-
Στην bmw 1 δεν χωράει ψηλός (headroom απαράδεκτα χαμηλό και vision line που στραβολαιμιαζεις για να βλέπεις φανάρια-δρόμο κλπ). Ωραίο αμάξι, όχι για ψηλούς και για όσους θέλουν άνεση.-
-
Από ποιό ύψος και πάνω?
-
Εγώ πάντως που είμαι 1,94, μόνο στο C4 που έχει άλλη διαμόρφωση χώρεσα σχετικά εύκολα να μπω και να βγω.
308, Αστρα, 1 και Χ2, Α3 και Q2, Α κλάς κλπ μόνο με διαχείριση λαιμού σαν χορευτής...
-
@dstou said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Από ποιό ύψος και πάνω?
1.93 δεν ξέρω μέχρι ποσό κάτω είναι άβολο
-
Υπάρχει μήπως κανένα λινκ για τν πλήρη εξοπλισμό της βασικής έκδοσης; Στν διαμόρφωση δεν βγάζει πολλά...
-
Ότι και να έχει, αρκεί να έχει αυτόματο φρενάρισμα ανάγκης είναι τέλεια. Μιλάμε για bmw με 22Κ
-
@gomi said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Υπάρχει μήπως κανένα λινκ για τν πλήρη εξοπλισμό της βασικής έκδοσης; Στν διαμόρφωση δεν βγάζει πολλά...
Καλημέρα. Εάν πας στην διαμόρφωση και προχώρησε στην λίστα προαιρετικού εξοπλισμού. Εκει δείχνει πόσο στοιχίζει ο επιπλέον εξοπλισμός, αλλά και τι περιλαμβάνει ο βασικός.
-
Μιλάμε για ένα υπερατού πλέον, και μάλιστα απρόσμενο. Το αμάξι εισέρχεται με το σπαθί του στο πολύ κλειστό κλαμπ του φόρουμ, παρέα με: Σουζούκι Σουιφτ, Σουζούκι Βιτάρα, Τουότα Γιάρις υβριδικό, ΨΨ, 3008 basic και όλα τα Τέζλα. Θα έβαζα και το 301 που στα τελειώματα το έδιναν στα 16 χιλιάρικα με πετρέλαιο, αλλά μας τελείωσε.
-
@lap said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Ότι και να έχει, αρκεί να έχει αυτόματο φρενάρισμα ανάγκης είναι τέλεια. Μιλάμε για bmw με 22Κ
Το οποίο από ότι μου είχαν πει απλά περιορίζει τη ζημιά δεν αποτρέπει τελείως…Suzuki ftw!
-
@gomi said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Το σάιτ τους είναι για κλωτσιές...
Οντως δεν μπορείς να δεις τον βασικό εξοπλισμό..
Από την άλλη στα 22000, ο βασικός εξοπλισμός, μπορεί απλά να μην υπάρχει, οπότε τι να σου δείξουν...
-
Τι 1,93 και 1,94 Ολλανδοί είστε ρε; Εσείς θέλετε νταλίκα όχι αμάξι!
-
1.87 εγώ πάντως ήμουν άνετα όταν το δοκίμασα.
Η τιμή του όντως είναι "προκλητική" εκεί που έχει φτάσει η αγορά. Αν δεν είχα το δωρεάν leasing από την εταιρεία θα το είχα παραγγείλει ήδη κι ας επίκειται facelift. -
Eγώ στο ταπεινό Χόμπιτ-ύψος του 1,72 ένιωθα οτι ήμουν άρχοντας, και επειδή οδηγώ αρκετά κοντά στο τιμόνι, πίσω είχε στρέμματα. Θα ήταν και εμένα η πρώτη μου επιλογή σε C-hatch εκεί που έχουν πάει τα υπόλοιπα. Τραγωδία όμως να μιλάμε για value for money και να έχει φτάσει η BMW να είναι η "φτηνή".
-
@konstantinos_m said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους! Ετοιμάζομαι να παραλαβω σιγα σιγα και με ρωτησε ο πωλητης για το χρώμα φιμε που θα ηθελα. Τι θεωρειτε οτι παει σε ασπρο ασσο σε σκουροτητα μεμβρανης? Είμαι μεταξυ 50-35%... Εχετε κατι να προτείνετε? Ευχαριστω εκ των προτερων!
