-
Οι λόγοι που εξαφανίστηκαν τα ταξιά Τουότα Αβένσις, όχι μόνο απο τη Σαντορίνη, αλλά και από σχεδόν παντού αλλού, είναι άλλοι. Τα εξοστράκισαν σιγά σιγά τα φθηνότερα Σκόντα, αλλά και η τακτική της εταιρείας να κόψει από ένα σημείο και μετά το πετρέλαιο και στην πορεία και το Ανένσις από την ευρωπαική αγορά.
Αν εν έτη 2020 σάπιζαν τα Τουότα στα νησιά, τότε οι ντε φάκτο νησιώτες Ιάπωνες να το κλείσουν το μαγαζί γιατί 100 χρόνια δεν έχουν μάθει τίποτα ακόμη και εκτίθενται ανεπανόρθωτα. -
@dstou said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Οι λόγοι που εξαφανίστηκαν τα ταξιά Τουότα Αβένσις, όχι μόνο απο τη Σαντορίνη, αλλά και από σχεδόν παντού αλλού, είναι άλλοι. Τα εξοστράκισαν σιγά σιγά τα φθηνότερα Σκόντα, αλλά και η τακτική της εταιρείας να κόψει από ένα σημείο και μετά το πετρέλαιο και στην πορεία και το Ανένσις από την ευρωπαική αγορά.
Αν εν έτη 2020 σάπιζαν τα Τουότα στα νησιά, τότε οι ντε φάκτο νησιώτες Ιάπωνες να το κλείσουν το μαγαζί γιατί 100 χρόνια δεν έχουν μάθει τίποτα ακόμη και εκτίθενται ανεπανόρθωτα.Δεν ξέρω γιατί εξαφανίστηκαν τα ταξί Avensis. Αλλά αυτή η σύγκριση Σαντορίνης με Ιαπωνία ως νησιά και τα δύο, ε είναι μεγάλο λογικό άλμα. Αν είναι έτσι και η Βρετανία νησί είναι και όσο πάμε μεγαλώνουμε και η Αυστραλία και η Αφρική κλπ.
Προφανώς στη Σαντορίνη και σε οποιδήποτε άλλο Ελληνικό νησί-κουτσουλιά που βρίσκεται στη μέση του πελάγους, οποιοδήποτε αυτοκίνητο είναι ιδιαίτερα εκτεθειμένο στις θαλασσινές καιρικές συνθήκες και μακροπρόθεσμα δοκιμάζονται οι αντοχές του.
Είναι σε γνώση μου π.χ. προβλήματα που αντιμετωπίζουν Golf με τις αντλίες βενζίνης σε νησιά των Κυκλάδων. Και που δεν εμφανίζονται σε αντίστοιχα μοντέλα στην Αθήνα. -
Η Ιαπωνία είναι μια νησιωτική χώρα στη μέση του ωκεανού, αυτό είναι φακτ.
Να δεχτώ ότι εκεί κρατάνε τα αμάξια λιγότερα χρόνια από εδώ. Να δεχτείς όμως ότι αφ'ενός στην εν λόγω χώρα η αγορά λειτουργεί με τα υψηλότερα στάνταρντ ποιότητας διεθνώς, αφεδύο και με διαφορά, οι βιομηχανίες της δίνουν τις μεγαλύτερες εγγυήσεις στο χώρο, και αφετρία η συγκεκριμένη βιομηχανία φημίζεται για τον ποιοτικό της έλεγχο και την μακροζωία των προιόντων της.
Δύσκολο μου φαίνεται να έχει πέσει σε τέτοια λούμπα. Δεν έχω στοιχεία όμως, οπότε το δέχομαι. Ας μάθει από την πατάτα της και ας είναι περισσότερο προσεκτική στο μέλλον.Να θυμίσω όμως κάτι άλλο : τα ταξιά μέχρι το 2018 αποσύρονταν υποχρεωτικώς στα 15 χρόνια αν θυμάμαι καλά, τώρα ανέβηκε. Πότε σάπισαν τα εν λόγω? Π.χ. στα 10-12 χρόνια? Και οι τάλαινες ιδιοκτήτες με τι τα αντάλλαξαν? Με Μερσεντέ για να μην σαπίζουν? Πάλι περίεργο μου φαίνεται.
