-
-
Το πρώτο πρόβλημα είναι ότι το σύστημα του compass είναι σίγουρα λιγότερο ραφιναρισμένο, πιο απότομο και λιγότερο αποδοτικό σε σχέση με του 3008. Από βίδεο έχω άποψη , ας μας πεί και ο γάτος. Αυτό είναι θέμα και μακάρι να το λύσουν, τα άλογα 10 πάνω -10 κάτω , εντάξει, ας μας περνάνε και κάποιο , κάποια στιγμή θα έρθει και η στροφή .....
Το δεύτερο είναι η πλατφόρμα , εδώ πιστεύω ότι θα το μαγειρέψουν - μασκαρέψουν το πράγμα. Έχουν τη γνώση, παλιά μου τέχνη κόσκινο....
Κοντός ψαλμός αλληλούια θα το δούμε στην πράξη.
-
@fanis75 said in Alfa Romeo Tonale:
@gatoz said in Alfa Romeo Tonale:
Axaxaxa....όσα δεν φτάνει η Αλεπού....
Α γειά σου!
-
@civil357 said in Alfa Romeo Tonale:
Το πρώτο πρόβλημα είναι ότι το σύστημα του compass είναι σίγουρα λιγότερο ραφιναρισμένο, πιο απότομο και λιγότερο αποδοτικό σε σχέση με του 3008. Από βίδεο έχω άποψη , ας μας πεί και ο γάτος. Αυτό είναι θέμα και μακάρι να το λύσουν, τα άλογα 10 πάνω -10 κάτω , εντάξει, ας μας περνάνε και κάποιο , κάποια στιγμή θα έρθει και η στροφή .....
Το δεύτερο είναι η πλατφόρμα , εδώ πιστεύω ότι θα το μαγειρέψουν - μασκαρέψουν το πράγμα. Έχουν τη γνώση, παλιά μου τέχνη κόσκινο....
Κοντός ψαλμός αλληλούια θα το δούμε στην πράξη.
σιβιλ πηγαινε και κανε τεστ ντράιβ και τα δυο φευ
το κομπας μοιαζει σαν να μην εχει αρκετη δυναμη. οκ, εχει, αλλα οχι οση υποσχεται. ας πουμε οτι μια διαφορα νομιζω 30% δευτερολεπτων στα 100 την αντιλαμβανεσαι και στα γενικοτερα τραβηγματα σε ολο το φασμα. θεωρητικα η διαφορα αυτη επρεπε να ειναι στο μη αντιληπτο απο τον περιστασιακο χρηστη.
φυσικα και θα μαγειρεψουν. ποσο καλυτερα θα ηταν να μαγειρεψουν κατι με ανωτερη αφετηρια?
θελω αλφα.
και στο τελος θα καταληξω σε καποια μτχ τζουλια ή στελβιο -
και στο τελος θα καταληξω σε καποια μτχ τζουλια ή στελβιο
Μπουρούχες....! Λεφτά έχεις, πάρε προπέλα να δείς τι σημαίνει αυτοκίνηση...πάρε μια //Μ5.
-
Μπουρούχες....! Λεφτά έχεις, πάρε προπέλα να δείς τι σημαίνει αυτοκίνηση...πάρε μια //Μ5.
δεν εχω λεφτα. αν ειχα θα επαιρνα μια στελβιο. τελος.
τον εχω οσο μεγαλο χρειαζεται και θελω ομορφιες γυρω μου, οχι μουρακλες για τη βασιλω τη γειτονισσα να με νομισει για ΑΛΦΑ μέιλ και για να πει η μαμα στο κουμκαν οτι πετυχε το καμαρι της γιατι πηρε προπελα -
προφανως και αγαπαμε αλφα.
για τη τοναλε ομως εχω δυο λογακια- δεν ειναι τοσο πολυ σχεδιαση αλφα οσο μια 147 ας πουμε. φυσικα βεβαια και εμπαινα. αλλα δεν ειναι ερως, ειναι σιτιτουρ φθηνο.
- απο τη στιγμη που μιλαμε για στελλα ακατανοητο που στηριχτηκανε στα κομπας και τον ψοφιο της φιατ ενω ειχανε καλυτερο πατωμα και μοτερ. δυσκολα να με ψησουν απο τα 300 να πεσω στα κατι λιγοτερο απο 250. και οταν ξερω οτι τα ονομαστικα 240 του κομπας δεν ειναι καν αρκετα να μην φας κολωνα απο ενα ντηζελ xc60. και ακομη πιο δυσκολο να με ψησουν οταν εχω και τα δυο πατωματα με των γαλλων να ειναι πολυ μπροστα απο το πολυ μετριο του κομπας που το νοιωθεις. φυσικα θα εμπαινα αν δεν ειχα μπει στο γκεικο πριν.
τελικα στη τοναλε λειπει αρκετη απο τζουλιοσυνη
Όλα καλά αυτά που λες γάτε, αλλά η Tonale phev δεν θα έχει 240 άλογα,αλλά πάνω από 250 (275 για την ακρίβεια).
