-
Ήταν στο ύψος του Αλίμου, και νομίζω το Tesla απομακρυνόταν κιόλας.
-
Μήπως το Tesla ήταν μαύρο Model S με τρία εξαριά στην πινακίδα;
-
Υπάρχει ό,τι και να λέμε η χαρά της οδήγησης όμως και δε χρειάζεται να έχεις R8, μπορείς και με Fiesta ST, i20N, Abarth, MX-5 κτλ. Υπάρχουν προσιτά αυτοκίνητα με ωράιο ήχο και involvement για τον οδηγό. Ok το MX-5 έχει πιο "ξηρό" ήχο από τα γούστα μου αλλά αν ψάχνεις και τελειότητα στα 29 χιλιάρικα δύσκολο.
Επίσης ας έφευγε το Tesla όσο θέλει, είναι αδιάφορο το θέμα, έχει άλλη καύλα το R8, πανέμορφο αυτοκίνητο, συλλεκτικό πλέον και με σωστό "αντρικό" ήχο. Αν έχεις τα λεφτά το τσιμπάς και δε σε νοιάζει τίποτα. Αν πάλι αντιλαμβάνεσαι την οδήγηση ως "μετακινούμαι από το Α στο Β γρήγορα, χωρίς κραδασμό, χωρίς συγκίνηση και πατάω ο,τι βρω στην ευθεία", τότε το Τέσλα είναι ιδανική επιλογή για σένα. Κρίμα που δεν έχουμε λεφτά όλοι, προσωπικά θα είχα μια Mustang 5λιτρη, το σωστό το ορθόδοξο το μοτέρ. -
Παλια εμεις οι φαν της αυτοκινησης, αν το αυτοκινητο δεν ειχε αναρτηση που εσπαγε σφραγισματα, συμπλεκτη που ηθελε 100κιλα δυναμη και θορυβο πανω απο τα ορια του αυτοφορου, δεν θελαμε καν να το συζητησουμε.
Χαιρομαι που υπαρχουν ακομη τετοιοι για να αγορασουν τα μεταχειρισμενα μας
-
Εχεις τιποτα καλο για πουλημα?
-
@dimsabas said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Μήπως το Tesla ήταν μαύρο Model S με τρία εξαριά στην πινακίδα;
Δεν θυμάμαι ούτε χρώματα, πόσο μάλλον τις πινακίδες, που προφανώς δεν τις είδα έτσι όπως με προσπέρασαν..
-
@diego1960 said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Υ Mustang 5λιτρη, το σωστό το ορθόδοξο το μοτέρ.
Πέρασε ένα τέτοιο (μουσταρδί νομίζω) προχθές από τον Johnie Γλυδάδα, και είχε έναν ήχο σαν πριόνι στις 10k rpm.
Άστο διάλο καταραμένη φτώχιαΕίμαστε off-topic όμως.
meanwhile in japan:
Youtube Video -
Εγώ ένα άσπρο είχα πετύχει πέρσι το καλοκαίρι Γλυφάδα πάλι στο "δρόμο των ποιητών" (λολ) και μου έχει στοιχειώσει το όνειρο! Ακουγόταν ένα τετράγωνο δίπλα και απλά έκανε μια κάπως γρήγορη εκκίνηση. Πραγματικά καταραμένη φτώχεια...
-
@bassstarlet said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Υ Mustang 5λιτρη, το σωστό το ορθόδοξο το μοτέρ.
Πέρασε ένα τέτοιο (μουσταρδί νομίζω) προχθές από τον Johnie Γλυδάδα, και είχε έναν ήχο σαν πριόνι στις 10k rpm.
Άστο διάλο καταραμένη φτώχιαΕίμαστε off-topic όμως.
meanwhile in japan:
Youtube VideoΕίναι πασιφανές πάντως ότι τα γιαπωνέζικα μοντέλα, και ευρύχωρα δεν είναι, και ίσως είναι και λίγο παραπάνω θορυβώδη απ' ότι θα πρεπε, αλλά και θα αντέχουν στη σκληρή χρήση.
-
Εγώ ένα άσπρο είχα πετύχει πέρσι το καλοκαίρι Γλυφάδα πάλι στο "δρόμο των ποιητών" (λολ) και μου έχει στοιχειώσει το όνειρο! Ακουγόταν ένα τετράγωνο δίπλα και απλά έκανε μια κάπως γρήγορη εκκίνηση. Πραγματικά καταραμένη φτώχεια...
Ρε φίλε, έχεις ψύχωση με την Γλυφάδα....
Τι πας αφού σε χαλάει;
-
@lap said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Ρε φίλε, έχεις ψύχωση με την Γλυφάδα....
Τι πας αφού σε χαλάει;
#monobournazi
-
Ε μα!
Κάθε μέρα για την Γλυφάδα, για τους θαμώνες, τους κατοίκους και τις γυναίκες μας λέει.
Μη πας ρε φίλε. Πάνε αλλού.
-
Τριήμερο στην Αλεξανδρούπολη, για βόλτα με φιλική οικογένεια.
Από την πρώτη στιγμή που φτάσαμε στην Αλεξανδρούπολη, εντύπωση μας έκανε ο αριθμός των αυτοκινήτων που βλέπαμε με τουρκικές πινακίδες.
