-
@dimsabas said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Η διαφορά στην αναγνωσιμότητα δε δικαιολογείται από την προσήλωση που θεωρούμε ότι έχει το αγοραστικό κοινό στα θερμικά και στα ΕV αντίστοιχα.
Εκτός αν τα ποσοστά διαφέρουν κατά πολύ από αυτό που έχουμε κατά νου.Δικαιολογείται όμως πλήρως από την έκταση των μετρήσιμων - όπως επισήμανες από τα drive.gr στατιστικά ενδιαφέροντος - ψυχικών διαταραχών μεταξύ των ατυχών οδηγών EV λόγω range anxiety.
Κάτι που επιβεβαιώνεται άλλωστε και από τις διθυραμβικές δημοσιεύσεις/συζητήσεις τύπου "αποδεικνύεται ότι κάνεις ταξίδι ΚΑΙ με το ηλεκτρικό" των εξηλεκτρισμένων όπου κάτσουν και όπου βρεθούν.
Οι θερμικοί πάντως, να ξέρεις, συμμεριζόμαστε με συμπάθεια τον αφελή ενθουσιασμό τους όταν, κομπάζοντας και επιστρατεύοντας κάθε τεχνολογικό γκατζετάκι πλοήγησης και προγραμματισμού διαδρομών - ως σύγχρονοι Μαγκελάνοι - καταφέρνουν να δώσουν λύσεις σε ανύπαρκτα για εμάς του θερμικούς προβλήματα.
-
@argyn said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
@dimsabas said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Η διαφορά στην αναγνωσιμότητα δε δικαιολογείται από την προσήλωση που θεωρούμε ότι έχει το αγοραστικό κοινό στα θερμικά και στα ΕV αντίστοιχα.
Εκτός αν τα ποσοστά διαφέρουν κατά πολύ από αυτό που έχουμε κατά νου.Δικαιολογείται όμως πλήρως από την έκταση των μετρήσιμων - όπως επισήμανες από τα drive.gr στατιστικά ενδιαφέροντος - ψυχικών διαταραχών μεταξύ των ατυχών οδηγών EV λόγω range anxiety.
Κάτι που επιβεβαιώνεται άλλωστε και από τις διθυραμβικές δημοσιεύσεις/συζητήσεις τύπου "αποδεικνύεται ότι κάνεις ταξίδι ΚΑΙ με το ηλεκτρικό" των εξηλεκτρισμένων όπου κάτσουν και όπου βρεθούν.
Οι θερμικοί πάντως, να ξέρεις, συμμεριζόμαστε με συμπάθεια τον αφελή ενθουσιασμό τους όταν, κομπάζοντας και επιστρατεύοντας κάθε τεχνολογικό γκατζετάκι πλοήγησης και προγραμματισμού διαδρομών - ως σύγχρονοι Μαγκελάνοι - καταφέρνουν να δώσουν λύσεις σε ανύπαρκτα για εμάς του θερμικούς προβλήματα.
τα οποια και περισσοτερα γκατζετακια μαλλον εχετε σε αφθονια, αφου ειχες περιγραψει ενα σωρο εργαλεια που εχεις για να μετρας επιταχυνσεις, διαδρομες κτλπ
-
Η είδηση είχε ήδη δημοσιευθεί στην Ομάδα των Tesla Fans στο ΦουΜπού. Oι Teslάκηδες γνώριζαν το γεγονός πριν το δουν στο Drive.
-
@tgd said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Το άρθρο για τον φορτιστή το διάβασαν όλοι όσοι έχουν ηλεκτρικό.
Το άρθρο για την 911 μόνον όσοι είχαν όρεξη να δουν άλλο ένα βίντεο με 911 να γυρίζει στην "πράσινη κόλαση".Δε θα έμπαινες να δεις τι χρόνο έκανε; Και να δεις ποιος είχε το προηγούμενο ρεκόρ; Μόνο για το βίντεο θα πατούσες το άρθρο; Ούτε εγώ δεν έκατσα να δω 7,5 λεπτά βίντεο.
-
τα ποστ αυτου του τυπου που αναφερεις, γινονται ωστε να ενημερωθει καποιος ο οποιος δεν γνωριζει για τις πραγματικες δυνατοτητες, αλλα και περιορισμους που υπαρχουν. Αν δεν τα κανουμε, μενει κανεις με την ιδεα οτι το model 3 εχει καταναλωση 25kwh/100km και βγαζει μονο 200χλμ, οτι δεν υπαρχουν πουθενα φορτιστες και αυτοι που υπαρχουν ειναι πανακριβοι.
