-
@a-ctive said in Ford Puma 2019:
@cirus said in Ford Puma 2019:
@andreas-red-velvet said in Ford Puma 2019:
Και μη χειρότερα με αυτά που γίνονται στις νέες τιμές όχι μόνο του puma.
Πάντως να πω την αλήθεια όταν το πρωτοείδα και καψουρευτηκα, μπηκα στο site της ford να δω πόσο κοστίζει, ε δεν πίστευα ότι με κάτω από 22.000 θα το έκανα δικό μου και έτσι τελικά το πήρα.
Πίστευα και πιστεύω ότι εμφανισιακά και μόνο το αμάξι ήταν εξαρχής για πάνω από 25 χιλιάδες.Είναι πολύ όμορφο όντως. Τωρα για την τιμή ο καθένας έχει την δική του άποψη για άλλους αξίζει για άλλους όχι. Είναι ανάλογα τι θες. Αν θες value for money για μένα το puma ΔΕΝ είναι στα κορυφαία.
Εγώ το αγόρασα ακόμα και που ήξερα ότι δεν άξιζε η δική μου έκδοση τόσο και ήταν υπερκοστολογημένο 3000ευρώ παραπάνω από ότι έπρεπε (για μενα πάντα μιλάω). Γιατί πολύ απλά μου άρεσε πάρα πολύ και δεν είχα πρόβλημα να πληρώσω 3000 ευρώ παραπάνω από ότι θεωρούσα ότι αξίζει.
Το θέμα είναι ότι το καραγουστάρω και περνάω πολύ καλά στην διαβίωση μαζί του. Οπότε μια χαρά άξιζε για μένα η αγορά του. Τώρα θα βρεις άλλους που θα σου πουν με λιγότερα πέρνω καλύτερο αυτοκίνητο με βάση τις δικές μου ανάγκες και θα έχουν και δίκιο.
Καλά να είμαστε όλοι σε υγεία και να πέρνουμε αυτό που γουστάρουμε και να είναι απροβλημάτιστα.
Είναι ΒΑΡΕΤΟ έτσι και αλλιώς να κάνουμε όλοι τις ίδιες επιλογές στα πάντα σε αυτή την ζωή. Think different, choose different, listen to different opinions, fuck mockers.
ΥΓ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ το κουκλί σου
Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα. Γουστα ειναι αυτα και ο καθενας κρινει τι θελει για την παρτη του
Εδω αλλοι πανε και δινουν (εδιναν; δεν ξερω εχω καιρο να παω) 3000 στις λουλουδουδες να πετανε τριανταφυλλα στις πιστες! Για μενα βλακεια, αλλα για αυτον ειναι η χαρα του.Πωπω ρε φίλε τι μου θύμισες τώρα , έτσι και γω προτιμούσα να κερνάω ποτά όλο το μαγαζί πάρα να πετάξω λουλούδια δεν ξέρω γιατί το χα πάρει ετσι
-
@georgemit said in Ford Puma 2019:
Πάντως να πω την αλήθεια όταν το πρωτοείδα και καψουρευτηκα, μπηκα στο site της ford να δω πόσο κοστίζει, ε δεν πίστευα ότι με κάτω από 22.000 θα το έκανα δικό μου και έτσι τελικά το πήρα.
Πίστευα και πιστεύω ότι εμφανισιακά και μόνο το αμάξι ήταν εξαρχής για πάνω από 25 χιλιάδες.Και λίγα λες. Εγώ θα τους άφηνα μπουρμπούρι, μέσα μπήκανε.
Καλά αυτοί δεν μπαίνουν μέσα για κανένα λόγο. Πιο μεγάλη απόδειξη από αυτό που συμβαίνει τους τελευταίους μήνες δεν υπάρχει.
Και το τελευταίο ευρώ που χάσανε θα το βγάλουν από τον αγοραστή. Και ξεπούλησαν ότι στοκ υπήρχε και κερατιατικα θα πληρώσουν όσοι πάρουν τώρα καινούργιο αυτοκίνητο.Καλά αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
Βέβαια αυτό που συμβαίνει τους τελευταίους μήνες δε νομίζω να το ήθελαν ή να τους πολυσυμφέρει.
