-
@christostsp said in Mazda CX-30:
Καλορίζικο, καλοτάξιδο!! Να το χαρείς, πολύ ωραιο αμάξι!!
Πάντως τα δώρα είναι φτωχά, πολύ φτωχά.. έχουν τρελαθεί πάρα πολλές αντιπροσωπείες.. Κουβαρνταδες...
Εμένα σε ερώτηση τι δωρο προσφέρουν για την αγορά αυτοκινήτου 26500€, ο πωλητής (άλλης εταιρείας αυτοκινήτων) μου απάντησε:. ".. σε αυτήν την τιμή οχι δεν δίνουμε κάτι. .."
Λες και 26500 τα βρίσκεις στον δρόμο....Έτσι είναι φίλε μου τι είναι μαρουλοφυλλα είναι τα ευρώ αλλά δεν ιδρώνει το αυτί τους και εγώ με πολλές κινήσεις πήρα ότι μπορούσα κάνοντας το κόλπο, πήρα τήλεφωνο και Κοζανη και Βεροια και Ξάνθη αντιπροσώπους και τους είπα όποιος μου δώσει την καλύτερη τιμή από αυτον θα το πάρω και έτσι κατέληξα να μου κάνουν έκπτωση και δώρο 2 μεγάλα service οπότε έκοψα περίπου ένα 700 ευρώ.Δεν είναι το αμάξι Mazda απλά το ανέφερα στα παραπάνω που λέει ο συνάδερφος.Και πάλι δεν είμαι ευχαριστημένος αλλά έκανα ότι μπορούσα.
-
@mixalis_kip said in Mazda CX-30:
Παιδες Παρασκευή παράγγειλα έκδοση homura 186 hp 2wd χειροκίνητο σε platinum quartz.
Αναμονή 6 μήνες μου είπαν.
Πολύ ενθουσιασμένος
Άντε με το καλό να παραλάβεις....εξαιρετικό αμάξι!! Να το χαρείς με πολλά χαμόγελα!!
-
@mixalis_kip said in Mazda CX-30:
Παιδες Παρασκευή παράγγειλα έκδοση homura 186 hp 2wd χειροκίνητο σε platinum quartz.
Αναμονή 6 μήνες μου είπαν.
Πολύ ενθουσιασμένος
Με το καλό να παραλάβεις!
-
Και εμένα αυτά τα δώρα έκανε η Μάζντα, τα πατάκια και το κιτ πρώτων βοηθειών.
Καλορίζικο το αμάξι, εξαιρετικό!
-
Πως θα αντέξω 6 με 8 μήνες είναι το θέμα…
-
Σκέψου ότι γίνεται ένας χαμός σε όλο τον κόσμο, πόλεμοι και καταστροφές.
Είναι βαρετό να περιμένεις αλλά είναι ευχάριστη η αναμονή για ένα αυτοκίνητο. Αυτό ίσως σε χαλαρώσει
-
Άσχετο: Η κεραία του αυτοκινήτου που είναι; Ούτε κλασική ούτε στυλ "καρχαρία".
-
@spiros75 said in Mazda CX-30:
Άσχετο: Η κεραία του αυτοκινήτου που είναι; Ούτε κλασική ούτε στυλ "καρχαρία".
Αν δεν κάνω λάθος είναι στο πίσω παρμπρίζ.
Έτσι μου είχε πει ο πωλητής.
Εμένα προσωπικά μου αρέσει ότι δεν έχει καθόλου κεραία σε εμφανές σημείο. -
Σχετικά με το wireless android auto που αναφερθηκε, το εχει δοκιμασει καποιος με το αμαξι;
Δουλευει το carsifi και το aa με το usb που ειναι μεσα στον τεμπελη για να μην φαινεται στην κονσολα; -
@nkoasidis said in Mazda CX-30:
@christostsp said in Mazda CX-30:
Καλορίζικο, καλοτάξιδο!! Να το χαρείς, πολύ ωραιο αμάξι!!
Πάντως τα δώρα είναι φτωχά, πολύ φτωχά.. έχουν τρελαθεί πάρα πολλές αντιπροσωπείες.. Κουβαρνταδες...
Εμένα σε ερώτηση τι δωρο προσφέρουν για την αγορά αυτοκινήτου 26500€, ο πωλητής (άλλης εταιρείας αυτοκινήτων) μου απάντησε:. ".. σε αυτήν την τιμή οχι δεν δίνουμε κάτι. .."
Λες και 26500 τα βρίσκεις στον δρόμο....Έτσι είναι φίλε μου τι είναι μαρουλοφυλλα είναι τα ευρώ αλλά δεν ιδρώνει το αυτί τους και εγώ με πολλές κινήσεις πήρα ότι μπορούσα κάνοντας το κόλπο, πήρα τήλεφωνο και Κοζανη και Βεροια και Ξάνθη αντιπροσώπους και τους είπα όποιος μου δώσει την καλύτερη τιμή από αυτον θα το πάρω και έτσι κατέληξα να μου κάνουν έκπτωση και δώρο 2 μεγάλα service οπότε έκοψα περίπου ένα 700 ευρώ.Δεν είναι το αμάξι Mazda απλά το ανέφερα στα παραπάνω που λέει ο συνάδερφος.Και πάλι δεν είμαι ευχαριστημένος αλλά έκανα ότι μπορούσα.
