-
Ο ρε φίλε, δε θα φανταστείς τι έπαθα. Το AI το ανέβασε κατευθείαν σε ανταγωνιστικό μέσο.
-
@antonmone said in BYD forum:
@antonmone δεν έχω οδηγήσει το atto οπότε δεν το έχω ως μέτρο σύγκρισης. Δεν περάσαμε κομμάτι δρόμου με μεγάλες ανωμαλίες, αλλά όσο το οδηγήσαμε ναι ήταν πολύ άνετο.
Το χερούλι δεν με ξένισε ποιοτικά, περισσότερο σχεδιαστικά.
Εντάξει νόμιζα ότι το είχες κάνει τεστ,γενικά το μικρό στατικά φαίνεται μια χαρά εκτός από χειρολαβές και κουμπιά κάτω από την οθόνη .
τα κουμπια κατω απο την οθονη, θεωρω οτι εχουν μια χαρα αισθηση, οπως επισης και ο επιλογεας ταχυτητων (που αυτον φοβομουν περισσοτερο)
Μια χαρά τότε,θα προσπαθήσω μήπως βρω ραντεβού για αυριο.Το Mg πάντως για τεστ δεν κάθεται με τίποτα θα μου μείνει απωθημένο.
-
Ο ρε φίλε, δε θα φανταστείς τι έπαθα. Το AI το ανέβασε κατευθείαν σε ανταγωνιστικό μέσο.
καταραμενο ΑΙ, ανεβαζει αρθα, οδηγαει ταξι, σε λιγο θα ριξει και πυρηνικους πυραυλους!!!
-
Ο φορητος φορτιστης που σου δινουν μαζι για φορτιση απο μπριζα, φορτιζει στην καλυτερη με 2 Kw/h απο ο,τι διαβαζω στο Atto 3 Hellas Facebook. Να φανταστεις εμενα που εχω τριφασικο ρευμα, μου εχει βαλει μια κοκκινη μπριζα με υποπινακα ο κατασκευαστης της πολυκατοικιας: φορτιζει με 1,7 Kw/h. Αλλα μεσα στη νυχτα βαζω 200 χιλιομετρα. Δηλαδη δεν πιστευω οτι θα εχει προβλημα αν φορτισει απο μπαλαντεζα
Επισης απο την οθονη ρυθμιζεις τις ωρες φορτισης αν θες πχ να φορτιζεις με νυχτερινο. Στην Elpedison δεν εχει διαφορα το νυχτερινο παρολο που εχω και απο αυτο: 2 ρολογια, ημερας και νυχτας -
Ο φορητος φορτιστης που σου δινουν μαζι για φορτιση απο μπριζα, φορτιζει στην καλυτερη με 2 Kw/h απο ο,τι διαβαζω στο Atto 3 Hellas Facebook. Να φανταστεις εμενα που εχω τριφασικο ρευμα, μου εχει βαλει μια κοκκινη μπριζα με υποπινακα ο κατασκευαστης της πολυκατοικιας: φορτιζει με 1,7 Kw/h. Αλλα μεσα στη νυχτα βαζω 200 χιλιομετρα. Δηλαδη δεν πιστευω οτι θα εχει προβλημα αν φορτισει απο μπαλαντεζα
Επισης απο την οθονη ρυθμιζεις τις ωρες φορτισης αν θες πχ να φορτιζεις με νυχτερινο. Στην Elpedison δεν εχει διαφορα το νυχτερινο παρολο που εχω και απο αυτο: 2 ρολογια, ημερας και νυχταςΔεν θα βάλεις wall box;
-
Επισης απο την οθονη ρυθμιζεις τις ωρες φορτισης αν θες πχ να φορτιζεις με νυχτερινο. Στην Elpedison δεν εχει διαφορα το νυχτερινο παρολο που εχω και απο αυτο: 2 ρολογια, ημερας και νυχταςΚαι μια δεύτερη ερώτηση. Από τη στιγμή που εξόφλησες τα χρήματα, μέχρι την παραλαβή πόσος χρόνος πέρασε, αν θυμάσαι;
-
Να και κάτι ανησυχητικό για το δελφινάκι. Η μπαταρία είναι χωμένη κάτω από το πίσω κάθισμα και αν καταλαβαίνω καλά δεν είναι εύκολα προσβάσιμη. Μπορείς να κάνεις μόνο jump start συνδέοντας το starter με κάποια σημεία μπροστά, όπου καταλήγουν τα καλώδια και δουλεύουν ως πόλοι.
