Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    K
    • Profile
    • Following 0
    • Followers 0
    • Topics 0
    • Posts 6
    • Best 2
    • Groups 0

konstantinos_m

@konstantinos_m

2
    Profile views
    6
    Followers
    0
    Following
    Joined Last Online

konstantinos_m Unfollow Follow

Best posts made by konstantinos_m

• RE: BMW 1 Series 2019

Καλησπέρα σε όλους και πάλι,

Μετά από κάποια ποστ μου πριν μερικούς μήνες κ μετά τη βοήθεια σας, είχα προχωρήσει τον Οκτώβρη σε παραγγελία μίας 118i Sportline. Μου είχε δοθεί εκτίμηση 4-5 μήνες. Το αυτοκίνητο παράχθηκε 15/02 και στις 24/02 ήταν στο λιμάνι που φεύγουν για αυτοκίνητα για Ελλάδα. Εκτοτε δεν έχω καμία ουσιαστική ενημέρωση για την τύχη του, το καράβι που έχω μάθει οτι κατά πάσα πιθανότητα φορτώνει από εκεί προς Πειραιά, πήγε 2 φορές εκεί και δεν φόρτωσε το αμάξι. Αντίχτοιχη παραγγελία και αντιμετώπιση έχει γνωστός μου με παραγγελία από Πάτρα (ίδιες μέρες παραγγελία, ίδιο μοντέλο, ίδια ημερομηνία κατασκευής). Του είπαν οτι πιθανό είναι να φύγει από Ιταλία αρχές Απρίλη, δηλαδή 1,5 μήνα μετά την παραγωγή και την άφιξη στο λιμάνι εξόδου. Το 5μηνο είναι πλέον 5,5 και θα γίνει σίγουρα 6, όπου αν βάλουμε κ το Πάσχα παμε για 7μηνο με το αυτοκίνητο να έχει παραχθεί. Πραγματικά απαράδεκτη αντιμετώπιση! Είπαμε, γνωστό το πρόβλημα των μεταφορών αλλά τετοιο μεγάλο διάστημα και χωρίς ενημέρωση είναι σκέτη απογοήτευση! Έχει κανείς άλλος αντιμετωπίσει κάτι αντίστοιχο ή έχει κάποια γνώση επί του θέματος? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
      K
      konstantinos_m

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους! Ετοιμάζομαι να παραλαβω σιγα σιγα και με ρωτησε ο πωλητης για το χρώμα φιμε που θα ηθελα. Τι θεωρειτε οτι παει σε ασπρο ασσο σε σκουροτητα μεμβρανης? Είμαι μεταξυ 50-35%... Εχετε κατι να προτείνετε? Ευχαριστω εκ των προτερων!

K
      konstantinos_m

Latest posts made by konstantinos_m

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους! Ετοιμάζομαι να παραλαβω σιγα σιγα και με ρωτησε ο πωλητης για το χρώμα φιμε που θα ηθελα. Τι θεωρειτε οτι παει σε ασπρο ασσο σε σκουροτητα μεμβρανης? Είμαι μεταξυ 50-35%... Εχετε κατι να προτείνετε? Ευχαριστω εκ των προτερων!

K
      konstantinos_m

Για να απαντησω κ στα 3 παραπανω σχολια, οπως μπορω και με βαση οσα γνωριζω...

Αρχικα, μακαρι για το Πασχα κ εγω εκει πονταρω κ ευελπιστω, αλλα δεν ειναι καθολου σιγουρο! Ο πωλητης του γνωστου του ειπε για την παραλαβη στο φορτιο αρχες Απριλη...

Επειτα, θεωρω (και ελπιζω) οτι το 2ο σχολιο ειναι αρκετα απαισιοδοξο και μακαρι να μη βγει. Ωστοσο, εισαι κοντα στο οτι κοντευουμε πλεον το 6μηνο. Επισης, γνωστος απο άλλο φορουμ παρελαβε φλεβαρη με παραγγελια μεσα σεπτεμβρη, δηλαδη στα λογικα αρχικα πλαισια...

Σε ο,τι αφορα την επικοινωνια με την BMW, εκανα και με τον πωλητη μου κ με την BMW Hellas που ο καημος της ηταν να μαθει τον πωλητη για πιθανη επιπληξη (που μου ειπε που βρισκεται το αμαξι, που αποτι καταλαβαινω το λενε παντου). Ο πωλητης ειπε θα προσπαθησει να μαθει ο,τι μπορει αν και λιγα πιστευω... Ο εκπροσωπος της BMW Hellas ηταν απαραδεκτος κ καθολου βοηθητικος δυστυχως!

Γιαυτο και αναρωτηθηκα αν ειχε αλλος αντιστοιχη εμπειρια μετα απο την παραγωγη του αυτοκινητου...

