@chrisk6 said in Mazda CX-30:
@dublin said in Mazda CX-30:
@Chrisk6 περίμενε, ποιες εκδόσεις κοιτάς;
Homura vs GT Plus έχει 5-6.000 παραπάνω και έχει αρκετές διαφορές από ότι βλέπω (όλοι οι καθρέπτες φωτοχρωματικοι, δέρματα, 360 κάμερες, φώτα ημέρας led (καλά, δεν έχει ημέρας led η Homura; Τώρα βάζουν ακόμη και στα Panda τέτοια..), η τμηματική προσαρμογή των led (σαν το Matrix της Opel, καλό να το έχεις αλλά δεν θα πλήρωνα πολλά γι' αυτό, κάπως σαν τρελή πολυτέλεια το βλέπω..), Αποπάγωση υαλοκαθαριστήρων, Σύστημα επαγρύπνησης του οδηγού+ (DAA+) με κάμερα, σύστημα υποβοήθησης σε κυκλοφοριακή συμφόρηση (TJA) και frameless εσωτερικό καθρέπτη (δεν έχει πλαίσιο! Ωραίο, αλλά οκ..), επίσης κάτι στα συστήματα ασφαλείας έχει έξτρα με το σύστημα 360 αλλά μάλλον όχι σοβαρό.
Το σκέτο GT δεν μου το βγάζει με αυτόν τον κινητήρα, και το θερμαινόμενο τιμόνι το δείχνει παντού σαν έξτρα..
Δεν λέω το Aprilia, κοίτα πάνω δεξιά θα έχει βγάλει ένα συννεφάκι, γιατί είναι μεγάλη κουβέντα τα 2 τροχα και θα μας κράξουν!
Σε μπερδεύει το δερμάτινο που ανεβάζει την τιμή 5Κ. Αν κάνεις ξεχωριστή διαμόρφωση σε GT plus θα δεις ότι δεν έχει τέτοια διαφορά. Προφανώς δεν επιλέγεις δέρμα κ βάζεις ύφασμα.
Απλά δεν έχω καταλάβει γιατί λέει 360 κάμερα ενώ δεν έχουν οι υπόλοιποι με GT plus.
Πάντως τα φώτα βλεπω στρίβουν αναλόγως με το τιμόνι για καλύτερη όραση στα τυφλά σημεία συν την αυτόματη αλλαγή στις σκάλες (μεγάλα/μεσαία).
DAA έχει κ το homura αλλά το GT plus έχει DAA+ που θεωρητικά έχει κάποια κάμερα infrared.
Επίσης λέει για σύστημα με σενσορες στο διαγώνιο κομμάτι. Έχει κάποιες λεπτομέρειες στα χαρτιά. Πρέπει να τα επιβεβαιώσω από κοντά.
Ελπίζω να μην έχει διαφορά σε σχέση με το εξωτερικό κ τα δηλώνουν τζάμπα.
Που κανονικά δεν θα επιτρεπόταν...
Ναι, ξεκαθάρισε τα γιατί εγώ βρήκα όλα αυτά που σου έγραψα παραπάνω. Τα δερμάτινα τα έλεγε στην GT Plus EXTRA με το πακέτο luxury..
Αν είναι μόνο 2.000 πήγαινε στην παραπάνω, αλλά δεν νομίζω να μπορείς να πας GT Plus γιατί είναι 2 εκδόσεις πάνω από την Homura.. μεσολαβεί και η GT, που λογικά η GT θα είναι 2.000 πάνω και άλλα 3.000 η GT Plus..it makes sense..
Εν το μεταξύ είναι πολύ ωραία η Homura και προσεγμένη έκδοση και έχει σχεδόν τα πάντα..οκ, καλά τα φώτα, αλλά η γνώμη μου είναι ότι για 2.000 αξίζει, παραπάνω ξεφεύγει..