Χωρίς να έχω δει στατιστικά πιστεύω ότι οι πωλήσεις έχουν πέσει κατακόρυφα. Δε νομίζω ότι υπάρχει σώφρων άνθρωπος που αγοράζει αυτοκίνητο αυτή την εποχή.
Πραγματικά λυπάμαι αυτούς που αναγκαστικά αγοράζουν γιατί δε μπορούν αλλιώς.
Πιστεύετε ότι οι τιμές θα επανέλθουν σε ένα - δυο χρόνια ή ότι ανεβαίνει δε κατεβαίνει; -
Αγνωστο τι θα γινει με τις τιμες. Ειναι ο πληθωρισμος, η μεγαλη ζητηση, η ελλειψη chip, η προωθηση των ηλεκτρικων και πολλα αλλα.
Δεν πιστευω πως θα πεσουν οι τιμες, το καλυτερο σεναριο ειναι μαλλον να μην αυξηθουν πολυ περισσοτερο.
-
Με αυτές τις τιμές,τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα θα φαντάζουν κελεπουρια......
-
@teo-mak said in Ford Puma 2019:
Με αυτές τις τιμές,τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα θα φαντάζουν κελεπουρια......
Ενας λόγος που προσωπικά πιστεύω ότι γίνεται όλο αυτό το νταβαντούρι με τις αυξήσεις ειναι ακριβως αυτός που λες. Να φανούν τα ηλεκτρικά καλύτερη επιλογή.
-
Τα ηλεκτρικά γιατί δεν επηρεάζονται από τις αυξήσεις, με άλλα εξαρτήματα φτιάχνονται;
-
Πίστευα και πιστεύω ότι εμφανισιακά και μόνο το αμάξι ήταν εξαρχής για πάνω από 25 χιλιάδες.Και λίγα λες. Εγώ θα τους άφηνα μπουρμπούρι, μέσα μπήκανε.
Καλά αυτοί δεν μπαίνουν μέσα για κανένα λόγο. Πιο μεγάλη απόδειξη από αυτό που συμβαίνει τους τελευταίους μήνες δεν υπάρχει.
Και το τελευταίο ευρώ που χάσανε θα το βγάλουν από τον αγοραστή. Και ξεπούλησαν ότι στοκ υπήρχε και κερατιατικα θα πληρώσουν όσοι πάρουν τώρα καινούργιο αυτοκίνητο.Καλά αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
Βέβαια αυτό που συμβαίνει τους τελευταίους μήνες δε νομίζω να το ήθελαν ή να τους πολυσυμφέρει.
Χωρίς να έχω δει στατιστικά πιστεύω ότι οι πωλήσεις έχουν πέσει κατακόρυφα. Δε νομίζω ότι υπάρχει σώφρων άνθρωπος που αγοράζει αυτοκίνητο αυτή την εποχή.
Πραγματικά λυπάμαι αυτούς που αναγκαστικά αγοράζουν γιατί δε μπορούν αλλιώς.
Πιστεύετε ότι οι τιμές θα επανέλθουν σε ένα - δυο χρόνια ή ότι ανεβαίνει δε κατεβαίνει;-20% οι πωλησεις στην Ευρωπη σε σχεση με πριν 1 χρονο.
-
@super-t said in Ford Puma 2019:
Τα ηλεκτρικά γιατί δεν επηρεάζονται από τις αυξήσεις, με άλλα εξαρτήματα φτιάχνονται;
ναι φτιάχνονται μόνο με αγάπη προς το περιβάλλον από φυσικά υλικά και προδέρμ οπότε δεν επηρεάζονται. lol
-
Στα ηλεκτρικά το πρόβλημα είναι ακόμα μεγαλύτερο.
-
ναι φτιάχνονται μόνο με αγάπη προς το περιβάλλον από φυσικά υλικά και προδέρμ οπότε δεν επηρεάζονται. lol
ε όταν λες ότι οι αυξήσεις γίνονται για να φανούν τα ηλεκτρικά καλύτερα και άρα δεν έχει σημασία τι γίνεται τους τελευταίους μήνες με την ενέργεια, τις πρώτες ύλες κ.τ.λ., ότι τα ηλεκτρικά δεν έχουν πάρει καμιά αύξηση, τι περιμένεις να σου πούμε;
-
ε όταν λες ότι οι αυξήσεις γίνονται για να φανούν τα ηλεκτρικά καλύτερα και άρα δεν έχει σημασία τι γίνεται τους τελευταίους μήνες με την ενέργεια, τις πρώτες ύλες κ.τ.λ., ότι τα ηλεκτρικά δεν έχουν πάρει καμιά αύξηση, τι περιμένεις να σου πούμε;
Αγαπητέ το πρόβλημα με τα chip είναι σε όλα.