Πολλές εκατοντάδες Τούρκοι (ίσως και χιλιάδες), με αυτοκίνητα που επισκέπτονται την Αλεξανδρούπολη σε πολύ τακτική βάση, (ιδίως Σαββατοκύριακα για βόλτα και ψώνια).
Αυτό το τριήμερο συνέπεσε με το δικό τους, οπότε γινότανε πανικός.Τα αυτοκίνητα που κυκλοφορούσαν οι Τούρκοι γείτονες, τουλάχιστον όπως τα βλέπαμε μέσα στην πόλη και το ξενοδοχείο, ακριβά Γερμανικά: BMW, Mercedes, Audi, VW, ελάχιστα Peugeot, κάποια γιαπωνέζικα Toyota RAV4 και Honda CRV, καθώς και αρκετά Honda civic. Επίσης κάποια van επιβατικά Hyundai, άγνωστα στην δικιά μας αγορά. Όλα καινούργια, όχι παλιά μοντέλα.
Σε αναλογία, τα πιο πολλά σεντάν και λιγότερα SUV, επίσης δεν είδαμε κανένα ηλεκτρικό.
Στο ξενοδοχείο, αλλά και μέσα στην πόλη, πολλά αυτοκίνητα με βουλγαρικές πινακίδες, πάλι γερμανικών εταιρειών, τα περισσότερα, στην κατηγορία των SUV.Από Θεσσαλονίκη για Αλεξανδρούπολη δεν υπάρχει βενζινάδικο επάνω στο δρόμο για να γεμίσεις με καύσιμα.
Στο ξενοδοχείο υπήρχε μία θέση για φόρτιση ηλεκτρικού, η οποία ήταν άδεια όλες τις ημέρες.
Μέσα στην Αλεξανδρούπολη δεν έπεσε στην αντίληψη μας, κάποιο σημείο φορτιστής ηλεκτρικού αυτοκινήτου.
Ανεβαίνοντας για Αλεξανδρούπολη κάναμε στάση στην Καβάλα και στην επιστροφή στην Ασπροβάλτα για φαγητό. Ήδη εμφανίστηκαν και οι πρώτοι Σκοπιανοί επισκέπτες.
Σε όλη αυτή την διαδρομή δεν είδαμε κάποιο ηλεκτρικό αυτοκίνητο να κινείται στην Εγνατία οδό, αλλά ούτε και μέσα στις πόλεις.
Δεν ξέρω τι θα γίνει το 2030 ή το 2035, πάντως σήμερα είναι μεγάλος νταλκάς (για να χρησιμοποιήσω μια τουρκική λέξη των γειτόνων), να κατέχεις ηλεκτρικό αυτοκίνητο και να το έχεις σαν αποκλειστικό όχημα σε καθημερινή βάση.
-
Εφοσον το δικτυο φορτιστων ειναι ακομη πολυ μικρο, για την πολη μονο. Πρεπει να χεις και κατι ακομη για να σαι σιγουρος πως θα μπορεις να ταξιδεψεις απροβληματιστα οπου εσυ θελεις. Στη Θρακη οι διαδρομες ειναι μεγαλες. Δεν ειναι να κανεις πειραματισμους.
-
Έχει κάμποσους φορτιστές.
-
Μετά τα παραπάνω να επανέλθουμε στην προοπτική της ηλεκτροκίνησης και σε σταχυολόγηση των διάσπαρτων ποστ σε διάφορα τοπικά που η σούμα τους είναι:
Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα δεν εχουν τεκμήριο αγοράς μεχρι 50000 € ΛΤΠΦ
Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα δεν εχουν τεκμήρια κατοχής
και όπως είπε ο @criuser όταν το μάθουν οι πολυπληθείς συνταξιούχοι θα γίνει του μετασχηματιστή η τήξη ! Σε κάτι Ωρωπούς κλπ αποικίες συνταξιούχων θα κλάψουν τα δίκτυα !
-
Ήδη το εθνικό δίκτυο δεν σηκώνει πάνω από 350.000 οχήματα…
-
Καλησπερα σας.
Χαζευω ενα τυπο στο internet με ενα octavia ev και πραγματικα μου αρεσει...
Εκανε 60 χλμ αμιγως ηλεκτρικα μεχρι να μπει ο ΚΕΚ.Αστικη χρηση μεχρι 50-60 και λιγο 70-80.
Η καλυτερη λυση αυτη τη στιγμη ειναι αυτη...
Να εχεις ενα RS γκαζιαρικο αλλα να πηγαινεις ηλεκτρικα στo super.
Χαιρετω τα πληθη..
Υ.γ. IV το γράφει.λαθος,ζητώ συγγνώμη.Σε αυτό αναφέρομαι:
Youtube Video -
@costasbab said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Καλησπερα σας.
Χαζευω ενα τυπο στο internet με ενα octavia ev και πραγματικα μου αρεσει...
Εκανε 60 χλμ αμιγως ηλεκτρικα μεχρι να μπει ο ΚΕΚ.Αστικη χρηση μεχρι 50-60 και λιγο 70-80.
Η καλυτερη λυση αυτη τη στιγμη ειναι αυτη...
Να εχεις ενα RS γκαζιαρικο αλλα να πηγαινεις ηλεκτρικα στo super.
Χαιρετω τα πληθηMάλλον phev(plug-in) εννοείς,όχι ηλεκτρικό (ev)
-
Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης