-
@dublin said in Toyota Corolla 2019:
@izz said in Toyota Corolla 2019:
https://youtu.be/phjo0pwKgtQ
Μανία με την ζάντα...Καλά σοβαρά τώρα;! Αυτός είναι ο influencer σας;!
Παιδιά, χανόμαστε, σοβαρευτείτε!
(Όχι προσωπικά izz, απλά βρήκα ευκαιρία να το πω)
Χαβαλες να γίνεται.. -
@izz said in Toyota Corolla 2019:
https://youtu.be/phjo0pwKgtQ
Μανία με την ζάντα...Είναι "facelifting"
Το είπε και δέκα φορές. -
Και πόσο έχει παρακαλώ αυτό το GR Corolla ;
-
Οι τιμές της Toyota Corolla GR Sport στην Ελλάδα ξεκινούν από τα 30.970 ευρώ για τη στάνταρ έκδοση και από τα 31.950 ευρώ για την έκδοση bi-tone με την μαύρη οροφή, για το μοντέλο που φέρει το υβριδικό σύστημα κίνησης των 140 ίππων που βασίζεται στο μοτέρ του 1,8 λίτρου.
https://www.carandmotor.gr/nea/poso-kostizei-i-nea-toyota-corolla-gr-sport-ellada
-
Μόλις πέθανε το πιο δημοφιλές μεσαίο hatchback στην ιστορία της αυτοκίνησης με τις τιμές αυτές
...WOW ! που είπε και ο Βαρουφάκης κάποτε
-
Σε αντίθεση με τα άλλα δημοφιλή hatchback που προσφέρονται σε πιο προσιτές τιμές φυσικά.
-
@vagkirk said in Toyota Corolla 2019:
Μόλις πέθανε το πιο δημοφιλές μεσαίο hatchback στην ιστορία της αυτοκίνησης με τις τιμές αυτές
μεγάλη μπουκια στο στόμα φάε,μεγάλο λόγο μην πεις
-
@vagkirk said in Toyota Corolla 2019:
Απλά θα πηγαίνει σε Β και Β suv ο κόσμος, την έχουμε δει την τάση αυτή..
Τώρα είναι 63% το B total! (Για Ιανουάριο)
Στον καλύτερο μήνα 13ετων
https://www.carandmotor.gr/themata/rekor-poliseon-neon-aytokiniton-febroyario
https://www.4troxoi.gr/agora/taxinomiseis-fevroyarioy-2023-anodos-18-6/
"με τα υβριδικά σύνολα να βρίσκονται στο 24,8%, ενώ οι κινητήρες diesel κατέχουν για το σύνολο του διμήνου μερίδιο 19,5%" εντυπωσιακό ποσοστό για diesel..
στα υβριδικά νομίζω μπαίνουν όλα όσα έχουν έστω και μπαταρία AA νομίζω! Τα Koρεατικα που είναι mild hybrid diesel που καταχωρούνται αναρωτιέμαι.. μπορεί και στα υβριδικά, γιατί νομίζω έτσι γράφει η άδεια..
Εν το μεταξύ βρήκα ένα άρθρο που αναφέρει πολλά από τα επιχειρήματά μου σε διάφορα θέματα. Ενδεικτικά:
"Προφανώς υπάρχουν ζητήματα και με τις πρώτες ύλες, και με μια σειρά υποσυστήματα αυτοκινήτων, και με τα μεταφορικά και με την ενέργεια – ο πόλεμος επιδείνωσε την κατάσταση σε όλους αυτούς τους τομείς δυστυχώς (για παράδειγμα στην Ουκρανία λειτουργούσαν μεγάλα εργοστάσια παραγωγής καλωδιώσεων που προμήθευαν τις αυτοκινητοβιομηχανίες της Δυτικής Ευρώπης)."
"Σημειώστε ότι ένα μεγάλο μερίδιο των εταιρικών πωλήσεων αφορά τις εταιρίες που θέλοντας και μη πρέπει να ανανεώνουν σε τακτική βάση τα αυτοκίνητά τους. Ενώ από την άλλη ένα μεγάλο ποσοστό των εταιρικών πωλήσεων είναι τελικά πωλήσεις λιανικής, αλλά «κρυφές»: πρόκειται για αυτοκίνητα που προμηθεύονται με τη μέθοδο του leasing ελεύθεροι επαγγελματίες, επιχειρηματίες, αλλά ακόμα και ιδιώτες."
https://www.liberal.gr/aytokinito/misogemato-i-misoadeio-potiri-tis-agoras-aytokinitoy
-
@antonakis said in Toyota Corolla 2019:
Εμένα μάρεσε και ένα blue jean μπλε που είχε, αλλά έπεσε άκυρο από τη γυναίκα... χαχαχα, επίσης ακυρώθηκε στο νέο νομίζω.
Εμενα να σου πω την αληθεια δε με ενθουσιαζε το blue jean.Για να μη περιμενω 10 μηνες ομως το πηρα.Και οταν το ειδα live πρωτη φορα
επαθα ενα σοκ.Οταν ειναι καθαρο ειναι χρωματαρα. Το κακο ειναι οτι το διατηρεις πιο δυσκολα καθαρο απο ασημι/ασπρο.Αλλα και παλι μου αρεσει πολυ σαν χρωμα (τελικα). -
Β suv, η κατάρα της αγοράς του αυτοκινήτου.
-
Update:
-
@i-hasu said in Toyota Corolla 2019:
Τα 3.60μ είναι πολύ μικρά, τα 4.60μ πολύ μεγάλα, κάπου εκεί ανάμεσα είναι η Χρυσή τομή για πολύ κόσμο. Δεν καταλαβαίνω πως ένα μέγεθος επηρεάζει κάτι!
