-
@spi_duster said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Προσωπικά θεωρώ λογικό να ακούγεται αυτό το βουητό στην καμπίνα. Με τόσο καλή ηχομόνωση είναι ο μόνος ήχος που έρχεται απ'έξω. Αν δεν ακούγονταν ούτε αυτό θα νόμιζα πως είμαι κουφός. Τα Τουραντσα είναι εξαιρετικά για αυτό το αυτοκίνητο. Η σκληρή γόμα ενός άλλου ελαστικού όχι μόνο δε θα έφερνε όφελος μα αντίθετα αποτελέσματα θεωρώ.
Πολύ καλή μόνωση στο κομμάτι του κινητήρα,καλή και στον αέρα,στους τροχούς δεν την λες καλή και με ενοχλεί.Ισως επειδή είχα συνηθίσει με καλύτερα αυτοκίνητα σε αυτόν τον τομέα.Με αλλαγή ελαστικών ο θόρυβος παραμένει ο ίδιος.Καλύπτει και την οποία διαφορά μεταξύ τους.
-
Μόνο αν πας σε πιο μαλακά ελαστικά θα υποχωρήσει. Προσωπικά δε με χαλάει καθόλου. Είναι το μόνο που ακούω στην καμπίνα από έξω. Στην πραγματικότητα η ησυχία της καμπίνας οδηγεί στο φαινόμενο αυτό. Για τον κινητήρα δεν αναφέρω τπτ. Μόνο στην εκκίνηση τον ακούω με πρώτη. Μετά τπτ.
-
Εκτός απο θόρυβο απο τα λάστιχα, είχε κανείς θέμα με Θόρυβο απο τους ανεμοθραύστες που βαλατε όσοι βάλατε?
Εγω δοκίμασα τους HEKO και τους πέταξα λόγω θορύβου την επόμενη εβδομάδα! -
Καλημέρα. Το πρώτο μεγάλο ταξίδι με τον άσος είναι γεγονός. Ξεκίνημα Σάββατο πρωί από Θεσσαλονίκη, τέσσερα άτομα για τον άγιο Ιωάννης τον ρώσος στο Προκοπι Εύβοιας. Πρώτη φορά Εύβοια είναι αλήθεια, και είχα ακούσει για κακό οδικό δίκτυο. Απόσταση μέχρι Γλυφάδα 280 χιλιόμετρα. Με μια στάση για καφέ και τα σχετικά κάπου στην εθνική οδό.
). Ταχύτητες από 110 έως 130 και κλιματισμός στο on. Άφιξη στην Γλυφά χαλαροί με υπέροχο καιρό.
Και συνέχει για μια στάση στην Αιδηψό, όπου θα ήταν και η βάση μας. Και από εκεί Φούλ για προκοπι. Η διαδρομή Αιδηψός προκοπι, είναι περίπου 76 χιλιόμετρα, πολύ δύσκολου και απαιτητικού δρόμου. Μέσω Αγίας ιστιαιας Αγίας αννας, Μαντουδίου. Στατιστικά της συγκεκριμένης διαδρομής δεν υπάρχουν, μιας και δεν υπήρχε σχεδόν σήμα πουθενά,η κάποιο σφάλμα της εφαρμογής. Όπως είχα πει μου είπαν για δύσκολο δρόμο,αλλά η αλήθεια είναι, ότι μιλάμε για τραγικό οδικό δίκτυο. Πολύ στενός δρόμος, χωρίς διαγραμμίσεις,με πολλά τυφλά σημεία,κακής ποιότητας οδόστρωμα, με πολλές τρύπες,κλαδιά στην μέση του δρόμου. Πινακίδες ανύπαρκτες, και πρέπει εσυ να είσαι σαν τον Sebastian Loeb,στο τιμόνι με όλες τις αισθήσεις στο φουλ. Το αυτοκίνητο αποδείχθηκε βράχος. Λάτρεψα τα ελαστικά Bridgestone, που θαρρείς βρέθηκαν στο στοιχείο τους. Ούτε στο ελάχιστο δεν έχασαν την πρόσφυση, φρένα άγκυρες, και παρά τις συνεχείς στροφές, ήταν ακλόνητα. Συνολικά καλύψαμε 160 χιλιόμετρα, σε περίπου τρεις ώρες και κάτι, χωρίς στάση!