-
Δε νομίζω ότι είναι πρόβλημα αυτό. Μια φορά στα 6-7 χρόνια θα αλλάζεις 12βολτη μπαταρία. Θα το πας στο συνεργείο και θα την αλλάξουν.
-
Να και κάτι ανησυχητικό για το δελφινάκι. Η μπαταρία είναι χωμένη κάτω από το πίσω κάθισμα και αν καταλαβαίνω καλά δεν είναι εύκολα προσβάσιμη. Μπορείς να κάνεις μόνο jump start συνδέοντας το starter με κάποια σημεία μπροστά, όπου καταλήγουν τα καλώδια και δουλεύουν ως πόλοι.
γιατι ειναι προβλημα? σηκωνεις το καθισμα και την βλεπεις. σχεδον ολα τα καθισματα απλα τα τραβας δεν ξερω για αυτο το μοντελλο.
πολλα αυτοκινητα εχουν την μπαταρια στο πορτ μπαγκαζ και σημεια εμπρος για να την φορτισεις.
-
Δε νομίζω ότι είναι πρόβλημα αυτό. Μια φορά στα 6-7 χρόνια θα αλλάζεις 12βολτη μπαταρία. Θα το πας στο συνεργείο και θα την αλλάξουν.
ναι αλλα θα σε αφησει ξαφνικα. Αν ειναι ευκολα προσβασιμη, παιρνεις το μαγαζι και ερχεται με σκουτερακι και στην αλλαζει μπαμ-μπαμ. Εγινε στη συζυγο περισυ και σε μια ωριτσα την ειχαμε αλλαξει
-
ναι αλλα θα σε αφησει ξαφνικα. Αν ειναι ευκολα προσβασιμη, παιρνεις το μαγαζι και ερχεται με σκουτερακι και στην αλλαζει μπαμ-μπαμ. Εγινε στη συζυγο περισυ και σε μια ωριτσα την ειχαμε αλλαξει
Τόσο έχουν προχωρήσει τα ηλεκτρονικά
δεν έχουν κάποια προειδοποίηση ότι θα μείνεις από μπαταρία τις επόμενες μέρες πχ ; -
Τι μπαταρια εχει? Λιθιου?
-
25 Ιουνίου έδωσα 500 προκαταβολή
4 Ιουλίου εξόφληση ολα από wibank
15 Ιουλίου μου έδωσαν φώτο την άδεια με αριθμό κυκλοφορίας και έκανα αίτηση στο κινουμαι ηλεκτρικα
Παρέλαβα 22 Ιουλίου γιατί το κρατησαν να βάλουν τις μεμβράνες και το πήρα με 100% φόρτιση -
15 Ιουλίου μου έδωσαν φώτο την άδεια με αριθμό κυκλοφορίας και έκανα αίτηση στο κινουμαι ηλεκτρικα
Παρέλαβα 22 Ιουλίου γιατί το κρατησαν να βάλουν τις μεμβράνες και το πήρα με 100% φόρτισηΣε ποιο στάδιο είναι η αίτηση σου τώρα ?
-
Δε θα βάλω wall box, δεν ξερω αν ειναι σωστη η επιλογη μου και θα ηθελα τη γνωμη σας για αυτο. Είχα ζητήσει από τον κατασκευαστή της πολυκατοικίας να μου βαλει φορτιστή και τελικά έβαλε ένα υποπινακα με μπριζα από κάτω σουκο που έχει ένα κύκλο κόκκινο. Με 2 φορτισεις απόγευμα και βράδυ το φορτίζω πλήρως. Τώρα το φορτίζω απόγευμα και βράδυ 2 φορες την εβδομάδα και φτάνω μεχρι 85% από 30%. 15.000 χλμ το χρόνο κάνω μονο για τις συνήθεις καθημερινές μετακινήσεις μου χωρίς εκδρομες
-
Παρέλαβα 22 Ιουλίου γιατί το κρατησαν να βάλουν τις μεμβράνες και το πήρα με 100% φόρτισηΣε ποιο στάδιο είναι η αίτηση σου τώρα ?
