-
@criuser said in DS7 CROSSBACK:
Εγώ έχω 14 σιτροέν με ελάχιστα έως μηδενικά προβλήματα, τα 3 τα έχω ακόμη, εκ των οποίων το 3 αιρκρος με τον ίδιο κινητήρα και κιβώτιο, 6τάχυτο όμως, φτάνει τα 45000 χλμ χωρίς κάποιο θέμα και αγόρασα 3008 με το ίδιο κινητήρα και κιβώτιο.
Αρα για μένα είναι η πιο σωστή επιλογή.
Δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν μάντει κάρς όπως τα λένε, αλλά όταν εμένα στα δικά μου λήζινγκ μου έβγαλαν κιβώτια οι μέρκ των 90000 και τα τζιπ της ίδια αξίας στον 1,5 χρόνο, γιατί να προτείνω κάτι άλλο που δεν το ξέρω.
Δίλιτρα μπορεί να μην θέλει, οπότε μας τελειώνουν Μάζντα και Τογιότα, υπάρχουν τα κορεάτικα και τα γερμανικά. Μπορεί όλα να τα δει.
Αρα μιλάω ως κάτοχος αυτή την στιγμή και όχι ως μέτοχος.
Δεκτά αυτά, αλλά η μονοφαγία δεν κάνει καλό. Υπάρχουν και άλλες γεύσεις για να δοκιμάσει κάποιος.
-
το crv μου αρέσει αλλά διλιτρο. υβριδικό όμως οπότε το συζητάμε. και το hrv θέλω να δω από κοντα γιατί από φώτο φαίνεται να είναι ευρύχωρο. από κοντά δε ξέρω. όντως το συνεργείο άψογο. αφού να σκεφτείτε δεν πρόλαβα να του πω ότι έχει υγρασία το φανάρι. το είδε όπως κοίταζε το αμάξι και έφερε φωτογραφική και παρήγγειλε καινούργιο αμέσως. αυτός πάντως λέει κράτα το. από εγγύηση μου κάνανε τα 60 100. Η 5ετια δεν πειράζεται.
-
@realzeus said in DS7 CROSSBACK:
Εγώ έχω 14 σιτροέν με ελάχιστα έως μηδενικά προβλήματα, τα 3 τα έχω ακόμη, εκ των οποίων το 3 αιρκρος με τον ίδιο κινητήρα και κιβώτιο, 6τάχυτο όμως, φτάνει τα 45000 χλμ χωρίς κάποιο θέμα και αγόρασα 3008 με το ίδιο κινητήρα και κιβώτιο.
Αρα για μένα είναι η πιο σωστή επιλογή.
Δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν μάντει κάρς όπως τα λένε, αλλά όταν εμένα στα δικά μου λήζινγκ μου έβγαλαν κιβώτια οι μέρκ των 90000 και τα τζιπ της ίδια αξίας στον 1,5 χρόνο, γιατί να προτείνω κάτι άλλο που δεν το ξέρω.
Δίλιτρα μπορεί να μην θέλει, οπότε μας τελειώνουν Μάζντα και Τογιότα, υπάρχουν τα κορεάτικα και τα γερμανικά. Μπορεί όλα να τα δει.
Αρα μιλάω ως κάτοχος αυτή την στιγμή και όχι ως μέτοχος.
Δεκτά αυτά, αλλά η μονοφαγία δεν κάνει καλό. Υπάρχουν και άλλες γεύσεις για να δοκιμάσει κάποιος.
Εχω δοκιμάσει και άλλα 3 διαφορετικά, σαν ιδιοκτησία, αλλά έχω οδηγήσει πάνω από 50-60 διαφορετικά μοντέλα σε ενοικιάσεις, τέστ ντράιβ κλπ.
Με έχει βολέψει όμως το στύλ της άνεσης και της χωροταξίας, ενώ παλιότερα υπήρχε και ένας καλός συνδυασμός τιμής - εξοπλισμού και πάντα υπάρχει από ικανοποιητικό έως καλό κράτημα, χωρίς να σπας μέση.
-
@ga said in DS7 CROSSBACK:
το crv μου αρέσει αλλά διλιτρο. υβριδικό όμως οπότε το συζητάμε. και το hrv θέλω να δω από κοντα γιατί από φώτο φαίνεται να είναι ευρύχωρο. από κοντά δε ξέρω. όντως το συνεργείο άψογο. αφού να σκεφτείτε δεν πρόλαβα να του πω ότι έχει υγρασία το φανάρι. το είδε όπως κοίταζε το αμάξι και έφερε φωτογραφική και παρήγγειλε καινούργιο αμέσως. αυτός πάντως λέει κράτα το. από εγγύηση μου κάνανε τα 60 100. Η 5ετια δεν πειράζεται.
