-
Απλά όταν ένα αμάξι βγάζει εκτεταμένο θέμα στους αισθητήρες οι αντιπροσωπείες προσπαθούν να λύσουν το πρόβλημα βήμα βήμα αδιαφορώντας αν χρειαστεί να πάει ο κάτοχος πολλες φορές.
Δεν παίρνουν απόφαση για ριζικές λύσεις ελπίζοντας τα προβληματα να μην ξαναπαρουσιαστουν , τα προβληματα συνήθως επανέρχονται και αφού ταλαιπωρεί ο κάτοχος με διαδοχικές επισκέψεις αποφασίζουν τις κοστοβορες αντικαταστασεις.
Ας ελπίσουμε εδώ η Φορντ να το δει ζεστά και να κλείσει το θέμα οριστικά.
-
Ξέρουμε ποια αντιπροσωπεία κάνει τα καλύτερα δώρα για το Puma ?
-
@cirus Περαστικά φίλε. Σου ξηγήθηκαν καλά στο CC με το αυτοκίνητο αντικατάστασης. Θα περάσει και αυτό που θα πάει..
-
@Cirus, curiously ρε φίλε σου δώσανε st line 155? #skisto ατελείωτα αδερφέ.
Μικρό το κακό θα περάσει ανώδυνα και όπως λες ο υπεύθυνος ήξερε τι του γίνεται.
Όσο τα αυτοκίνητα έχουν 1002 αισθητήρες και μπλιμπλικια οι πρώτες παρτίδες θα έχουν παιδικές ασθένειες, αυτό λίγο πολύ το ξέραμε πριν αγοράσουμε 'φρέσκο' πράμα.
-
ρε συ σιρε εχω δουλεια το σουκου, που να τρεχω τωρα με 250αρες... κανονισα να σου χαλασει και σενα μην το παιζεις σεριφης στις εο....
ΑρΕς
το 12/2007 πηρα ενα σιβικ 1.8 μετα απο ενα τι ες άι που δεν κρατησα ουτε χρονο, οποιος ειχε απο τα πρωτα τι ες Άι άι άι καταλαβαινει το λογο. τονε πηρα τον σιβικα γιατι ητανε λεει αξιοπιστος. δικαιολογιες για τη γατα αυτα. βασικα το πηρα γιατι γουσταρα το σχημα τρελα και γιατι ειχα ξενερωσει με το ξεκαβλο στυλ του φαουβε. ε, σιβικ παντα εδινε και ενα αερα αλητειας για μπουρναζογυφτους οπως ο γατος. αμαξαρα λοιπον. απιστευτο εσωτερικο, ωραιο τιμονι και στριψιμο, με εφτιαχνε καθε φορα που το οδηγουσα. καυλα. το χρωμα εβγαινε ακομη και αν φυσαγε πανω απο 7 μποφωρ, το ερ κοντισιον δουλευε σαν σαουνα, αλλαξα 4 κομπρεσσορες σε ενα χρονο. οι ταπετσαριες λερωνανε και με κλανια που αφηνε καθαρο το σωβρακο, καπως επερνε τη βρωμα το καθισμα. αλλαξα ταπετσαριες στην εγγυηση δις. η οροφη πηρε ενα κομματακι απο το δαχτυλο μου μαζι, το σκιαστρο, χαλασε και με ρουφηξε. αλλαξε και αυτο. θυμαμαι ενα καθρεπτη δεξι που εβγαλα απο μεσα βατραχια γιατι ακουγα γκλουκου-γκλουκου στις λακουβες. εκαιγε, sic, 10.5 λιτρα στα χερια μου, 7 στους αλλους. γενικα καταστροφα! σοου γουατ? το γουσταρα απεριοριστα, ακομη και σημερα χαιρομαι να βλεπω σιβικα. καπως ετσι θα θυμασαι το πουμα μετα απο χρονια. μονο μην κλανεις πολυ. εχεις αμαξαρα, σκεψου οτι εχει την πρωτη του περιοδο, και τι θα κανεις μετα απο αυτη. μεχρι τοτε σκισε το ξενο....
