Ετοιμοπαράδοτα υπάρχουν εκεί που δεν υπάρχει ζήτηση με εξαίρεση puma st line design που ωστόσο με τις ελλείψεις που προσφέρεται εκπίπτει των 5 αστεριών στο euroncap όπου κ το έψαξα. Vw υπάρχουν φυσικά κ μου πρότειναν πηγαίνοντας να τους πουλήσω το polo μου, αλλά έχω υποσχεθεί στην ψυχική μου υγεία να μην περάσω ουτε απέξω ξανά. Mazda υπάρχουν ξεκάθαρα λόγω φορολογησης.
Best posts made by nicolas1988
-
RE: SUV/Crossovers Forum
-
RE: SUV/Crossovers Forum
@fanis75 said in SUV/Crossovers Forum:
@nicolas1988 said in SUV/Crossovers Forum:
Με έβαλες σε πειρασμό γιατί ψάχνω ετοιμοπαραδοτο ωστόσο με λίγη αναζήτηση βρήκα ότι έχει ταμπουρα!! πίσω ακόμη κ η st line design. Επίσης δεν μπορείς φυσικά να προσθέσεις driver assistance pack που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων adaptive cc κ blind spot..
- Ταμπούρα έχουν όλα τα 125αρια, μόνο τα 155αρια (και άνω) έχουν δίσκους πίσω. Αλλή η συγκεκριμένη έκδοση μόνο 125 υπάρχει.
- Δεν επηρεάζει σε κάτι αυτό, μια χαρά φρενάρει και με τα ταμπούρα, δεν είναι λόγος αγοράς (ή μη) ενός αυτοκικήντου.
- Η Design (έχω και την εγκύκλιο της Ford, νομίζω είχα ανεβάσει μέρος της) είναι ως έχει, ΔΕΝ μπορείς να προσθέσεις ή να αλλάξεις τίποτα. Και θα έρθουν 300 αυτοκίνητα Ελλάδα, 240 χειρκούνα και 60 αυτόματα, όποιος προλάβει.
Προσωπικά το απορρίπτω λόγω ταμπουρα.Καταγομαι απο βουνό του Πηλίου με πολλά ανέβα κατέβα κ δε τα εμπιστεύομαι. Kuga ανέφερες ότι υπάρχουν ενδεχομένως κάποια ετοιμοπαραδοτα;
Latest posts made by nicolas1988
-
RE: Ετοιμοπαράδοτο και αυτόματο
Το puma st line design έχει ταμπουρα πίσω Κ Όχι δισκοφρενα
-
RE: Toyota Corolla 2019
@jntaras said in Toyota Corolla 2019:
@nicolas1988 said in Toyota Corolla 2019:
@spiros-0 said in Toyota Corolla 2019:
Και εξαρτάται πότε θα έρθει το f/l & πόσο άμεσα θέλεις αυτοκίνητο.
Πουλάω το polo λόγω προσθήκης νέου μέλους στην οικογένεια Κ επείγει..
Νικόλα και εγώ γι αυτό το λόγο πούλησα το σιροκο (που είναι και δίπορτο κιόλας) αλλά η αλήθεια είναι ότι με ένα παιδάκι βολεύεσαι χωρίς ιδιαίτερη πίεση, ευρύχωρο είναι το πολακι, μη βιαστείς και τόσο και μη σε πιάνει άγχος. Άμα είναι και 5θυρο μη το συζητάς καν για μένα, εκτός αν είναι πολύ παλιό και σε έχει ταράξει και στα προβλήματα.
Είναι 3θυρο φίλε κ σκέφτομαι αυτό το ρίξε κάθισμα κάθε φορά.. Τώρα σαν χωρος αποσκευων τα 360 του κορολα είναι αισθητή διαφορά με τα 280 του πόλο σκεφτομαι. Αν μπορούσα σε αυτά τα λεφτά θα πήγαινα σε yaris cross αλλά ευτυχισμένο το 2024.
@jntaras said in Toyota Corolla 2019:
Νικόλα και εγώ γι αυτό το λόγο πούλησα το σιροκο (που είναι και δίπορτο κιόλας) αλλά η αλήθεια είναι ότι με ένα παιδάκι βολεύεσαι χωρίς ιδιαίτερη πίεση, ευρύχωρο είναι το πολακι, μη βιαστείς και τόσο και μη σε πιάνει άγχος. Άμα είναι και 5θυρο μη το συζητάς καν για μένα, εκτός αν είναι πολύ παλιό και σε έχει ταράξει και στα προβλήματα.
