-
@iceman7 said in Toyota Corolla 2019:
@monman2 said in Toyota Corolla 2019:
@georgemit said in Toyota Corolla 2019:
Σε ολα μου τα αυτοκίνητα αλλαζα τακακια στις 90 με 100k χλμ.
Πολλά χλμ σε ανοιχτούς δρόμους και φρενάρισμα με τον κινητήρα.Στο yaris diesel στα 80000 χλμ τα εμπρός αλλα με 70% σε ταξίδια
στα υβριδικά τα 80-100.000 χλμ θα τα πιάνει το σετ τακάκια με 70% πόλη , έτσι λένε τουλάχιστον ...Στην Αθήνα το Yaris Diesel αλλαξε στα 30000 και το υβριδικό στα 65000.....
Αν ήταν με τον ίδιο οδηγό δείχνει ενα μοτίβο που στην περίπτωση μου μεταφράζεται σε αλλαγή στα 120000 χλμ
-
Διαβάζω τα χλμ και μου φαίνονται διαστημικά αφού με τις BMW είχα συνηθίσει να αλλάζω τακάκια κάθε 25-30.000 χλμ και δίσκους σε κάθε 2η αλλαγή!! Καλά για το Μόνο δεν το συζητάω....πριν τα 20.000χλμ ήθελε και είναι γνωστό πρόβλημα.
-
Σε άλλα νέα, αναρτήθηκαν οι τιμές στο site....ΣΟΚ!! ΤΟ περίμενα ότι θα έχει πολύ λιγότερες εκδόσεις (από Active Plus και πάνω πλέον) αλλά δεν περίμενα τόσο μεγάλη αύξηση τιμής!!!
Επίσης, εαν είναι σωστό το site, εχουν αφαιρέσει εξοπλισμό από την Active Plus (!!!!).
-
@bill_hsd said in Toyota Corolla 2019:
@spiros-0 said in Toyota Corolla 2019:
Εγω που τους παω τα δικα μου λαδια, με ρωταει μαρκα & τυπο και τα γραφει στο βιβλιο του σερβις.
Οπότε, το γεγονός ότι δεν τοποθέτησαν τα δικά τους λάδια (που προφανώς τα προτείνει ο κατασκευαστής και εγγυώνται την ποιότητά τους), αλλά τα λάδια που τους πήγες, εκτός απο την απόδειξη του service, εμμέσως πλην σαφώς το καταγράφουν και στο book service, σωστά τα λέω;
ναι και ισχυει κανονικα η εγγυηση
-
@s2000 said in Toyota Corolla 2019:
@spiros-0 said in Toyota Corolla 2019:
Εγω που τους παω τα δικα μου λαδια, με ρωταει μαρκα & τυπο και τα γραφει στο βιβλιο του σερβις.
Καλημερα,
αρα τους πας τα πιο νεα, δηλ 0w16, API SP- ILSAC GF-6B? αυτο που εχει στην εικονα?
ειναι λογικο να το αναφερουν στο βιβλιο.υγ δεν μιλησα για χημικες αναλυσεις(!), απλα ειπα οτι πλεον υπαρχουν και 0w-16 με αλλες "προδιαγραφες" απο οτι αναφερει στο βιβλιο μας τα οποια ειπα οτι διαβαζω οτι ειναι καλυτερα.
δεν καθονται να το ψαξουν, το βασικο ειναι το 0/16. Ναι αυτο που εβαλα φωτο τους παω
-
@fanis75 said in Toyota Corolla 2019:
Σε άλλα νέα, αναρτήθηκαν οι τιμές στο site....ΣΟΚ!! ΤΟ περίμενα ότι θα έχει πολύ λιγότερες εκδόσεις (από Active Plus και πάνω πλέον) αλλά δνε περίμενα τόσο μεγάλη αύξηση τιμής!!!
τα ελεγα...
οι τιμες απλα ακολουθησαν τον ανταγωνισμο -
Σε άλλα νέα, αναρτήθηκαν οι τιμές στο site....ΣΟΚ!! ΤΟ περίμενα ότι θα έχει πολύ λιγότερες εκδόσεις (από Active Plus και πάνω πλέον) αλλά δνε περίμενα τόσο μεγάλη αύξηση τιμής!!!
