-
@georpapa said in Toyota Corolla 2019:
@groover1972 said in Toyota Corolla 2019:
@s2000 said in Toyota Corolla 2019:
καλημερα, και στο δικο μου TS2.0 εως 180, τσικ παραπανω, αλλα δεν εχει και νοημα να παει παραπανω.
να ρωτησω για το android auto.
αλλαξα κινητο τελευταια, απο huwaei σε xiaomi, και με το νεο κινητο οταν το συνδεω στο αυτοκινητο, δεν ξεκινα το ΑΑ στο αυτοκινητο, δηλ οταν πατησω Maps, μου βγαζει οτι δεν ειναι διαθεσιμο το navigation.
εχω δοκιμασει οτι ρυθμισεις ξερω στο κινητο, αλλα και με διαφορετικα καλωδια
αυτο που λυνει το προβλημα μου, ειναι να κανω επανεκκινηση στο κινητο, μετα το βλεπει αμεσως.
καποιος αλλος με παρομοιο θεματακι?
καμια ιδεα?Να πάρεις Samsung, παίζει αμέσως. Και με το δικό μου huwaei αλλά και με της γυναίκας το Xiaomi, δεν έπαιζε.
με το samsung, αν πατησεις το κουμπι maps σου ανοίγει το google maps μεσω ΑΑ?
Μόλις κουμπώσω το καλώδιο, αυτόματα ανοίγει το ΑΑ στο κινητό και στην οθόνη του αυτοκινήτου αυτόματα. Με την σημείωση ότι στο SCross έχει 4 πεδία που από εκεί επιλέγεις το ΑΑ.
με το προηγούμενο κινητό και με διαφορετικά καλώδια ήθελε συνεχείς προσπάθειες και αποσυνδέσεις. Δεν χρειάζεται να είναι samsung. Οποίο κινητό έχει προεγκατεστημενο το ΑΑ είναι οκ. Εγώ το έψαξα στο κατάστημα και το είδα ότι υπάρχει.
-
@georpapa said in Toyota Corolla 2019:
@s2000 said in Toyota Corolla 2019:
καλημερα, και στο δικο μου TS2.0 εως 180, τσικ παραπανω, αλλα δεν εχει και νοημα να παει παραπανω.
να ρωτησω για το android auto.
αλλαξα κινητο τελευταια, απο huwaei σε xiaomi, και με το νεο κινητο οταν το συνδεω στο αυτοκινητο, δεν ξεκινα το ΑΑ στο αυτοκινητο, δηλ οταν πατησω Maps, μου βγαζει οτι δεν ειναι διαθεσιμο το navigation.
εχω δοκιμασει οτι ρυθμισεις ξερω στο κινητο, αλλα και με διαφορετικα καλωδια
αυτο που λυνει το προβλημα μου, ειναι να κανω επανεκκινηση στο κινητο, μετα το βλεπει αμεσως.
καποιος αλλος με παρομοιο θεματακι?
καμια ιδεα?Να πάρεις Samsung, παίζει αμέσως. Και με το δικό μου huwaei αλλά και με της γυναίκας το Xiaomi, δεν έπαιζε.
με το samsung, αν πατησεις το κουμπι maps σου ανοίγει το google maps μεσω ΑΑ?
Μόλις κουμπώσω το καλώδιο, αυτόματα ανοίγει το ΑΑ στο κινητό και στην οθόνη του αυτοκινήτου αυτόματα. Με την σημείωση ότι στο SCross έχει 4 πεδία που από εκεί επιλέγεις το ΑΑ.
με το προηγούμενο κινητό και με διαφορετικά καλώδια ήθελε συνεχείς προσπάθειες και αποσυνδέσεις. Δεν χρειάζεται να είναι samsung. Οποίο κινητό έχει προεγκατεστημενο το ΑΑ είναι οκ. Εγώ το έψαξα στο κατάστημα και το είδα ότι υπάρχει.
Επιβεβαιώνω,όσα λες.
Κι εγώ με Scross του 2017, είχα samsung s5neo μέχρι τώρα.Είχα κατεβάσει το android auto από εφαρμογή και με παίδευε κάθε φόρα στη σύνδεση. Εδώ και 15-20 μέρες -επειδή μετά από 6 χρόνια τα'παιξε το παλιό- άλλαξα σε samsung a20e με android 10 και συνδέεται σφαίρα! -
Παιδιά έχετε καμία πληροφορία για το πότε ανοίγουν οι παραγγελίες και οι νέες τιμές?
-
Σίγουρα φέτος.
-
Σεπτέμβρη πιστεύει η αντιπροσωπεία.
-
Αξίζει κάποιος να αγοράσει το προ facelift αυτή τη στιγμη αν το βρίσκει πιο γρηγορα;
-
@nicolas1988 said in Toyota Corolla 2019:
Αξίζει κάποιος να αγοράσει το προ facelift αυτή τη στιγμη αν το βρίσκει πιο γρηγορα;
Τελείως προσωπικό θέμα αυτό και εξαρτάται από το πόσο βιάζεσαι, τις ανάγκες σου, τον τροπο οδήγησης και τις συνθήκες. Εγώ για παράδειγμα τώρα δεν θα το έπαιρα, θα περίμενα για το F/L.
-
Και εξαρτάται πότε θα έρθει το f/l & πόσο άμεσα θέλεις αυτοκίνητο.
