Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    G
    • Profile
    • Following 0
    • Followers 0
    • Topics 0
    • Posts 35
    • Best 24
    • Groups 0

GA

@GA

53
    Profile views
    35
    Followers
    0
    Following
    Joined Last Online

GA Unfollow Follow

Best posts made by GA

• RE: DS7 CROSSBACK

Καλησπέρα. Έτοιμο σχεδόν. Καινούργιο και το σασμάν. Με το που το πήρα μετά από μισή ώρα έβγαλε βλάβη κατευθυντήριων προβολέων. Μαθημένος πια ξαναπήγα. Αλλαγή αισθητήρα ύψους και δεν τελειώσαμε. Έχει και υγρασία στο πίσω δεξιά φανάρι πάει και αυτο για αλλαγή. Το αριστερό έχει αλλαχτεί. Λίγα μένουν για να το αλλάξουμε όλο αλλά έχουμε ακόμα καιρό. Έχει 1,5 χρόνο εγγύηση ακόμα. Χαχαχα

posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
      G
      GA

Καλημέρα. μοτέρ σασμάν ένα ρουλεμάν που ούτε κατάλαβα που ακριβώς ήταν αλλά ετριζε κάθε φορά που πάταγα γκάζι 2 φανάρια μαζί με αυτό τώρα αισθητήρα ύψους προβολέων και δεν βάζω καν την ανάκληση για όλη την εξάτμιση. παραδόξως δεν έχει βγάλει adblue αλλά ο μάστορας στο συνεργείο μου είπε ότι γενικά τα ds δεν βγάζουν. Και τα καθισματα ως τωρα δεν ε ουν βγαλει τιποτα.3-4 έχουν αλλάξει μου είπε. το cx5 είναι διλιτρο προσπαθώ να το αποφύγω. όσο για μεταπωλητικη το ήξερα ότι έτσι κι αλλιώς δεν σκεφτόμουν ότι θα αλλάζω κάθε 3 χρόνια αυτοκίνητο αλλιώς θα έπαιρνα Toyota. το crv μου αρέσει μόνο αλλά δεν έχω προλάβει να το δω από κοντά.
      Υγ. πάντως για καλό και για κακό άφησα και ένα βιογραφικό στην ωμέγα τουλάχιστον να μη χάνω εργατοώρες.

G
      GA

Καλησπέρα. Ενημέρωση από την Ωμέγα για το αυτοκίνητο. Γράφω ακριβώς όπως μου τα είπε.
      Επικοινωνία με το εργοστάσιο και online διάβασμα του αυτοκινήτου. Απάντηση: Αλάξτε λάδια κάντε αναβάθμιση λογισμικού και επανέλεγχο. Σε ερώτηση του μηχανικού τι γίνεται αν το ξαναβγάλει σε πχ. 5000χλμ εκτός εγγύησης και αν θα καλυφθεί η απάντηση του εργοστασίου ήταν αλλάξτε κιβώτιο. Οπότε το παίρνω τώρα ως έχει και το ξαναπάω όταν παραλάβουν το κιβώτιο για αλλαγή. Και ρωτάω τώρα. Να τους πω να μου αλλάξουν και τα καθίσματα και να μηδενίσουν το κοντέρ αφού έτσι κι αλλιώς όλα καινούργια θα είναι

G
      GA

Καλησπέρα. Επιστρεφω με νέα. Παρέλαβα το αυτοκίνητο με μοτέρ κούτα όπως μου είπε ο αρχιμηχανικός. Όχι ανακατασκευή και μάλιστα με οδηγίες για στρώσιμο και επανέλεγχο. Τώρα για adblue μου είπε ότι δεν μπορεί να μου υποσχεθεί αλλά είναι βελτιωμένα και αυτα που έχει αλλάξει εώς τωρα είναι λίγα. Συγκεκριμένα μου είπε αν ήταν κανένα C3 ναι αλλά όχι σε αυτά. Δεν ξέρω και τι να κοιτάξω για να το δώσω και γω. Είδα το GLA το plugin αλλά και για αυτά δεν διάβασα τα καλύτερα. Αυτά από μένα.

G
      GA

Χαχαχα γάτε πολύ καλό. νόμιζα οτι μου στέλνεις αγγελία από vitara. δεν έχω ακόμα φώτο για αγγελία. περιμένω να μπει και το φανάρι να του κάνω και ένα καλό πλύσιμο και μετά θα το βάλω να δω τι πιάνει οτι και να κάνω τελικά. αν πάντως δεν είχες πάθει εσύ αυτό που έπαθες μπορεί να κοίταζα και το phev.