-
Συγχωρήστε με εάν δεν έχω να κάνω σχόλιο για το πρόβλημα το cirus η αλλιώς Anthropos Anthropos! αλλά θα σχολιάσω το σχόλιο του admin στην ομάδα ο οποίος πρέπει να έτρωγε πολύ ξύλο μικρός. Θα πείτε τώρα δεν είναι σωστό να σχολιάζεις κάποιον χωρίς να είναι εδώ και τα λοιπά αλλά όσοι έχετε εμπειρία με νιώθετε.
Είπες κακά λογάκια για το Puma; BAN
Είπες ότι η κοπέλα δεν σε εξυπηρέτησε όπως έπρεπε; Ντα ντα ντα.
Με την συγκεκριμένη αντιπροσωπεία έχει πάρε δώσε αυτός και το παίζει δικαστής Dred φάση.
Αυτά και εύχομαι να μην ξανα ζήσεις παρόμοια εμπειρία. Είναι κρίμα και τσάμπα μας χαλάει την ψυχολογία μια τέτοια περίπτωση!
-
cirus, εύχομαι σωστή και τάχιστη αποκατάσταση κι όσο γίνεται ψυχραιμία -αν κι ότι και να λέμε εμείς,εσύ τα τραβάς- και μη χαλάς την υγεία σου!
-
ποιον αντμιν? ε?
-
Βασίλη εύχομαι να βρεθεί γρήγορα το πρόβλημα και να αποκατασταθεί άμεσα!! Το καλό ειναι οτι τελικα εξυπηρετήθηκες άμεσα και με ενα αυτοκίνητο αντικατάστασης της προκοπής!
-
Να γραφτούμε όλοι στο Puma club στο FB να τον τρελανουμε τον τύπο?
Admin δέρνουμε?
-
Να γραφτούμε όλοι στο Puma club στο FB να τον τρελανουμε τον τύπο?
Admin δέρνουμε?
κριμα, μιλαμε για αλλον... εχω ειχα καταλαβει για τον εδω με εκεινο το αθλιο στο αβαταρ. γιατι ναι, δερνουμε αντμιν.
-
Τα παιξε. Περαστικα. Τα υπολοιπα που διαβασα (δεν μπορεσα μεχρι τελους) αχρειαστα.
-
Σας ευχαριστώ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ για τα σχόλια σας και τις ευχες σας.
Δεν με παίρνει από κάτω χθες που έγινε το θέμα ήταν ξενερα.
Η αντιμετώπιση που είχα απο FORD στην CAR CENTER μετα που μίλησα με τον υπεύθυνο ήταν ΑΨΟΓΗ και θα το θυμάμαι αυτό.
Τον ευχαριστώ πάρα πολύ τον Άνθρωπο, υπόδειγμα συμπεριφοράς τι να πω, λόγος να προτείνεις αντιπροσωπία για αντιμετώπιση.
Δεν ξέρω βέβαια τι θα γίνει αν χρειάζεται να πάω 100 φορές , θα σας ενημερώσω ελπίζω και εύχομαι να λυθεί με μία φορά.
Δεν με νοιάζει καθόλου το πόσο γρήγορα θα το φτιάξουν γιατί μου έδωσαν καινούργιο καλό αυτοκίνητο να έχω πραγματικά, αλλά με νοιάζει πολύ να μην πηγαινοέρχομαι στο συνεργείο συνεχώς και να αποκατασταθεί μόνιμα η βλάβη
Η αλήθεια είναι ότι αν ήταν μηχανικό ή πρόβλημα κινητήρα θα ξενέρωνα πολύ περισσότερο. Τώρα είναι κάτι στα ηλεκτρονικά, πλακέτες, καλώδια, αισθητήρες, εγκέφαλος δεν ξέρω αλλά μου φαίνεται πολύ ποιο απλό και ανώδυνο καθώς θα βρουν την πλακέτα θέλω να πιστεύω, θα βάλουν καινούρια και πάπαλα.
