-
Εντάξει, βγάζει διάφορα χαζά όπως όλα τα καινούργια αυτοκίνητα.
Το μόνο χοντρό που διάβασα είναι ένα εγγλέζικο που φρακαρε το μοτέρ μόλις το παρέλαβε ο ιδιοκτήτης. -
@teo-mak said in Ford Puma 2019:
Το μόνο χοντρό που διάβασα είναι ένα εγγλέζικο που φρακαρε το μοτέρ μόλις το παρέλαβε ο ιδιοκτήτης.Βγάζει αλλά τα βγάζει με μεγάλη συχνότητα από ότι φαίνεται στο fb. Κλασσικό θέμα με την σαπιομπαταρία που έρχεται απο εργοστάσιο. Ντάξει δεν είναι κάτι όπως λένε και μερικοί φανατικοί έχεις 8 χρόνια εγγύηση (πραγματικά με νορμαλ χρήση 6κάτι) πήγαινε αντιπροσωπεία. Κλασσικές καραμέλες αυτές πλέον.
Προσωπικά εάν μου έβγαζε τέτοιο ηλίθια θέματα θα ξενέρωνα πάρα πολύ. -
@hountalas said in Ford Puma 2019:
@teo-mak said in Ford Puma 2019:
Το μόνο χοντρό που διάβασα είναι ένα εγγλέζικο που φρακαρε το μοτέρ μόλις το παρέλαβε ο ιδιοκτήτης.Βγάζει αλλά τα βγάζει με μεγάλη συχνότητα από ότι φαίνεται στο fb. Κλασσικό θέμα με την σαπιομπαταρία που έρχεται απο εργοστάσιο. Ντάξει δεν είναι κάτι όπως λένε και μερικοί φανατικοί έχεις 8 χρόνια εγγύηση (πραγματικά με νορμαλ χρήση 6κάτι) πήγαινε αντιπροσωπεία. Κλασσικές καραμέλες αυτές πλέον.
Προσωπικά εάν μου έβγαζε τέτοιο ηλίθια θέματα θα ξενέρωνα πάρα πολύ.Πιθανον δεν ειναι θεμα μπαταριας , καποιοι εχουν κανει αντικατασταση μια ακομα και δυο φορες με Varta και εχουν θεματα...
Καποιοι λενε πιθανον να υπαρχει καταναλωση λογω του app....λενε... -
-
Αγριόγατα!
-
Και το λευκο πολυ ομορφο.
-
@georgemit said in Ford Puma 2019:
Και το λευκο πολυ ομορφο.
ναι ναι κουκλί είναι και σε λευκό
εκείνο είναι και stage 2 ST, δεν είναι οπως το δικό μου απειραχτο
-
Θα το γαργαλήσεις το δικό σου ?
-
έτσι όπως είναι μόνο "SUV" δεν το λες.....
-
@mastoras78 said in Ford Puma 2019:
Θα το γαργαλήσεις το δικό σου ?
μπορεί κάποια στιγμή αν δεν μου αρκεί η δύναμη του. Ειναι πολύ fun to drive και μαμα. Δεν με πολυνοιάζει να είναι το πιο γρήγορο. Ας είναι άλλοι πιο γρηγοροι από μένα. Εμενα μου φτανει να με διασκεδαζει αυτό που οδηγώ παράλληλα με πρακτικότητα. Δεν θελω κάτι παραπάνω, είμαι ολιγαρκής.
προς το παρόν δεν βλέπω κάτι τέτοιο στον οριζοντα
-
@i-hasu said in Ford Puma 2019:
sport utility vehicle
σπορ είναι, πρακτικό είναι και αρκετα ψηλό να ανεβαίνει πεζοδρομια και να πάει σε ελαφρυ χωματοδρομο για παραλία είναι. Οχημα είναι. Oπότε why not?
-
@cirus said in Ford Puma 2019:
sport utility vehicle
σπορ είναι, πρακτικό είναι και αρκετα ψηλό να ανεβαίνει πεζοδρομια και να πάει σε ελαφρυ χωματοδρομο για παραλία είναι. Οχημα είναι. Oπότε why not?
Χαχα! Έτσι!
Συμφωνώ και με το πείραγμα.. μία χαρά είναι και φτιαγμένο από "μαμά". Νομίζω έχεις περάσει τα 24 πλέον! Άλλωστε πόσο άλλη δύναμη να θες να δώσεις στον δρόμο..και έχεις δώσει και ήδη αρκετά λεφτά γι' αυτό. Καλά είναι..