Κι εντάξει και την εποχή της 147-156, τα VW έβγαζαν τουρμπίσια παραπάνω άλογα, αλλά αλλού ήταν τα προτερήματά των ιταλίδων... (πάντα θα βγαίνει κάτι στην παραγωγή με περισσότερα άλογα.. δεν έχει τελειωμό το εν λόγω κυνήγι και δεν το θέλουν όλοι..)
-
τον εχω οσο μεγαλο χρειαζεται και θελω ομορφιες γυρω μου, οχι μουρακλες για τη βασιλω τη γειτονισσα να με νομισει για ΑΛΦΑ μέιλ και για να πει η μαμα στο κουμκαν οτι πετυχε το καμαρι της γιατι πηρε προπελα
Μα δεν παίρνεις //Μ5 για αυτό το λόγο!! Την παίρνεις για να περνάς ότι κινείται σε ευθείες και στροφές και να γουστάρεις, χωρίς να σου φεύγουν τα σφραγίσματα και η πέτρα από την ουροδόχο!!
-
@panormus772 said in Alfa Romeo Tonale:
προφανως και αγαπαμε αλφα.
για τη τοναλε ομως εχω δυο λογακια- δεν ειναι τοσο πολυ σχεδιαση αλφα οσο μια 147 ας πουμε. φυσικα βεβαια και εμπαινα. αλλα δεν ειναι ερως, ειναι σιτιτουρ φθηνο.
- απο τη στιγμη που μιλαμε για στελλα ακατανοητο που στηριχτηκανε στα κομπας και τον ψοφιο της φιατ ενω ειχανε καλυτερο πατωμα και μοτερ. δυσκολα να με ψησουν απο τα 300 να πεσω στα κατι λιγοτερο απο 250. και οταν ξερω οτι τα ονομαστικα 240 του κομπας δεν ειναι καν αρκετα να μην φας κολωνα απο ενα ντηζελ xc60. και ακομη πιο δυσκολο να με ψησουν οταν εχω και τα δυο πατωματα με των γαλλων να ειναι πολυ μπροστα απο το πολυ μετριο του κομπας που το νοιωθεις. φυσικα θα εμπαινα αν δεν ειχα μπει στο γκεικο πριν.
τελικα στη τοναλε λειπει αρκετη απο τζουλιοσυνη
Όλα καλά αυτά που λες γάτε, αλλά η Tonale phev δεν θα έχει 240 άλογα,αλλά πάνω από 250 (275 για την ακρίβεια).
Κι εντάξει και την εποχή της 147-156, τα VW έβγαζαν τουρμπίσια παραπάνω άλογα, αλλά αλλού ήταν τα προτερήματά τους... (πάντα θα βγαίνει κάτι στην παραγωγή με περισσότερα άλογα.. δεν έχει τελειωμό το εν λόγω κυνήγι και δεν το θέλουν όλοι..)
ντοκ. συμφωνω οτι θα ερθει ενα ντροπη του κοζμου σκοντα και μπορει να σε παρει. οκ. τουλαχιστον οχι βολβο.
στα αλογατα τωρα αυτο που σαν λεω και πρεπει να το ζησετε να το καταλαβετε ειναι πως τα ονομαστικα του 1.3 της φιατ και των φεβ της δεν ισχυουνε. -
Μα δεν παίρνεις //Μ5 για αυτό το λόγο!! Την παίρνεις για να περνάς ότι κινείται σε ευθείες και στροφές και να γουστάρεις, χωρίς να σου φεύγουν τα σφραγίσματα και η πέτρα από την ουροδόχο!!
Σε στροφές, θέτω μοναδική ένσταση αλά ιταλικά..
-
τον εχω οσο μεγαλο χρειαζεται και θελω ομορφιες γυρω μου, οχι μουρακλες για τη βασιλω τη γειτονισσα να με νομισει για ΑΛΦΑ μέιλ και για να πει η μαμα στο κουμκαν οτι πετυχε το καμαρι της γιατι πηρε προπελα
και μονο που βαζεις τις γερμενες γραμμουλες της μι πεντε δειχνεις το ποιον σου
-
τον εχω οσο μεγαλο χρειαζεται και θελω ομορφιες γυρω μου, οχι μουρακλες για τη βασιλω τη γειτονισσα να με νομισει για ΑΛΦΑ μέιλ και για να πει η μαμα στο κουμκαν οτι πετυχε το καμαρι της γιατι πηρε προπελαπαρε st να βρεις την υγειά σου
-
@cirus said in Alfa Romeo Tonale:
τον εχω οσο μεγαλο χρειαζεται και θελω ομορφιες γυρω μου, οχι μουρακλες για τη βασιλω τη γειτονισσα να με νομισει για ΑΛΦΑ μέιλ και για να πει η μαμα στο κουμκαν οτι πετυχε το καμαρι της γιατι πηρε προπελαπαρε st να βρεις την υγειά σου
αμαξι θελω, οχι λεγκο
-
@panormus772 said in Alfa Romeo Tonale:
Σε στροφές, θέτω μοναδική ένσταση αλά ιταλικά..