G
      GA

Καλησπέρα
      Δεν έχω γράψει αλλά παρακολουθώ το forum όσο μπορώ. Έχω ένα DS7 CROSSBACK 1.5 DIESEL ΑΥΤΟΜΑΤΟ από τον 6/2019. Μπορεί εγώ να είμαι ο γκαντέμης αλλά μέσα στην εγγύηση έχω αλλάξει: Εξάτμιση, πίσω δεξιά φανάρι, ρουλεμάν μπροστά αριστερού τροχού και εσχάτως μοτέρ καθώς στα 55000 χλμ έκοψε τον καδένα του εκκεντροφόρου και μας έδωσε 2 βαλβίδες στο χέρι απ΄οτι μου είπαν. Θέλω να ρωτήσω αν κάποιος ξέρει (θα μιλήσω βέβαια και με ΙΝΚΑ και με δικηγόρο) το ανταλλακτικό που αλλάζεται εντός εγγύησης καλύπτεται από εξτρά εγγύηση. Γιατί από τον Συγγελίδη μου είπαν οχι. Δηλαδή αλλάξανε ένα ολόκληρο μοτέρ και η εγγύσηση δεν ανανεώνεται. Αν σε 3-4 μήνες βγάλει μια οποιαδήποτε ζημιά ακόμα και από κακή τοποθέτηση εγώ θα τρέχω και δε θα φτάνω. Αν κάποιος ξέρει θα το εκτιμούσα.
      Ευχαριστώ

G
      GA

Επανέρχομαι. Λεπτομέρειες φανταζομαι θα μάθω αύριο αλλά μου ειχε πει για καινούργιο μοτερ ο αρχιμηχανικός εκεί. Τώρα για πώληση δεν ξέρω αν έχω τη δυνατότητα κάθε τρία χρόνια να αλλάζω τόσο ακριβό αυτοκίνητο και η αλήθεια είναι ότι πιό πολύ σκέφτηκα να πάρω ενα πχ. Yaris υβριδικό για να μη το χρησιμοποιούμε συνέχεια μες στην Αθήνα.

G
      GA

Είχαμε βάλει μπάτζετ τα 40 για αυτόματο. Αυτό που τελικά πήραμε ήταν στο τελωνείο εκείνη την εποχή. Σε μια εβδομάδα παραλάβαμε. Φτασαμε 48 γιατί το αμάξι ήταν για την έκθεση και είχε τα led φώτα, το peeformance line πακέτο πανοραμα και το πορτ μπαγκαζ. Είδαμε βέβαια και κάποια άλλα δεν θέλαμε να πάμε σε 2λιτρο. Αυτό και το xtrail είχαν μείνει στο τέλος αλλά δεν το προλάβαμε 1600 και το 1750 που θα ερχόταν μετά είχε αρκετή καθυστέρηση και ρυπογόνο μοτέρ. Οπότε όλα γίναν μπαμ μπαμ. Ψώνισαμε και φύγαμε διακοπές χαχα

G
      GA

Στην Ωμέγα το πήγα Αγία Παρασκευή. Ο ηλεκτρολόγος μου είπε ότι πιθανών με αναβάθμιση θα στρώσει αλλά και δεν ήξερε αν μπορεί να αλλαχτεί σκέτη ηλεκτροβαλβίδα και ότι αυτή είναι μέσα στο κιβώτιο και είναι κλείστό κουτί. Θα δείξει η νεκροψία. Εγώ πάντως ότι και να είναι αρχίζω το ψάξιμο και θα το βάλω για πώληση. Μόνος μου γιατί σε έναν που πήγα να δω ένα GLA 250 EQ μου είπε 26000 ότι παίρνει το δικό μου. Έχουν χαζέψει και αυτοί.

G
      GA

Και εγώ έτσι πιστεύω. Αλλά θα κάνω την ερώτησή μου άλλωστε τι έχουν να φοβηθούν. Αξιόπιστοι λένε ότι είναι. Καινούργιο μοτέρ καινούργιο σασμάν ας αφήσουν εκτός εγγύησης το ντουλαπάκι του συνοδηγού που δεν έχει αλλαχτει ως τώρα.

G
      GA

Latest posts made by GA

το primacy 4 και το premium contact 7 μου πρότειναν και ένα Goodyear που ούτε το θυμάμαι. Michelin φοραει τωρα. Crossclimate αλλα πιο παλιο γιατι μου ειπαν οτι καταργηθηκε.Καλουτσικο ηταν γλιστραγε λιγο μπροστα στις αποτομες στροφες ελεγχομενα βεβαια αλλα μπορει να φταιει και το στησιμο του αυτοκινητου. Bridgestone για κανένα λόγο έχω κακή εμπειρία από παλιά.

G
      GA

καλημέρα. άσχετο βέβαια αλλά έχει κανένας άποψη για λαστιχα ; Michelin η continental σκέφτομαι αλλά αν κάποιος έχει καλύτερη γνώση θα το εκτιμούσα.

G
      GA

Χαχαχα γάτε πολύ καλό. νόμιζα οτι μου στέλνεις αγγελία από vitara. δεν έχω ακόμα φώτο για αγγελία. περιμένω να μπει και το φανάρι να του κάνω και ένα καλό πλύσιμο και μετά θα το βάλω να δω τι πιάνει οτι και να κάνω τελικά. αν πάντως δεν είχες πάθει εσύ αυτό που έπαθες μπορεί να κοίταζα και το phev.

