-
@dublin said in Mazda CX-30:
@spiros75 said in Mazda CX-30:
@alexandros-k said in Mazda CX-30:
@jkosmis said in Mazda CX-30:
Παρέλαβε κανείς τις τελευταίες 15 ημέρες αμάξι Mazda?
Ο λόγος που ρωτάω είναι γιατί περίμενα να παραλάβω το Cx-30 μετά από 6 μήνες, μου ζήτησαν λεφτά, και αφου τα πήραν μου είπαν ότι χάλασε το καράβι !!!!
Την έχω ψωνίσει και σκέφτομαι να ακυρώσω την παραγγελία……Δεύτερη περίεργη ιστορία που ακούγεται για τον έμπορο. Σε μικρό χρονικό διάστημα. Απλά δώσε στο αμάξι μια ευκαιρία γιατί αξίζει.
H 1η ποια ειναι? Δεν την θυμαμαι
Απο κάποιον συμφοροουμίτη που είχε παραγγείλει το 2. Νομίζω υπάρχει η σχετική συζήτηση στο θέμα της Mazda (γενικό)
Εγω ημουνα
Νομιζα εγινε και κατι αλλο και δεν το θυμομουναΟνόματα δεν λέμε.... και δεν θυμόμαστε ...
Έχεις δίκιο, και εγώ θυμάμαι με εκείνη τη φάση, που είναι και τα λεφτά στην μέση, που δεν είναι σίγουρο αν θα γίνει. Μάλλον όμως αλλά δεν ξέρω κιόλας. (Και την καίμε την μάρκα, κυκλοφορεί παντού μετά ότι κάτι συμβαίνει, αναμεταδίδει ο καθένας το ίδιο τίποτα 200 φορές και τις κόβουμε και τα λίγα που πουλάει! Η κοινωνία των social media σε όλο της το μεγαλείο! Χαχα!)
Δεν καταλαβα τιποτα απο οσα ειπες (εκτος απο αυτο που ειναι στην παρενθεση )
-
@dublin said in Mazda CX-30:
Ο λόγος που ρωτάω είναι γιατί περίμενα να παραλάβω το Cx-30 μετά από 6 μήνες, μου ζήτησαν λεφτά, και αφου τα πήραν μου είπαν ότι χάλασε το καράβι !!!!
Την έχω ψωνίσει και σκέφτομαι να ακυρώσω την παραγγελία……Δεύτερη περίεργη ιστορία που ακούγεται για τον έμπορο. Σε μικρό χρονικό διάστημα. Απλά δώσε στο αμάξι μια ευκαιρία γιατί αξίζει.
H 1η ποια ειναι? Δεν την θυμαμαι
Απο κάποιον συμφοροουμίτη που είχε παραγγείλει το 2. Νομίζω υπάρχει η σχετική συζήτηση στο θέμα της Mazda (γενικό)
Εγω ημουνα
Νομιζα εγινε και κατι αλλο και δεν το θυμομουναΟνόματα δεν λέμε.... και δεν θυμόμαστε ...
Έχεις δίκιο, και εγώ θυμάμαι με εκείνη τη φάση, που είναι και τα λεφτά στην μέση, που δεν είναι σίγουρο αν θα γίνει. Μάλλον όμως αλλά δεν ξέρω κιόλας. (Και την καίμε την μάρκα, κυκλοφορεί παντού μετά ότι κάτι συμβαίνει, αναμεταδίδει ο καθένας το ίδιο τίποτα 200 φορές και τις κόβουμε και τα λίγα που πουλάει! Η κοινωνία των social media σε όλο της το μεγαλείο! Χαχα!)
Δεν καταλαβα τιποτα απο οσα ειπες (εκτος απο αυτο που ειναι στην παρενθεση )
Θολώνω τα νερά!