μενει να δω αν θα είναι ετσι ή οχι
Πάντως μόλις μου φύγει η πρώτη ξενερα θα γράψω για την συμβίωση με το 155 HP ST-line. εχω κάποιες πρώτες εντυπώσεις αλλα σταγα και θα γράψω.
Σας ξαναευχαριστω όλους πολύ. Ειλικρινά και μέσα από την καρδιά μου
-
ρε συ σιρε εχω δουλεια το σουκου, που να τρεχω τωρα με 250αρες... κανονισα να σου χαλασει και σενα μην το παιζεις σεριφης στις εο....
ΑρΕς
το 12/2007 πηρα ενα σιβικ 1.8 μετα απο ενα τι ες άι που δεν κρατησα ουτε χρονο, οποιος ειχε απο τα πρωτα τι ες Άι άι άι καταλαβαινει το λογο. τονε πηρα τον σιβικα γιατι ητανε λεει αξιοπιστος. δικαιολογιες για τη γατα αυτα. βασικα το πηρα γιατι γουσταρα το σχημα τρελα και γιατι ειχα ξενερωσει με το ξεκαβλο στυλ του φαουβε. ε, σιβικ παντα εδινε και ενα αερα αλητειας για μπουρναζογυφτους οπως ο γατος. αμαξαρα λοιπον. απιστευτο εσωτερικο, ωραιο τιμονι και στριψιμο, με εφτιαχνε καθε φορα που το οδηγουσα. καυλα. το χρωμα εβγαινε ακομη και αν φυσαγε πανω απο 7 μποφωρ, το ερ κοντισιον δουλευε σαν σαουνα, αλλαξα 4 κομπρεσσορες σε ενα χρονο. οι ταπετσαριες λερωνανε και με κλανια που αφηνε καθαρο το σωβρακο, καπως επερνε τη βρωμα το καθισμα. αλλαξα ταπετσαριες στην εγγυηση δις. η οροφη πηρε ενα κομματακι απο το δαχτυλο μου μαζι, το σκιαστρο, χαλασε και με ρουφηξε. αλλαξε και αυτο. θυμαμαι ενα καθρεπτη δεξι που εβγαλα απο μεσα βατραχια γιατι ακουγα γκλουκου-γκλουκου στις λακουβες. εκαιγε, sic, 10.5 λιτρα στα χερια μου, 7 στους αλλους. γενικα καταστροφα! σοου γουατ? το γουσταρα απεριοριστα, ακομη και σημερα χαιρομαι να βλεπω σιβικα. καπως ετσι θα θυμασαι το πουμα μετα απο χρονια. μονο μην κλανεις πολυ. εχεις αμαξαρα, σκεψου οτι εχει την πρωτη του περιοδο, και τι θα κανεις μετα απο αυτη. μεχρι τοτε σκισε το ξενο....
να σαι καλά γέλασα πολύ χαχαχαχα
-
Σας ευχαριστώ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ για τα σχόλια σας και τις ευχες σας.
Δεν με παίρνει από κάτω χθες που έγινε το θέμα ήταν ξενερα.
Η αντιμετώπιση που είχα απο FORD στην CAR CENTER μετα που μίλησα με τον υπεύθυνο ήταν ΑΨΟΓΗ και θα το θυμάμαι αυτό.
Τον ευχαριστώ πάρα πολύ τον Άνθρωπο, υπόδειγμα συμπεριφοράς τι να πω, λόγος να προτείνεις αντιπροσωπία για αντιμετώπιση.
Δεν ξέρω βέβαια τι θα γίνει αν χρειάζεται να πάω 100 φορές , θα σας ενημερώσω ελπίζω και εύχομαι να λυθεί με μία φορά.
