-
Το επομενο best seller στην D κατηγορια..αν ισχυουν αυτα που λεει το αρθρο πιθανοτατα..ενδιαφερον και οι 4κινητες εκδοσεις
https://www.carandmotor.gr/nea/ayto-einai-fthino-suv-poy-tha-spasei-tameia
οι τιμες που γραφονται σε τετοια αρθρα ειναι τιμές κίνας. Εδώ θα έρθει τουλάχιστον στην διπλάσια τιμη και κατι εκτος αν κάνει καμια προσφορα να γνωρισεις την μάρκα στην αρχη οπως έκανε η BYD με το dolfin.
Σιγουρα..Αν και απο Byd-οειδη εχουμε δει μια πιο ομαλη διαφοροποιηση απ το double score..Αν βγει στα 25 με 30 (με επιδοτηση) τετοιο αμαξωμα με πινελιες premium+4κινηση θα τελειωσει την κατηγορια
(17000×2)-9000=25000
-
Το επομενο best seller στην D κατηγορια..αν ισχυουν αυτα που λεει το αρθρο πιθανοτατα..ενδιαφερον και οι 4κινητες εκδοσεις
οι τιμες που γραφονται σε τετοια αρθρα ειναι τιμές κίνας. Εδώ θα έρθει τουλάχιστον στην διπλάσια τιμη και κατι εκτος αν κάνει καμια προσφορα να γνωρισεις την μάρκα στην αρχη οπως έκανε η BYD με το dolfin.
Σιγουρα..Αν και απο Byd-οειδη εχουμε δει μια πιο ομαλη διαφοροποιηση απ το double score..Αν βγει στα 25 με 30 (με επιδοτηση) τετοιο αμαξωμα με πινελιες premium+4κινηση θα τελειωσει την κατηγορια
(17000×2)-9000=25000
μακαρι αλλα δεν νομιζω. Σου είπα οτι οταν πρωτοερχεται μια αγνωστη μάρκα σε μια χώρα μπορει βεβαια να δεις σουπερ προσφορες στην αρχη για να δελεασει πελάτες αλλα γενικα δεν θα το κάνει συνεχεια και για όλα τα μοντέλα της
-
Νέο μικρό ev, sealion 5, σε πισωκίνητη ηλεκτρική πλατφόρμα με τιμές αντίστοιχες του atto 3, μάλλον το αντικαθιστούν; Φαίνεται τίμιο, κρίμα που δεν έχει και awd έκδοση.
-
Ακριβώς βάλε τα διπλά
-
Αυτό είναι το τρίτο νέο ηλεκτρικό που συμπληρώνει την τριάδα 5-6-7 και φαίνεται ότι έχει awd. Τοποθετείται ανάμεσα στο 5 και το 7 άρα θα έχει 70kwh μπαταρία και +400 άλογα. Ωραίο!
Πολλά site μπερδεύονται με την ονοματοδοσία της byd, sealion λένε το song plus/sealu που είναι πάνω σε παλαιότερη phev πλατφόρμα. Τα παραπάνω είναι ev only, rwd biased
-
H ίδια η BYD αναφέρει πως η ev πλατφόρμα με μικρές διαφοροποιήσεις σε επιμέρους σημεία γίνεται η phev
Για αυτο και τα phev της είναι από τα λίγα μαζί με το νέο της MG που έχουν την μπαταρία τους ως μέρος του πατώματος
-
Τα έχουμε ξαναπεί, έχει διακριτές πλατφορμες, τα phev (την ονομάζουν dmi-platform) είναι όλα πρόσθιοκίνητα ή awd με έναν μικρότερο ηλεκτρικό κινητήρα πίσω. Τα ev είναι είτε fwd (e-platform), είτε rwd bias(e-platform evo)
EV που να του έχουν βάλει θερμικό δεν υπάρχει. Μην κοιτάς όλα τα αστεία άρθρα που κυκλοφορούν.
-
Ακριβώς τα έχουμε πει. Υπάρχει και πάρα υπάρχει μοντέλο και plugin και ev awd. Η ίδια η byd το λέει.
-
-
Για παράδειγμα η ίδια η byd αναφέρει πως το atto 2 θα το βγάλει και plugin
-
Η ηλεκτρική τους πλατφόρμα είναι modular και υποστηρίζει από μικρά ηλεκτρικά έως μεγάλα (2,5μ - 3.0μ μεταξόνια), περιλαμβάνει τα seagull/dolphin/atto 2-3/sealion 5-6-7/Seal/Song L/Bao 3
H phev πλατφόρμα υποστηρίζει μόνο μεγάλα μεταξόνια και περιλαμβάνει τα Han/Qin/SealU/Tang/Bao 5-8/κλπ. Τα παραπάνω έχουν και ev εκδόσεις χωρίς τον θερμικό.
Δεν υπάρχει δυνατότητα να βγάλουν μικρά phev μεγέθους atto. Πρόκειται για τελείως διαφορετικά πλαίσια.
-
.....καθώς οι άνθρωποι της BYD αποκάλυψαν την ύπαρξη και μιας νέας έκδοσης για το Atto 2. Όχι, δεν αναφερόμαστε στην αμιγώς ηλεκτρική Comfort, η οποία γνωρίζουμε ότι θα προστεθεί, αργότερα εντός του 2025, στις Active και Boost, με μεγαλύτερη μπαταρία, ισχυρότερο κινητήρα και αυτονομία περίπου 420 km.
Αντίθετα, πρόκειται για μια έκδοση με συνδυασμό θερμικού και ηλεκτρικού κινητήρα. Ναι, το Atto 2 δε θα είναι διαθέσιμο μόνο ως αμιγώς ηλεκτρικό. Όπως ίσως φανταστήκατε, θα αξιοποιήσει τα πλεονεκτήματα της υβριδικής τεχνολογίας και θα μπορεί να αποκτηθεί και ως plug-in hybrid, εφοδιασμένο με την προηγμένη τεχνολογία Super DM (Dual Mode) της BYD.
Εσύ απο που εξάγεις το συμπέρασμα ότι δεν γίνεται;
-
@lap δ ν καταλαβαίνω την εμμονή σου , να θέλεις θερμικό κινητήρα.
Αν είναι να το βάζω στην μπριζα καλύτερα αμιγώς ηλεκτρικό.
Άσε που θα είναι πιο περίπλοκο και πιστεύω θα είναι και ακριβότερο.Αν μιλήσουμε για full hybrid εκεί αλλάζει το πράγμα.
-
Για τα ταξίδια, . 2,3,5 ταξίδια το έτος θέλεις ξενοιασιά αυτονομίας. Άσε που πολλοί δεν κατουράνε
-
-
Πω.... η συνείδηση μου μου μιλά.
Στματα.
Λεφτουδακια μιυ
-
@nickthetrib said in BYD forum:
Και σκέψου η γκόμενα να μένει μακρυά.
- Έλα μωρό μου θα βγούμε το βράδυ;;;
- Ναι αλλά μετά τις 23:00, να έχει φορτίσει λίγο το αυτοκίνητο
- Οκ, θα πάμε μια βόλτα παραλία, προς Σούνιο μεριά.
- Τότε καν'το κατά τις 24:00
- Καλά χεσ' θα πάω με τις φίλες μου!
Επόμενο τηλέφωνο της κοπέλας
- Έλα Γιώτα για εκείνη την βόλτα που είπες, τι ώρα να είμαι έτοιμη;
- Κατά τις 22:00, αλλά μετά θα πάμε στο κλαμπάκι στο Σούνιο που είπες ότι μπορεί να ερχόσουν με τον Μπάμπη (
- Μέχρι να φορτίσει το αυτοκίνητο του Μπάμπη, θα έχουμε γυρίσει.
Εγώ αυτά τα προβλήματα τα έιχα λύσει πολύ πριν πάρω ηλεκτρικό.
Δεν είχε βόλτες και αηδίες. Πρόσκληση κοντά μου, ή απ ευθείας σπίτι μου. -
https://www.carandmotor.gr/electric/agora/stin-ellada-neo-byd-dolphin-surf-times
σε λογικα πλαισια οι τιμες, σιγουρα ομως οχι αυτο που ελπιζαν καποιοι. Μενει να δουμε τα επιπεδα εξοπλισμου. Αν η βασικη του εκδοση ειναι τοσο καλα εξοπλισμενη οσο το δελφινι, τοτε τρωει για πλακα το inster.
-
https://www.carandmotor.gr/electric/agora/stin-ellada-neo-byd-dolphin-surf-times
σε λογικα πλαισια οι τιμες, σιγουρα ομως οχι αυτο που ελπιζαν καποιοι. Μενει να δουμε τα επιπεδα εξοπλισμου. Αν η βασικη του εκδοση ειναι τοσο καλα εξοπλισμενη οσο το δελφινι, τοτε τρωει για πλακα το inster.
Εκεί τις περίμενα τις τιμές του να πω την αλήθεια ίσως 1000 ευρώ πιο κάτω την κάθε έκδοση
Περιμένω να δω τον εξοπλισμό γιατί αν η μικρή έκδοση είναι σχετικά πλήρης είναι μια χαρουλα σαν δεύτερο αμαξάκι.
-
Πόσο άραγε, αστική αυτονομία να έχει με τη μεγάλη μπαταρία, οεο ;
BYD forum