Διευκρινίζω για να καταλάβεις την άποψη μου.
ΑΣΧΕΤΩΣ με την έλειψη στα τσιπ τα αυτοκίνητα με κινητηρες εσωτερικής καύσης ΝΟΜΙΖΩ ότι όλο θα ανεβαίνουν σε τιμή και τα ηλεκτρικά ολοένα και θα κατεβαίνουν ώστε να φαίνονται καλύτερες επιλογές.
με την υιοθέτηση του EURO 7 αυτό θα γίνει εντονότερο.
Αυτή την στιγμή δεν φαίνεται η αύξηση στα ηλεκτρικά και όλοι μιλάνε για τις αυξήσεις στα συμβατικα γιατι πολύ απλά ελάχιστοι ψωνίζουν ακόμα ηλεκτρικά και δεν συζητιέται
Στο αμεσο μέλλον αυτό όλο και θα αλλάζει.
Το προηγούμενο ποστ ήταν απλά για αστείο.
Μπορεί στα παραπάνω να έχω λάθος θα δείξει. Σιγουρος δεν είμαι αλλά αυτό πιστεύω.
-
Εγώ που ψώνισα το 19 scala tsi ambition 95ps στα 15k μήπως είναι η κατάλληλη εποχη να το σκοτώσω κάνα 17αρι; 15.000χλμ έχει μόνο και το έχω φτάσει στα 130 άτια με race chip.
-
Εγώ που ψώνισα το 19 scala tsi ambition 95ps στα 15k μήπως είναι η κατάλληλη εποχη να το σκοτώσω κάνα 17αρι; 15.000χλμ έχει μόνο και το έχω φτάσει στα 130 άτια με race chip.
Μόνο και μόνο από το καγκούρεμα έχει χάσει μεταπώληση, εκτός αν πετύχεις τον αντίστοιχο.
-
@realzeus said in Ford Puma 2019:
Μόνο και μόνο από το καγκούρεμα έχει χάσει μεταπώληση, εκτός αν πετύχεις τον αντίστοιχο.
ενα βρομώκουτο είναι το βγάζεις και δεν παίρνει χαμπάρι κανένας τίποτα
-
Βάρδα να μην έχει περάσει όμως στα logs του εργοστασιακού εγκεφάλου.
-
Βάρδα να μην έχει περάσει όμως στα logs του εργοστασιακού εγκεφάλου.
Δεν κοιταει ΚΑΝΕΝΑΣ σε ΚΑΜΙΑ αντιπροσωπεία advanced logs για να το δει και στο λέω με σιγουριά. Στα logs που κοιτάνε δεν φαίνεται ΤΙΠΟΤΑ.
Δεν είμαι υπέρ των κουτιών καθόλου για πολλούς λόγους ούτε υπερμαχος. Απλά λέω αυτό που ξέρω
-
17 δεν πουλιεται , αλλά και να πουληθει κατι θα πρεπει να παρεις. Αρα θα πουλησεις ακριβά, αλλά θα αγορασεις και ακριβα
-
Ξέρεις για πότε βγαίνει και το δίνω σε κάποιον γνώστη σαν κι εσένα χωρίς να πάρει μυρουδιά;;;;; χιχιχι
-
Το race chip ενας παραλληλος ειναι, τον βγαζεις και δεν φαινεται τιποτα, οπως ειπε κι ο cirus. Κι αν 1% φαινεται κατι στις τιμες του εγκεφαλου, κανεις μια αρχικοποιηση/ update (οπως θες πες το) και σβηνονται ολα
-
Ξέρεις για πότε βγαίνει και το δίνω σε κάποιον γνώστη σαν κι εσένα χωρίς να πάρει μυρουδιά;;;;; χιχιχι
Καλά σε μένα Scala 1.0 δεν θα έδινες ούτε τσάμπα, αλλά ΟΚ...
Ford Puma 2019