Θα σου πρότεινα να πειράξεις το Ka να σου δώσει λίγα άλογα παραπάνω, θα στρίβεις με 60χλμ/ώρα και η αδρεναλίνη θα πιάνει κόκκινο! Δεν χρειάζεται το όριο να είναι 250χλμ τελική ή να στρίβει με 150, ανάλογα το όχημα παίρνεις ευχαρίστηση σε διαφορετικά επίπεδα!
-
Μιας και πλησιάζει η μέρα της παραλαβής, ερωτήσεις προς κατόχους ή μη!
α) Σε όλα τα αυτοκίνητα της οικογένειας μέχρι τώρα είχαμε καλύμματα στα καθίσματα. Του Puma είναι όμορφα και έλεγα να μη βάλω, παρά μόνο κάτι πρόχειρο τα καλοκαίρια. Θα έχω μεγάλο πρόβλημα αν γίνει καμία στραβή και πέσει τίποτα;
β) Το αυτοκίνητο έρχεται με εργοστασιακή μεμβράνη στα πίσω τζάμια. Προς τα που να κινηθώ για να υπάρξει κάτι αντίστοιχο και στα μπροστά και να είναι ομοιόμορφο; (όχι παρπρίζ για την ώρα, ίσως βάλω και εκεί κάποια στιγμή κάτι μη φιμέ για προστασία το καλοκαίρι)
γ) Όσο πιο νωρίς γίνει κεραμική προστασία τόσες λιγότερες διορθώσεις στο χρώμα, σωστά;
Αυτά για την ώρα, σίγουρα θα υπάρξουν και άλλα!
-
Αν εννοείς τα privacy glass πίσω που έχουν όλες οι εταιρείες δεν είναι μεμβράνη και δεν σε προστατεύουν από τον ήλιο. Είναι αυτό που λέει η λέξη privacy.
-
@error404 said in Ford Puma 2019:
α) Σε όλα τα αυτοκίνητα της οικογένειας μέχρι τώρα είχαμε καλύμματα στα καθίσματα. Του Puma είναι όμορφα και έλεγα να μη βάλω, παρά μόνο κάτι πρόχειρο τα καλοκαίρια. Θα έχω μεγάλο πρόβλημα αν γίνει καμία στραβή και πέσει τίποτα;
Είναι τόσο όμορφο το σχέδιο που για πρώτη φορά κι εγώ δεν έχω βάλει καλύμματα. Ωστόσο θα τα περάσω με ένα παρεμφερές σχέδιο εν τέλει. Προς το παρόν μετά από 7 μήνες και παρά τον απρόσεκτο κόσμο που μπαινοβγαίνει στο αυτοκίνητο με ένα νωπό πανί παραμένουν αψεγάδιαστα.
-
Αν εννοείς τα privacy glass πίσω που έχουν όλες οι εταιρείες δεν είναι μεμβράνη και δεν σε προστατεύουν από τον ήλιο. Είναι αυτό που λέει η λέξη privacy.
Τέλεια..., άρα πρέπει να μπει και πίσω κάτι! Όμως πρέπει να πετύχει η ομοιομορφία με τα μπροστά.
@famas said in Ford Puma 2019:
Είναι τόσο όμορφο το σχέδιο που για πρώτη φορά κι εγώ δεν έχω βάλει καλύμματα. Ωστόσο θα τα περάσω με ένα παρεμφερές σχέδιο εν τέλει. Προς το παρόν μετά από 7 μήνες και παρά τον απρόσεκτο κόσμο που μπαινοβγαίνει στο αυτοκίνητο με ένα νωπό πανί παραμένουν αψεγάδιαστα.
Έχεις βρει κάτι συγκεκριμένο ή θα πας σε custom;
-
Έχεις βρει κάτι συγκεκριμένο ή θα πας σε custom;
Custom τεχνόδερμα (δερματίνη) τρυπητό(όπως οι ταρίφες) σε ίδιο μοτίβο σχεδόν με αυτά που φοράει.
