-
Ορίστε μια.
-
-
Και αλλη μια .
-
Σας ευχαριστώ πολύ όλους.
-
Καλοτάξιδο!!! Πανέμορφο είναι...Το "MAZDA" ολογράφως πίσω κάτω από το σήμα από πότε άρχισε να μπαίνει?Δεν το έχω ξαναδεί...
-
Πολλά και καλά χιλιόμετρα με ασφάλεια!
-
Αυτό το εγκληματικό Mazda κάτω από το σήμα δεν γίνεται να στο αφαιρέσουν;
Αν θυμάμαι καλά αυτό το βάζει η αντιπροσωπεία και δεν έρχεται με αυτό από το εργοστάσιο.Τούμπανο το CX. Καλά χιλιόμετρα να έχετε παρέα.
-
Καλοτάξιδο να είναι...
-
@chrisk6 said in Mazda CX-30:
Αν θυμάμαι καλά αυτό το βάζει η αντιπροσωπεία και δεν έρχεται με αυτό από το εργοστάσιο.Το βάζει η αντιπροσωπεία επειδή πουλάνε λίγα, για να ξέρει ο κόσμος τι μάρκα είναι....
-
Το βρίσκω χαζό αυτό το «νέο» σήμα της Mazda (δεν μιλάω για τα γράμματα). Το παλιότερο, που φέρει το Xedos μου, ήταν πολύ πιο ωραίο!!!
-
@realzeus said in Mazda CX-30:
Το βρίσκω χαζό αυτό το «νέο» σήμα της Mazda (δεν μιλάω για τα γράμματα). Το παλιότερο, που φέρει το Xedos μου, ήταν πολύ πιο ωραίο!!!
Πότε δεν ασχολήθηκα σοβαρά με τα σήματα των αυτοκινήτων (οι Πλειάδες των Subaru είναι ιδιαίτερες όπως και τα Subaru σαν αυτοκίνητα)!
Τα σήματα της Μazda είναι και τα 2 ωραία όπως και τα Mazda, αλλά δεν μπορώ να πάρω ενα 3αρι!!!
Και με τις ιδιαιτερότητες με τον κυβισμό, δεν προβλέπεται να μπορεσω!!! Γκρρρρρρ!!!
Και ναι, τα γράμματα δεν δίνουν ωραίο κάτι σε αισθητική! Το βάζει η ελληνική αντιπροσωπεία ή έρχεται από το εργοστάσιο με αυτό? -
Εντύπωση μου είχε κάνει όταν ήμουν πιτσιρίκος ότι μέχρι τις αρχές των 90s τα mazda δεν είχαν καν σήμα, έγραφαν απλά τη μάρκα ολογράφως.
-
Μπορω την Δευτέρα να κανω μια ερώτηση
εμενα δεν με πειράζουν βέβαια -
Καλορίζικο κ καλοταξιδο. Πολύ όμορφο αυτοκίνητο σε όλα τα χρώματα. Να το χαρείς με πολλά ασφαλή χιλιόμετρα.
-
@tylip1984 said in Mazda CX-30:
Πρώτη βόλτα μόνος κ εγώ Πάρνηθα χωρίς οικογένεια οπότε έκανα τις δοκιμές μου. Πήγα αρκετά σε δασικό με 15-20 πόντους χιόνι σε σημεία. Τα λάστιχα πάρα πολύ καλά εκτός σε χώμα, λάσπη κ σε χιόνι. Δεν αντιμετώπισαν κανένα απολύτως πρόβλημα. Κάτι που δεν Μ άρεσε πολύ αλλά δεν ξέρω αν φταίει το ελαστικό εδώ είναι ότι όταν σε χιόνι μπαίνεις γρήγορα υποστρέφει αρκετά μέχρι να βρει balance και να αφήσεις γκάζι κτλ. Επίσης το traction δεν απενεργοποιείται οπότε σε παιχνίδια με το χιόνι δεν σε αφήνει να κάνεις ότι θέλεις πάντα κάτι επηρεάζει με αποτέλεσμα να μην ξέρεις απολύτως καλά πως θα συμπεριφερθεί το αμάξι σε μια στροφή πχ με γκάζι. Πάντως εγώ επειδή τα άλλαξα τα λάστιχα αμέσως έχω μια περιέργεια πόσο καλύτερο θα ήταν το κράτημα και η αίσθηση το καλοκαίρι με καθαρά καλοκαιρινό ελαστικό.. μου περνάνε κάποιες σκέψεις μπας κ βάλω ένα επιπλέον σετ να αλλάζω με τα all season αλλά ίσως είναι υπερβολή.