Καλή εβδομάδα σε όλους ! -
Πρέπει εμείς οι Ευβοείς να πούμε τι Παρίσι Ντακάρ και άλλες αηδιες.
Ιστιαία Κύμη μέσω Δίρφυς είναι ο αγώνας.
-
@criuser said in Νέα BMW 1 Series 2019:
ελατε τωρα, μια χαρα δρομοι ειναι
μακρυα απο κινηση και πολιτισμο
οκ, κατι λακουβιτσες εχει αλλα οχι στο δρομο απο ηλια, απο την αλλη
πραγματικα κακη ασφαλτος στην ευβοια ειναι απο Αγια Μαρινα στη Διρφη να πέσεις Μετόχι και απο εκεί τα πρωτα 3 χιλιομετρα που εχει κανονικα σκαλια στην ασφαλτος -
@gatoz said in Νέα BMW 1 Series 2019:
πραγματικα κακη ασφαλτος στην ευβοια ειναι απο Αγια Μαρινα στη Διρφη να πέσεις Μετόχι και απο εκεί τα πρωτα 3 χιλιομετρα που εχει κανονικα σκαλια στην ασφαλτοςΤι μου θύμισες. Πάλι καλά που ήμουν με το Jimny.
-
@gatoz said in Νέα BMW 1 Series 2019:
πραγματικα κακη ασφαλτος στην ευβοια ειναι απο Αγια Μαρινα στη Διρφη να πέσεις Μετόχι και απο εκεί τα πρωτα 3 χιλιομετρα που εχει κανονικα σκαλια στην ασφαλτοςΘέλουμε δρόμους στην Εύβοια, για να αξιοποιήσουμε την περιουσία μας Κύριε...
Οχι σαν εσάς που ξοδεύετε την περιουσία σας για να συντηρείτε το βιτάρα, με ολική ανακατασκευή κάθε ΔΕ-ΠΑ...
-
Όταν έχεις κάνει μετά την Στενή τις βρύσες (και τις φουρκέτες) 30χλμ χωματόδρομο για να πηγαίνεις στο χωριό...δεν έχεις δει τίποτα.
Θυμάμαι να λέει ο πατέρας μου ότι το Mazda 323 που είχαμε τότε θα αφήσει τα κοκκαλακια του σε αυτό τον κωλοδρομο...χαχα. Καλά δεν λέω για σκηνικά με χιόνια κλπ κλπ...και όλα αυτά σε συσκευασία χωματόδρομου και πέτρας φυτευτης!!
Όπως και προς Κύμη μέσω μετοχίου... -
Καλησπερα. Εχει κανείς πρόβλημα με την εφαρμογή my bmw? Γιατί εδώ και τρεις, τέσσερις μέρες, εχει σταματήσει να δείχνει την τελευταία διαδρομή!
-
@atari70 said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Καλησπερα. Εχει κανείς πρόβλημα με την εφαρμογή my bmw? Γιατί εδώ και τρεις, τέσσερις μέρες, εχει σταματήσει να δείχνει την τελευταία διαδρομή!
Τσέκαρε όταν μπαίνεις στο αυτοκίνητο να δείχνει το προφίλ σου.
Για κάποιο λόγο μετά από αναβάθμιση της εφαρμογής αλλάζει προφίλ. -
@argonautis said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Για κάποιο λόγο μετά από αναβάθμιση της εφαρμογής αλλάζει προφίλ.Δείχνει το προφίλ μου κανονικά. Όλα τα δείχνει. Συνολικά χιλιόμετρα, έλεγχος ρεζερβουάρ, κατάσταση αυτοκινήτου. Μονο στις διαδρομές εχει κολλήσει! Τελευταία διαδρομή λέει Σάββατο 23/3 12:20. Εντωμεταξύ εχω κανει χθες και αναβαμθιση των εργοστασιακών χαρτών, από το site, μέσω usb, μηπως είπα ειναι από αυτο αλλα τίποτα.