Να πω και για τον τόπο μου, που βρέχεται από θάλασσα, αλλά δεν είναι νησί (Πελοπόννησος). Χωρίς Μερσεντέ ταξί (αγοραίο παλιότερα) στην επαρχία ταρίφας δεν στέκεται. Γιατί όταν η γριούλα, και πιθανώς και ο τουρίστας, μπορεί να διαλέξει, και έχει όλη την άνεση τις περισσότερες φορές να το κάνει αυτό, θα διαλέξει την καλή την κούρσα. Άρα Σκόντα/Αβένσις/Σκάλα/Ραπίντ κ.ο.κ., τομπούλογλου. Είναι τυχαίο ότι στην πρωτεύουσα του νομού, δίπλα στο χωριό μου, 9 στα 10 ταξιά είναι Μερσεντέ? Δε νομίζω.
Στην Αθήνα από την άλλη, που θες κάτι οικονομικό και ευέλικτο, 1 στα 10 είναι Μερσεντέ. Τυχαίο πάλι? -
Δεν ξέρω τι γίνεται με τα ταξί και δεν έχω άποψη. Αλλά επειδή τα χρησιμοποιώ συχνά στην Αθήνα και συζητώ με τους οδηγούς, οι Μερσεντέδες πίνουν νερό στο όνομα της Mercedes. Για το μόνο που γκρινιάζουν είναι για τα ψηλά κόστη συντήρησης, αλλά μάλλον αναμενόμενο είναι για Mercedes.
Για όλα τ' άλλα κάποια γκρίνια θ' ακούσεις. Για το δίσκο-πλατώ του Oktavia, για τα λάδια του Toyota, για τα λαμπάκια που ανάβουν στα vw κλπ. Τα Μερσεντέ στο απυρόβλητο. Όταν τους ζητάνε 3k για αλλαγή καδένας βέβαια ξεκινάνε τα... ζόρια.
Ούτε σε νησί ζω για να έχω δει τα Toyota να σαπίζουν. Αποδέχομαι όμως ότι το επιχείρημα του συμφουρίτη είναι αληθοφανές και σε πρώτη φάση το αποδέχομαι. Γιατί η Σαντορίνη δεν είναι Ιαπωνία και η Mercedes δεν είναι Toyota. Άλλο νησί το ένα, άλλο επίπεδο αυτοκινήτου το άλλο. -
@dstou said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Η Ιαπωνία είναι μια νησιωτική χώρα στη μέση του ωκεανού, αυτό είναι φακτ.
Να δεχτώ ότι εκεί κρατάνε τα αμάξια λιγότερα χρόνια από εδώ. Να δεχτείς όμως ότι αφ'ενός στην εν λόγω χώρα η αγορά λειτουργεί με τα υψηλότερα στάνταρντ ποιότητας διεθνώς, αφεδύο και με διαφορά, οι βιομηχανίες της δίνουν τις μεγαλύτερες εγγυήσεις στο χώρο, και αφετρία η συγκεκριμένη βιομηχανία φημίζεται για τον ποιοτικό της έλεγχο και την μακροζωία των προιόντων της.
Δύσκολο μου φαίνεται να έχει πέσει σε τέτοια λούμπα. Δεν έχω στοιχεία όμως, οπότε το δέχομαι. Ας μάθει από την πατάτα της και ας είναι περισσότερο προσεκτική στο μέλλον.Να θυμίσω όμως κάτι άλλο : τα ταξιά μέχρι το 2018 αποσύρονταν υποχρεωτικώς στα 15 χρόνια αν θυμάμαι καλά, τώρα ανέβηκε. Πότε σάπισαν τα εν λόγω? Π.χ. στα 10-12 χρόνια? Και οι τάλαινες ιδιοκτήτες με τι τα αντάλλαξαν? Με Μερσεντέ για να μην σαπίζουν? Πάλι περίεργο μου φαίνεται.
Αν ριξεις μια ματια στους κανονισμους της Ιαπωνιας θα καταλαβεις οτι δεν υπαρχει περιπτωση να βρεις κακο αμαξι. Καταρχας αν δεν εχεις δικο σου παρκινγκ δεν μπορεις να αγορασεις αμαξι και μαλιστα ερχεται ο αστυνομικος και το μετραει αν θα χωρεσει. Μετα το ΚΤΕΟ ειναι πολυ συχνο και πολυ αυστηρο. Αρα δεν προλαβαινει τιποτα να σαπισει αφου θα εχει βγει εκτος κυκλοφοριας.
