-
@ntinaras said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
@elteo said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
ο κωμικός αυτός είναι από τους μεγαλύτερους petrolheads, δεν μιλάμε για τον Μάρκο Σεφερλή....
Ο τυπος ειχε Mclaren F1.
Την οποια οδηγουσε συνεχεια,. την ειχε δανεισει στο top gear για γυρισματα, και την τρακαρε και 2 φορες.
Την δευτερη τοσο πολυ, που καταφερε να σπασει το παγκοσμιο ρεκορ σε αποζημιωση ασφαλιστικης.
Καπου 930k Λιρες.ξέρω ποιος είναι ο Rowan Atkinson.
επίσης είχε και το παρακάτω οπότε δεν είναι κολλημένος petrolhead.
για αυτό καλό είναι να μην τον απαξιώνουμε αν δεν τον γνωρίζουμε.
Ποιος τον απαξιωσε?
Μου ειναι εξαιρετικα συμπαθης απ ολες τις αποψεις.o @dettol
-
ο κωμικός αυτός είναι από τους μεγαλύτερους petrolheads, δεν μιλάμε για τον Μάρκο Σεφερλή....
Ο τυπος ειχε Mclaren F1.
Την οποια οδηγουσε συνεχεια,. την ειχε δανεισει στο top gear για γυρισματα, και την τρακαρε και 2 φορες.
Την δευτερη τοσο πολυ, που καταφερε να σπασει το παγκοσμιο ρεκορ σε αποζημιωση ασφαλιστικης.
Ποιος τον απαξιωσε?
λαθος, δεν τον απαξιωσα. Διαβασε προσεκτικα τι εγραψα
-
@dettol said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Ο τυπος ειχε Mclaren F1.
Ποιος τον απαξιωσε?
λαθος, δεν τον απαξιωσα. Διαβασε προσεκτικα τι εγραψα
ok κατάλαβα λάθος.
-
Οι φήμες που διαδίδει Άτκινσον πιάνουν τόπο όχι μόνο λόγω της δημοφιλίας του αλλά και γιατί δε τις έγραψε με τη ιδιότητα του κωμικού , τις έγραψε με την ιδιότητα του ηλεκτρολογου μηχανικού ..Πτυχίο Νιούκαστλ , μεταπτυχιακό Οξφόρδη ....
-
Δεν πιστεύω να εχει πτυχίο απο κάνα ιδιωτικό πανεπιστήμιο ;
-
@red_monster said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Μπα δημόσια...
-
@red_monster said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Δεν μιλάμε για μούφα πτυχία των ιδιωτικών...
Αλλά για κανονικά και έγκυρα πτυχία και διδακτορικά, όπως αυτά της κυρίας Παζαΐτη και του κυρίου Μπακογιάννη, από δημόσια ιδρύματα με με μεγάλη ιστορία. -
@dimsabas said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Να το.
Κελεπουρι φαινεται αυτο το κινεζικο κασονι στα 26 χιλιαρικα και με 2 ολοκληρους αεροσακους απ'ο,τι γραφετε.
Αλλα εδω 3 σελιδες παραπισω ενα κινεζικο σμαρτ της συμφορας ζητουσε 20 χιλιαρικα (χωρις επιδοτηση παντα) για την "πλουσια" εκδοση του με ηλεκτρικο τιμονι και 15αρα ζαντα, ο,τι δηλαδη ειχε καθε μεσο supermini πριν 15 χρονια.
Μας δουλευουν μεχρι και οι Κινεζοι πλεον ή μαλλον οι γνωστοι μαυραγοριτες εισαγωγεις γιατι στην Κινα τα ρημαδια αυτα δεν εχουν ουτε τα μισα χρηματα. -
άθλιο από όπου και αν το κοιτάξεις.....
-
Ειλικρινά εγώ δεν πρόκειται να μπω ή να βάλω άνθρωπο σε τέτοιο όχημα.
Ποτέ.
Και 5 χιλιάρικα να τα πουλάνε καινούρια.Πριν λίγο καιρό σε συζητήσεις ακούγαμε αφ υψηλού κριτική για την παθητική ασφάλεια του Φίατ Panda... τα οχήματα 20ετιας, που έλεγε κι ο ντραηβερ για τα 207, είναι πολύ πολύ πολύ καλύτερα κι ασφαλέστερα οχήματα απ αυτά τα παιχνίδια.
