Καλησπέρα σε όλους και πάλι,
Μετά από κάποια ποστ μου πριν μερικούς μήνες κ μετά τη βοήθεια σας, είχα προχωρήσει τον Οκτώβρη σε παραγγελία μίας 118i Sportline. Μου είχε δοθεί εκτίμηση 4-5 μήνες. Το αυτοκίνητο παράχθηκε 15/02 και στις 24/02 ήταν στο λιμάνι που φεύγουν για αυτοκίνητα για Ελλάδα. Εκτοτε δεν έχω καμία ουσιαστική ενημέρωση για την τύχη του, το καράβι που έχω μάθει οτι κατά πάσα πιθανότητα φορτώνει από εκεί προς Πειραιά, πήγε 2 φορές εκεί και δεν φόρτωσε το αμάξι. Αντίχτοιχη παραγγελία και αντιμετώπιση έχει γνωστός μου με παραγγελία από Πάτρα (ίδιες μέρες παραγγελία, ίδιο μοντέλο, ίδια ημερομηνία κατασκευής). Του είπαν οτι πιθανό είναι να φύγει από Ιταλία αρχές Απρίλη, δηλαδή 1,5 μήνα μετά την παραγωγή και την άφιξη στο λιμάνι εξόδου. Το 5μηνο είναι πλέον 5,5 και θα γίνει σίγουρα 6, όπου αν βάλουμε κ το Πάσχα παμε για 7μηνο με το αυτοκίνητο να έχει παραχθεί. Πραγματικά απαράδεκτη αντιμετώπιση! Είπαμε, γνωστό το πρόβλημα των μεταφορών αλλά τετοιο μεγάλο διάστημα και χωρίς ενημέρωση είναι σκέτη απογοήτευση! Έχει κανείς άλλος αντιμετωπίσει κάτι αντίστοιχο ή έχει κάποια γνώση επί του θέματος? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.