Δεν με νοιάζει καθόλου το πόσο γρήγορα θα το φτιάξουν γιατί μου έδωσαν καινούργιο καλό αυτοκίνητο να έχω πραγματικά, αλλά με νοιάζει πολύ να μην πηγαινοέρχομαι στο συνεργείο συνεχώς και να αποκατασταθεί μόνιμα η βλάβη
Η αλήθεια είναι ότι αν ήταν μηχανικό ή πρόβλημα κινητήρα θα ξενέρωνα πολύ περισσότερο. Τώρα είναι κάτι στα ηλεκτρονικά, πλακέτες, καλώδια, αισθητήρες, εγκέφαλος δεν ξέρω αλλά μου φαίνεται πολύ ποιο απλό και ανώδυνο καθώς θα βρουν την πλακέτα θέλω να πιστεύω, θα βάλουν καινούρια και πάπαλα.
μενει να δω αν θα είναι ετσι ή οχι
Πάντως μόλις μου φύγει η πρώτη ξενερα θα γράψω για την συμβίωση με το 155 HP ST-line. εχω κάποιες πρώτες εντυπώσεις αλλα σταγα και θα γράψω.
Σας ξαναευχαριστω όλους πολύ. Ειλικρινά και μέσα από την καρδιά μου
Με το καλό να ξεμπλεξεις.
Κρίμα που δεν μπορώ να διαβάσω τι γράφει ο πρόεδρος του club χαχαχαχα
Βάζω στοίχημα ότι θα το έσβησε αυτό το 'κακό ' ποστ χαχαχαχα
-
Cirus κρίμα αλλά μην ξενερώνεις, θα το φτιάξουν!
Μιας και έχεις το ST-Line 155hp αυτές τις μέρες περιμένουμε το απόλυτο συγκριτικό από άνθρωπο που έχει την τύχη να έχει το ST..!
-
κριμα, μιλαμε για αλλον... εχω ειχα καταλαβει για τον εδω με εκεινο το αθλιο στο αβαταρ. γιατι ναι, δερνουμε αντμιν.
Αχαχαχα...κλαίω!!!
Άλλη μια φορά: ΔΕΝ είμαι αντμίν, μοντ είμαι!!
-
Με το καλό να το πάρεις διορθωμένο ρε μαν και να μην ξαναβγάλει πρόβλημα ποτέ.
Αν και δεν με ενδιαφέρει το Puma μπαίνω και διαβάζω τα σχόλια σου γιατί μου αρέσουν και μπράβο που ενημερώνεις και το κόσμο γιατί ξαφνικά μόνο τα golf έχουν θέμα και κανένα άλλο αμάξι.
Εγώ βλέπω ότι έχουμε πήξει στα ηλεκτρονικά και δυστυχώς δεν υπάρχει και τεχνογνωσία και μένει ο κόσμος χωρίς αμάξι ενώ ψάχνουν στις αντιπροσωπείες να καταλάβουν τι μπορεί να φταίει.
Άντε περιμένουμε και review του St Line
-
gatoz wrote:
Αχαχαχα...κλαίω!!!
Άλλη μια φορά: ΔΕΝ είμαι αντμίν, μοντ είμαι!!
Δεν μας νοιαζει αυτο , αν μπορουμε να σε δείρουμε ή όχι μας ενδιαφέρει από ότι καταλαβα
-
Με το καλό να το πάρεις διορθωμένο ρε μαν και να μην ξαναβγάλει πρόβλημα ποτέ.
Αν και δεν με ενδιαφέρει το Puma μπαίνω και διαβάζω τα σχόλια σου γιατί μου αρέσουν και μπράβο που ενημερώνεις και το κόσμο γιατί ξαφνικά μόνο τα golf έχουν θέμα και κανένα άλλο αμάξι.
Εγώ βλέπω ότι έχουμε πήξει στα ηλεκτρονικά και δυστυχώς δεν υπάρχει και τεχνογνωσία και μένει ο κόσμος χωρίς αμάξι ενώ ψάχνουν στις αντιπροσωπείες να καταλάβουν τι μπορεί να φταίει.