G
      GA

το crv μου αρέσει αλλά διλιτρο. υβριδικό όμως οπότε το συζητάμε. και το hrv θέλω να δω από κοντα γιατί από φώτο φαίνεται να είναι ευρύχωρο. από κοντά δε ξέρω. όντως το συνεργείο άψογο. αφού να σκεφτείτε δεν πρόλαβα να του πω ότι έχει υγρασία το φανάρι. το είδε όπως κοίταζε το αμάξι και έφερε φωτογραφική και παρήγγειλε καινούργιο αμέσως. αυτός πάντως λέει κράτα το. από εγγύηση μου κάνανε τα 60 100. Η 5ετια δεν πειράζεται.

G
      GA

Cruiser πρώτα απ όλα καλοτάξιδο. αν όμως είναι να μείνω στο γκρουπ θα μείνω με το ds καθώς απ την αρχή μου άρεσε πιο πολύ. ειδικά μετά την μηνιαία δοκιμή του c5 θα σου πω οτι το προτιμώ και οδηγικα και λόγω διαμόρφωσης της καμπίνας και εργονομίας γιατί τα κουμπιά του c5 (κλιματισμός κλπ) είναι κάτω απ την οθόνη. αυτή τη στιγμή πιο πολύ σε Honda νομίζω ότι πάω. όσο για την έκδοση είναι όντως η so chic και έχει και έξτρα το πορτ μπαγκάζ το ds performance με το σαλόνι και τα μαύρα πλαστικά πανόραμα και τα φώτα. θα δούμε πως θα πάει να αλλάξουμε και το φανάρι και θα το βάλω μια αγγελία να δω τι πιάνει

G
      GA

χάχα το αστείο θα ήταν να δώσω το ds και να πάρω 3008 η c5. τιμή δύσκολα θα πιάσει. ένας μαντράς μου είπε 26Κ. 30 και αν.

G
      GA

τα ηλεκτρικά τους είναι γενικά για κλωτσιές. χτες που ήμουν εκεί για τον αισθητήρα ήρθε ds4 (πάρα πολύ ωραίο και στο καινούργιο το γκρι) μιας -το τονιζω- μιας μέρας που δεν κλειδωνε. έστρωσε τελικά με βγάλσιμο των πόλων αλλά του είπαν αν το ξανακάνει να πάνε για αναβάθμιση. σε 1 μέρας αυτοκίνητο. για όνομα του Θεού 1 μέρα και δεν είναι updated το αυτοκίνητο.

G
      GA

Καλημέρα. μοτέρ σασμάν ένα ρουλεμάν που ούτε κατάλαβα που ακριβώς ήταν αλλά ετριζε κάθε φορά που πάταγα γκάζι 2 φανάρια μαζί με αυτό τώρα αισθητήρα ύψους προβολέων και δεν βάζω καν την ανάκληση για όλη την εξάτμιση. παραδόξως δεν έχει βγάλει adblue αλλά ο μάστορας στο συνεργείο μου είπε ότι γενικά τα ds δεν βγάζουν. Και τα καθισματα ως τωρα δεν ε ουν βγαλει τιποτα.3-4 έχουν αλλάξει μου είπε. το cx5 είναι διλιτρο προσπαθώ να το αποφύγω. όσο για μεταπωλητικη το ήξερα ότι έτσι κι αλλιώς δεν σκεφτόμουν ότι θα αλλάζω κάθε 3 χρόνια αυτοκίνητο αλλιώς θα έπαιρνα Toyota. το crv μου αρέσει μόνο αλλά δεν έχω προλάβει να το δω από κοντά.
      Υγ. πάντως για καλό και για κακό άφησα και ένα βιογραφικό στην ωμέγα τουλάχιστον να μη χάνω εργατοώρες.

G
      GA

Και τι να πάρω; Πέρα απ το ότι δεν θέλω κάθε λίγο και λιγάκι να πετάω λεφτά στο δρόμο όλα για κλωτσιές είναι πια. Για όλα λίγο πολύ ακούγονται διάφορα.

G
      GA

Εντάξει πέρα από τη πλάκα περρισότερο αγχώνομαι τι θα γίνει όταν τελειώσει η εγγύηση γιατί καλά είναι τώρα αλλά το κόστος ως τώρα θα ήταν άνω των 15000. Όσο για τα φανάρια σε ένα αγγλικο μπλογκ με βλάβες το είχα διαβάσει ότι τα βγάζουν όπως και για ένα στίγμα στην οθόνη του κοντέρ που περιέργως δεν έχω ακόμα. Αυτό τώρα έχει λίγη υγρασία το πρώτο που αλλάξαμε είχε και ψαράκια μέσα.

G
      GA
    • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
      • ΕΛΛΑΔΑ
      • ΚΟΣΜΟΣ
      • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
      • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
      • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
      • TEST
      • ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