Αγγλια που δεν τα καθαριζουν καν απο κατω ολα σαπιζουν.
-
Απλώς τα γένια τους βλογάνε. Η Μερσεντέ έγραψε ιστορία με τα ταξί στα σίξτις με την fintail, στα σέβεντις με τις 114 και 123 και στα έιτις νάιντις με την 124.
Από εκεί και μετά άρχισε ο κατήφορος. Γεγονός όμως παραμένει ότι αποτελεί και σήμερα την καλύτερη πρίμιουμ επιλογή για ταρίφες, κάτι Πεμβέ που ήρθαν πρόσκαιρα, και κάτι Άουντι αποδείχτηκαν κακόγουστα αστεία δίπλα της.
Αλλά θέλει και 55 χήνες το βασικό μοντέλο, να τα λέμε αυτά. Όταν με 25 καθαρίζεις με Σκόντα Οκτάβια. Και υπάρχουν και φθηνότερα, και Σκόντα και άλλα. -
Σχετικά με τα avensis μάλλον ξεχνάτε ότι αν ηταν παιδί θα είχε τελειώσει τις σπουδές και θα πήγαινε φαντάρος. Μιλάω για τα avensis - corona που είχε γεμίσει ο τόπος και μάλλον γι αυτά μιλάτε.
-
Τι συζητάμε ρε συ, τό έγραψα και στο πρώτο μου ποστ. Το μαγαζί έκοψε το πετρέλαιο, και αργότερα το ίδιο το Αβένσις από τας ευρώπας.
Και στο φινάλε ποιός μου λέει ότι δεν μαζεύτηκαν 10 κυκλαδίτες και έκαναν group buy από τη Μερσεντέ, αποχαρακτηρίζοντας τα δικά τους, σε ότι κατάσταση και να ήταν.
Το έκαναν και στη Θεσ/νίκη πριν χρόνια (σύλλογος ραδιοταριφάδων ο Λευκός Πύργος νομίζω) και αγόρασαν καμιά 30αριά Πεζώ 406. Και μετά πήγαιναν στα δικαστήρια με τον αντιπρόσωπο, είναι ιστορία του 2004 αν θυμάμαι καλά. -
Καλός φίλος μου είναι στο 2ο ταξί Mercedes. Το 1ο ήταν ένα W211, μεταχειρισμένη χεροκίνητη με 150 άλογα. Δεν ήταν ευχαριστημένος, κουρσούμι το ανέβαζε και το κατέβαζε, αλλά βέβαια ο ίδιος έχει για προσωπικό αυτοκίνητο ένα S2000, για τέτοιον γρήγορο και καυλιάρη ταρίφα μιλάμε. Ξαναπήρε Mercedes (μια καταπληκτική W205 Estate με 205 άλογα, αυτόματη, δέρματα κλπ), λόγω της υποστήριξης του δικτύου και το ότι είναι μέλος στο δίκτυο Mercedes Taxi. Προφανώς και θα προτιμούσε μια 5άρα, πολύ καλύτερο αυτοκίνητο για τα γούστα του, απλά δεν το υποστηρίζει η εταιρεία.
Τα βενζινοκίνητα ταξί Mazda 323 έβγαζαν 1.000.000 χλμ και απλά έλιωναν τα μέταλλα του κινητήρα, δεν πέθαιναν από σασί πάντως. Ο φίλος παραπάνω άλλαξε κινητήρα στην Mercedes diesel στα 500.000 χλμ...
-
@realzeus said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Καλός φίλος μου είναι στο 2ο ταξί Mercedes. Το 1ο ήταν ένα W211, μεταχειρισμένη χεροκίνητη με 150 άλογα. Δεν ήταν ευχαριστημένος, κουρσούμι το ανέβαζε και το κατέβαζε, αλλά βέβαια ο ίδιος έχει για προσωπικό αυτοκίνητο ένα S2000, για τέτοιον γρήγορο και καυλιάρη ταρίφα μιλάμε. Ξαναπήρε Mercedes (μια καταπληκτική W205 Estate με 205 άλογα, αυτόματη, δέρματα κλπ), λόγω της υποστήριξης του δικτύου και το ότι είναι μέλος στο δίκτυο Mercedes Taxi. Προφανώς και θα προτιμούσε μια 5άρα, πολύ καλύτερο αυτοκίνητο για τα γούστα του, απλά δεν το υποστηρίζει η εταιρεία.