Άντε περιμένουμε και review του St Line
Ευχαριστώ να σαι καλά, μακαρι και ελπίζω να το διωρθώσουν
ΟΛΑ τα αυτοκίνητα μπορουν να βγάλουν πρόβλημα δεν συζητιέται αυτό. Τα Ιαπωνέζικα και οι κορεάτες (σχεδον δηλαδη όλοι οι σχιζομάτηδες εκτός κινεζων) βγάζουν ποιο σπάνια αλλά και εκει ακομα μπορει να σου τύχει.
Αλλά μιας και συζητάμε θα σου πω την γνώμη μου για VAG
Εμένα μου αρεσουν γενικά τα αυτοκίνητα της VAG με προτίμηση στη SKODA (πρώην κάτοχος octavia diesel). Tο golf δεν θα το διάλεγα ποτέ όχι γιατί είναι ασχημο αλλά είναι 100 χρόνια το ίδιο ρε φιλε και με τρελαίνει αυτο (μονο η porche με την 911 το καταφέρνει καλά αυτο). Αλλά αυτό είναι απλά μια προτίμηση και προσωπική γνώμη δεν σημαινει οτι δεν είναι καλο αυτοκίνητο απλα το κόβω λόγω ιδιας εμφανισης με μικροαλλαγες 100 χρονια. Σε άλλους αρεσει αυτο, το λένε μαλιστα διαχρονικότητα. Εγω διαφωνω και λέω ΠΙΤΕΣ(περιπου) αντε να δείτε καμιά alfa να δειτε τι σημαίνει σχεδίαση.
Το παραπονο μου το μεγάλο εκεί είναι με τις εγγυήσεις. πραγματικα ειδικα για VW πληρώνεις αρκετά για premium αυτοκίνητα (που μπαινοντας στο εσωτερικό το βλέπεις κιολας) και το βρίσκω απαράδεχτο να μην σου δίνει για αυτά τα χρήματα τουλάχιστον την διπλασια εγγήηση από τα 2 χρόνια που δίνει
2ο παράπονο εκεί αλλά ποιο μικρό είναι ότι εχει πάρα πολλά έξτρα που το ένα τριτο θα έπρεπε να είναι στανταρτ και βαράει στα αυτιά για να τα πάρεις.
3ο παραπονο ενώ έχουν τα ποιο καλά infortainment με διαφορά και τις καλύτερες οθονες μενου κτλ. τους έχει ποιάσει η μαλακια τους να εξαφανίσουν τους διακόπτες για τον κλιματισμό και τα βάζουν σε touch οθόνες με συρόμενες χαζομάρες. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΒΟΛΕΥΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ????????????. Δεν είναι λόγος να μην πάρεις αυτοκίνητο αλιμονο, αλλά είναι σπαστικό ρε φίλε........ Ειμαι παράξενος??? δεν ξέρω μπορει, εμενα με εκνευρίζει πάντως.
ΥΓ δεν θα κανω review του ST LINE 155 αλογα , θα κάνω συγκριτικό CIRUS style όμως για να μην είναι βαρετο, δεν θα μιλησουμε για χώρους και πράγματα που εχουν χιλιοειπωθει. Μα θα μου πεις μπορούν να συγκριθούν? και βεβαια μπορουν αναλόγως πως θα τα συγκρίνεις. Ενα κειμενο χαριτομενιας και μακρια από σοβαροτητα θα είναι. απλα να μου φτιάξει πρώτα λίγο η διάθεση γιατι δεν είναι στα καλύτερα της τελευταία. Τυχανε πολλά τελευταία και δεν μιλάω για το PUMA, με έχει πάει κωλοφεράνζα, εχασα ανθρώπους στην οικογένεια (θειες-θείους) που αγαπουσα κτλ. και κάποια άλλα προσωπικα και η διαθεση είναι προς τα κάτω, παλεύουμε να την ανεβάσουμε.
Ford Puma 2019