-
@argonautis said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Για κάποιο λόγο μετά από αναβάθμιση της εφαρμογής αλλάζει προφίλ.Δείχνει το προφίλ μου κανονικά. Όλα τα δείχνει. Συνολικά χιλιόμετρα, έλεγχος ρεζερβουάρ, κατάσταση αυτοκινήτου. Μονο στις διαδρομές εχει κολλήσει! Τελευταία διαδρομή λέει Σάββατο 23/3 12:20. Εντωμεταξύ εχω κανει χθες και αναβαμθιση των εργοστασιακών χαρτών, από το site, μέσω usb, μηπως είπα ειναι από αυτο αλλα τίποτα.
Εννοώ το προφίλ στο idrve όταν ξεκινάς μια διαδρομή. Αν είσαι εντάξει από εκεί κάνε μια επανεκινηση της εφαρμογής μήπως...
-
Εχει κανενας εμπειρια απο μετατροπη των "κιτρινων" προβολεων αλογονου σε κατι πιο "ασπρο"? Το αυτοκινητο 1 σειρα F40 (2023) εχει μονο daylight running lights LED, η κανονικη και η μεγαλη σκαλα ειναι αλογονου. Υπαρχουν αξιοπιστα μαγαζια που κανουν την μετατροπη κατα προτιμηση Θεσσαλονικη?
-
Ναι υπάρχουν, αν ψάξεις θα βρεις, απλά θέλει κωδικοποίηση για να μη σου βγάζει σφάλμα.
-
@george_may said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Εχει κανενας εμπειρια απο μετατροπη των "κιτρινων" προβολεων αλογονου σε κατι πιο "ασπρο"? Το αυτοκινητο 1 σειρα F40 (2023) εχει μονο daylight running lights LED, η κανονικη και η μεγαλη σκαλα ειναι αλογονου. Υπαρχουν αξιοπιστα μαγαζια που κανουν την μετατροπη κατα προτιμηση Θεσσαλονικη?
Δεν θέλει καμία περίεργη μετατροπή εκτός αν αλλάξει όλο το φανάρι.
Καλες λαμπες led βαζεις απλά θέλει κονταρισμα (γίνεται εύκολα με BimmerCode) για να μην βγάζει λάθος -
Από βενζινάδικο έξω από το Γύθειο, 270 χλμ μέχρι Αθήνα.
2.5 ώρες το ταξίδι, 108 ΜΩΤ (δλδ μέχρι 100 km/h ωσπου να βγω στην ΕΟ Σπάρτης-Τρίπολης-Αθήνας και μετά 120-140 km/h).Το αυτοκίνητο διατείνεται ότι έχει μέσα ακόμη το 80% του ρεζερβουάρ (δλδ έκαψε από εκεί το 1/5, 8.4 λίτρα!). BMW 116d αυτόματη. Θα το μετρήσω όταν γεμίζω πάλι αλλά και 10 να έκαψε μια χαρά είναι...
-
Νομίζω ότι στην εφαρμογή, εκεί που δείχνει υπόλοιπο ρεζερβουάρ, 40% πρέπει να κλέβει λίγο! Εκτός εάν εννοεί, 40% χωρίς την ρεζέρβα.
-
Σκεφτηκα να το κάνω από την πρώτη μέρα που το πήρα. Πολύ συντομα επειδή κινούμαι και εκτός πόλης σε σκοτεινούς δρόμους διαπίστωσα δύο πράγματα. Πρώτο. Το σετάρισμα των προβολέων είναι τέλειο! Με μεγάλη σκάλα βλέπω τα πάντα στα 300 μετρα. Δευτερο. Το φως αυτό είναι ιδιαίτερα ξεκούραστο για τα μάτια του οδηγού. Μη το κάνεις. Ασε τα φώτα στην κατάσταση as is. Αν θέλεις να το βελτιώσεις κοίτα αλλού. Αν δε με πιστευεις κανε ένα τεστ απόδοσης σε σκοτεινό δρόμο και έλα να μου πεις μετά πως τα λεντ των 300 + που θα πρέπει να βάλεις θα αξίζουν αυτό το κόστος. Φιλικά στο λέω.
-
Εγώ νομίζω η μεσαία σκάλα είναι led
Νέα BMW 1 Series 2019