-
Μόνο τίποτα δασμοί μας σώζουν!
-
Ωχ ωχ ωχ!
Στην τιμή που επρεπε να ειναι εξαρχής!Τρομερη τιμη, θα ξεπουλησει.
Hatchback στα 20k ειναι επος.
Θα παω να το κανω τεστ ντραιβο σφακ μολις εκανε κινηση ματ
Σκέψου με τι περιθώρια παίζουν
-
Α ρε ΠΑΣΟΚ.
-
@cruiser για πες μας μερικα πραγματα ακομα για το φανταστικο ec3 και σε τι φοβερα χαμηλη τιμη θα ερθει στην ελλαδα
-
-
Ωχ ωχ ωχ!
Θα παω να το κανω τεστ ντραιβΜονο στατικό το έχει ακόμα!
TD απο Σεπτεμβρη! Ισως ετσι χασει επιδότηση.. αν και γενικά εχουν κατσει οι παραγγελίες από όλους -
-
Ωχ ωχ ωχ!
Και είναι μετά τους νέους δασμούς αυτα!
-
Ωχ ωχ ωχ!
Και είναι μετά τους νέους δασμούς αυτα!
δεν ειμαι σιγουρος οτι εχουν εφαρμοστει αυτοι. Ρωτησα τηλεφωνικα και μου ειπαν οτι οι τιμες ισχυουν που βλεπουμε στο σαιτ.
-
Με ξενέρωσαν οι BYD ρε φουστη
σε αυτή την τιμή το DOLFIN είναι αμαξάρα!!!!!
βλεπω το KH 3 να γεμίσει αμεσα με αιτήσεις και δικαίως!!!!
Με αυτή την τιμή πάει να σπάσει στην Ελλαδα κάθε ρεκορ πωλήσεων του tesla
-
-
Με ξενέρωσαν οι BYD ρε φουστη
σε αυτή την τιμή το DOLFIN είναι αμαξάρα!!!!!
βλεπω το KH 3 να γεμίσει αμεσα με αιτήσεις
Περιμένε..
Κάτι νεο πάλι θα σκαρφιστεί το ευρωπαϊκό διευθυντήριοπαίζει φίλε αυτή η τιμή να είναι ΜΕ τους δασμούς
ΑΝ είναι έτσι η STELANTIS μετονομάζει το PANDA σε POTE
-
-
Και πείτε μου τώρα…ποιος θα πάρει πχ Corolla 3ετίας μεταχειρισμένο ενώ μπορεί να πάρει αυτό? Με την προϋπόθεση ότι δεν κάνεις πολλά ταξίδια και μπορείς να το φορτίσεις σπίτι.
-
Και πείτε μου τώρα…ποιος θα πάρει πχ Corolla 3ετίας μεταχειρισμένο ενώ μπορεί να πάρει αυτό? Με την προϋπόθεση ότι δεν κάνεις πολλά ταξίδια και μπορείς να το φορτίσεις σπίτι.
Δεν ξέρω μόνο για ποσσα κομμάτια έχει αυτη την προσφόρα. Γιατι αν την έχει μόνιμα μιλάμε για ευκαιρια
-
Φήμες λένε ότι ανακαλεστηκαν όλες οι άδειες της PSA, ελπίζω να μας ενημερώσει έγκαιρα ο cruiser
(όταν τελειώσει το βίντεο κολ με τα κεντρικά) -
Δεν ξέρω μόνο για ποσσα κομμάτια έχει αυτη την προσφόρα. Γιατι αν την έχει μόνιμα μιλάμε για ευκαιρια
Πες ότι από 20 πάει 23, θεωρείς σημαντική τη διαφορά?
-
περα απο την πλακα με την PSA, εξαφανιστηκε και η VAG απο τον χαρτη. id3, cupra αντε γεια.
-
Πες ότι από 20 πάει 23, θεωρείς σημαντική τη διαφορά?
κοιτα και στα 23 πολύ καλή τιμη
αλλα στα 20 ρε φίλε μιλάμε για ξεβράκωμα σε ολους τους ανταγωνιστές!!!! Δεν υπάρχει αυτή η τιμή για τοσο πλήρες αμάξι
21 πήρα εγώ το δικό μου το YUDO και είναι αρκετά κατώτερο από αυτό και πάλι για να το πήρα το θεώρησα καλή τιμη
-
"Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου της εταιρείας:
Ο Όμιλος Σφακιανάκη ανακοινώνει τις νέες τιμές του ηλεκτρικού BYD DOLPHIN για συγκεκριμένο αριθμό αυτοκινήτων...."κάθεστε και ασχολείστε με τα πυροτεχνήματα ...
BYD forum