Τα βενζινοκίνητα ταξί Mazda 323 έβγαζαν 1.000.000 χλμ και απλά έλιωναν τα μέταλλα του κινητήρα, δεν πέθαιναν από σασί πάντως. Ο φίλος παραπάνω άλλαξε κινητήρα στην Mercedes diesel στα 500.000 χλμ...
Στη Κω εχει πάρα πολλά γιαπωνέζικα από τη δεκαετία του 80 και του 90 που κυκλοφορούν ακόμα μια χάρα. Μόνο το χρώμα εχει διαβρωθεί στα περισσότερα. Σκουριές απλά δεν υπάρχουν. Ειδικά Honda,Toyota ,Nissan που είχαν ξύπνιους αντιπροσώπους στο νησί ξεπουλούσαν και τα βλέπεις ακόμα να κυκλοφορούν .
-
Περί "σαπίσματος" των Γιαπωνέζικων vs Premium στα νησιά προφανώς ο φίλος αναφερόταν στην ποιότητας της βαφής/βερνικιού. Ήλιος-αέρας-αλάτι είναι από τους χειρότερους συνδιασμούς για να αποτύχει μια εργοστασιακή βαφή σε συντομότερο από τον συνηθισμένο χρόνο. Για να μη μακρηγορώ μια Μέρκ έχει ξεκάθαρο προβάδισμα σε αυτόν τον τομέα.
-
@geo27 said in Νέα BMW 1 Series 2019:
@lesa1982 said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Καλησπερα φιλοι, διαβασα ολα οσα εχετε γραψει παραπανω κ ειπα να συμμετεχω κ γω με τα δικα μου..
Λοιπόν το τελευταίο διάστημα είμαι ένας υποψήφιος αγοραστής της νέας 116i (22350€). Το έχω κάνει τρεις φορές τεστ drive μαζί με το Μερσέντες A class 160 (24000€) και το Renault Clio 1000 βενζινη/αεριο(17000€). Θελω ενα αμαξι για τη μητερα μου που πουλησε το Ε46 της απ τον Σεπτεμβρη κ ειναι χωρις αμαξι.
Σε γενικες γραμμες ηθελα κατι αρχικα εως 15-16000€ αλλα με την γενικη ανατιμηση της αγορας θεωρω οτι δεν αξιζει να δωσω 17000 για 1000αρι ή 17-18000€ για μεταχειρισμενο 116d F20 που ηταν το προηγουμενο μου εταιρικο αυτοκινητο και το εχασα μεσα απ τα χερια μου λογω λαθος εκτιμησης μου και χτυπαω το κεφαλι μου στον τοιχο.
Για την μητερα μου λοιπον που bmw ειχαμε στην οικογενεια παντοτε απ το 1970 και επειτα, κατοπιν σκεψης καταληξαμε στο νεο 116i F40. Αυτη τη στιγμη το βρισκω πινακιδομενο με δωρο ζαντες, φιμε, συναγερμο, μεταλικο κ ισως ενα τελικο μαχαιρι στην τιμη κ στρογγυλεμα της στα 22000€ με προκαταβολη 500€ και εξοφληση τον Μαη περιπου με την παραδοση του αυτοκινητου.
Το αμαξι γενικως ειναι υπεροχο και ποιοτικο βεβαια ειδα κ ξερω οτι με τα 109 αλογα δεν ειναι το αμαξι επιδοσεων αλλα δεν ειναι και πεθαμενο. Απορια μου εκανε οταν εκανα τεστ ντραιβ το Α κλας και μου φανηκε πιο γρηγορο και πιο σπιρτοζικο παρολα τα λιγοτερα κυβικα κ τη λιγοτερη ροπη. Επισης πονηρεψανε στη Μερσεντες κ απο εκει που το εδιναν με 21950€ πλεον σου λενε οτι αυτη η τιμη ισχυει μονο για λιζινκ κ για κανονικη αγορα παει στα 24.000 με δωρο ζαντες, μεταλικο και κατι γαμάτα ημιμπακετ και ημιδερματιμα καθισματα. Αλλα ανεβαινει πολυ κ δε θεωρω οτι αξιζει.
