-
@chrisk6 said in Mazda CX-30:
@dublin said in Mazda CX-30:
@Chrisk6 περίμενε, ποιες εκδόσεις κοιτάς;
Homura vs GT Plus έχει 5-6.000 παραπάνω και έχει αρκετές διαφορές από ότι βλέπω (όλοι οι καθρέπτες φωτοχρωματικοι, δέρματα, 360 κάμερες, φώτα ημέρας led (καλά, δεν έχει ημέρας led η Homura; Τώρα βάζουν ακόμη και στα Panda τέτοια..), η τμηματική προσαρμογή των led (σαν το Matrix της Opel, καλό να το έχεις αλλά δεν θα πλήρωνα πολλά γι' αυτό, κάπως σαν τρελή πολυτέλεια το βλέπω..), Αποπάγωση υαλοκαθαριστήρων, Σύστημα επαγρύπνησης του οδηγού+ (DAA+) με κάμερα, σύστημα υποβοήθησης σε κυκλοφοριακή συμφόρηση (TJA) και frameless εσωτερικό καθρέπτη (δεν έχει πλαίσιο! Ωραίο, αλλά οκ..), επίσης κάτι στα συστήματα ασφαλείας έχει έξτρα με το σύστημα 360 αλλά μάλλον όχι σοβαρό.
Το σκέτο GT δεν μου το βγάζει με αυτόν τον κινητήρα, και το θερμαινόμενο τιμόνι το δείχνει παντού σαν έξτρα..
Δεν λέω το Aprilia, κοίτα πάνω δεξιά θα έχει βγάλει ένα συννεφάκι, γιατί είναι μεγάλη κουβέντα τα 2 τροχα και θα μας κράξουν!
Σε μπερδεύει το δερμάτινο που ανεβάζει την τιμή 5Κ. Αν κάνεις ξεχωριστή διαμόρφωση σε GT plus θα δεις ότι δεν έχει τέτοια διαφορά. Προφανώς δεν επιλέγεις δέρμα κ βάζεις ύφασμα.
Απλά δεν έχω καταλάβει γιατί λέει 360 κάμερα ενώ δεν έχουν οι υπόλοιποι με GT plus.
Πάντως τα φώτα βλεπω στρίβουν αναλόγως με το τιμόνι για καλύτερη όραση στα τυφλά σημεία συν την αυτόματη αλλαγή στις σκάλες (μεγάλα/μεσαία).
DAA έχει κ το homura αλλά το GT plus έχει DAA+ που θεωρητικά έχει κάποια κάμερα infrared.
Επίσης λέει για σύστημα με σενσορες στο διαγώνιο κομμάτι. Έχει κάποιες λεπτομέρειες στα χαρτιά. Πρέπει να τα επιβεβαιώσω από κοντά.
Ελπίζω να μην έχει διαφορά σε σχέση με το εξωτερικό κ τα δηλώνουν τζάμπα.
Που κανονικά δεν θα επιτρεπόταν...Ναι, ξεκαθάρισε τα γιατί εγώ βρήκα όλα αυτά που σου έγραψα παραπάνω. Τα δερμάτινα τα έλεγε στην GT Plus EXTRA με το πακέτο luxury..
Αν είναι μόνο 2.000 πήγαινε στην παραπάνω, αλλά δεν νομίζω να μπορείς να πας GT Plus γιατί είναι 2 εκδόσεις πάνω από την Homura.. μεσολαβεί και η GT, που λογικά η GT θα είναι 2.000 πάνω και άλλα 3.000 η GT Plus..it makes sense..
Εν το μεταξύ είναι πολύ ωραία η Homura και προσεγμένη έκδοση και έχει σχεδόν τα πάντα..οκ, καλά τα φώτα, αλλά η γνώμη μου είναι ότι για 2.000 αξίζει, παραπάνω ξεφεύγει..
-
Homura vs GT Plus έχει 5-6.000 παραπάνω και έχει αρκετές διαφορές από ότι βλέπω (όλοι οι καθρέπτες φωτοχρωματικοι, δέρματα, 360 κάμερες, φώτα ημέρας led (καλά, δεν έχει ημέρας led η Homura; Τώρα βάζουν ακόμη και στα Panda τέτοια..), η τμηματική προσαρμογή των led (σαν το Matrix της Opel, καλό να το έχεις αλλά δεν θα πλήρωνα πολλά γι' αυτό, κάπως σαν τρελή πολυτέλεια το βλέπω..), Αποπάγωση υαλοκαθαριστήρων, Σύστημα επαγρύπνησης του οδηγού+ (DAA+) με κάμερα, σύστημα υποβοήθησης σε κυκλοφοριακή συμφόρηση (TJA) και frameless εσωτερικό καθρέπτη (δεν έχει πλαίσιο! Ωραίο, αλλά οκ..), επίσης κάτι στα συστήματα ασφαλείας έχει έξτρα με το σύστημα 360 αλλά μάλλον όχι σοβαρό.
Το σκέτο GT δεν μου το βγάζει με αυτόν τον κινητήρα, και το θερμαινόμενο τιμόνι το δείχνει παντού σαν έξτρα..