-
Αν τα χρήματα που σου ζητήσανε αφορούν το κόστος εκτελωνισμού ok. Θα κάνεις λίγο υπομονή.Αν όμως είναι το υπόλοιπο της αξίας του αυτοκινήτου τότε κακώς τους τα έδωσες.Πρώτα βλέπουμε / ελέγχουμε και μετά πληρώνουμε.
Όπως και να έχει υπομονή και καλή παραλαβή. -
Αληθεια τι σοι συναγερμο φοραει το CX-30?
Tι λενε οι κατοχοι? -
@chrisk6 said in Mazda CX-30:
Tι λενε οι κατοχοι?Βασικά ο καλύτερος συναγερμός ίσως είναι η εφαρμογή στο κινητό. Μου έχει έρθει ειδοποίηση για ανοιχτό Πορτ παγκάζ (είχε πατηθεί το κουμπί στην τσέπη μου) ή ανοιχτή η πίσω πόρτα.
-
Του πότε είναι το δικό σου?
-
Tι λενε οι κατοχοι?Της πλάκας.
-
Tι λενε οι κατοχοι?Βασικά ο καλύτερος συναγερμός ίσως είναι η εφαρμογή στο κινητό. Μου έχει έρθει ειδοποίηση για ανοιχτό Πορτ παγκάζ (είχε πατηθεί το κουμπί στην τσέπη μου) ή ανοιχτή η πίσω πόρτα.
Αυτο με το κινητο πως λειτουργει?
Πρεπει να εισαι σε κοντικνη αποσταση?
Δεν το εχω πιασει ακομα...@gtsartsal said in Mazda CX-30:
Tι λενε οι κατοχοι?Της πλάκας.
Τοσο καλος ε?
Να ψαχνουμε να βαλουμε κανα σοβαρο...δηλαδη? -
Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με συναγερμό.
Αν έχω καταλάβει καλά , είναι μόνο αν παραβιαστούν οι πόρτες.Με το κινητό υπάρχει εφαρμογή και βάζεις τον αριθμό πλαισίου και έχεις πρόσβαση σε λειτουργίες του αυτοκινήτου.
-
Tι λενε οι κατοχοι?Ο συναγερμός χτυπά αν παραβιαστεί κάποια πόρτα. Π.Χ. αν ξεκλειδώσεις το αυτοκίνητο με το φυσικό κλειδί που βρίσκεται μέσα στο τηλεχειριστήριο, χτυπά ο συναγερμός που βρίσκεται κάτω από το πίσω αριστερό φανάρι και ενεργοποιούνται τα alarm. Σαν αξεσουάρ προσφέται σύστημα παρακολούθησης εσωτερικού χώρου το οποίο τοποθετείται στην Ελλάδα. Αλλάζει και το τηλεχείριστήριο. Καθώς όμως έχει αρκετή εργασία όπου σύμφωνα με το installation manual χρειάζεται σε πολλά σημεία προσοχή, θα το έκανα μόνο σε συνεργείο που θα μου ενέπνεε εμπιστοσύνη. https://accessorybase.mazda.palmerhargreaves.com/Document/GetDocument/V7410_BDEL_0(Intrusion sensor(DM))_Inst_Pi_1.pdf
-
@gtsartsal said in Mazda CX-30:
Αν έχω καταλάβει καλά , είναι μόνο αν παραβιαστούν οι πόρτες.Με το κινητό υπάρχει εφαρμογή και βάζεις τον αριθμό πλαισίου και έχεις πρόσβαση σε λειτουργίες του αυτοκινήτου.
Ασχετως που βρισκεσαι εχεις επαφη με το αμαξι μεσω κινητου?
