η πιο value for money εταιρεία με το καλύτερο λειτουργικό (ας πούμε έκδοση του Android).
Παίρνεις κάποιο με 5000mAh, και έχουν και super charge απίστευτο..
-
Το πρόβλημα με τα κινητά, όσο ακριβά κι αν είναι, είναι η μπαταρία τους... μετά τα δύο χρόνια πέφτει πολύ οπότε πάλι ψάχνεις καινούριο κινητό....
Με 60-80€ κανεις αλλαγη σε ολες σχεδον τις εταιριες ....
Με τοσα δεν αγοραζεις κινητο... -
Εκτός ελαχίστων περιπτώσεων κανένας δεν χρειάζεται πραγματικά τις δυνατότητες κινητού που κοστίζει πάνω από 500 €.
Τις δικαιολογίες του στυλ "για 5 χρόνια είσαι καλυμμένος" να τις πείτε στις γυναίκες σας λες και δεν θα το αλλάξετε σε 2 χρόνια μόλις πέσει λίγο η μπαταρία.
Τα κινητά είναι σαν τα αμάξια μόνο που σε αυτή την περίπτωση κάνει την μουρατη με μηλαρακι και η Φώφη η φαφουτα.
Κατα τα άλλα ωραίο το Κια xceed σε μαύρο -
@yem said in Kia XCeed - crossover:
Εκτός ελαχίστων περιπτώσεων κανένας δεν χρειάζεται πραγματικά τις δυνατότητες κινητού που κοστίζει πάνω από 500 €.
Τις δικαιολογίες του στυλ "για 5 χρόνια είσαι καλυμμένος" να τις πείτε στις γυναίκες σας λες και δεν θα το αλλάξετε σε 2 χρόνια μόλις πέσει λίγο η μπαταρία.
Τα κινητά είναι σαν τα αμάξια μόνο που σε αυτή την περίπτωση κάνει την να μουρατη με μηλαρακι και η Φώφη η φαφουτα.
Κατα τα άλλα ωραίο το Κια xceed σε μαύροΥπαρχει κοσμος που θα παρει ακριβο κινητο και θα το κρατησει οσο παει ..
Οπως εγραψα πανω η αλλαγη μπαταριας ειναι μικρό σαν κοστος...Προσωπικα Ηλια αλλαζω κινητα καθε χρονο με 200€ 300€ διαφορα αφου πουλαω τα παλιο....υπερβολη μπορεις να το πεις ...ή χουι
Ειναι βεβαια πιο φτηνο σπορ απ την συχνη αλλαγη αυτοκινητου....
-
Αν δεν είσαι γκατζετάκιας πάρε κάνα χαβάι να κάνεις την δουλειά σου και με το παραπάνω ! Εγώ πήρα ένα honor9x πριν 2 χρόνια , μου φτάνει και περισσεύει .
Εμείς που ερχόμαστε απο παλιά αμάξια δεν έχουμε μάθει σε τέτοια κόλπα με τσόχες κτλ , όταν το είδα στο καπτούρ σκέφτηκα πόσο μπροστά είναι , μετά είδα ότι έχουν όλα τσόχαΤο κορολλα της γυναίκας μου, μοντέλο 2004 έχει τσόχα στο κούμπωμα των ζωνών....
και μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση από τότεAληθεια λες? Το δικό μου που ειναι 2006 δεν εχει
-
Τράπουλα είχε;
-
Σε λίγο βλέπω να μπαίνει κάποιος ονοματα δεν λέμε... Και θα λέει
Κύριοι ξεφύγαμε από το θέμα μας παρακαλώ τέτοιου είδους σχόλια να γράφονται στο τάδε τοπικ.
Yem ναι φίλε πανέμορφο σε μαύρο του δίνει μια glamouria .
Υ. Γ τελευταίο και δεν ξαναλέω για κινητό και μένα με πειράζουν τα μεγάλα κινητά δεν τα θέλω με τίποτα από 6 αντε βαριά με υποχώρηση 6.5 ίντσες γιατί δεν υπάρχουν άλλα -
-
Τι ήταν έκδοση Corolla poker;
Χαχα
Ωχ πάλι αυτός ο λαπ!, αλλάξτε θέμα ....χαχαχα
-
@alex-mix said in Kia XCeed - crossover:
Αν δεν είσαι γκατζετάκιας πάρε κάνα χαβάι να κάνεις την δουλειά σου και με το παραπάνω ! Εγώ πήρα ένα honor9x πριν 2 χρόνια , μου φτάνει και περισσεύει .
Εμείς που ερχόμαστε απο παλιά αμάξια δεν έχουμε μάθει σε τέτοια κόλπα με τσόχες κτλ , όταν το είδα στο καπτούρ σκέφτηκα πόσο μπροστά είναι , μετά είδα ότι έχουν όλα τσόχαΤο κορολλα της γυναίκας μου, μοντέλο 2004 έχει τσόχα στο κούμπωμα των ζωνών....
και μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση από τότεAληθεια λες? Το δικό μου που ειναι 2006 δεν εχει
Ναι δεν κάνω πλάκα... και μάλιστα του συνοδηγού πριν ένα μήνα ξεκόλλησε...
και το πήρα μαζί μου τώρα στις διακοπές για χαρτάκι στο μπαλκόνι..... χαχαχα
-
Xiaomi 12X , παίζει σε προσφορά στα 490 αυτές τις μέρες νομίζω από 699 που έχει αρχική.
Κατέληξα σε αυτό πρόσφατα που είχα ανανέωση στο συμβόλαιο μου με καλή επιδότηση η οποία όμως πατάει στα 699
Είχα βαρεθεί και εγώ τις παντόφλες και πήγαινα καρφί για το μικρό S22 αλλά έμαθα για μικρή αυτονομία και μόλις είδα το 12Χ έπαθα πλάκα εμφανισιακά , σχεδόν στο ίδιο μέγεθος με το S22 και με κάμερα στο 90% του Samsung.
Περιμένω όμως ακόμη το τελικό οκ από τη Wind γιατί δεν το είχε στα προτεινόμενα για επιδότηση και με ενημέρωσαν πως έχει τεράστια ζήτηση. -
Σε κάμερες θα προτιμούσα Google Pixel και Iphone από λοιπούς Κινεζοκορεάτες αλλά δε μπορούμε να τα έχουμε όλα δυστυχώς...
-
Αν και με το google lens βελτιώνεται αισθητά το οποιο hardware της κάμερας.
-
@piliourits said in Kia XCeed - crossover:
Εμείς που ερχόμαστε απο παλιά αμάξια δεν έχουμε μάθει σε τέτοια κόλπα με τσόχες κτλ , όταν το είδα στο καπτούρ σκέφτηκα πόσο μπροστά είναι , μετά είδα ότι έχουν όλα τσόχαΤο Xiaomi (ίσως και Huawei) το είδαμε να μην δουλεύει με τίποτα σε Ασύρματο Android Auto σε Tucson (μόλις συνδεθεί κόβονται τα data του κινητού) , και υποψιάζομαι πως θα έχει παρόμοια θέματα και σε ΚΙΑ.
Με Σαμσουνγκ όλα ποπα κατευθείαν.Και γω με huawei p30 pro, σε peugeot 308, μόλις είδα ότι δεν υποστηρίζει το κινητό ασύρματο Android ξενέρωσα τη ζωή μου. Και είχα μια ελπίδα καθότι πήρε την αναβάθμιση του emui 12 και πίστευα ότι θα συνδέετε ασύρματα...
Kia XCeed - crossover