K
      konstantinos_m

Καλησπέρα σε όλους και πάλι,

Μετά από κάποια ποστ μου πριν μερικούς μήνες κ μετά τη βοήθεια σας, είχα προχωρήσει τον Οκτώβρη σε παραγγελία μίας 118i Sportline. Μου είχε δοθεί εκτίμηση 4-5 μήνες. Το αυτοκίνητο παράχθηκε 15/02 και στις 24/02 ήταν στο λιμάνι που φεύγουν για αυτοκίνητα για Ελλάδα. Εκτοτε δεν έχω καμία ουσιαστική ενημέρωση για την τύχη του, το καράβι που έχω μάθει οτι κατά πάσα πιθανότητα φορτώνει από εκεί προς Πειραιά, πήγε 2 φορές εκεί και δεν φόρτωσε το αμάξι. Αντίχτοιχη παραγγελία και αντιμετώπιση έχει γνωστός μου με παραγγελία από Πάτρα (ίδιες μέρες παραγγελία, ίδιο μοντέλο, ίδια ημερομηνία κατασκευής). Του είπαν οτι πιθανό είναι να φύγει από Ιταλία αρχές Απρίλη, δηλαδή 1,5 μήνα μετά την παραγωγή και την άφιξη στο λιμάνι εξόδου. Το 5μηνο είναι πλέον 5,5 και θα γίνει σίγουρα 6, όπου αν βάλουμε κ το Πάσχα παμε για 7μηνο με το αυτοκίνητο να έχει παραχθεί. Πραγματικά απαράδεκτη αντιμετώπιση! Είπαμε, γνωστό το πρόβλημα των μεταφορών αλλά τετοιο μεγάλο διάστημα και χωρίς ενημέρωση είναι σκέτη απογοήτευση! Έχει κανείς άλλος αντιμετωπίσει κάτι αντίστοιχο ή έχει κάποια γνώση επί του θέματος? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

K
      konstantinos_m

@iceman7 said in Νέα BMW 1 Series 2019:

Οι ανανεωσεις μοντέλων ανακοινώνονται Μάρτιο - Απρίλιο στη BMW και οι παραγγελίες ανοιγουν απο Ιούλιο και μετά...
      Αρα μέχρι τα τέλη του 2023 μην περιμένεις να παρεις lci.

Οι τιμές που αναφέρεις ειναι λογικές για κατανάλωση!

Λογικές για κατανάλωση για μενα είναι για το golf μου (σήμερα που το είδα ο μεικτός ειναι στο 6.7), το θέμα ειναι κατά ποσον το 118i θα τις πιάνει/πλησιάζει, εκτός και αν εννοείς ότι και το BMW κάπου εκεί πάει, πράγμα που είναι θετικό. Σε ευχαριστώ και πάλι για την απάντησή σου.

Σε σχέση με την επίδοση του κινητήρα, ποια η γνώμη σου? Γιατί διάβασα κάποιους να τον λένε "τάφο" και σε άλλους να αρέσει. Προφανώς δε ψάχνω τα 200 άλογα, αλλά θα ήθελα να τραβάει κάπως καλύτερα από το δικό μου, παρότι είμαι ευχαριστημενος, πχ να ηταν σε δυνάμη σαν το παλιό golf mk5 1.4 tsi με τα 140ps.

K
      konstantinos_m

@iceman7 said in Νέα BMW 1 Series 2019:

Ίσως ειναι νωρίς ακόμα για το lci.
      Το αμάξι είναι πολύ καλό.
      Τις προάλλες οδήγησα ενός φίλου για αρκετή ώρα και άολα διαπίστωσα ότι δεν μπορώ σε χαμηλό αμάξι.
      Απλά καίει αρκετα αν κινείσαι πόλη.
      Αν σου αρέσει πάντως δεν θα βρεις πιο ποιοτικό στα λεφτά αυτά

Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Ρώτησα για το lci, γιατί έχω δει άρθρα από το Φεβρουάριο του 2022 και μετά που το αναφέρουν, με πιθανότητα για τέλη 2022 ανακοίνωση και αρχές 2023 κυκοφορία, οπότε ήθελα να δω αν τυχαίνει κανείς να ξερει τίποτα παραπάνω, ώστε αν άξιζε να το περιμένω.

Αυτό με την κατανάλωση με προβληματίζει γιατί το έχω διαβάσει αρκετές φορές. Αν με ρωτάς για κέντρο Αθήνας όχι, δεν κυκλοφορώ εκεί, αλλα Αθήνα μένω με ό,τι συνεπάγεται αυτό. Συγκριτικά με το 1.400αρι Golf στα 122 άλογα, θα καίει αρκετά περισσότερο λες? Τώρα είμαι περίπου 7,3-7,5lt/100km μεικτό κύκλο και γενικά ευχαριστημένος από κατανάλωση.

Παρεπιπτόντως, δε ξέρω αν ισχύει σίγουρα, αλλά από αυτά που βλέπω στο configurator για τιμές σε σχέση με προσφορά της προηγούμενης εβδομάδας, βλέπω ήδη να τσίμπησε 4-5 κατοσταρικα.... Γι' αυτό και σκέφτομαι σε τέτοιες τιμές, μήπως να περιμένα το έστω πιο ανανεωμένο μοντέλο. Θενξ και πάλι!

K
      konstantinos_m

Καλησπέρα κι από μένα! Ενδιαφέρομαι κι εγω για το μοντέλο αυτό, κατά 99% για το 118i με την εκδοση της "προσφοράς", την Sport Line Advanced. Τώρα είμαι κάτοχος ενός VW Golf mk7 tsi 122ps (μοντέλο του 2014). Έχω πάρει κάποιες προσφορές στις οποίες ανέφεραν για παράδοση στους 4-6 μήνες, ανάλογα το πότε θα γίνει η παραγγελία (και τι θα έχει προφανώς). Θα ήθελα να μου πείτε κατά πόσο είστε ευχαριστημένοι οι κάτοχοι από το αυτοκίνητο (επιδόσεις, κατανάλωση και αν αντιμετωπίσατε βλαβες μέχρι στιγμής). Και κάτι ακόμα, αν γνωρίζει κάποιος, σχετικά με το LCI/facelift που επίκειται. Από ό,τι διαβάζω πλησιάζει μεν, αλλα δεν γράφουν κάτι πιο συγκεκριμένο σχετικά με το πότε. Θα άξιζε να το περιμένω, κατά τη γνώμη σας? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

K
      konstantinos_m
    • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
      • ΕΛΛΑΔΑ
      • ΚΟΣΜΟΣ
      • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
      • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
      • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
      • TEST
      • ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