+1000. Μη αγοράζεται το αυτοκίνητο από την πρώτη αντιπροσωπεία που θα βρείτε. Όταν είχαμε πάρει το QQ είχε διαφορά η τιμή ακόμη και ανάμεσα στις αντιπροσωπείες της ίδιας πόλης. Τελικά επιλέξαμε να το αγοράσουμε από επαρχιακή πόλη και κερδίσαμε τουλάχιστον 800€ σε σχέση με το να το αγοράζαμε από τον φτηνότερο της Θεσσαλονίκης.
-
@gtsartsal said in Mazda CX-30:
@kostis20 said in Mazda CX-30:
@gtsartsal said in Mazda CX-30:
Εγώ έχω βάλει έξτρα ρεζέρβα.
Από τον Μανωλογλου Θεσσαλονίκη, παρηγγειλα μόνο τη ρεζέρβα.
Τίποτα άλλο.Αν θυμάμαι καλά είχε επιλογή για επώνυμο λάστιχο και για κινεζια.
Η διαφορά ήταν μικρή και επέλεξα την επώνυμη.
Κάπου στα 150 - 200 νομίζω έκανε.
Γρύλο πήρα μόνος μου.
Για να την τοποθετήσω έβγαλα το μαύρο πλαστικό που είχε από κάτω για μπει η ρεζέρβα.Δεν μπορώ όμως να σου πω με βεβαιότητα πως θα τη στερεώσεις. Στο δικό μου επειδή έχω το boss sound και πίσω έχει woofer είχε τη βίδα που στηρίζει τη ρεζέρβα και το woofer.
Edit: Αν η homura έχει 18 ζάντες, τότε θέλεις 17 ρεζέρβα.
Τι διασταση είναι?Αν μπορείς βαλε μια φωτο γιατι με ενδιαφερει πολύ!Και εγω εχω το Bose...
Μπαίνει τόσο ευκολα?Το γρύλο που τον βαζεις?Έχω αφαιρέσει εντελώς το φελιζολ.
Θα βγάλω μια φωτογραφία όταν μπορέσω.Οποτε μπορεσεις στειλε την φωτο να δουμε τι εγκατασταση εκανες.
-
Σόρρυ παίδες.
Τις είχα βγάλει εδώ και μέρες αλλά είχα επισκέψεις σπίτι και το ξέχασα.Όλος ο χώρος εκτός του woofer ήταν ένα τεράστιο άχρηστο φελιζολ.
Γύρω γύρω από τη ρεζέρβα έχω στριμωξει και τοποθετήσει τους γρύλους, το σύστημα με τον αέρα που είχε το αυτοκίνητο, το κλειδί, τρίγωνα , πυροσβεστήρας.
Το δάπεδο βρίσκει ελάχιστα στο woofer. Η διαφορά είναι της τάξης του 0.5 - 1 εκατοστού.
Στο κέντρο από το woofer υπάρχει μια βίδα, είναι κοντή και δε φτάνει όταν μπει και η ρεζέρβα.
Εύκολα έβαλα ένα παξιμάδι και την ψηλωσα. -
Ευχαριστούμε πολύ!
Και όλα αυτα τα πήρες απο τη Mazda? -
Μια χαρά κούμπωσε βλέπω.
Από την στιγμή που δεν ενοχλεί το γουφερ είναι μια χαρά. Με βλέπω κ μένα παραγγελία από έξω λογικά. -
@kostis20 said in Mazda CX-30:
Ευχαριστούμε πολύ!
Και όλα αυτα τα πήρες απο τη Mazda?Μόνο τη ρεζέρβα.
Το γρύλο και το κλειδί για τα μπουλόνια από κατάστημα με είδη αυτοκινήτου.
Για τη βίδα πήγα σε εναν στη γειτονιά που έκανε ηλεκτροκόλληση για να την επεκτείνει
Τζαμπα μου το έκανε... Έβαλε ένα παξιμάδι και επιπλέον σπειρωμα. Δεν χρειάστηκε κόψιμο και ηλεκτροκόλληση.Όταν είχα παραγγείλει τη ρεζέρβα δεν υπολογιζα ότι δεν θα έφτανε η βίδα του woofer έως τη βάση του Πορτ μπαγκαζ.
Τελικά ήταν πολύ εύκολη η προσθήκη μήκους.Στη βίδα -
Eχεις κωδικό ανταλλακτικού για τη ρεζερβα?135/60/17?
-
Δυστυχώς όχι.
Σίγουρα όχι στις διαστάσεις που γράφεις.Edit. Είδα τη φωτογραφία μου. 135/80/17 είναι
-
Θεωρητικά αυτό ψάχνουμε.
Το βρίσκω κ από Αγγλία αλλά εκεί έχει τελωνείο. -
Ευχαριστώ ...Εγω θα τη πάρω σιγα σιγα.Θα πάω να ρωτήσω και σε βουλκανιζατέρ
-
Δείτε το παρακάτω τεστ με τον SkyAktiv X M Hybrid:
Αναφέρερι μερικές περίεργες ως επικίνδυνες 'τρύπες' στην επιτάχυνση, σε συνθήκες βροχερές. Θέλει 'μαστίγωμα' για ασφαλή προσπέραση. Προχωρήστε και στη σελίδα Fiche Technique να δείτε επιδόσεις. 0-100 μετρημένο στο 9,6.
Το έχει παρατηρήσει κάποιος ?
Mazda CX-30