-
@fanis75 said in Toyota Corolla 2019:
Αλλά υπάρχουν σουπερ ειδικοί εδώ να σου πουν, έχουμε και ειδικό θέμα εαν σε ενδιαφέρουν λεπτομέρειες.
Ευχαριστω @fanis75 για τα καλα σου λογια αχαχαχαχα.
-
Εγώ πάντως με σβηστό κινητήρα μέσα στο γκαράζ ακούω μόνο το τρίξιμο από τα τακάκια στις δισκοπλακες...και αυτό λόγω υπερβολικής ησυχίας...τίποτα άλλο.
-
@georgekn said in Toyota Corolla 2019:
Εγώ πάντως με σβηστό κινητήρα μέσα στο γκαράζ ακούω μόνο το τρίξιμο από τα τακάκια στις δισκοπλακες...και αυτό λόγω υπερβολικής ησυχίας...τίποτα άλλο.
Πω κόλλησες και εσύ toyotilllla
-
@lap said in Toyota Corolla 2019:
Πω κόλλησες και εσύ toyotilllla
50 ημέρες τώρα...και δεν λέει να μου περάσει...
-
Τρίξιμο/ήχος σαν αυτό του βίντεο που έβαλα;
-
@mister-gatonis said in Toyota Corolla 2019:
Τρίξιμο/ήχος σαν αυτό του βίντεο που έβαλα;
Όχι αυτόν τον ήχο...τον ήχο που κάνει το τακάκι όταν γραπώνει τη δισκόπλακα.
-
Ευτυχής κάτοχος και εγώ μίας black edition hb εδώ και λίγες μέρες
Ακόμα δεν έχω καταφέρει να φορτίσω τη μπαταρία πάνω απο το μισό. Χμμμ. -
@lexota said in Toyota Corolla 2019:
Ακόμα δεν έχω καταφέρει να φορτίσω τη μπαταρία πάνω απο το μισό. Χμμμ.Και να τη "φορτίσεις" παραπάνω, σύντομα θα τη φέρει η διαχείριση κοντά στη μέση, που είναι πιο αποδοτική.
-
Ακόμα δεν έχω καταφέρει να φορτίσω τη μπαταρία πάνω απο το μισό. Χμμμ.Black?Δικος μου εισαι.Θελουμε φωτο.
Για την μπαταρια νομιζω ισχυει αυτο που λεει ο πηλιος
Καλοταξιδο να ειναι με πολλα πολλα πολλα χλμ -
καλοριζικο.
σε λιγο δεν θα κοιτας καν τη μπαταρια, τα κανει ολα μονο του δεν χρειαζεται να ασχολεισαι καθολου -
Ακόμα δεν έχω καταφέρει να φορτίσω τη μπαταρία πάνω απο το μισό. Χμμμ.Καλοτάξιδο!!!
Μη σε αγχώνει τίποτα...το υβριδικό σύστημα είναι πολύ έξυπνο...θα τα κάνει όλα όπως πρέπει και μόνο του.
Εσύ αν θες μπορείς να ακολουθείς το ECO guide στο ταμπλό για να βλέπεις μικρά νούμερα καταναλώσης...Φωτό θέλουμε φυσικά...
-
Ευχαριστώ όλους για τις ευχές. Θα ανεβάσω φώτο με την πρώτη ευκαιρία.
Ακόμα ψάχνω το μενού με τις λειτουργίες του. Πολλά μπλιμπλίκια. Ενημερώνονται οι χάρτες; Ακόμα είμαι στην αρχή του manual. -
Καλοτάξιδη να την χαρείς με Υγεία!!
-
Τσίπιδες και στα manual έγιναν οι Ιάπωνες. Έλεος. Σου δίνουν ένα πετσοκομμένο και σου λέει αν θέλεις το πλήρες κατέβασε το και βγάλε τα μάτια σου.
-
Καλησπερα,
πριν κανα 4μηνο ειχα αλλαξει τη μπαταρια του κλειδιου, μου εβγαζε ειδοποιηση οτι η μπαταρια ηταν χαμηλη, ενω δεν επιανε απο μεγαλη αποσταση.τωρα μου ξαναεβγαλε, αλλαξα τη μπαταρια με νεα και τωρα δεν αναβει ουτε καν το κοκκινο φωτακι που εχει πανω το κλειδι.
Δοκιμασα και με αλλες 3 νεες μπαταριες, δοκιμασμενες και με πολυμετρο στα 3+βολτ.
τι λετε? εχει τυχει σε κανεναν αλλον?
αυτο τωρα το καλυπτει η εγγυηση? -
Ευχαριστώ όλους για τις ευχές. Θα ανεβάσω φώτο με την πρώτη ευκαιρία.
Ακόμα ψάχνω το μενού με τις λειτουργίες του. Πολλά μπλιμπλίκια. Ενημερώνονται οι χάρτες; Ακόμα είμαι στην αρχή του manual.καλοτάξιδο και είμαι σίγουρος ότι θα το χαρείς
-
Για να μην ανοίγω νέο θέμα… η μπαταρία στα υβριδικά πόσα χρόνια ή χλμ βγάζει μέχρι να χρειαστεί αλλαγή. Αναφέρομαι κυρίως στα 4ης γενιάς με μπαταρίες νικελίου. Ευχαριστώ!
-
@vdx said in Toyota Corolla 2019:
Για να μην ανοίγω νέο θέμα… η μπαταρία στα υβριδικά πόσα χρόνια ή χλμ βγάζει μέχρι να χρειαστεί αλλαγή. Αναφέρομαι κυρίως στα 4ης γενιάς με μπαταρίες νικελίου. Ευχαριστώ!
Με αυτά που έχω διαβάσει και ακούσει λογικά 15+ χρόνια ή 300000χλμ οι περισσότεροι ταρίφες τουλάχιστον σε αυτά τα χλμ ασχολήθηκαν με τη μπαταρία
-
-
Δεν έχουν όλα τα 4ης γενιάς Νικελίου, υπάρχουν και αρκετά με λιθίου.
-
Βγάζει άνετα 11 χρόνια (όσο είναι η εγγύηση) και με προσοχή άνετα 15 χρόνια.
-
-
@fanis75 said in Toyota Corolla 2019:
-
Δεν έχουν όλα τα 4ης γενιάς Νικελίου, υπάρχουν και αρκετά με λιθίου.
-
Βγάζει άνετα 11 χρόνια (όσο είναι η εγγύηση) και με προσοχή άνετα 15 χρόνια.
Σε ευχαριστώ Φανή. Σε τι ποσοστό η ίδια η διάρκεια ζωής μπαταρίας επηρεάζεται από τα χιλιόμετρα; Πχ η μπαταρία ενός CHR του 19 με 140.000χλμ έχει αλλά 10 χρόνια ζωής;
-
Toyota Corolla 2019