-
@iceman7 said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Εγώ μόνο σπίτι και σε superchargers έχω φορτίσει.
Α και μια φορά δοκίμασα στο Σείριο τσάμπαγια λίγο.
Αλλά δεν κάνω χλμΕσενα σε περιμενει ο @dimsabas με την φωτογραφικη ανα χειρας για να σε ανεβασει στο «Στα πρασα»
-
Πείτε του ότι δεν θα πας, να πάει σπίτι του ο άνθρωπος
-
Η General Motors κατέγραψε ζημία 1,6 δισ. δολαρίων στο τρίτο τρίμηνο του 2025, η οποία οφείλεται εν πολλοίς στην αναθεώρηση της στρατηγικής της για τα ηλεκτρικά οχήματα.
Άλλος για γλήγορη μετάβαση σε ηλεκτρικά? Στην ουρά παρακαλώ, ένας-ένας.
https://www.carandmotor.gr/nea/katarreei-ilektriko-oneiro-megaloy-kataskeyasti
-
Ευτυχώς που η "σιγουριά" των ηλεκτρόπληκτων εδώ μέσα που πάνε ακατούρητοι στην Καβάλα, οδηγεί στην αύξηση των ερευνών στα ξένα πανεπιστήμια...
-
@teo-mak said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
@iceman7 said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Εγώ μόνο σπίτι και σε superchargers έχω φορτίσει.
Α και μια φορά δοκίμασα στο Σείριο τσάμπαγια λίγο.
Αλλά δεν κάνω χλμΕσενα σε περιμενει ο @dimsabas με την φωτογραφικη ανα χειρας για να σε ανεβασει στο «Στα πρασα»
Τον τροφοδοτώ με άλλο υλικό το @dimsabas και δεν με κυνηγάει
-
-
Ανάβουν τα πίσω φώτα όταν το ηλεκτρικό αυτοκίνητο φρενάρει μόνο του;
-
@a-d-p said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Ανάβουν τα πίσω φώτα όταν το ηλεκτρικό αυτοκίνητο φρενάρει μόνο του;
Τα ioniq 5 είχαν πρόβλημα με το συγκεκριμένο θέμα. Από ότι έχω ακούσει φτιάχτηκε με update.
-
Ήταν λάθος των κανονισμών, όχι του Ionic. Οι προδιαγραφές ελεγαν ότι όταν δουλεύει η ανάκτηση ενέργειας δεν πρέπει να ανάβουν τα φώτα φρένων. Μόνο που οι κανονισμοί φτιάχτηκαν πριν αρχίσουν τα ηλεκτρικά να φρενάρουν με τη μηχανή. Τώρα άλλαξαν οι κανονισμοί και προβλέπουν στα ποσά g επιβράδυνσης ανάβουν τα φώτα, ανεξάρτητα από την αιτία της επιβράδυνσης.
-
@tgd said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Ήταν λάθος των κανονισμών, όχι του Ionic. Οι προδιαγραφές ελεγαν ότι όταν δουλεύει η ανάκτηση ενέργειας δεν πρέπει να ανάβουν τα φώτα φρένων. Μόνο που οι κανονισμοί φτιάχτηκαν πριν αρχίσουν τα ηλεκτρικά να φρενάρουν με τη μηχανή. Τώρα άλλαξαν οι κανονισμοί και προβλέπουν στα ποσά g επιβράδυνσης ανάβουν τα φώτα, ανεξάρτητα από την αιτία της επιβράδυνσης.
Μα το ioniq 5 δεν ήταν το πρώτο ηλεκτροκίνητο όχημα στην αγορά. Δεν ακούστηκε τέτοιο θέμα για κανένα άλλο ηλεκτρικό , επομένως όντως υπήρχε πρόβλημα στη ρύθμιση του.
-
H Γερμανία δίνει 4.000 ευρώ επιδότηση για κάθε αγορά καινούργιου ηλεκτρικού
-
@katafractos17 said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
7 Γερμανικά ηλεκτρικά αυτοκίνητα με την καλύτερη σχέση τιμής – αυτονομίας
Που τις βρήκαν αυτές τις αυτονομίες;
Πχ Frontera με 54αρα μπαταρία και 110 km/h σε mild weather (ιδανικό σενάριο) το evdatabase δίνει 260 km
Πώς προέκυψαν τα 290?
Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης