-
Και εγώ έτσι θυμάμαι. Ότι λόγο 5ης γενιάς hybrid καλύτερης μπαταρίας/διαχείρισης ενέργειας, δίνει περισσότερη ισχύ το ηλεκτρικό.
-
@sabas_thess said in Toyota Corolla 2019:
Δώστε ρε παιδιά ένα λινκ. Εμένα ακόμα μου εμφανίζει τιμές και διαμορφωτή pro f/l...
Πριν 5 λεπτα μου το εκανε αυτο.Τωρα δεν μου βγαζει καθολου corolla μονο τα υπολοιπα μοντελα
-
Φανη κατι δεν παει καλα εχει το corolla gr sport 30970 και την blqck edition 31250
-
This post is deleted! -
Ούτε extras εκτός χρώματος βγάζει ο διαμορφωτής ενώ φυσικά προς το παρόν απουσιάζουν τα sdn/Ts. Ωστόσο blind spot HUD έχει τουλάχιστον η black edition; Ή παραμένει με τον εξοπλισμό pro f/l;
-
Αν το κορολλα έβγαινε με αυξήσεις 2κ δλδ στις 25.000 θα ήταν ιδανικό και ευκαιρία.
Τώρα το από 28.000 που βλέπω είναι αρκετά τσιμπημενο και με ελλείψεις στον εξοπλισμό.Σχετικά με το κορολλα Κροος, όντως ευκαιρία η τιμή του, ιδίως για αστική χρήση.
Για επαρχιακή πόλη και εθνική οδό, το cx30 είναι πολύ καλύτερη επιλογή. -
Αυτες τις τιμές ειναι σαφής ένδειξη ότι το ψψ θα παρει κανα ταληρο παραπάνω
-
Και ότι έμπαινα να ποστάρω τιμή από Ιταλία.
Μαύρο δάκρυ κύλησε. -
Δηλαδή το απλό, με τον 1500 κινητήρα, έχει 8000€ διαφορά με το υβριδικό. Οκ, είναι διαφορετικές εκδόσεις εξοπλισμού, αλλά σαν πολλά δεν είναι;
-
Εμενα παιδια τωρα δεν μου δειχνει καθολου στην σελιδα την κορολα .Μηπως εγινε κανεναν λαθος και αλλαξουν παλι τιμες?
-
Ρε μπας και την κάνουν πάλι diesel ;
Να μας αφήσει όλους ενεους; -
@kozani76 said in Toyota Corolla 2019:
Δηλαδή το απλό, με τον 1500 κινητήρα, έχει 8000€ διαφορά με το υβριδικό. Οκ, είναι διαφορετικές εκδόσεις εξοπλισμού, αλλά σαν πολλά δεν είναι;
το υβριδικό σύστημα έχει ηλεκτροκινητήρα MG1, γεννήτρια MG2, μπαταρία, inverter να μετατρέπει τη τάση και e cvt δεν ξέρω αν ξέχασα κάτι.
-
Ειδα σε αλλο σαιτ τις τιμες οντως αυτες που εγραψε ο Φανης.Αναρπαστες θα γινουν οι μτχ
-
@a65 said in Toyota Corolla 2019:
το υβριδικό σύστημα έχει ηλεκτροκινητήρα MG1, γεννήτρια MG2, μπαταρία, inverter να μετατρέπει τη τάση και e cvt δεν ξέρω αν ξέχασα κάτι.
Ας έχει ότι θέλει. Αύξηση της τάξης των 5000€, δίνοντας εξοπλισμό που για πολλούς είναι περιττός, είναι τεράστια.
-
Ας έχει ότι θέλει. Αύξηση της τάξης των 5000€, δίνοντας εξοπλισμό που για πολλούς είναι περιττός, είναι τεράστια.
Συμφωνώ, ειδικά άμα κάνεις λίγα χιλιόμετρα δεν πρόκειται να κάνεις απόσβεση, απλά λέμε
-
Ούτε extras εκτός χρώματος βγάζει ο διαμορφωτής ενώ φυσικά προς το παρόν απουσιάζουν τα sdn/Ts. Ωστόσο blind spot HUD έχει τουλάχιστον η black edition; Ή παραμένει με τον εξοπλισμό pro f/l;
Ανέβηκε διαμόρφωση και για την ts επίσης αρχική τιμή για την 1.5 sedan αλλά όχι ακόμα διαμόρφωση
-
Η Ts πιάνει μέχρι Style έκδοση η οποία πρέπει να έχει όλο τον εξοπλισμό της παλιάς Lounge. Λογικό λοιπόν να μην υπάρχει πλέον Ts Lounge. Να δούμε με το καλό και το sdn hybrid τιμολόγηση. Καλά η δίλιτρη έγινε απλησίαστη...
-
Η Ts πιάνει μέχρι Style έκδοση η οποία πρέπει να έχει όλο τον εξοπλισμό της παλιάς Lounge. Λογικό λοιπόν να μην υπάρχει πλέον Ts Lounge. Να δούμε με το καλό και το sdn hybrid τιμολόγηση. Καλά η δίλιτρη έγινε απλησίαστη...
Λογικά αν ξεκινάει από active πλέον κάπου στα 27+ βλέπω αρχική για hybrid
-
Τώρα το είδα.
Σοκ και δέος.
Ρε δεν πάτε στον αγύριστο;
VAG αβλεπί.
Golf , Leon , τουμπανη Octavia στα ίδια και ίσως λιγότερα χρήματα.
Μην σου πω και τον Άσσο σε αυτά τα χρήματα.
Ακόμη και το ...υπερπριμιο 308 που κράζω για τις τιμές του είναι καλύτερη επιλογή.Τι έγινε ρε παιδιά γίναμε Γερμανία, Γαλλία;
Σου λένε τόσα αυτοκίνητα Χ αυτή την τιμή= α κέρδος που θέλουμε .Ρε ασταδιαλα...
-
@vagkirk said in Toyota Corolla 2019:
Τώρα το είδα.
Σοκ και δέος.
Ρε δεν πάτε στον αγύριστο;
VAG αβλεπί.
Golf , Leon , τουμπανη Octavia στα ίδια και ίσως λιγότερα χρήματα.
Μην σου πω και τον Άσσο σε αυτά τα χρήματα.
Ακόμη και το ...υπερπριμιο 308 που κράζω για τις τιμές του είναι καλύτερη επιλογή.Τι έγινε ρε παιδιά γίναμε Γερμανία, Γαλλία;
Σου λένε τόσα αυτοκίνητα Χ αυτή την τιμή= α κέρδος που θέλουμε .Ρε ασταδιαλα...
Aκριβεστατα . Γλυκαθηκαν μεχρι τωρα απο πωλησεις αλλα τωρα θα φανε μεγαλη ηττα οπως εφαγε η Nissan με το τελευταιο Qashqai
.
Toyota Corolla 2019