-
β) Το αυτοκίνητο έρχεται με εργοστασιακή μεμβράνη στα πίσω τζάμια. Προς τα που να κινηθώ για να υπάρξει κάτι αντίστοιχο και στα μπροστά και να είναι ομοιόμορφο; (όχι παρπρίζ για την ώρα, ίσως βάλω και εκεί κάποια στιγμή κάτι μη φιμέ για προστασία το καλοκαίρι)
γ) Όσο πιο νωρίς γίνει κεραμική προστασία τόσες λιγότερες διορθώσεις στο χρώμα, σωστά;
Αυτά για την ώρα, σίγουρα θα υπάρξουν και άλλα!
α) Μην βάλεις καλύμματα, κρίμα είναι. Ευχαριστήσου τα καθίσματα. μονο το καλοκαιρι για το αλάτι βάζε μια πετσέτα ή ενα πετσετε κάλυμα προχειρο. Στην χειρότερη αν σου λερωθούν πας σε ενα βιολογικό καθαρισμό και end of story. Ουτε εγω στα bucket της recaro δεν βάζω. Να τα ευχαριστηθούμε εμείς όχι ο επόμενος
β) Δεν εχει μεβρανη απλά είναι λίγο μαύρο να μην σε βλέπουν. Δεν προστατευει από UV ήλιου. Καλό είναι να βάλεις μεβρανες μπρος πίσω. Διαφορετικο μαύρο (λιγοτερο πίσω) ωστε να έρθουν στο ίδιο μαύρο. Θα τα βρεις με τον εγκαταστατη μεβρανών. προτείνω XPEL, LLUMAR ή 3M . Αυτες θεωρω τις καλύτερες
γ) Ναι αλλά είναι ΜΕΓΑΛΟ θέμα αυτό. Δεν ξέρω τι expectations έχεις από την κεραμική. Χοντρικά 2 χρόνια κρατάει και είναι απλά αλλο ενα βερνίκι στο χρώμα που δίνει υδροφοβία και γυαλάδα (αντε και προστατεύει ελάχιστα παραπάνω να μείνει για λίγη ώρα μια κουτσουλια παραπάνω) Οτιδήπωτε αλλο είναι ψέμα ή υπερβολές των detailer για να δωσεις τα χρήματα σου. Μην πιστεψεις κανεναν που θα σου πει για 5-10 χρόνια είναι χαζομάρες. Μονο αν βάλεις το αυτοκίνητο σε γυαλα θα κρατήσει τόσο. Αν θες πραγματικη προστασία από πετραδάκια και γρατζουνιες μονο η PPF προστατεύει (πανάκριβη εχω βάλει μόνο στο μπροστά μέρος)
Αυτα και ότι θες εδώ είμαστε
-
@cirus said in Ford Puma 2019:
γ) Ναι αλλά είναι ΜΕΓΑΛΟ θέμα αυτό. Δεν ξέρω τι expectations έχεις από την κεραμική. Χοντρικά 2 χρόνια κρατάει και είναι απλά αλλο ενα βερνίκι στο χρώμα που δίνει υδροφοβία και γυαλάδα (αντε και προστατεύει ελάχιστα παραπάνω να μείνει για λίγη ώρα μια κουτσουλια παραπάνω) Οτιδήπωτε αλλο είναι ψέμα ή υπερβολές των detailer για να δωσεις τα χρήματα σου. Μην πιστεψεις κανεναν που θα σου πει για 5-10 χρόνια είναι χαζομάρες. Μονο αν βάλεις το αυτοκίνητο σε γυαλα θα κρατήσει τόσο. Αν θες πραγματικη προστασία από πετραδάκια και γρατζουνιες μονο η PPF προστατεύει (πανάκριβη εχω βάλει μόνο στο μπροστά μέρος)
Αυτα και ότι θες εδώ είμαστε
Για απλή κεραμική σκέφτομαι, για μία Χ γυαλάδα και «προστασία», προφανώς παπάδες δεν περιμένω. Για PPF θα το σκεφτώ σε 2ο χρόνο, κυρίως για τα φανάρια που έχω δει ότι έχεις βάλει και εσύ!
Δέχομαι PM (αν δεν επιτρέπεται εδώ) αν έχεις δοκιμασμένο εγκαταστάτη μεμβρανών, αλλά και για detailer αν έχεις να προτείνεις για PPF ή/και κεραμική! Αθήνα πάντα, από το να πάω σε random...
-
Δηλαδή ίδια τιμή με την mercedes A class με ήπιο υβριδικό σύστημα!!! Άκου 40000 για ένα ψηλότερα fiesta!!!
Ford Puma 2019