Για μένα αν έχεις ξενερώσει το πουλάς τώρα.
Αλλιώς κράτα το 1 χρόνο ακόμα να δεις πως θα πάει και αν παραμένεις ξενερωμένος το δίνεις τότε που θα έχει ακόμα εγγύηση και η τιμή του θα έχει γίνει πιο προσιτή, ενώ η αγορά ίσως έχει αρχίσει να ξεκαθαρίζει περισσότερο. -
https://www.car.gr/classifieds/cars/new/
#pote_xana
-
Χαχαχα γάτε πολύ καλό. νόμιζα οτι μου στέλνεις αγγελία από vitara. δεν έχω ακόμα φώτο για αγγελία. περιμένω να μπει και το φανάρι να του κάνω και ένα καλό πλύσιμο και μετά θα το βάλω να δω τι πιάνει οτι και να κάνω τελικά. αν πάντως δεν είχες πάθει εσύ αυτό που έπαθες μπορεί να κοίταζα και το phev.
-
τα ηλεκτρικά τους είναι γενικά για κλωτσιές. χτες που ήμουν εκεί για τον αισθητήρα ήρθε ds4 (πάρα πολύ ωραίο και στο καινούργιο το γκρι) μιας -το τονιζω- μιας μέρας που δεν κλειδωνε. έστρωσε τελικά με βγάλσιμο των πόλων αλλά του είπαν αν το ξανακάνει να πάνε για αναβάθμιση. σε 1 μέρας αυτοκίνητο. για όνομα του Θεού 1 μέρα και δεν είναι updated το αυτοκίνητο.
Τα ιδια προβληματα απο τον Αυγουστο του 22 (οπως εχω αναφερει για DS4 φιλου που επεστραφει) ιδιες απαντησεις δινουν ακομα τα μαστορια ....
Καλη υπομονη στους κατοχους....
-
Πριν κάποια χρόνια η psa είχε αποκτήσει αξιοπιστία και βελτίωνε συνεχώς τους δείκτες αυτούς. Όπου πλέον δεν απασχολούσαν θέματα αξιοπιστίας. Πλέον γυρίσαμε σε εποχές 80s όπου συνεχώς χαλούν τα ηλεκτρολογικά τους.
Αξίζουν συγχαρητήρια στους υπεύθυνους και τα αφεντικά της εταιρίας. Οι προηγούμενοι ενδιαφερόταν για τα αυτοκίνητα ως ποιότητα κατασκευής, αυτοί απλά ως πωλήσεις και περιθώρια κέρδους.
Είναι απίστευτο το πόσα πρόβληματα αξιοπιστίας αναφέρουν διάφοροι, σε διάφορα θέματα.
-
Σε 2 άτομα χάλασαν.
Κολλητοί του Κούλη...
Εσείς αγοράζετε αυτά που σας αρέσουν ...
-
Μιλάς εσύ που πλήρωσες για adblue
-
Εντωμεταξυ αυτή ήταν η συνταγή καταστροφής της lancia. Πανέμορφα οχήματα , πολυτέλεια, ωραίο πάτημα, κακή αξιοπιστία και στο βάθος οικονομική κατάρευση.
Μόνο όποιος αγαπάει αληθινά τα psa ανησυχεί και δεν δικαιολογεί
-
@lap said in DS7 CROSSBACK:
Πριν κάποια χρόνια η psa είχε αποκτήσει αξιοπιστία και βελτίωνε συνεχώς τους δείκτες αυτούς.
Μπα...ποτέ όμως!
-
Είχε βελτιωθεί εκεί στα 2012-2018. Εμφανιζόταν με λιγες βλάβες τα psa, εκτός του prince engine. Τώρα πάλι πραγματικά μένεις άναυδος με αυτά που διαβάζεις.
-
-
@lap said in DS7 CROSSBACK:
Είχε βελτιωθεί εκεί στα 2012-2018. Εμφανιζόταν με λιγες βλάβες τα psa, εκτός του prince engine. Τώρα πάλι πραγματικά μένεις άναυδος με αυτά που διαβάζεις.
Γιατί το 90 είχαν θέματα ?
Τι γράφετε ωρέ.
