-
@jammamon said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Να αναλάβει τις ευθύνες της υπό την πίεση των ίδιων πολιτών που ζητούν και αγοράζουν τα οχήματά της;
Εκεί καταλαβαίνεις γιατί οι περιβαλλοντικές είναι υποκριτές: Ποτέ δεν καταλογίζουν τις ευθύνες στους πολίτες, όπως θα πρεπε.
Η κυρία ευθύνη πάντως δεν είναι στους πολίτες!!!
Το βλέπεις και από πολύ απλά πράγματα!
Η ανακύκλωση στα σκουπίδια πχ
Μπλε κάδοι για συσκευασίες, σχεδόν σε όλους τους δήμους περνάει το σκουπιδιάρικο και αδειάζει όλους τους κάδους μαζί!!!Ο κύριος όγκος ρύπων παράγεται στην φάση παραγωγής ή μεταφοράς των παραγώμενων προϊόντων!!!
Ο μεμονωμένος πολίτης δεν μπορεί να κάνει κάτι!!!Οι περιβαλλοντικές τις εταιρείες πράσινης ανάπτυξης τις έχουν αφήσει άθικτες και ας έχουν κάνει μεγαλύτερη ζημιά από ότι στην τελική οφέλησαν!
Τσέκαρε χρηματοδότηση περιβαλλοντικών κλπ,! -
Η toyota παραγει μαλλον τους περισσότερους ρύπους γιατι παράγει τα περισσότερα αυτοκινητα
μια χαζομαρα είναι αυτό. Δηλαδη αν περασει πρώτη αλλη αυτοκινητοβιομηχανία γιατι πηγε πρώτη σε πολωσεις θα λέμε τα ίδια
Αυτά είναι προβληματα κρατων και παγκοσμιας συννενοησης κρατων. Καμια σχέση δεν έχει η toyota και κάθε toyota
η toyota ακολουθει τις κατευθυνσεις και τους νόμους που βγάζουν τα κράτη. Οχι και να την κατηγορούμε γιατι πουλάει περισσοτερο
-
Το θέμα όμως είναι ότι παράγει σχεδόν αποκλειστικά υβριδικά, εδώ και χρόνια.
Οπότε θα έπρεπε να μην είχε τόσους ρύπους.
-
@criuser said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Το θέμα όμως είναι ότι παράγει σχεδόν αποκλειστικά υβριδικά, εδώ και χρόνια.
Οπότε θα έπρεπε να μην είχε τόσους ρύπους.
Οταν κατασκευαζεις σε εργοστάσιο οτιδηπωτε εχεις ρύπους
ειτε είναι υβριδικα, είτε ηλεκτρικα, είτε μπατονέτες
οσο περισσότερο παράγεις τοσο περισσότερους ρύπους θα βγάλεις στο εργοστάσιο
δεν μιλάμε για τα αυτοκίνητα ποσους ρύπους βγάζουν (αυτα είναι τα προιοντα της παραγωγης)
-
Στην Αμερική η Toyota είχε το 30 % των πωλήσεων σε υβριδικά και μέσο όρο CO2 200 g/km. Στην Ευρώπη το 70 % σε υβριδικά και μέσο όρο CO2 96 g/km. Ευρώπη και Αμερική έχει περίπου 3,5 εκατομμύρια πωλήσεις. Μέχρι τα 10 εκατομμύρια που κάνει συνολικά , πόσα είναι τα υβριδικά στην Ασία , Κίνα κτλ;
Βέβαια τις ίδιες πίπες θα μπορούσε να τις γράψει η Greenpeace και για την VW , την GM , Stellantis που έχουν και αυτές μεγάλα νούμερα πωλήσεων αλλά αποφάσισε να μην το κάνει. -
@super-t said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Στην Αμερική η Toyota είχε το 30 % των πωλήσεων σε υβριδικά και μέσο όρο CO2 200 g/km. Στην Ευρώπη το 70 % σε υβριδικά και μέσο όρο CO2 96 g/km. Ευρώπη και Αμερική έχει περίπου 3,5 εκατομμύρια πωλήσεις. Μέχρι τα 10 εκατομμύρια που κάνει συνολικά , πόσα είναι τα υβριδικά στην Ασία , Κίνα κτλ;
Βέβαια τις ίδιες πίπες θα μπορούσε να τις γράψει η Greenpeace και για την VW , την GM , Stellantis που έχουν και αυτές μεγάλα νούμερα πωλήσεων αλλά αποφάσισε να μην το κάνει.Έτσι είναι. Η τουοτα βέβαια πουλάει άπειρα θηρία V6 σε όλο τον κόσμο κι ατελείωτα εκατομμύρια μικρών θερμικών κι επαγγελματικών, αλλά η Greenpeace της την πέφτει, νομίζω επειδή η εταιρεία αντιστέκεται στον πλήρη εξηλεκτρισμο.