Απομακρυσμενα?@ss_76 said in Mazda CX-30:
Tι λενε οι κατοχοι?Ο συναγερμός χτυπά αν παραβιαστεί κάποια πόρτα. Π.Χ. αν ξεκλειδώσεις το αυτοκίνητο με το φυσικό κλειδί που βρίσκεται μέσα στο τηλεχειριστήριο, χτυπά ο συναγερμός που βρίσκεται κάτω από το πίσω αριστερό φανάρι και ενεργοποιούνται τα alarm. Σαν αξεσουάρ προσφέται σύστημα παρακολούθησης εσωτερικού χώρου το οποίο τοποθετείται στην Ελλάδα. Αλλάζει και το τηλεχείριστήριο. Καθώς όμως έχει αρκετή εργασία όπου σύμφωνα με το installation manual χρειάζεται σε πολλά σημεία προσοχή, θα το έκανα μόνο σε συνεργείο που θα μου ενέπνεε εμπιστοσύνη. https://accessorybase.mazda.palmerhargreaves.com/Document/GetDocument/V7410_BDEL_0(Intrusion sensor(DM))_Inst_Pi_1.pdf
Δεν βγαζει κατι το λινκ.
Οποτε μιλαμε για ενα απλο συναγερμο. Τιποτα ιδιατερο.
Οποτε κ κανεις δεν εχει αλλαξει η βαλει κατι διαφορετικο. -
-
@gtsartsal said in Mazda CX-30:
Ασχετως που βρισκεσαι εχεις επαφη με το αμαξι μεσω κινητου?
Απομακρυσμενα?@ss_76 said in Mazda CX-30:
Δεν βγαζει κατι το λινκ.
Οποτε μιλαμε για ενα απλο συναγερμο. Τιποτα ιδιατερο.
Οποτε κ κανεις δεν εχει αλλαξει η βαλει κατι διαφορετικο.το linκ τελειώνει μαζί με το .pdf
Δοκίμασέ το...
-
Εμενα πάντως το application δεν υποστηρίζει τίποτα απομακρυσμένα.
-
@kostis20 said in Mazda CX-30:
Και σε μένα το ίδιο.
Όταν ρώτησα για αναβάθμιση μου είπαν ότι αφορά τα μοντέλα του 2022 & μετά (εγώ το πήρα 12/2021). -
@ivank said in Mazda CX-30:
Και σε μένα το ίδιο.
Όταν ρώτησα για αναβάθμιση μου είπαν ότι αφορά τα μοντέλα του 2022 & μετά (εγώ το πήρα 12/2021).Τα μοντέλα με έκδοση λογισμικουύ connect >12000 υποστηρίζουν τις προηγμένες υπηρεσίες MyMazda app. Τα υπόλοιπα (όπως και το δικό μου) δεν την υποστηρίζουν
-
@ss_76 said in Mazda CX-30:
@ivank said in Mazda CX-30:
Και σε μένα το ίδιο.
Όταν ρώτησα για αναβάθμιση μου είπαν ότι αφορά τα μοντέλα του 2022 & μετά (εγώ το πήρα 12/2021).Τα μοντέλα με έκδοση λογισμικουύ connect >12000 υποστηρίζουν τις προηγμένες υπηρεσίες MyMazda app. Τα υπόλοιπα (όπως και το δικό μου) δεν την υποστηρίζουν
Κ δεν μπορειτε να κανε αναβαθμιση σε επομενη εκδοση?
Τι εκδοση λογισμικου εχετε? -
Σόρυ είμαι εκτός Ελλάδας και το είδα τώρα. Αύγουστο του 22 το πήρα. Αν και απο οτι βλέπω διυεκρινήστικε το θέμα.
-
Την έχω ψωνίσει και σκέφτομαι να ακυρώσω την παραγγελία……Καλημέρα. Στην Αθήνα έγινε η παραγγελία του αυτοκινήτου ή σε άλλον dealer;
-
Σόρυ είμαι εκτός Ελλάδας και το είδα τώρα. Αύγουστο του 22 το πήρα. Αν και απο οτι βλέπω διυεκρινήστικε το θέμα.
Α είναι νεωτερο.Εγω παρέλαβα 12/2021.
Mazda CX-30