Δεν λέω το Aprilia, κοίτα πάνω δεξιά θα έχει βγάλει ένα συννεφάκι, γιατί είναι μεγάλη κουβέντα τα 2 τροχα και θα μας κράξουν!
Σε μπερδεύει το δερμάτινο που ανεβάζει την τιμή 5Κ. Αν κάνεις ξεχωριστή διαμόρφωση σε GT plus θα δεις ότι δεν έχει τέτοια διαφορά. Προφανώς δεν επιλέγεις δέρμα κ βάζεις ύφασμα.
Απλά δεν έχω καταλάβει γιατί λέει 360 κάμερα ενώ δεν έχουν οι υπόλοιποι με GT plus.
Πάντως τα φώτα βλεπω στρίβουν αναλόγως με το τιμόνι για καλύτερη όραση στα τυφλά σημεία συν την αυτόματη αλλαγή στις σκάλες (μεγάλα/μεσαία).
DAA έχει κ το homura αλλά το GT plus έχει DAA+ που θεωρητικά έχει κάποια κάμερα infrared.
Επίσης λέει για σύστημα με σενσορες στο διαγώνιο κομμάτι. Έχει κάποιες λεπτομέρειες στα χαρτιά. Πρέπει να τα επιβεβαιώσω από κοντά.
Που κανονικά δεν θα επιτρεπόταν...Ναι, ξεκαθάρισε τα γιατί εγώ βρήκα όλα αυτά που σου έγραψα παραπάνω. Τα δερμάτινα τα έλεγε στην GT Plus EXTRA με το πακέτο luxury..
Αν είναι μόνο 2.000 πήγαινε στην παραπάνω, αλλά δεν νομίζω να μπορείς να πας GT Plus γιατί είναι 2 εκδόσεις πάνω από την Homura.. μεσολαβεί και η GT, που λογικά η GT θα είναι 2.000 πάνω και άλλα 3.000 η GT Plus..it makes sense..
Εν το μεταξύ είναι πολύ ωραία η Homura και προσεγμένη έκδοση και έχει σχεδόν τα πάντα..οκ, καλά τα φώτα, αλλά η γνώμη μου είναι ότι για 2.000 αξίζει, παραπάνω ξεφεύγει..
Αύριο από κοντά.
Τηλεφωνικά πάντως πήρα επιβεβαίωση ότι η GT plus έχει 1200€ πάνω συν 500€ το Bose.
Είναι φορτωμένη αρκετά η homura αλλά είπα να πάω για τα υπόλοιπα αν κλείνω στο ότι θα έχω τα πάντα εκτός από δερμάτινα (που δεν με νοιάζει κ δεν τα πληρώνω τόσο παραπάνω). -
Αύριο από κοντά.
Τηλεφωνικά πάντως πήρα επιβεβαίωση ότι η GT plus έχει 1200€ πάνω συν 500€ το Bose.
Είναι φορτωμένη αρκετά η homura αλλά είπα να πάω για τα υπόλοιπα αν κλείνω στο ότι θα έχω τα πάντα εκτός από δερμάτινα (που δεν με νοιάζει κ δεν τα πληρώνω τόσο παραπάνω).Αν είναι έτσι μην το σκέφτεσαι.. είναι πολύ μικρή η διαφορά για 2 εκδόσεις σχεδόν πάνω... ευκαιρία μάλιστα μου φαίνεται, μόνο τα φώτα και τα έξτρα led κάνουν 1200€ έξτρα, όλα τα υπόλοιπα θα είναι bonus...
-
Κύριοι όταν αγοράζετε CX30 & 3 θα παίρνετε μόνο GT+. Δεν υπάρχει βασική και midspec εδώ. Δεν πιστεύω στις μέσες λύσεις στην καψούρα! Όταν τρώτε το αγαπημένο σας φαγητό μπορείτε να σταματήσετε στα 3/4 του πιάτου; Όχι και αν ναι δεν θέλω να σας ξέρω.
Mazda μόνο GT+ και αφήστε εμάς που δεν μπορούμε να τα αγοράσουμε να τρέχουμε στους φυσιοθεραπευτές να μας φτιάξουν τον αυχένα που τον σπάμε κάθε φορά που ένα από αυτά περνάει από μπροστά μας....
-
Καλημερα
Πως συνεργάζεται ο mild hybrid κινητήρας με τον βενζινοκινητήρα;Λειτουργεί σαν μίζα; Έκανα test drive και παρατήρησα ότι ο βενζινοκινητήρας δούλευε πάντα ακόμα και σε χαμηλές στροφές. Πως επιτυγχάνει χαμηλές καταναλώσεις λοιπόν;
Ευχαριστω
-
Καλημέρα
Αν αξίζει η διαφορά στην τιμή για τον επιπλόν εξοπλισμό -με σημαντικότερη κατά την γνώμη μου αναβάθμιση τα φώτα led matrix, είναι υποκειμενικό
Το ηχοσύστημα όμως απλά δεν συγκρίνεται με το απλό, ακόμα και σε χαμηλές εντάσεις -
Αρά 3.000 αυξηση απο περυσι...