Μπα.....όχι πια....//Μ5 δεν έχει αντίπαλο. Τόσο απλά....και φυσικά είναι πανέμορφη, όχι σαν κακέκτυπο Αουδι.
-
αμαξι θελω, οχι λεγκο
χαζομάρες τα σπάει το αμάξι
-
@gv2000 said in Alfa Romeo Tonale:
αλλά μου αρέσει να εχω την επιλογή ανάμεσα στα "κατα γενική ομολογια" συντηρητικά γερμανικά - αξιοπιστα γιαπωνέζικα - οικονομικά κορεάτικα και ομορφα ιταλικα....
Δεν θα υπάρχουν για πολύ, όλα Πεζώ γίνονται....οπότε έχουμε όμορφα Γαλλικά. Γιατί να έχουμε και όμορφα Ιταλικά, δλδ ίδια αμάξια με άλλο σήμα? Η AR εχει χάσει αυτό που ήταν και δεν γυρνάει πίσω....για εμένα.
Κάτι έχεις πάθει με την Alfa. Οι μεγάλες Alfa θα είναι πραγματικές, καμία σχέση με τα Γαλλικά.
@civil357 said in Alfa Romeo Tonale:
Μαζικός κατασκευαστής είναι (ανέκαθεν ήταν) που θέλει να ορίζεται ως η μάρκα που προσφέρει κάτι το σπορτίφ σε κάθε κατηγορία που συμμετέχει μοντέλο της.
Όχι, δεν ήταν ανέκαθεν. Κάποτε ήταν luxury. Τώρα προσπαθεί να εδραιωθεί ως premium. Στα προϊόντα πάντως είναι premium.
Και μια BMW είναι κλάσεις ανώτερη σε όλα και σε ομορφια....έμεινε πίσω η Άλφα και τώρα δεν προλαβαίνει.
Εκτός του ότι θες γυαλιά, μια Giulia και ταχύτερη είναι και καλύτερα στρίβει από την αντίστοιχη 3άρα.
Μπα.....όχι πια....//Μ5 δεν έχει αντίπαλο. Τόσο απλά....και φυσικά είναι πανέμορφη, όχι σαν κακέκτυπο Αουδι.
Panamera. Αλλά 5 μέτρα μαούνα, για ποιον λόγο; Μια Giulia QV θα προτιμούσα. Η Μ3 όμως έχει το πλεονέκτημα της κατ' επιλογής 4κίνησης, που στην ελληνική άσφαλτο είναι πολύ χρήσιμη. Κατά τα άλλα προτιμώ την Giulia.
Σχετικά με την Tonale, για μένα είναι αδιάφορη, όπως όλα τα crossover. Αν είναι για αψηλό, θέλω να πηγαίνει εκτός, αλλιώς χαμηλό!
-
@realzeus said in Alfa Romeo Tonale:
Κάτι έχεις πάθει με την Alfa.
Έχω πάθει ότι σωνει και ντε προσπαθούν όλοι να μας την πασάρουν για κάτι που δεν είναι, ενώ έχει πάψει να υφίσταται εδώ και 10ετίας....δεν αντέχω την παπάτζα και τα δήθεν.
-
αμαξι θελω, οχι λεγκο
χαζομάρες τα σπάει το αμάξι
Να και μια φωτογραφία που δείχνει την πραγματική συναρμογή του αυτοκινήτου !!!
-
@realzeus said in Alfa Romeo Tonale:
Κάτι έχεις πάθει με την Alfa.
Έχω πάθει ότι σωνει και ντε προσπαθούν όλοι να μας την πασάρουν για κάτι που δεν είναι, ενώ έχει πάψει να υφίσταται εδώ και 10ετίας....δεν αντέχω την παπάτζα και τα δήθεν.
Τι προσπαθούν να σου πασάρουν που δεν υπάρχει; Δεν υπάρχει Giulia και Stelvio, τα πιο σπορ στην κατηγορία τους; Η Alfa μπορεί να έχει ελάχιστα μοντέλα, αλλά ό,τι έχει αξίζει!
-
Φώτα μπροστά και πίσω είναι πολύ όμορφα. Γενικά έχει ήπιο σχεδιασμό χωρίς έξαρσεις και έντονες γραμμές ειδικά στο πλάι που το κάνει λίγο άτονο ειδικά πίσω στο πλάι.
Το χρώμα αυτό το πράσινο ιδιαίτερο.
Μέσα δείχνει ποιοτικό πάνω από τον μέσο όρο, τώρα αν κοντραρει τους γερμανους σε απτή ποιότητα θα δούμε.
Επίσης είναι αρκετά εργονομικό με ξεχωριστό χειρισμό στο κλίμα, στα πραγραματα οδήγησης ροδέλα vol -+ στην κεντρική κονσόλα.
Οδηγικά θα δούμε. Τιμολογιακα επίσης ψηλά αρκετά και με πρόγραμμα με αρκετό επιτόκιο +8% και με ασφαλίσεις και άλλα αλά γκρουπ που εκτοξεύουν την δόση....ζορικη η πορεία του...
Alfa Romeo Tonale