-
H Toyota λένε αποσύρει την χορηγία της από την Ολυμπιάδα. Ίσως έχει κάποια σχέση αυτό.
-
Εντωμεταξύ οι Ευρωπαίοι κατασκευαστές βλέπουν μια ασιατική κατασκευάστρια να προσφέρει το 70% των πωλήσεων σε full hybrid και σκέφτονταν πως να επιφέρουν το diesel κίνησης. Οι άνθρωποι είναι εκτός πραγματικότητας.
Και τελικά προσφέρουν mild hybrid σε τιμή full hybrid
-
@lap said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Εντωμεταξύ οι Ευρωπαίοι κατασκευαστές βλέπουν μια ασιατική κατασκευάστρια να προσφέρει το 70% των πωλήσεων σε full hybrid και σκέφτονταν πως να επιφέρουν το diesel κίνησης. Οι άνθρωποι είναι εκτός πραγματικότητας.
Ε πως αλλιως ο μεσος γερμανος θα παιρνει τον 3πλασιο μισθο απο τον μεσο ελληνα?
θα πρεπει να χρεωνει 3πλη τιμη την σαπιλα που πουλαει. -
@ntinaras said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
θα πρεπει να χρεωνει 3πλη τιμη την σαπιλα που πουλαει.Με τη διαφορα οτι ο ενας εχει βαρια βιομηχανια και τεχνολογια αιχμης κι ο αλλος πουλαει καλαμαρακια και ξαπλωστρες.
-
@driver-m said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
θα πρεπει να χρεωνει 3πλη τιμη την σαπιλα που πουλαει.Με τη διαφορα οτι ο ενας εχει βαρια βιομηχανια και τεχνολογια αιχμης κι ο αλλος πουλαει καλαμαρακια και ξαπλωστρες.
Αγορασμένα απ το λιντλ
-
Και λοιπόν;
Αυτά γουστάρουμε να παράγουμε, αυτό κάνουμε.
Όχι, θα φτιάξουμε φάμπρικες, για να κονομάνε τα κωλοπαίδια οι βιομήχανοι. -
@bassstarlet said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Και λοιπόν;
Όχι, θα φτιάξουμε φάμπρικες, για να κονομάνε τα κωλοπαίδια οι βιομήχανοι."φτιάξουμε"
Πες μου ότι είσαι ένστολος που δεν έχει κολλήσει ποτέ ένα ένσημο σε πραγματική δουλειά
Αυτό πες μου μόνο
Τέλος -
Αν αυτός ειναι ένστολος θα εχω χάσει κάθε ελπίδα. Πως μπορώ να ζητήσω τα λεφτά μου πίσω τα οποία έχω δώσει σε φόρους και του αναλογούν σε εισόδημα;;;
-
Αν αυτός ειναι ένστολος θα εχω χάσει κάθε ελπίδα. Πως μπορώ να ζητήσω τα λεφτά μου πίσω τα οποία έχω δώσει σε φόρους και του αναλογούν σε εισόδημα;;;
παρε ενα ηλεκτρικο και δωσε το να το οδηγησει καποιος αλλος. Θα ειναι σαν να του εχεις παρει πισω τα λεφτα ΤΟΥ, αφου αυτος πληρωνει τις επιδοτησεις
-
Μισό.... θα έχω πληρώσει ένα ηλεκτρικό, θα το οδηγεί άλλος που δεν θα έχει πληρώσει τίποτα και αυτός θα πληρώσει τις επιδοτήσεις;
Αυτός ο άλλος ποιος θα ναι;;;
-
@bassstarlet said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Και λοιπόν;
Όχι, θα φτιάξουμε φάμπρικες, για να κονομάνε τα κωλοπαίδια οι βιομήχανοι.Ναι γιατι τωρα δεν κονομαει ο καθε πικραμενος κρατικοδιαιτος ψευτοεπιχειρηματιας κι ο καθε αρχιαπατεωνας μαυραγοριτης του τουρισμου και της εστιασης, μεταξυ αλλων.
Ρε παιδια θελετε και τα γραφετε βραδιατικα?
Συγκρινετε χωρες σοβαρες με μπανανιες σαν τη δικη μας? -
sarcasm.dll is missing
-
@driver-m said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Οι οποιες χτιστικαν με ξενα λεφτα και συντηρουνται με νομοσχεδια της ΕΕ γιατι αλλιως ο κινεζος θα ειχε κανει παρτυ.
-
Στα πήγαινε έλα της Θεσσαλίας απ το Πήλιο στη Πίνδο, ακούμε 100.4 Κιςς Καρδίτσας, διαπιστωμένη καλή λήψη από Βελεστίνο μέχρι Βαθύρεμα...
Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης