-
@groover1972 said in Kia XCeed - crossover:
@alex-mix said in Kia XCeed - crossover:
@groover1972 said in Kia XCeed - crossover:
@tkin73 said in Kia XCeed - crossover:
Παρελαβα μερος δεν θυμαμαι
Λοιπον σημερα πηγα γιαννενα για καποιες δουλειες, απο ιονια οσοι γνωριζουν ειναι ολο ανηφορα στο πηγαινε, 3 ατομα καπου 270 κιλα(104 εγω ) καταναλωση στο πηγαινε με κλιματισμο και ταχυτητα 100 με 140 μου εβγαζε 8ltr στιγμιαια καταναλωση και μεικτη 6.4 ltr , στο γυρισμα παλι με ιδιες ταχυτητες αλλα κατηφορα... Θα σας πω μολις γυρισω .
Καλη δυναμη σε οσους επεστρεψαν στις δουλειες τουςΚαλοταξιδο! Την στιγμιαία μην την κοιτάς δεν έχει νόημα. Προφανώς για να λες 6.4 μέση σε ανηφόρα έχεις το ντίζελ. 136 άλογα με ροπή από χαμηλά! Ωραίο αμάξι! Από τις καλύτερες υλοποιήσεις ανάρτησης της κατηγορίας! Πόσο καιρό τελικά περίμενες;
Κοιτα ειχα παραγγειλει το dynamic σε λευκο στην αρχη, 3 Γεναρη αλλα ολο καθυστερηση στην καθυστερηση νευριασα μια μερα και λεω βρειτε μου ενα οποιο χρωμα και να ναι και ας ειναι και η titanium και τελικα παρελαβα 16 ιουνιου titanium μαυρο. ΕΡΓΑΛΕΙΟ για μενα.
Συνεχιζω εδω για να μην γραφω και ξαναγραφω.
Επιστροφη στην περισσοτερη διαδρομη στο sport παλι 3 ατομα παλι κλιματσμος, μεχρι 160χλμ(δεν καταλαβε κανενας οτι πηγαινα με τοσο) στην αρχη στιγμιαια 7.8 μετα εμεινε στα 5.5 μεση 6.
Αυτο που παρατηρησα(θα το ξανακοιταξω για σιγουρια) ειναι πως οταν πατουσα γκαζι αλλα οχι μεχρι το σκαλοπατι για να βοηθησει η μπαταρια η καταναλωση επαιζε ψηλα, οταν ομως επαιζα το γκαζι μεχρι τερμα και εμπαινε η μπαταρια και βοηθουσε επεφτε η καταναλωση κατα 0.3ltr μεχρι 0.5ltr θα το ξαναδω ομως για σιγουρια.
Γενικη αποψη το αυτοκινητο δεν παιζεται, ειχα μαζι μου την μανα μου πισω και για πρωτη φορα δεν ζαλιστηκε ουτε καταλαβε ποσο το πατησα. Το ιδιο δεν καταλαβε η γυναικα μου που ηταν μπροστα, αν το χε καταλαβει θα πηγαινα και σε ορθοπεδικο για τον αυχεναΝα το χαρείς φίλε , αλλά μια πολύ φιλική συμβουλή. Το μυστικό λέγεται Τ9. Βάζει και τόνους και από όλα.
Χαχα φιλε αυτο το χα απο το δημοτικο δςν εβαζα ποτε τονους. Ενταξει τα υπολοιπα νομιζω δεν τα εχω λαθος
Ευχαριστώ που δεν το παρεξήγησες!
Οχι ρε φιλε σιγα γιατι να το παρεξηγησω? Αφου οντως τα ξεχναω
-
Να ρωτήσω κάτι άσχετο... υπάρχει περίπτωση να θέλουν να σου πασάρουν το εκθεσιακό αυτοκίνητο, χωρίς να στο λένε, να στο πασάρουν δλδ για καινούριο;
Ότι δήθεν βρέθηκε αυτοκίνητο από ακυρωμένη παραγγελία.
Εννοείται αν είναι ίδιο με αυτό που παράγγειλες. -
@georgemit said in Kia XCeed - crossover:
Να ρωτήσω κάτι άσχετο... υπάρχει περίπτωση να θέλουν να σου πασάρουν το εκθεσιακό αυτοκίνητο, χωρίς να στο λένε, να στο πασάρουν δλδ για καινούριο;
Ότι δήθεν βρέθηκε αυτοκίνητο από ακυρωμένη παραγγελία.
Εννοείται αν είναι ίδιο με αυτό που παράγγειλες.Κοιτα δεν το θεωρω απιθανο αλλα με τοσες ελλειψεις στην αγορα δεν νομιζω ο ενας ο αντιπροσωπος να εδινε στον αλλον αυτοκινητο να πουλησει και δεν θα το εδινε ο ιδιος.