Εδώ δεν έχουν κλείσει η βάγκ και η μπεμβε με την μερσεντές με τα τόσα προβλήματα και θα κλείσει η πιεσει για το αντμπλού ?
Γελάνε και τα στρείδια του Ατλαντικού...
-
οκ, έχει ένα δίκιο ο λαπ. Η εταιρεία βελτίωσε θεαματικά τα νέα της μοντέλα (με πολύ ωραίο σχεδιασμό) και εκεί που πάει να εδραιωθεί λίγο ψηλότερα, βγάζει πάλι τη φήμη των προβληματικών. Όπως έχω ξαναγράψει, γνωστή μου με 3008 (το έχει 2-3 χρόνια) έχει ανέβει πάνω από 3 φορές στην οδική.
Δε λέω τα adblu κλπ, αυτά είναι άλυτα προς το παρόν.
Η ερώτηση μου είναι η εξής: πως γίνεται ενω (φαντάζομαι ότι) χρησιμοποιούν τοπ μάρκα στον τομέα αυτό, να γίνονται τέτοια πράγματα; Και πως γίνεται να γράφουν τους πελάτες τους στα @@ τους;
οκ, ακόμα και του γάτου θεωρώ ότι είναι μεμονωμένη περίπτωση, ΑΛΛΑ αλλάξτε τα πάντα όλα ρε καραγκιόζηδες και επιστρέψτε ένα λειτουργικό αυτοκίνητο. Δεν πήρε μτχ 20ετίας. Τραγικοί! -
Εδώ δεν έχουν κλείσει η μπεμβε
H Μπεμβέ είναι μπεμβέ!! Παίρνεις τα καλύτερα αυτοκίνητα (ανάρτηση, τιμόνι, κινητήρας, κιβώτιο, τεχνολογία, εσωτερικό κλπ.) οπότε παραβλέπεις τα υπόλοιπα. Τα PSA πουλαγαν πάντα χαμηλή τιμή και κράτημα....οπότε δεν σε παίρνει για προβληματα με αυτές τις τιμές.
-
@fanis75 said in DS7 CROSSBACK:
Εδώ δεν έχουν κλείσει η μπεμβε
H Μπεμβέ είναι μπεμβέ!! Παίρνεις τα καλύτερα αυτοκίνητα (ανάρτηση, τιμόνι, κινητήρας, κιβώτιο, τεχνολογία, εσωτερικό κλπ.) οπότε παραβλέπεις τα υπόλοιπα. Τα PSA πουλαγαν πάντα χαμηλή τιμή και κράτημα....οπότε δεν σε παίρνει για προβληματα με αυτές τις τιμές.
Εγώ νομίζω ότι πάνε να την βγάλουν καθαρή όπως και τα bmw/merc! Με το leasing!
Εκεί όπου όλα τα προβλήματα θάβονται/λύνονται και κανένας δεν παραπονιέται γιατι σου λέει ο υπάλληλος δε με νοιάζει, δικό μου είναι;
Η πληθώρα 2008/κόρσα στο δρόμο είναι κατάπλεοψηφία lease. -
@xenos said in DS7 CROSSBACK:
Εκεί όπου όλα τα προβλήματα θάβονται/λύνονται και κανένας δεν παραπονιέται γιατι σου λέει ο υπάλληλος δε με νοιάζει, δικό μου είναι;
Η πληθώρα 2008/κόρσα στο δρόμο είναι κατάπλεοψηφία lease.Εεε ναι!! Ποιός λογικός άνθρωπος θα δώσει 28.000 για ένα 208 και με τόσα προβλήματα!?!?!
-
@fanis75 said in DS7 CROSSBACK:
@xenos said in DS7 CROSSBACK:
Η πληθώρα 2008/κόρσα στο δρόμο είναι κατάπλεοψηφία lease.Εεε ναι!! Ποιός λογικός άνθρωπος θα δώσει 28.000 για ένα 208 και με τόσα προβλήματα!?!?!
Εν τω μεταξύ κανένας μα κανένας πλην όσων είναι εδώ στo φόρουμ, άντε και των κολλητών τους, δεν γνωρίζει για προβλήματα κλπ, ή επιλέγει με βάση αυτά. Όσοι γνωστοί/συνάδελφοι κλπ παρήγγειλαν 208/308/2008/3008 τα τελευταία 2 χρόνια ούτε που ξέρουν τι είναι AdBlue, όχι ότι είναι και ελαττωματικό. ο κόσμος επιλέγει design και σε αυτό η PSA/Stellantis παίζει τρελλή μπάλα.
DS7 CROSSBACK