-
Η active plus για παραδειγμα αυτή τη στιγμή είναι στα 24κ. Σε αρκετές αντιπροσωπείες ακόμη και τα εκθεσιακά είναι πλέον διαθέσιμα. Το ερώτημα είναι μήπως μια αισθητά ανεβασμένη τιμή (πχ) 26 Κ και αναμονή αρκετών μηνών για facelift καθιστούν ευκαιρία το ήδη υπάρχον μοντέλο. Σίγουρα αισθητή διάφορα τα 140hp στο νέο κινητήρα αλλά από κει κ πέρα τι;
-
@spiros-0 said in Toyota Corolla 2019:
Πουλάω το polo λόγω προσθήκης νέου μέλους στην οικογένεια Κ επείγει..
-
Μόλις απάντησες στην ερώτησή σου..
-
Δεν νομίζω πως θα έχει λιγότερο από 6 μήνες αναμονή το νέο
-
Αν είναι το πρώτο σου παιδάκι μπορείς να βολευτεις μια χαρά στο polo για κανα χρόνο και λίγο παραπάνω ώστε να περιμένεις τη νέα corolla
-
Η corolla hatchback έχει συγκρίσιμους χώρους από τις τελευταίες γενιές Polo.
-
Νικόλα και εγώ γι αυτό το λόγο πούλησα το σιροκο (που είναι και δίπορτο κιόλας) αλλά η αλήθεια είναι ότι με ένα παιδάκι βολεύεσαι χωρίς ιδιαίτερη πίεση, ευρύχωρο είναι το πολακι, μη βιαστείς και τόσο και μη σε πιάνει άγχος. Άμα είναι και 5θυρο μη το συζητάς καν για μένα, εκτός αν είναι πολύ παλιό και σε έχει ταράξει και στα προβλήματα.
-
@jntaras said in Toyota Corolla 2019:
Νικόλα και εγώ γι αυτό το λόγο πούλησα το σιροκο (που είναι και δίπορτο κιόλας) αλλά η αλήθεια είναι ότι με ένα παιδάκι βολεύεσαι χωρίς ιδιαίτερη πίεση, ευρύχωρο είναι το πολακι, μη βιαστείς και τόσο και μη σε πιάνει άγχος. Άμα είναι και 5θυρο μη το συζητάς καν για μένα, εκτός αν είναι πολύ παλιό και σε έχει ταράξει και στα προβλήματα.
Είναι 3θυρο φίλε κ σκέφτομαι αυτό το ρίξε κάθισμα κάθε φορά.. Τώρα σαν χωρος αποσκευων τα 360 του κορολα είναι αισθητή διαφορά με τα 280 του πόλο σκεφτομαι. Αν μπορούσα σε αυτά τα λεφτά θα πήγαινα σε yaris cross αλλά ευτυχισμένο το 2024.
@jntaras said in Toyota Corolla 2019:
-
@nicolas1988 , μπορείς να περιμένεις άνετα και 1 χρόνο χωρίς κανένα πρόβλημα, μετά το 6μηνο θα ξεκινήσετε τις πολλές - πολλές βόλτες και δεν είναι και κόπος το μπες - βγες από την μπροστά πόρτα έτσι και αλλιώς η γυναίκα σου κυρίως θα μπαινοβγαίνει που θα κάθεται και πίσω ! Το έκανα με 2 παιδιά σε 3θ Focus.
Τα λίτρα του πορτ μπαγκάζ της κορόλα είναι περισσότερα απο του Polo αλλά και πάλι είναι πολύ λίγα για το οικογενειακό σου αμάξι , ειδικά στην περίπτωση σου που είσαι στη αρχή θα κουβαλάς ολόκληρη προίκα από καροτσάκια μέχρι και βραστήρες και μούλτι για το φαγητό!
Οπότε ξανασκέψου και την άμεση πώληση του πόλο και την αγορά της κορόλας -
Ενδιαφέρον άρθρο του autotriti αν και παλιό ...
Τελικά παίζει ρόλο το χρώμα του αμαξώματος στην εσωτερική θερμοκρασία ;
Corolla ασημί vs Corolla μαυροκόκκινηhttps://www.autotriti.gr/premium/data/news/MEGA-TEST-Test-klimatismoy_191111_41495.asp
-
@stavrapt said in Toyota Corolla 2019:
Αντίστοιχη δοκιμή είχαν κάνει και οι 4Τ πριν πολλαααά χρόνια με 3 (ή 4 δεν θυμάμαι) Seicento. Η διαφορά θερμοκρασίας στο μαύρο σε σχέση με τα ανοιχτόχρωμα ήταν τεράστια, μιλάμε για πάνω από 15oC στο εσωτερικό. Για αυτό λέω, μαύρο αυτοκίνητο ποτέ (γαα πολλούς λόγους, ένας εξ' αυτών η ζέστη) στην Ελλάδα.
-
@fanis75 said in Toyota Corolla 2019:
@stavrapt said in Toyota Corolla 2019:
Αντίστοιχη δοκιμή είχαν κάνει και οι 4Τ πριν πολλαααά χρόνια με 3 (ή 4 δεν θυμάμαι) Seicento. Η διαφορά θερμοκρασίας στο μαύρο σε σχέση με τα ανοιχτόχρωμα ήταν τεράστια, μιλάμε για πάνω από 15oC στο εσωτερικό. Για αυτό λέω, μαύρο αυτοκίνητο ποτέ (γαα πολλούς λόγους, ένας εξ' αυτών η ζέστη) στην Ελλάδα.
Μήπως και η μαύρη οροφή από μόνη της ειναι "κακή" για Ελλάδα ; Ομορφαίνει αλλά μήπως παραζεσταίνει ;
Toyota Corolla 2019