Ενα απλο τσεκαρισμα και γρηγορο ειναι να κοιταξεις ημερομηνια απο τα λαστιχα, η αλλη ειναι ο αριθμος πλαισιου. -
Και πώς μπορώ να ελέγξω αριθμό πλαισίου αφού δεν παραλαμβάνω αυτό που παράγγειλα αλλά άλλο από ακυρωθείσα, υποτίθεται, παραγγελία;
Και μιλάω για το εκθεσιακό που έχει ο δικός μου έμπορος, όχι κάποιος άλλος. -
Απλά ρώτα τον έμπορο, θα σου πει
-
Θα μου πει; Αυτό είναι το θέμα. Ή θα θέλει να πασάρει το εκθεσιακό που έχει ήδη χάσει 500 - 1000€, για καινούριο.
Η ερώτησή μου, για να γίνω πιο σαφής είναι: μπορεί να κάνει τέτοια ρεμούλα ή δε γίνεται και να θέλει; -
Θα μου πει; Αυτό είναι το θέμα. Ή θα θέλει να πασάρει το εκθεσιακό που έχει ήδη χάσει 500 - 1000€, για καινούριο.
Η ερώτησή μου, για να γίνω πιο σαφής είναι: μπορεί να κάνει τέτοια ρεμούλα ή δε γίνεται και να θέλει;Το VIN δεν είναι εμφανές στο παρμπρίζ; Δες τι VIN εχει το εκθεσιακό της αντιπροσωπείας. Εκτός αν είσαι μακριά η δεν κατάλαβα τι εννοείς...
-
Όλα γίνονται αλλά το συγκεκριμένο δεν είναι εύκολο. Ενα αμάξι που θα γίνει "unboxing" κάνει μπαμ που λένε. Ζελατίνες, κεριά, μυρωδιά, ασκόνιστο σχεδόν μέσα, εξωτερικά χωρίς αμυχές από τυχόν πλυσίματα κτλ κτλ
Στο εκθεσιακό κάτι θα μαρτυράει την αλήθεια. Επίσης μπορείς να πας να τσεκάρεις το εκθεσιακό αν είναι εκεί και να σημειώσεις αρ πλαισίου
-
Η ερώτησή μου, για να γίνω πιο σαφής είναι: μπορεί να κάνει τέτοια ρεμούλα ή δε γίνεται και να θέλει;Κοιτα καποτε πριν κανα 2 χρονια ισως θα μπορουσες να παιξεις λιγο την τιμη με το εκθεσιακο, τωρα πλεον και αυτο σου το πουλανε για καινουργιο, καινουργιο ειναι απο πλευρας κινητηρα απλα εχουν κατσει και 100 κ@λοι στο καθισμα. Αλλιως πριν παραλαβεις πες του να σου δωσει αριθμο πλαισιου να δεις και μετα το παιρνεις. Τωρα αν θες την συμβουλη μου και εκθεσιακο να ειναι παρτο και παιξε με παραπανω δωρα.
Σας αφηνω ομως τωρα εχω πανηγυρι στο χωριο -
Σας αφηνω ομως τωρα εχω πανηγυρι στο χωριο
Μα τι τζάκποτ είσαι εσύ ρε φίλε αχαχαχα. Παίζει νασαι το πιο cool άτομο εδώ μέσα χωρίς ίχνος "δηθενιας/ποζεριάς/αύρας χρήματος εκ του οποίου ορμώμενος θεωρείς πως είσαι cool" κλπες γραφικότητες. Αγωνιστικούς χαιρετισμούς!
-
@sabas_thess said in Kia XCeed - crossover:
Σας αφηνω ομως τωρα εχω πανηγυρι στο χωριο
Μα τι τζάκποτ είσαι εσύ ρε φίλε αχαχαχα. Παίζει νασαι το πιο cool άτομο εδώ μέσα χωρίς ίχνος "δηθενιας/ποζεριάς/αύρας χρήματος εκ του οποίου ορμώμενος θεωρείς πως είσαι cool" κλπες γραφικότητες. Αγωνιστικούς χαιρετισμούς!
Όχι, θα κάτσει να σκάσει..
Χαιρετισμούς και από εμένα, και καλή αγωνιστική μπασκετική χρονιά!
-
Η ερώτησή μου, για να γίνω πιο σαφής είναι: μπορεί να κάνει τέτοια ρεμούλα ή δε γίνεται και να θέλει;Κοιτα καποτε πριν κανα 2 χρονια ισως θα μπορουσες να παιξεις λιγο την τιμη με το εκθεσιακο, τωρα πλεον και αυτο σου το πουλανε για καινουργιο, καινουργιο ειναι απο πλευρας κινητηρα απλα εχουν κατσει και 100 κ@λοι στο καθισμα. Αλλιως πριν παραλαβεις πες του να σου δωσει αριθμο πλαισιου να δεις και μετα το παιρνεις. Τωρα αν θες την συμβουλη μου και εκθεσιακο να ειναι παρτο και παιξε με παραπανω δωρα.
bolded text> Σας αφηνω ομως τωρα εχω πανηγυρι στο χωριοΣυμφωνώ απόλυτα. Μπορείς να το πάρεις μάλιστα και με καλύτερη τιμή. Επίσης μπορείς να διαπραγματευτεις για αγορά του test drive.