Έχω αρκετά χρόνια εμπειρία σε off road οπότε πριν κάνω το οτιδήποτε δοκιμάζω πολύ πιο light καταστάσεις συνεχώς να δω που είναι τα όρια για να μην έχω μπλεξίματα.. δεν έχω επιπλεον μέσα αντιολισθησης κ σταματάω αρκετά πιο νωρίς από τα όρια μου κ του αυτοκινήτου. Πιο πολύ με προβληματίζει να σ πω η ρεζέρβα που δεν εχω ακόμα αν γίνει καμμιά στραβή.
Για το TRC που ρώτησες στο αμάξι δουλεύει σωστά όταν είναι off. Επιτρέπει το σπινιαρισμα αλλά το esp δεν απενεργοποιειται και κόβει/μαζευει το αμάξι συνεχώς σε στροφές με γκάζι κτλ. Εκτός δρόμου θέλεις το αμάξι εντελώς ελεύθερο να δώσει γκάζι για να μην κολλήσεις είτε στροφή είτε ευθεία.
Πάντως η αλήθεια είναι ότι μου λείπουν τα Bridgestone AT 002 που είχα βάλει σε προηγούμενο αμάξι ( είχες πιο ήσυχο το κεφάλι σου στην πέτρα) κ σκέφτομαι ίσως τα βάλω σαν διπλο σετ για καλοκαίρι για να μην τα σκίσω στην πέτρα το καλοκαίρι τα Geolandar η να πουλήσω τα Geolandar και να μείνω με τα Bridgestone all year. Αυτά βγαίνουν σε 225/55/18
-
@tylip1984 said in Mazda CX-30:
Καλορίζικο κ καλοταξιδο. Πολύ όμορφο αυτοκίνητο σε όλα τα χρώματα. Να το χαρείς με πολλά ασφαλή χιλιόμετρα.
Σε ευχαριστώ πολύ
-
@georgemit said in Mazda CX-30:
Εντύπωση μου είχε κάνει όταν ήμουν πιτσιρίκος ότι μέχρι τις αρχές των 90s τα mazda δεν είχαν καν σήμα, έγραφαν απλά τη μάρκα ολογράφως.
Πολλά ιαπωνικά το είχαν αυτό, όπως τα ΤΟΥΟΤΑ, τα NISSAN αλλά και HYUNDAI...
-
@ms33 said in Mazda CX-30:
Ορίστε μια.
![20250118_203007.jpg](/ass
Καλοταξιδο
Ωραίο και το Deep Crystal Blue , πρώτη φορά το βλέπω
Όλοι εδώ μέσα σε κόκκινο και γκρί το έχουν -
Αν θυμάμαι καλά αυτό το βάζει η αντιπροσωπεία και δεν έρχεται με αυτό από το εργοστάσιο.Το MAZDA είναι ελληνική εξυπνάδα κι μάλιστα με άθλιας ποιότητας γραμματοσειρά, κολλημένη στην τύχη. Εκτιμώ ότι με ένα πιστολάκι κι λίγη υπομονή τα πετάς.
-
@ss_76 said in Mazda CX-30:
Αν θυμάμαι καλά αυτό το βάζει η αντιπροσωπεία και δεν έρχεται με αυτό από το εργοστάσιο.Το MAZDA είναι ελληνική εξυπνάδα κι μάλιστα με άθλιας ποιότητας γραμματοσειρά, κολλημένη στην τύχη. Εκτιμώ ότι με ένα πιστολάκι κι λίγη υπομονή τα πετάς.
Εντάξει παιδιά θα το βγαλω
-
@ss_76 said in Mazda CX-30:
Ναι ρε συ. Το ειχα ρωτησει μια φορα που περασα απο την αντιπροσωπεια γιατι μου φανηκε ασχημο. Και μου ειπε πως αυτοι το βαζουν αν θελει ο πελατης. Δεν νομιζω να ρωτησαν παντως τωρα...
Mazda CX-30