-
-
Η active plus για παραδειγμα αυτή τη στιγμή είναι στα 24κ. Σε αρκετές αντιπροσωπείες ακόμη και τα εκθεσιακά είναι πλέον διαθέσιμα. Το ερώτημα είναι μήπως μια αισθητά ανεβασμένη τιμή (πχ) 26 Κ και αναμονή αρκετών μηνών για facelift καθιστούν ευκαιρία το ήδη υπάρχον μοντέλο. Σίγουρα αισθητή διάφορα τα 140hp στο νέο κινητήρα αλλά από κει κ πέρα τι;
-
Αξίζει κάποιος να αγοράσει το προ facelift αυτή τη στιγμη αν το βρίσκει πιο γρηγορα;
-
@izz said in Toyota Corolla 2019:
Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για το corolla sedan ως οικογενειακό αυτοκίνητο για 3 άτομα. Βλέπω ότι σε πωλήσεις το hatchback καταλαμβάνει ίσως Κ 90% παρά τους αισθητά μικρότερους παντού χώρους. Πέρα απ το αυξημένο μήκος που αποτρέπει πολλούς από το sedan υπάρχουν άλλοι λόγοι; Τιμές παραπλήσιες. Επίσης μία ενδεχομένως αφελής ερώτηση δεδομένου ότι δεν είχα ποτέ sedan, τα πίσω καθίσματα πέφτουν;
Έχω το sedan από τον Μάρτιο. Πρίν καμία 10ετια θα ξέσκιζε σε πωλήσεις αλλά πλέον το ρόλο του οικογενειακού έχουν τα suv. (Εγώ έφυγα από suv και πήγα σε sedan )
Τα hats κρατάνε ακόμα λόγο εμφάνισης μήκους και τιμής σε σχέση με τα suv.
Ναι τα πίσω καθίσματα πέφτουν.
Αν δεν είσαι γκαζιαρης καλορίζικο..
Εγώ το μόνο που με ενοχλεί και μου λείπει είναι καμία 30αρια άλογα..Το μετάνιωσες που έφυγες από suv? Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι στην κούρσα δε μπορείς να φορτώσεις ογκώδη αντικείμενα, αν κ με τα καθίσματα κάτω ίσως περιορίζεται το πρόβλημα.
-
RE: TOYOTA FORUM
Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για το corolla sedan ως οικογενειακό αυτοκίνητο για 3 άτομα. Βλέπω ότι σε πωλήσεις το hatchback καταλαμβάνει ίσως Κ 90% παρά τους αισθητά μικρότερους παντού χώρους. Πέρα απ το αυξημένο μήκος που αποτρέπει πολλούς από το sedan υπάρχουν άλλοι λόγοι; Τιμές παραπλήσιες. Επίσης μία ενδεχομένως αφελής ερώτηση δεδομένου ότι δεν είχα ποτέ sedan, τα πίσω καθίσματα πέφτουν;
-
-
RE: Toyota Yaris Cross
@a65 said in Toyota Yaris Cross:
@andya3 said in Toyota Yaris Cross:
Πάντα ακριβά ήταν τα αυτοκίνητα, ποτέ δεν ήταν εύκολο και άνετο να αγοράσεις. Τώρα βέβαια παράγινε το κακό.
Υπάρχουν λύσεις ακόμα και για 4μελείς οικογένειες με αρκετά προσιτές τιμές. Κοίταγα προχθές το διαμορφωτή του νέου Fabia. Με κάτω από 19k παίρνεις αξιοπρεπέστατο αυτοκίνητο, με χώρους, πορτμπαγκάζ, μοτεράκι 1.0 tsi 110hp. Καλύπτεις με ελάχιστες έως καθόλου παραχωρήσεις οικογενειακές ανάγκες 4μελούς οικογένειας και στην πόλη και εκτός. Με 1-2k παραπάνω πας σε αξιοπρεπέστατο Hyundai i-30 με ακόμα μεγαλύτερους χώρους.
Ανάλογα με τα οικονομικά του και τις ανάγκες του, υπάρχουν λύσεις για τον καθένα. Ακόμα και ατμοσφαιρικά με 15k και 80hp που και στη δουλειά σου σε πάνε και την οικογενειακή εκδρομή κάνεις άνετα με ταχύτητες 110-120 km/h. Κι ας μην έχουν οθονάρα και γκάζι.
Όποιος θέλει SUVαρα, με ψηφιακό καντράν, αυτόματο κιβώτιο, οθονάρα, όλα τα συστήματα ασφαλείας και να ψήνει και καφέ, ας βάλει το χέρι στη τσέπη να το πληρώσει αν μπορεί, μη γκρινιάζει...
1000αρι tsi τα είπες όλα, είχα του ομίλου vag και είχαμε κάνει καλή παρέα με το μάστορα, χώρια οι μπύρες που κέρναγα.
Και μου το είπε παίρνεις toyota και θα σε χάσω.
Χαθήκαμε τι κρίμαΚλαίω, ομοιοπαθής με vw polo, από καδενα σε καδενα!
-
RE: KIA SPORTAGE 2021
@sabas_thess said in KIA SPORTAGE 2021:
Απαντάει στο βασικό ερώτημα Sportage/Tuscon.
Δεν απαντάει ξεκάθαρα, θεωρεί το εσωτερικό πιο πρακτικό κ ποιοτικοτερο , αλλά αν δε μπορούμε να συγκρίνουμε εκδόσεις με αντίστοιχο εξοπλισμό πως θα εκφέρουμε γνώμη;