-
Άθλιο επειδή είναι ηλεκτρικό. Για κανένα άλλο λόγο. Αν ήταν με θερμικό και 15 χιλιάρικα θα ήταν λουκούμι. Σχεδιαστικά περίφημο, όγκος μια χαρά, εσωτερικό όμορφο. Μια χαρά θα ήταν.
Τώρα είναι μία μπούρδα και μισή. Μόνο που είδα στο βίντεο μπαταρία (η)λιθίου μου γύρισαν τα μάτια ανάποδα.Αυτοκίνητα με μπαταρίες. Έλεος δηλαδή...
-
-
@storm said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Άθλιο επειδή είναι ηλεκτρικό. Για κανένα άλλο λόγο. Αν ήταν με θερμικό και 15 χιλιάρικα θα ήταν λουκούμι. Σχεδιαστικά περίφημο, όγκος μια χαρά, εσωτερικό όμορφο. Μια χαρά θα ήταν.
Τώρα είναι μία μπούρδα και μισή. Μόνο που είδα στο βίντεο μπαταρία (η)λιθίου μου γύρισαν τα μάτια ανάποδα.Αυτοκίνητα με μπαταρίες. Έλεος δηλαδή...
Μπαταρίες έχουν μόνο τα τηλεκατευθυνόμενα !
-
Μέχρι υπέρυθρες σας έβαλε να ζεσταίνονται τα π.... σας (μαζί με θερμαινόμενο κάθισμα, για οικονομια να μη δουλεύει η αντλία για το ac). Τι άλλο θέτε?
-
Στο γκρουπ της ηλεκτροκινησης ποσταραν οτι ενεργοποιηθηκαν οι 300αρηδες της incharge στα ΣΕΑ shell (τουλαχιστον σε αυτο του κορινου). Εξαιρετικα νεα διοτι ειναι 2 θεσεις φορτισης (2Χ150kw) και, απο οτι εγραψε ο οδηγος, ενεργοποιουνται απλα με πιστωτικη καρτα!!!
-
Το crossover μου θύμισε αυτό το σχέδιο
-
@dettol said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Στο γκρουπ της ηλεκτροκινησης ποσταραν οτι ενεργοποιηθηκαν οι 300αρηδες της incharge στα ΣΕΑ shell (τουλαχιστον σε αυτο του κορινου). Εξαιρετικα νεα διοτι ειναι 2 θεσεις φορτισης (2Χ150kw) και, απο οτι εγραψε ο οδηγος, ενεργοποιουνται απλα με πιστωτικη καρτα!!!
Επιτέλους μια λογική κίνηση
-
Είναι οδηγία της ΕΕ να δέχονται κάρτες όλοι οι φορτιστές υποχρεωτικά, δεν ξέρω το deadline. Για να σταματήσουν αυτά με τις εφαρμογές που δε δουλεύουν κλπ.
Άσχετο αλλά μου έλεγε φίλος που είναι Σουηδία, ότι έκοψαν τις επιδοτήσεις ηλεκτρικών και καθως έχει πέσει το πετρέλαιο, τα μεταχειρισμένα diesel έχουν γίνει ανάρπαστα.
-
@johnny-0 said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Είναι οδηγία της ΕΕ να δέχονται κάρτες όλοι οι φορτιστές υποχρεωτικά, δεν ξέρω το deadline. Για να σταματήσουν αυτά με τις εφαρμογές που δε δουλεύουν κλπ.
Άσχετο αλλά μου έλεγε φίλος που είναι Σουηδία, ότι έκοψαν τις επιδοτήσεις ηλεκτρικών και καθως έχει πέσει το πετρέλαιο, τα μεταχειρισμένα diesel έχουν γίνει ανάρπαστα.
Το γνωρίζω ότι είναι οδηγία, αλλά ακόμα και στη Νορβηγία δεν έχει εφαρμοστεί σε μεγάλο βαθμό, επομένως είναι εντυπωσιακό να το βλέπουμε στην Ελλάδα.
Γιατί έχουν γίνει ανάρπαστα τα μεταχειρισμένα ντίζελ; Τα καινουρια όχι;
-
Γιατί πολύ απλά πολλές εταιρείες έχουν βγάλει τα ντίζελ από την γκάμα τους.
Αν έβγαιναν μάλιστα τπτ ήπια υβριδικά με ντίζελ αντί βενζίνης εκεί θα έβλεπες με μέση μεταξύ 1,5 και 3 πόσο ανάρπαστα θα ήταν.( Με αυτονομίες άνω των 1000 χλμ για πλάκα).
Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης