-
Άλλο όνομα και αυτό.
Ζικρ.
Μέχρι τώρα έχουμε τα
Λυκαν'κο, Μπιντ, γκιλι, Ζικρ.
Σαν να βρίζεις στα φινλανδικά τον χασάπη που σου πούλησε χαλασμένο λουκάνικο.
-
-
Στα σουηδικά;
-
Τζακι
-
-
Μπορει να μπουν εξτρα δασμοί, μπορει το Γερμανικό κράτος να βάλει πλάτη για την VW
σιγουρα θα βαλει. Εβαλε και για τη lufthansa μεσα στον κορονοϊο. Η διαφορα ειναι οτι αυτην τη στιγμη και το γερμανικο κρατος το ιδιο, εχει προβληματα.
Και εμάς μας κουνούσαν το δάκτυλο
-
-
Αυτό οδηγεί;
-
Το τετρακίνητο Seal 3.8 S είναι;
Το έχω οδηγήσει 3-4 φορές και είναι απίστευτο.
Αμαξάρα για αυτοκινητόφιλους ακομπλεξάριστους με brands.
Αναμένουμε εντυπώσεις...Νομίζω ότι το δίκινητο δεν εισάγεται καθόλου!Αν θες γράψε τις εντυπώσεις σου,τα ίδια ακριβώς λέω κι εγώ.Πολύ καλό και ποιοτικό αυτοκίνητο,αδιανόητα άνετο για οδήγηση ακόμα και στην πόλη, πιο άνετο στις κακοτεχνίες ακόμα και από το Αto ,που είναι φτιαγμένο αποκλειστικά για άνετη και χαλαρή οδήγηση.
-
Ναι, το τετρακίνητο οδηγώ. Είναι πάρα πολύ καλό αλλά ΔΕΝ είναι Tesla. Τι ακριβώς σημαίνει αυτό; Υπομονή μέχρι το επόμενο ΣΚ.
Όσο για το σχόλιο του Cirus, θεωρώ ότι όποιος θέλει να ψωνίσει, δεν αξίζει να περιμένει. Ήδη το Μ3 και το Seal είναι εξαιρετικά. Ήδη αντιπροσωπεύουν τις δύο κορυφαίες εταιρείες του κλάδου, τουλάχιστον σε αναγνωρισιμότητα και πωλήσεις. Δηλαδή να περιμένω το Xiaomi που θα έρθει το 2027; Γιατί; Κι ας είναι και 2% καλύτερο σε κάτι, θα χάσω 2,5 χρόνια για αυτό;
Εν τω μεταξύ, είναι το πρώτο 100% κινέζικο μοντέλο που οδηγώ κι είναι φανταστικό. Εντάξει, δεν είναι Σε Τρίο, αλλά προσπαθεί φιλότιμα.
-
-
Ναι, το τετρακίνητο οδηγώ. Είναι πάρα πολύ καλό αλλά ΔΕΝ είναι Tesla. Τι ακριβώς σημαίνει αυτό; Υπομονή μέχρι το επόμενο ΣΚ.
Όσο για το σχόλιο του Cirus, θεωρώ ότι όποιος θέλει να ψωνίσει, δεν αξίζει να περιμένει. Ήδη το Μ3 και το Seal είναι εξαιρετικά. Ήδη αντιπροσωπεύουν τις δύο κορυφαίες εταιρείες του κλάδου, τουλάχιστον σε αναγνωρισιμότητα και πωλήσεις. Δηλαδή να περιμένω το Xiaomi που θα έρθει το 2027; Γιατί; Κι ας είναι και 2% καλύτερο σε κάτι, θα χάσω 2,5 χρόνια για αυτό;
Εν τω μεταξύ, είναι το πρώτο 100% κινέζικο μοντέλο που οδηγώ κι είναι φανταστικό. Εντάξει, δεν είναι Σε Τρίο, αλλά προσπαθεί φιλότιμα.
Εκας οι βέβηλοι!!!!
Vive la France!
-
Το παρέλαβα χτες. Αφού τα παίρνω τελευταίος, έχω ακόμα για το Δελφίνι.
Ποσες μερες θα το εχεις;
Μια εβδομάδα.
Αν εχεις χρονο την Κυριακη ελα στην βαρκιζα στο παρκινγκ του Γιαμπανακι αν μπορεις να προσφερεις με αυτο μια μικρη βολτα.
Η φωτογραφία είναι στη Βάρκιζα, στο ελεύθερο τμήμα της παραλίας. Δεν υπόσχομαι τίποτα, θα δούμε πώς θα πάει το πρόγραμμα. Τι ώρα θα είσαι εκεί;
-
Εγώ μίλησα για μένα που εχω ήδη ηλεκτρικο και επωφελούμαι.
Ειναι καλυτερα για μένα να περιμένω να έρθουν σπουδαια μοντελα που μου αρέσουν περισσότερο από τα υπάρχοντα
Δεν είπα οτι οποιος πάρει αυτά τα 2 θα κάνει λάθος. Και τα 2 είναι εξαιρετικα. Το καθένα καλύτερο σε διαφορετικά πράγματα
-
Τίποτα δεν ειναι Σε Τρίο, βέβηλε, το καλύτερο αυτοκίνητο του κόσμου σε τιμή ποδηλάτου! Ξεπέρασε τον εαυτό της πάλι η Σιτροέν, έβγαλε αμάξι καλύτερο από Πόρσε στο 1/20 της τιμής, τί άλλο θέτε αχάριστοι!?!?!
-
@antonmone said in BYD forum:
Αναμένουμε εντυπώσεις...Νομίζω ότι το δίκινητο δεν εισάγεται καθόλου!Αν θες γράψε τις εντυπώσεις σου,τα ίδια ακριβώς λέω κι εγώ.Πολύ καλό και ποιοτικό αυτοκίνητο,αδιανόητα άνετο για οδήγηση ακόμα και στην πόλη, πιο άνετο στις κακοτεχνίες ακόμα και από το Αto ,που είναι φτιαγμένο αποκλειστικά για άνετη και χαλαρή οδήγηση.
Το δικινητο Seal εισάγεται κατόπιν ειδικής παραγγελίας.
Πρώτα από όλα, μου αρέσει πολύ σχεδιαστικά μεσα-εξω.
Καταφέρνει να ξεχωρίζει, χωρίς τις αισθητικές ακροβασίες άλλων ηλεκτρικών (βλ.Κορεάτες).
Κατά τα λοιπά, πέραν του ότι είναι (αναμενόμενα) πύραυλος, εκπέμπει ποιότητα και οδηγική ωριμότητα, που δεν συναντάς ευκολα σε αυτό το εύρος τιμής.
Συν τοις άλλοις (για όποιον ενδιαφέρεται), έχει δείκτη κεφαλογυρισματος 8/10. Δεν είναι πάντα καλό αυτό, απλά το αναφέρω... -
@antonmone said in BYD forum:
Το δικινητο Seal εισάγεται κατόπιν ειδικής παραγγελίας.
Πρώτα από όλα, μου αρέσει πολύ σχεδιαστικά μεσα-εξω.
Καταφέρνει να ξεχωρίζει, χωρίς τις αισθητικές ακροβασίες άλλων ηλεκτρικών (βλ.Κορεάτες).
Κατά τα λοιπά, πέραν του ότι είναι (αναμενόμενα) πύραυλος, εκπέμπει ποιότητα και οδηγική ωριμότητα, που δεν συναντάς ευκολα σε αυτό το εύρος τιμής.
Συν τοις άλλοις (για όποιον ενδιαφέρεται), έχει δείκτη κεφαλογυρισματος 8/10. Δεν είναι πάντα καλό αυτό, απλά το αναφέρω...Συμφωνώ σε ολα μόνο που θα έβαζα 9/10.
Το θυμόσουν καλύτερα αυτό ακριβώς μου είχε πει ο πωλητής ότι με την τιμολόγηση και την μικρή διαφορά κανεις δεν θα αγόραζε το δικινητο! -
αν φορεσω κοκκινες γοβες, μινι και διχτυωτο καλτσον, θα εχω δεικτη κεφαλογυρισματος 12/10. Αυτο δεν σημαινει οτι ειναι καλη επιλογη
Αυτο που θελω να πω ειναι πως ο δεικτης αυτος εχει να κανει με το ποσο σπανιο ειναι ενα οχημα (ή προϊον γενικοτερα) παρα με οτιδηποτε αλλο.
-
αν φορεσω κοκκινες γοβες, μινι και διχτυωτο καλτσον, θα εχω δεικτη κεφαλογυρισματος 12/10. Αυτο δεν σημαινει οτι ειναι καλη επιλογη
Αυτο που θελω να πω ειναι πως ο δεικτης αυτος εχει να κανει με το ποσο σπανιο ειναι ενα οχημα (ή προϊον γενικοτερα) παρα με οτιδηποτε αλλο.
ΛΑΘΟΣ!!!
Όλα εξαρτώνται απο την λεωφόρο που θα επιλέξεις με αυτό το outfit!!!!
Η Καλλιρρόης πχ δεν είναι καλή επιλογή!!!
Η λεωφόρος που συνδέει το κέντρο με την Ποσειδωνος είναι!!! -
Νομίζω οτι ο bill εννοούσε πιο πολύ ότι είναι εντυπωσιακό και όμορφο το ίδιο κι εγω.Εχεις δίκιο φυσικά και στην σπανιότητα!
BYD forum