Ω ΡΕ ΦΙΛΕ... 5k πάνω από ότι βλέπω.
Καλά έκατσε. -
@antonakis said in Toyota Corolla 2019:
Ω ΡΕ ΦΙΛΕ... 5k πάνω από ότι βλέπω.
Καλά έκατσε.Και με λιγότερο εξοπλισμό!!! Εκτός εαν έχουν κάνει λάθος στο site και έβαλαν τον εξοπλισμό της Active στην Active Plus.
-
Δεν κοίταξα τον εξοπλισμό ακριβώς. Έμεινα στις ζάντες που και πριν είχε 17" στην plus.
Αφού δεν αγόρασα πέρσυ... άστο καλά είμαστε. -
@antonakis said in Toyota Corolla 2019:
Δεν κοίταξα τον εξοπλισμό ακριβώς. Έμεινα στις ζάντες που και πριν είχε 17" στην plus.
Στο website αναφέρει ότι δεν έχει: ηλεκτρ. αναδιπλ. καθρέπτες, ατμοσφαιρικό φωτισμό, αισθητήρα για καθαριστήρες και φωτοχρωματικό καθρέπτη. Αυτά εντόπισα με 1η ματιά.
-
Επίσης προς το παρόν no white option που θελες.
Τέσπα, φαντάζομαι θα δοθούν περαιτέρω option στο μέλλον. -
Ετσι οπως το βλεπω λες και ευκαιρια το Corola cross 2.0
-
Ναι το cross συμφαίρει. Επίσης ο διαμορφωτής δίνει δίλιτρο μόνο σε black/GR sport στο hatchback (όχι παράλογο)
-
@alex-mix said in Toyota Corolla 2019:
Ετσι οπως το βλεπω λες και ευκαιρια το Corola cross 2.0
Εννοείται οτι είναι ευκαιρία, το έχω πει από την αρχή. Δεν υπάρχει τέτοιο αυτοκίνητο σε αυτή την τιμή από άλλη εταιρία. Ό,τιδήποτε συγκρίσιμο ειναι +€10.000.
-
Το νεο κορολα δεν θα το επαιρνα γιατι δεν εχει λυσει 2 απο τα βασικα προβληματα (για μενα)
- η ισχυς του θερμικου ειναι μικρη για ταξιδια με αποτελεσμα να δουλευει σε σχετικα υψηλες στροφες να κανει θορυβο
- οι εντονοι αεροδυναμικοι θορυβοι στα ταξιδια απο τις μπροστινες κολωνες
-
Η πλάκα θα είναι μετά τις πρώτες παραγγελίες να το τσιμπήσει άλλο 1-2 χιλιάρικα πάνω.
-
Εγώ το ανάποδο Σπύρο, θα το έπαιρνα άνετα αλλά όχι σε αυτά τα λεφτά, σκεφτόμουν +2-3.000 από το δικό μου, αλλά τόσο μεγάλη διαφορά δεν δίνω.
ΥΓ: Νομίζω ότι τα +18 άλογα δεν είναι μόνο από το ηλεκτρικό μοτέρ.
-
Δώστε ρε παιδιά ένα λινκ. Εμένα ακόμα μου εμφανίζει τιμές και διαμορφωτή pro f/l...
-
Εγώ το ανάποδο Σπύρο, θα το έπαιρνα άνετα αλλά όχι σε αυτά τα λεφτά, σκεφτόμουν +2-3.000 από το δικό μου, αλλά τόσο μεγάλη διαφορά δεν δίνω.
ΥΓ: Νομίζω ότι τα +18 άλογα δεν είναι μόνο από το ηλεκτρικό μοτέρ.
αν δεν κανω λαθος ειναι ολα απο τον ηλεκτρικο αλλα και παλι ποσα να εχει παρει ο θερμικος; 5 αλογα; Λιγα ειναι
-
@sabas_thess said in Toyota Corolla 2019:
Δώστε ρε παιδιά ένα λινκ. Εμένα ακόμα μου εμφανίζει τιμές και διαμορφωτή pro f/l...
Πως και έτσι?? Στο site ειναι κανονικά!! Κάνε clear cache εαν συνεχίζει να δείχνει το παλιό.
Toyota Corolla 2019