Είναι σαν να λες τo νούμερο 32 (jean) σε παντελόνι είναι η καταστροφή των παντελονιών, ή το large σε μπλουζάκια!
-
Το σωστό αυτοκίνητο για όλες τις χρήσεις στην Ελλάδα είναι στα 4 μέτρα
-
Ρε παιδια μια ερωτηση.Γιατι μπαινω στο site και δεν μπορω να το καταλαβω.Η εκδοση η 1η ,η active plus δεν εχει φωτα led?Μονο ημερας?
-
@iceman7 said in Toyota Corolla 2019:
Αν δεν έχεις παιδιά ή έχεις το πολυ 1 συμφωνω. Με ενα b hatch τύπου fiesta θα ήμουν καλυμμένος.
Αν έχεις 2ο παιδι το b ειναι μικιό (χανιωτικο) -
Τα 3.60μ είναι πολύ μικρά, τα 4.60μ πολύ μεγάλα, κάπου εκεί ανάμεσα είναι η Χρυσή τομή για πολύ κόσμο. Δεν καταλαβαίνω πως ένα μέγεθος επηρεάζει κάτι!
Είναι σαν να λες τo νούμερο 32 (jean) σε παντελόνι είναι η καταστροφή των παντελονιών, ή το large σε μπλουζάκια!
Η ένσταση μου είναι στο δεύτερο συνθετικό της λέξης. SUV υπερυψωμένες αηδίες και καλά
-
@georgemit said in Toyota Corolla 2019:
Αν δεν έχεις παιδιά ή έχεις το πολυ 1 συμφωνω. Με ενα b hatch τύπου fiesta θα ήμουν καλυμμένος.
Αν έχεις 2ο παιδι το b ειναι μικιό (χανιωτικο)Εκεί εισέρχονται τα B suv στην συζήτηση, και απαντά και στον φίλο @i-hasu
Αν δεν είχαν λόγω ύπαρξης η αγορά θα τα ξερναγε.
Προσωπικά αναρωτιομουν από δεκαετίες γιατί δεν υπήρχαν τέτοια αυτοκίνητα (δεν είχαν όνομα τότε), και μετά ήρθε το Ignis που ήταν τομή θεωρώ στην κατηγορία.
Στα σύγχρονα τώρα B suv Από τα 4m πας περίπου στα 4.20m, έχεις πάνω από 100λιτρα περισσότερο διαθέσιμο χώρο αποσκευών (που πρακτικά συνήθως είναι περισσότερο λόγω σχήματος) και λίγο μεγαλύτερο ύψος ώστε να βολεύει με τα φορτωματα, τα παιδιά, τα χόμπι και τις δραστηριότητες.
Εμείς τελικά μετά από πολύ ψάξιμο και σκέψη πήραμε ακριβώς αυτήν την οδό το μακρινό τέλος του 2019 όταν απορρίψαμε QQ/Sportage/C5 Aircross τον Δεκέμβριο, και τον Ιανουάριο επιλέξαμε μεγάλο B suv.
-
@alex-mix said in Toyota Corolla 2019:
Ρε παιδια μια ερωτηση.Γιατι μπαινω στο site και δεν μπορω να το καταλαβω.Η εκδοση η 1η ,η active plus δεν εχει φωτα led?Μονο ημερας?
Εχει. Όλες οι Corolla έχουν led, ήδη από πριν το facelift. Απλά οι πρώτες εκδόσεις έχουν "απλά" led (οπως η δικιά μου) και από Style και πάνω έχουν Bi-Led με projector.
-
@georgemit said in Toyota Corolla 2019:
Αν έχεις 2ο παιδι το b ειναι μικιό (χανιωτικο)Εκεί εισέρχονται τα B suv στην συζήτηση, και απαντά και στον φίλο @i-hasu
Αν δεν είχαν λόγω ύπαρξης η αγορά θα τα ξερναγε.
Προσωπικά αναρωτιομουν από δεκαετίες γιατί δεν υπήρχαν τέτοια αυτοκίνητα (δεν είχαν όνομα τότε), και μετά ήρθε το Ignis που ήταν τομή θεωρώ στην κατηγορία.
Στα σύγχρονα τώρα B suv Από τα 4m πας περίπου στα 4.20m, έχεις πάνω από 100λιτρα περισσότερο διαθέσιμο χώρο αποσκευών (που πρακτικά συνήθως είναι περισσότερο λόγω σχήματος) και λίγο μεγαλύτερο ύψος ώστε να βολεύει με τα φορτωματα, τα παιδιά, τα χόμπι και τις δραστηριότητες.
Εμείς τελικά μετά από πολύ ψάξιμο και σκέψη πήραμε ακριβώς αυτήν την οδό το μακρινό τέλος του 2019 όταν απορρίψαμε QQ/Sportage/C5 Aircross τον Δεκέμβριο, και τον Ιανουάριο επιλέξαμε μεγάλο B suv.
Tα B suv πουλάνε γιατί μοιάζουν σε "τζιπάκια". Ο έλληνας που σιχαίνονταν κάποτε τα SW και τα έλεγε νεκροφόρες τώρα τα εξυμνεί γιατί μοιάζουν σε "τζιπάκια". Αυτό και τίποτα άλλο.
-
Tα B suv πουλάνε γιατί μοιάζουν σε "τζιπάκια". Ο έλληνας που σιχαίνονταν κάποτε τα SW και τα έλεγε νεκροφόρες τώρα τα εξυμνεί γιατί μοιάζουν σε "τζιπάκια". Αυτό και τίποτα άλλο.
Τουλάχιστον πέρασε το κόμπλεξ του σεντάν... κάτι είναι κι αυτό.
Toyota Corolla 2019