Καποιος λοιπον που εχει αγορασει το 116i μηπως θα μπορουσε να μας πει τις εντυπωσεις του μιας κ ως τωρα περισσοτερο στο νημα εχει αναφερθει το 118i..Σε αντίστοιχη κατάσταση βρίσκομαι και γω. Είχα ξεκινήσει πριν δύο χρονάκια στα χαζά μια μίνι αναζήτηση καινούριου αυτοκινήτου, με νορμαλ τιμές και πλέον η απόσταση των A class / 1 Series / A3 με άλλα C seg ή καλά εξοπλισμένα B seg είναι της τάξεως των 2-3 χιλιάδων. Σεβαστό ποσό δε λέω, αλλά είναι στην ουσία ένα +10% επί της τιμής των υπολοίπων. Δηλαδή με 20 παίρνεις hyundai με 22 BMW, οπότε όπως καταλαβαίνετε όλοι έχω μπει στο τριπάκι αυτό.
Και γω για ένα clio dynamic είχα ξεκινήσει προ διετίας, αλλά οι ανατιμήσεις με οδηγούν να δώσω αρκετά παραπάνω πολύ απλά γιατί πλέον δεν "συμφέρει" καν το clio μπροστα στην 1.
Φοβάμαι βέβαια ότι "τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους κώλους" και το γεγονός ότι μπορείς να αγοράσεις ντούκου ενα bmw ίσως δε σημαίνει ότι μπορείς και να το "συντηρείς".ΥΓ: Όταν λες δώρο ζάντα εννοείς όχι την βασική 16άρα της αρχικής έκδοσης, αλλά 17'?
Την 16αρα εννοουσα, στο πακετο advantage. Προσθεσα και προβολεις ομιχλης led και μεγαλυτερο τεποζιτο κ εφυγε η παραγγελια!
-
@vagkirk said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Πολύ ωραία επιλογή!
Πρόσφατα είχα γράψει πως εκεί που έχουν φτάσει οι τιμές , τα basic premium A3, Aclass, 1 series , πλέον είναι ευκαιριαρες.
Νομίζω ο άσσος είναι καλύτερο αυτοκίνητο σε όλα από την Α class , ειδικά σε αυτή την τιμή.
Δες ίσως και το Α3 πως συγκρίνεται σε εξοπλισμό και αν παίρνει και αυτό κάποια έκπτωση .
Αλλιώς κλειστό χθες το BMW.
Τι να πάρεις διαφορετικά;
Full extra Supermini ; Σε τι να συγκριθεί με τον άσσο;
B SUVαρα Puma ή 2008 στα 24κ τενεκεδακια σε σχέση με άσσο - Α3 .
Focus - golf με ψηφιακό πίνακα οργάνων στα 24κ + ;;;; Γιατί;
Τι να σου λείψει με τον άσσο; Οι...αναδιπλούμενοι καθρέφτες και το Android auto - car play ; Τρίχες.Συμφωνω σε ολα, το εκλεισα τελικα με μεγαλυτερο τεποζιτο και προβολεις ομιχλης led. Τα Audi ποτε δε μου αρεσαν ασε που το εχω ως εταιρικο το Α3 επειτα απο το 116D 2016 που ειχα στην δουλεια κ δε το γουσταρω καθολου αλλα τι να κανω
-
@lap said in Νέα BMW 1 Series 2019:
@andya3
Το α3 και η α κλαςς σε ποια σημεία είναι καλύτερα της σειράς 1;;;Το νέο 308 ενδέχεται να είναι η μεγάλη έκπληξη. Καλύτερο και από a3 και από a class;;;θα δείξει
Πάντως χωρίς πλάκα όταν ένα clio έχει 20 κάτι χιλιάρικα ε, οκ... αγοράζεις α3,116,a class
Κατά τη γνώμη μου είναι σπάνιο να βρεις αυτοκίνητο το οποίο να πατάει όπως το BMW από εκεί και πέρα μιας και ανέφερες το Renault Clio βγαίνει σε έκδοση 1000 κυβικά με 100 HP με χρήση αερίου η 90 HP με χρήση βενζίνης μιας και ο κινητήρας έχει και τα δύο εργοστασιακά καύσιμα με τιμή 17.000 €.
-
Στα 22K το έκλεισες τελικά? Καλώς να το παραλάβεις, καλοτάξιδο και απροβλημάτιστο. Ίσως η πιο έξυπνη και vfm αγορά αυτοκινήτου που έχω ακούσει ή διαβάσει τον τελευταίο καιρό.
Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια, έχουν φτάσει τα B-SUV να τα πουλάνε χρυσάφι, λες κι ανακάλυψαν κανένα χρυσορυχείο... -
@andya3 said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Αν σε ικανοποιεί ο εξοπλισμός που έχει στα 22k, πάρτο με κλειστά μάτια. Με τι να το συγκρίνεις σ' αυτά τα λεφτά? Με το focus, το 308 ή το golf ?
Μην τρελαθούμε τώρα.
Το μόνο σχόλιο που έχω να κάνω, είναι ότι κατά τη γνώμη μου και το Α3 και η A-class υπερέχουν ελαφρώς στα σημεία, χωρίς αυτό να μειώνει τη μπέμπα που είναι πολύ καλό αυτοκίνητο.Το παρήγγειλα ήδη από εκεί και πέρα εντελώς φιλικά επέτρεψε μου να διαφωνήσω στο ότι το Α3 και η Α class υπερέχουν από το BMW πίστεψέ με είναι πολύ ανώτερο μιας και τυχαίνει το ένα να το έχω εταιρικό αυτοκίνητο και το άλλο να το έχει φίλος και το’χω οδήγηςει αρκετές φορές, είναι πολύ κατώτερα...
-
@lesa1982 said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Αν σε ικανοποιεί ο εξοπλισμός που έχει στα 22k, πάρτο με κλειστά μάτια. Με τι να το συγκρίνεις σ' αυτά τα λεφτά? Με το focus, το 308 ή το golf ?
Μην τρελαθούμε τώρα.
Το μόνο σχόλιο που έχω να κάνω, είναι ότι κατά τη γνώμη μου και το Α3 και η A-class υπερέχουν ελαφρώς στα σημεία, χωρίς αυτό να μειώνει τη μπέμπα που είναι πολύ καλό αυτοκίνητο.Το παρήγγειλα ήδη από εκεί και πέρα εντελώς φιλικά επέτρεψε μου να διαφωνήσω στο ότι το Α3 και η Α class υπερέχουν από το BMW πίστεψέ με είναι πολύ ανώτερο μιας και τυχαίνει το ένα να το έχω εταιρικό αυτοκίνητο και το άλλο να το έχει φίλος και το’χω οδήγηςει αρκετές φορές, είναι πολύ κατώτερα...
Διαφώνησε όσο θες, γι΄ αυτό είναι τα forum, αν ήταν να συμφωνούσαμε σε όλα θα συζητούσαμε με τον εαυτό μας.
-
Πέρα από την πλάκα και την προσωπική μου άποψη για το θέμα, η εντύπωση που μου έχει μείνει από αυτά που διαβάζω και βλέπω σε κριτικές, συγκριτικά κλπ, είναι ότι τη μπέμπα την θεωρούν πλέον σε επίπεδο Golf. Ενώ τη MB και το Α3 ότι έχουν πάει ένα σκαλί παραπάνω.
Προφανώς δεν κράταγα σημειώσεις και τα site που διάβαζα και έβλεπα για να τα επισυνάψω, αλλά είμαι σίγουρος γι' αυτό που γράφω, δεν είναι απλώς εντύπωσή μου, κάποιοι σχολιαστές δεν το υπονοούσαν απλώς, το δήλωναν ανοιχτά.
-
Στα 22K το έκλεισες τελικά? Καλώς να το παραλάβεις, καλοτάξιδο και απροβλημάτιστο. Ίσως η πιο έξυπνη και vfm αγορά αυτοκινήτου που έχω ακούσει ή διαβάσει τον τελευταίο καιρό.
Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια, έχουν φτάσει τα B-SUV να τα πουλάνε χρυσάφι, λες κι ανακάλυψαν κανένα χρυσορυχείο...Ναι με το πακετο Advantage,προβολια, μεγαλυτερο τεποζιτο, μεταλλικο χρωμα, εξτρα αποθηκευτικοι χωροι, τεμπελης,δερματινο τιμονι με χειριστηρια επανω, ζαντες 16, και ολα τα παρελκομενα.. Πιθανη παραδοση κατα τον Μαη. Δωρο επισης φιμε και συναγερμος.
-
Δεν υπαρχει συγκριση μεταξυ Α3, Α-κλαςς και Σειρα 1. Το Πεμβε ειναι το μοναδικο εν των τριων που μπορει ευκολα να δικαιολογησει την εννοια του πριμιουμ. Τα αλλα δυο ειναι υποδεεστερα κι απο Golf.
Νέα BMW 1 Series 2019