2000 παραπάνω για τα φώτα και το Bose κατα τη γνώμη μου αξίζουν. -
@kostis20 said in Mazda CX-30:
Αρά 3.000 αυξηση απο περυσι...
2000 παραπάνω για τα φώτα και το Bose κατα τη γνώμη μου αξίζουν.Σχεδόν 5000 ευρώ από το 2021
-
@ss_76 said in Mazda CX-30:
Καλημέρα
Αν αξίζει η διαφορά στην τιμή για τον επιπλόν εξοπλισμό -με σημαντικότερη κατά την γνώμη μου αναβάθμιση τα φώτα led matrix, είναι υποκειμενικό
Το ηχοσύστημα όμως απλά δεν συγκρίνεται με το απλό, ακόμα και σε χαμηλές εντάσειςΚαλά, αν ισχύει αυτό όπως το έχεις, με 1000 πας παραπάνω.. ούτε 2000 είναι..η διαφορά είναι πολύ μικρή για όλα τα έξτρα..
-
@ss_76 said in Mazda CX-30:
Καλημέρα
Το ηχοσύστημα όμως απλά δεν συγκρίνεται με το απλό, ακόμα και σε χαμηλές εντάσειςΚαλά, αν ισχύει αυτό όπως το έχεις, με 1000 πας παραπάνω.. ούτε 2000 είναι..η διαφορά είναι πολύ μικρή για όλα τα έξτρα..
Για καποιο λογο το configurator δινει αλλη τελικη τιμη με το BOSE μεσα (SO πακετο). Εκει που φτασαμε ομως θα κλεισω το plus να τελειωνουμε.
-
@mixalis_kip said in Mazda CX-30:
Καλημερα
Πως συνεργάζεται ο mild hybrid κινητήρας με τον βενζινοκινητήρα;Λειτουργεί σαν μίζα; Έκανα test drive και παρατήρησα ότι ο βενζινοκινητήρας δούλευε πάντα ακόμα και σε χαμηλές στροφές. Πως επιτυγχάνει χαμηλές καταναλώσεις λοιπόν;
Ευχαριστω
Καλημερα.
Διαβασε εδω.Δεν ειναι full hybrid ωστε να σε κινει με τον κινητηρα σβηστο.
-
Παιδες Παρασκευή παράγγειλα έκδοση homura 186 hp 2wd χειροκίνητο σε platinum quartz.
Αναμονή 6 μήνες μου είπαν.
Πολύ ενθουσιασμένος
-
Παιδες Παρασκευή παράγγειλα έκδοση homura 186 hp 2wd χειροκίνητο σε platinum quartz.
Πολύ ενθουσιασμένος
Mε το καλο
Ποσο? Σου εκοψαν τιποτα? -
Πολύ ενθουσιασμένος
Λογικό να είσαι! Πολύ ωραία έκδοση και αυτοκίνητο!
-
Πολύ ενθουσιασμένος
Με το καλό κ εσύ.
Καλοταξιδο να είναι. Μαζί κοντά θα παραλάβουμε λογικά.Εγώ τελικά έκανα την αναβάθμιση σε GT plus+ Bose.
Μια ζωή την έχουμε...🥳 -
@alexandros-k said in Mazda CX-30:
Πολύ ενθουσιασμένος
Mε το καλο
Ποσο? Σου εκοψαν τιποτα?33000 με δώρο κάτι πατάκια premium και ένα κιτ πρώτων βοηθειών
-
Πολύ ενθουσιασμένος
Με το καλό κ εσύ.
Καλοταξιδο να είναι. Μαζί κοντά θα παραλάβουμε λογικά.Εγώ τελικά έκανα την αναβάθμιση σε GT plus+ Bose.
Μια ζωή την έχουμε...🥳Με το καλό φίλε να παραλάβουμε, 6 μήνες σου έδωσαν ;
-
Καλορίζικο, καλοτάξιδο!! Να το χαρείς, πολύ ωραιο αμάξι!!
Πάντως τα δώρα είναι φτωχά, πολύ φτωχά.. έχουν τρελαθεί πάρα πολλές αντιπροσωπείες.. Κουβαρνταδες...
Εμένα σε ερώτηση τι δωρο προσφέρουν για την αγορά αυτοκινήτου 26500€, ο πωλητής (άλλης εταιρείας αυτοκινήτων) μου απάντησε:. ".. σε αυτήν την τιμή οχι δεν δίνουμε κάτι. .."
Λες και 26500 τα βρίσκεις στον δρόμο.... -
Πολύ ενθουσιασμένος
Με το καλό κ εσύ.
Μια ζωή την έχουμε...🥳Με το καλό φίλε να παραλάβουμε, 6 μήνες σου έδωσαν ;
6 με 8 μου είπανε.
Θεωρητικά γύρω στους 6 παραλαμβάνουν αλλά ας κρατάμε κ μια πισινή.
Εγώ ας πούμε δεν υπολογίζω 6. Βλέπουμε. -
Η πιθανότητα τα δώρα να έχουν ενσωματωθεί μέσα στην τιμή αγοράς, σας πέρασε ποτέ από το μυαλό σαν ιδέα?
Mazda CX-30