Ελπίζω να έχει γουρνοπουλα..
-
Το εκθεσιακό είναι καινούργιο, οπότε δεν καταννοώ την ερώτηση! Το Test Drive είναι άλλο πράγμα, αλλά το εκθεσιακό είναι καινούργιο αυτοκίνητο. Σε πολλές εκθέσεις μάλιστα έχουν και αυτοκίνητα πελατών για μερικές ημέρες.
-
Εγώ δεν θέλω να μπαίνει ο κάθε άσχετος στο νέο μου αυτοκίνητο και να πατάει τα κουμπάκια και να αλλάζει σχέσεις στο κιβώτιο χωρίς να πατά συμπλέκτη..
Τώρα θα πει να πάρω αυτόματο..... -
Δυστηχως μας ματιασανε χθες, 2000ατομα χαμος αλλα 2 το βραδυ εβαλε μια ψιχαλα για 5 λεπτα και παπαλα το γλεντι.
Βεβαια αν ηταν σκεπασμενη η ορχηστρα θα επαιρνε μεχρι το πρωι γιατι ψιχαλιζε και ο κοσμος δεν σηκωνοταν απο τα τραπεζια. Μολις σταματησαν ομως...
Το καλο ειναι το παιδι που ειχε την ορχηστρα μεχρι εκεινη την ωρα ειχε βγαλει τα εξοδα του ευτυχως, αν κρατουσε θα εβγαζε 10 με 12 κερδος χθες.
Υ. Γ Γουρουνακι μονο σε κοντοσουβλι εδω, αρνακια αρκετα -
@fanis75 said in Kia XCeed - crossover:
Το εκθεσιακό είναι καινούργιο, οπότε δεν καταννοώ την ερώτηση! Το Test Drive είναι άλλο πράγμα, αλλά το εκθεσιακό είναι καινούργιο αυτοκίνητο. Σε πολλές εκθέσεις μάλιστα έχουν και αυτοκίνητα πελατών για μερικές ημέρες.
Οχι το εκθεσιακο δεν ειναι καινουριο, δε θα είχα πρόβλημα να το παρω αρκει να το ηξερα και να παζαρευα και την τιμη.
-
@fanis75 said in Kia XCeed - crossover:
Οχι το εκθεσιακο δεν ειναι καινουριο, δε θα είχα πρόβλημα να το παρω αρκει να το ηξερα και να παζαρευα και την τιμη.
Κοιτα και γω θα προτιμουσα του κουτιου, αλλα τονιζω παλι για το τωρα τα αυτοκινητα δεν μενουν για πολυ στην εκθεση και 2ον εσυ εγω οποιος το παρει θα το παρει με ολες τις εγγυησεις που εχει ενα καινουργιο και οχι οπως το td πχ αντι 7χρονια 2
-
Φυσικά και είναι καινούργιο! Δεν έχει κάνει χιλιόμετρα και απλά αντί να περιμένει σε μια αποθήκη στο τελωνείο (ίσως και σε αλάνα να το τρώει ο ήλιος και η βροχή) περιμένει στην έκθεση του εμπόρου. Με κάθε ορισμό και έννοια, λογίζεται ως καινούργιο αυτοκίνητο...σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα δεν έχει καν εκτελωνιστεί.
-
Aν και "χαλάμε" το νήμα του xceed,θα συμφωνήσω με τον georgemit ότι το εκθεσιακό δε σημαίνει καινούριο.
Αμάξι το οποίο έχουν ακουμπήσει εκατοντάδες άνδρες,γυναίκες,πιτσιρίκια,μαντράχαλοι που ανοιγοκλείνουν τις πόρτες,πορτμπαγκάζ, πειράζουν πεντάλ,λεβιέδες,ταχύτητες,τιμόνια,διακόπτες,χερούλια,καθίσματα, γρατζουνάνε με ρολόγια,δαχτυλίδια κ.ά. ταμπλώ,κονσόλες,πλαστικά,υποβραχιόνια δεν μπορεί να θεωρείται καινούριο.
Εξωτερικά μπορεί να είναι καιρικά πιο προφυλαγμένο,αλλά και μέσα στην έκθεση,τσάντες που μπορεί να συρθούν στο αμάξωμα,κλειδιά κ.τ.λ. μπορεί να το "τραυματίσουν".Μόνο μηχανικά παραμένει καινούριο.Γι αυτό και δικαιούται καλύτερη τιμή πώλησης από αμάξι μεταχ. ή test drive ή διευκόλυνσης πελατών,αλλά χαμηλότερη από "κουτιού".
-
@panormus772 με κάλυψες απόλυτα, ακριβώς αυτό!
Kia XCeed - crossover