αν ζητήσεις δώρα, ζήτα το 1ο service δωρεάν. άκου εκεί 1ο service 350 ευρώ
-
Βασικός εξοπλισμός:
Δερματικό τιμόνι
Τιμόνι πολλαπλών
Ένδειξη πίεσης ελαστικών
Active guard plus
Teleservices
Κλήση έκτακτης ανάγκης
Υπηρεσίες connectedDrive
BMW live cockpit plus
Ζάντες 16’’
Αισθητήρες εμπρός & πίσω
CC
Πακέτο connected professionalΠλέον έρχεται ως Στάνταρντ το πλήρως ψηφιακό καντράν αλλά έχουν αφαιρεθεί το μεταλλικό χρώμα και ο έξτρα αποθηκευτικός χώρος.
Με led, σπορτ καθίσματα, έξτρα αποθηκευτικούς χώρους η 116 στη βασική έκδοση βγαίνει περί τα 25k με το κλειδί στο χέρι.
Υπόψη ότι έρχεται fl και οι νέες παραγγελίες κατα πάσα πιθανότητα θα έρθουν με το νέο σουλούπι ήτοι με το εσωτερικό της σειράς 2 και χωρίς idrive.
-
Ο παλιός ο σωστός ο ρεντ μάνστερ;
Συγνώμη αλλά από εξοπλισμό έχει ότι χρειάζεσαι.
Να ρωτήσω το active guard plus τι περιλαμβάνει;
-
@red_monster said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Βασικός εξοπλισμός:
Δερματικό τιμόνι
Τιμόνι πολλαπλών
Ένδειξη πίεσης ελαστικών
Active guard plus
Teleservices
Κλήση έκτακτης ανάγκης
Υπηρεσίες connectedDrive
BMW live cockpit plus
Ζάντες 16’’
Αισθητήρες εμπρός & πίσω
CC
Πακέτο connected professionalΠλέον έρχεται ως Στάνταρντ το πλήρως ψηφιακό καντράν αλλά έχουν αφαιρεθεί το μεταλλικό χρώμα και ο έξτρα αποθηκευτικός χώρος.
Με led, σπορτ καθίσματα, έξτρα αποθηκευτικούς χώρους η 116 στη βασική έκδοση βγαίνει περί τα 25k με το κλειδί στο χέρι.
Υπόψη ότι έρχεται fl και οι νέες παραγγελίες κατα πάσα πιθανότητα θα έρθουν με το νέο σουλούπι ήτοι με το εσωτερικό της σειράς 2 και χωρίς idrive.
Καλημέρα. Να προσθέσω, στον βασικό εξοπλισμό,cruise control με λειτουργία αυτόματου φρεναρίσματος,ηλεκτρικό χειρόφρενο,μπουτόν εκκίνησης,προγράμματα οδήγησης,comfort,sport,eco pro,και κεντρικό υποβραχιόνιο. Επίσης ασύρματη σύνδεση κινητού τηλεφώνου, και χάρτες Ευρώπης από την μαμά στο λογισμικό του I drive
-
Ο σωστός ο ορθόδοξος ρεντμονστρο
Active guard plus, λαϊκιστή "αυτόματο φρενάρισμα ανάγκης"
https://discover.bmw.co.uk/help/technology/what-is-active-guard -
@atari70 said in Νέα BMW 1 Series 2019:
@red_monster said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Βασικός εξοπλισμός:
Δερματικό τιμόνι
Τιμόνι πολλαπλών
Ένδειξη πίεσης ελαστικών
Active guard plus
Teleservices
Κλήση έκτακτης ανάγκης
Υπηρεσίες connectedDrive
BMW live cockpit plus
Ζάντες 16’’
Αισθητήρες εμπρός & πίσω
CC
Καλημέρα. Να προσθέσω, στον βασικό εξοπλισμό,cruise control με λειτουργία αυτόματου φρεναρίσματος,ηλεκτρικό χειρόφρενο,μπουτόν εκκίνησης,προγράμματα οδήγησης,comfort,sport,eco pro,και κεντρικό υποβραχιόνιο. Επίσης ασύρματη σύνδεση κινητού τηλεφώνου, και χάρτες Ευρώπης από την μαμά στο λογισμικό του I drive
Το cc έχει μεν αυτόματο φρενάρισμα πλην όμως δεν είναι adaptive.
-
Επίσης νομίζω ότι το live cockpit plus είναι το "απλό" με αναλογικά όργανα στον οδηγό, το πλήρες ψηφιακό είναι το live cockpit professional.
Μειονέκτημα εδώ ότι συνοδεύεται από idrive 6, τουτέστιν έχεις μεν σύνδεση με κινητό για κλήσεις κλπ αλλά όχι Android Auto. Ούτε nav νομίζω έχει το live cockpit plus.
Νέα BMW 1 Series 2019