Τώρα είναι από 8/10 προς πληρωμή
-
Τώρα είναι από 8/10 προς πληρωμή
Μια χαρά, μαζί περιμένουμε και γω από 6/10 μπήκα προς πληρωμή
-
Σε ένα μήνα μάλλον λένε ότι θα πληρωθούμε στο ΚΗ3 από τη στιγμή που βγαίνουμε προς πληρωμή και εφόσον υπάρχουν κονδύλια. Τελικά δώσανε επιπλεον χρήματα στο ΚΗ2? Ή μείνανε οριστικά απλήρωτοι οι τελευταιοι; έγραφε εδω ένας άτυχος που δεν είχε πάρει από το ΚΗ2. Στο τηλέφωνο εξυπηρετησης πάντως μου είπαν οτι εμείς θα πληρωθουμε
-
Σε ένα μήνα μάλλον λένε ότι θα πληρωθούμε στο ΚΗ3 από τη στιγμή που βγαίνουμε προς πληρωμή και εφόσον υπάρχουν κονδύλια. Τελικά δώσανε επιπλεον χρήματα στο ΚΗ2? Ή μείνανε οριστικά απλήρωτοι οι τελευταιοι; έγραφε εδω ένας άτυχος που δεν είχε πάρει από το ΚΗ2. Στο τηλέφωνο εξυπηρετησης πάντως μου είπαν οτι εμείς θα πληρωθουμε
Από τη στιγμή που μπήκες προς πληρωμή θα πληρωθείς. Όχι άμεσα αλλά ισως σε 1-2 μήνες.
Στο ΚΗ2 διαβάζω ότι πάνε για καταβολή όσοι μπηκαν προς πληρωμή Μάιο.
Εκεί πάνε καταβολή στο 4μηνο. Το έχουν ξεφτιλίσει.
Αυτοί που έμειναν εκτός ήταν όσοι αγορασαν μέχρι και 30/4 χωρίς να έχουν πάρει προέγκριση.
Δεν υπήρξε μεταβατική προβλεψη.
Για εμένα μεγάλο λάθος να εμπιστεύεσαι το κράτος στο παραμικρό.
Αν δεν είχα ένταξη δεν θα έκανα καν παραγγελία.
Ποσο μαλλον όταν από Γενάρη 2024 η ένταξη στο ΚΗ2 γινόταν με το σταγονόμετρο. -
Δε θα βάλω wall box, δεν ξερω αν ειναι σωστη η επιλογη μου και θα ηθελα τη γνωμη σας για αυτο. Είχα ζητήσει από τον κατασκευαστή της πολυκατοικίας να μου βαλει φορτιστή και τελικά έβαλε ένα υποπινακα με μπριζα από κάτω σουκο που έχει ένα κύκλο κόκκινο. Με 2 φορτισεις απόγευμα και βράδυ το φορτίζω πλήρως. Τώρα το φορτίζω απόγευμα και βράδυ 2 φορες την εβδομάδα και φτάνω μεχρι 85% από 30%. 15.000 χλμ το χρόνο κάνω μονο για τις συνήθεις καθημερινές μετακινήσεις μου χωρίς εκδρομες
Πρωτα απο ολα ευχαριστω για την αναλυτικη περιγραφη της πορειας παραγγελιας και των σταδιων. Πηγαν πολυ γρηγορα και μπραβο τους!
Σχετικα με το wallbox, δεν υπαρχει σωστο και λαθος, απλα το wallbox σου λυνει τα χερια σε καποιες περιπτωσεις που ειτε βιαζεσαι ειτε αποφασιζεις κατι τελευταια στιγμη. Αν οι μετακινησεις σου ειναι μονο σπιτι-δουλεια, τοτε προφανως προγραμματιζονται ολα και δεν εχεις θεμα. Το wallbox ειναι χρησιμο οταν πχ γυρνας το μεσημερι σπιτι και θες να φυγεις στα καπακια για χωριο/εκδρομη. Ισως αν ξυπνησεις κυριακη πρωι και σκεφτεις "δεν πεταγομαστε μεχρι το ναυπλιο για καφε;" (και αλλα αντιστοιχα). Ακομα και αν δεν προλαβεις να φτασεις στο 100%, θα σου δωσει 20-30%, ωστε να μην φτασεις φορτιστη στα πρωτα χιλιομετρα της εθνικης οδου.
Αν το ηλεκτρικο θελει "μια" φορα προγραμματισμο, οταν εισαι μονο με σουκο, θες "δεκα" φορες προγραμματισμο.
BYD forum