-
@dettol said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
τα ποστ αυτου του τυπου που αναφερεις, γινονται ωστε να ενημερωθει καποιος ο οποιος δεν γνωριζει για τις πραγματικες δυνατοτητες, αλλα και περιορισμους που υπαρχουν. Αν δεν τα κανουμε, μενει κανεις με την ιδεα οτι το model 3 εχει καταναλωση 25kwh/100km και βγαζει μονο 200χλμ, οτι δεν υπαρχουν πουθενα φορτιστες και αυτοι που υπαρχουν ειναι πανακριβοι.
Το performance τόσο εχει, με «φυσιολογικές» ταχύτητες.
-
@teo-mak said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
@dettol said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Το performance τόσο εχει, με «φυσιολογικές» ταχύτητες.
αν ειχε δοκιμασει performance θα ειχε βγαλει 35kwh/100km την καταναλωση
-
Με άδεια την Αθήνα, εύκρατο καιρό και οδηγώντας ομαλά όταν έχω κόσμο και νευρικά όταν δεν έχω (περί το 50-50%) το μοντελ 3 είναι στις 12,8 kWh/100 km.
Πώς φεύγει η μυρωδιά του εμετού από τους ιμάντες του παιδικού καθίσματος ; Μάλλον ξεχάστηκα και οδήγησα νευρικά και με τον ΚΛΗΡΟΝΟΜΟ !!
-
Αφρό για τα χάλια, με oxi action.
-
-
Ναι το σπρέι. Το μωβ. Σε ένα πανακι μιρκοινων. Δοκίμασε σε μια γωνιά αν και δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. Είναι για υφάσματα και ευαίσθητα χαλια. Με γάντια να το κάνεις
Εγώ με αυτό κάνω και τις μοκέτες στο αυτοκίνητο και μυρίζουν ωραία στην ζεστή.
-
Με αυτό καθαρίζω και εγώ τα πατάκια, αλλά τους ιμάντες φοβάμαι -είμαι βέβαιος - ότι θα αρχίσει να τους γλείφει. Προς το παρόν μόνο άσπρο ξύδι έχω βάλει
-
Eνας ερωτας γεννιεται εδω .
Σε τουτη την πλατεία σε τουτο δω το μερος . -
Το ξύδι ίσως θα ανοίξει το χρώμα από το μαύρο των ζωνών.
Τότε ίσως το καλύτερο είναι το roll.
-
@otso said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Σε τουτη την πλατεία σε τουτο δω το μερος .Εάν έχει προίκα, να το δούμε το θέμα.
-
καθάρισε το με το oxi action, και μετά καθάρισε το καλά με υγρό πανακι.
-
@otso said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Σε τουτη την πλατεία σε τουτο δω το μερος .Όλοι οι γιάπηδες τα ίδια προβλήματα έχουν οτσο μου !
-
@lap said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
καθάρισε το με το oxi action, και μετά καθάρισε το καλά με υγρό πανακι.
Σωστός !
-
Δικαιολογείται όμως πλήρως από την έκταση των μετρήσιμων - όπως επισήμανες από τα drive.gr στατιστικά ενδιαφέροντος - ψυχικών διαταραχών μεταξύ των ατυχών οδηγών EV λόγω range anxiety.
Κάθε νέο εργαλείο θέλει ψάξιμο. Στην πράξη είναι πάντως πιο εύκολο από όσο το διαβάζεις.
Και στα γράφω εγώ που είμαι γκρινιάρης.
Μάλιστα πολλοί νέοι στην ηλεκτροκίνηση διαβάζουμε τα τέρατα στα sites και στα ΜΚΔ οπότε είναι απόλυτα φυσιολογικό να επιβεβαιώνουμε ότι τα πράγματα απέχουν αρκετά από τα τέρατα. -
Εγώ πάντως δεν καταλαβαίνω γιατί τοσο μίσος στα ηλεκτρικά.
Είπαμε ακόμα για ταξίδι έχουν περιορισμούς , για πόλη είναι μια χαρά. Βασικά είναι ότι καλύτερο υπάρχει
Δεν τα θέλετε οι θεσμικοί? Κανένα πρόβλημα . Μην τα πάρετε, απλά πράγματα. Αφήστε όσους από μας τα θέλουμε να τα αγοράσουμε και μείνετε εσείς με τις υπεραμαξαρες.
Για μένα όσο λιγότεροι ηλεκτρικοί τόσο το καλύτερο
Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης