-
παιδια τι λετε για αυτην την κορολα?
-
@sabas_thess said in Toyota Corolla 2019:
Τι καλά θα ήταν να ερχόταν το f/l με επιλογή AWD στο sedan hybrid 1.8 ...
Αυτά είναι αυτοκίνητα!!!
-
Τίποτα, δίκιο έχουνε. Τελείως γεροντίστικη αυτή η Corolla sdn. Χάλι χάλι μαύρο....
-
@sabas_thess said in Toyota Corolla 2019:
Τίποτα, δίκιο έχουνε. Τελείως γεροντίστικη αυτή η Corolla sdn. Χάλι χάλι μαύρο....
Ατσα, και στριπ κλαμπ η κορολίτσα;
-
Μαγκες καλημερα.
Σκεφτομαι μπας και χτυπησω κανα iphone, μετα απο χρονια android.Το ερωτημα μου ειναι ποια ειναι η εμπειρια σας με το apple carplay στην κορολα. Και συγκεκριμενα, 1) αν πατας το κουμπι της κονσολας σε παει στο maps της apple? 2) για google maps μπορεις α) να σκρολαρεις περα δωθε με το δαχτυλο? β) το zoom ειναι με το + - ετσι?
Εχω συνηθισει με το android auto που ζουμαρεις και σκρολαρεις περα δωθε πολυ ευκολα με τα δαχτυλα και θα θελα να μαθω την εμπειρια σας απο το αντιπαλον δεος
-
@kos9120 said in Toyota Corolla 2019:
Το ερωτημα μου ειναι ποια ειναι η εμπειρια σας με το apple carplay στην κορολα. Και συγκεκριμενα, 1) αν πατας το κουμπι της κονσολας σε παει στο maps της apple? 2) για google maps μπορεις α) να σκρολαρεις περα δωθε με το δαχτυλο? β) το zoom ειναι με το + - ετσι?
Μια χαρά δουλεύει το CarPlay και φυσικά δνε υπάρχει σύγκριση του iPhone με το μπουρουχοandroid...ετη φωτός μπροστά.
Χάρτες μπορείς να έχεις google, apple, waze...ο,τι θές, όλα παίζουν. και σκρολάρεις κανονικά.
-
Μαγκες καλημερα.
Σκεφτομαι μπας και χτυπησω κανα iphone, μετα απο χρονια android.Το ερωτημα μου ειναι ποια ειναι η εμπειρια σας με το apple carplay στην κορολα. Και συγκεκριμενα, 1) αν πατας το κουμπι της κονσολας σε παει στο maps της apple? 2) για google maps μπορεις α) να σκρολαρεις περα δωθε με το δαχτυλο? β) το zoom ειναι με το + - ετσι?
Εχω συνηθισει με το android auto που ζουμαρεις και σκρολαρεις περα δωθε πολυ ευκολα με τα δαχτυλα και θα θελα να μαθω την εμπειρια σας απο το αντιπαλον δεος
Χτύπα ένα άιφον αλλά μη το σπάσεις.. πιάνουν καλή αξία μεταπώλησης και θα σου χρειαστεί το κασέρι για να ξαναγυρίσεις στο μαντρί του αντρόιντ.
Ο Φάνης είναι γνωστό fanboy της Apple, μη του δίνεις σημασία
-
@mastoras78 said in Toyota Corolla 2019:
Μαγκες καλημερα.
Χτύπα ένα άιφον αλλά μη το σπάσεις.. πιάνουν καλή αξία μεταπώλησης και θα σου χρειαστεί το κασέρι για να ξαναγυρίσεις στο μαντρί του αντρόιντ.
Ζουν ανάμεσά μας..beware..
-
Όλοι οι έχοντες μυαλό είναι φαν της Apple....οι υπόλοιποι Android!!
-
@fanis75 said in Toyota Corolla 2019:
Να έχεις μυαλό και πέφτεις εκουσίως στην εξάρτηση ενός μονοπωλίου, είναι ένα θέμα...
Εκτός αν οδηγείς Τογιότα και σε έχουν επηρεάσει τα ρεύματα...
-
@criuser said in Toyota Corolla 2019:
@fanis75 said in Toyota Corolla 2019:
Να έχεις μυαλό και πέφτεις εκουσίως στην εξάρτηση ενός μονοπωλίου, είναι ένα θέμα...
Εκτός αν οδηγείς Τογιότα και σε έχουν επηρεάσει τα ρεύματα...
Από την Toyota ή από την Apple το έπαθε;! Νομίζω η Apple έχει βαρύτερα συμπτώματα..
-
@criuser said in Toyota Corolla 2019:
Θα πω του γάτου να σου μιλήσει για τα μονοπώλια των κατασκευαστών κατοικιών...αχαχα!
ΥΓ: δεν είναι θέμα μονοπωλίου αλλά καλύτεορυ προϊόντος...κάτι σαν την Στελάντις...μονοπώλιο, αλλά έχει τα καλύτερα αμάξια....λένε!
-
Έχω εμπειρία και από τα δύο.
Μου στοίχησε οικονομικά αρκετά για να την αποκτήσω.
Λοιπόν, τα apple λειτουργούν με έναν τελειως διαφορετικό τρόπο. Θεωρώ πως δεν είναι τυχαίος αλλά έχει να κάνει με τον τρόπο που δίνει λύσεις ο εγκέφαλος κάποιων ανθρώπων. Δεν είναι μονάχα μόδα που είναι όντως ως ένα σημείο, είναι τρόπος αντίληψης που το λογισμικό της apple ταιριάζει σε κάποιους.
Εγώ επειδή τα λειτουργώ και τα δύο ταυτοχρόνως ζω σε παράνοια, για αυτό τα έχω χαμένα πολλές φορές.
-
@lap με το αιφον γράφεις στο φόρουμ και το υπέροχο τ9? Μην το αλλάξεις..
-
Το Τ9 της apple είναι πιο γρήγορο και σωστό , αλλά.... Αν κάνεις ένα γράμμα λάθος δεν μπορείς να πατήσεις πάνω στην λέξη και να συμπληρώσεις ένα γράμμα ώστε να φτιάξει η λέξη. Πρέπει να σβήσεις την λέξη και να γράψεις ξανά από την αρχή. Έχει και καλύτερο λεξιλόγιο με πολλές λέξεις. επίσης δεν χρειάζεται κάποιες φορές να πατήσεις το space το καταλαβαίνει ότι είναι διαφορετικές λέξεις. Όταν όμως δεν το κάνει τότε κολλάει τις λέξεις και πρέπει να τα σβήσεις όλα διότι όπως είπα δεν μπορείς να βάλεις τον κέρσορα ανάμεσα από γραμαμτα. Πράγμα που πραγματικά σου σπάει τα νεύρα.
Εν ολίγοις, με βολεύει πολύ το Android.
Έχω διαφορά apples και Android, πιο πολλά τα Android φυσικά. Πιο καλό. Vfm
-
@lap said in Toyota Corolla 2019:
Εγώ επειδή τα λειτουργώ και τα δύο ταυτοχρόνως ζω σε παράνοια, για αυτό τα έχω χαμένα πολλές φορές.
Σωπα δεν ειχαμε καταλαβει τιποτα
-
Το Τ9 της apple είναι πιο γρήγορο και σωστό , αλλά.... Αν κάνεις ένα γράμμα λάθος δεν μπορείς να πατήσεις πάνω στην λέξη και να συμπληρώσεις ένα γράμμα ώστε να φτιάξει η λέξη. Πρέπει να σβήσεις την λέξη και να γράψεις ξανά από την αρχή. Έχει και καλύτερο λεξιλόγιο με πολλές λέξεις. επίσης δεν χρειάζεται κάποιες φορές να πατήσεις το space το καταλαβαίνει ότι είναι διαφορετικές λέξεις. Όταν όμως δεν το κάνει τότε κολλάει τις λέξεις και πρέπει να τα σβήσεις όλα διότι όπως είπα δεν μπορείς να βάλεις τον κέρσορα ανάμεσα από γραμαμτα. Πράγμα που πραγματικά σου σπάει τα νεύρα.
Εν ολίγοις, με βολεύει πολύ το Android.
Έχω διαφορά apples και Android, πιο πολλά τα Android φυσικά. Πιο καλό. Vfm
Κρατας το space πατημένο και πηγαινει όπου θες ο κερσορας και σβήνεις οποιο γραμμα θες!
-
Εμ, δεν τα λέω. Για ποιον λόγο να το κάνεις έτσι παρά να πατάς όπου θέλεις για να βάλεις τον κέρσορα; Όπως είπα είναι ένας διαφορετικός τρόπος σκεψης αντιμετώπισης προβλημάτων.
-
Εμ, δεν τα λέω. Για ποιον λόγο να το κάνεις έτσι παρά να πατάς όπου θέλεις για να βάλεις τον κέρσορα; Όπως είπα είναι ένας διαφορετικός τρόπος σκεψης αντιμετώπισης προβλημάτων.
Γιατι αν περιμενεις να εστιάσει σωστά το δαχτυλο καληνυχτα!
Σε android που δουλεύω παραλληλα, αυτο ειναι κατι που μου λειπει! -
Εγώ πάντως , τόσα χρόνια επαγγελματίας δεν έχω λάβει απο κανένα χρήστη iphone ένα σωστό email με επισυναπτόμενο word ή excell!!!!
ΚΑΝΕΝΑ! Ζητάει κωδικού icloud ?????? τα αρχεία δεν ανοίγουν στο office κλπ.
(Εννοώ πως δεν ξέρουν να τα χρησιμοποιήσουν για τίποτα άλλο απο κάμερα και social media και κυρίως για να το παίζουν μούρη)Το μοναδικό προιόν της apple που έχω πάρει ηταν το 2015 ένα ipad mini με sim κάρτα μάλιστα (το 2 νομίζω) και έπαθα σοκ όταν το άνοιξα και αντιληφθηκα ότι...δεν έχει φάκελο αρχείων!!! αλλά για κάθε τι που θέλεις -pdf , office, mp3 κλπ- έπρεπε να τα διαχειριστείς απο τις αντίστοιχες εφαρμογές με καμία δυνατότητα γρήγορης αποστολής ή λήψης σε μια άλλη συσκευή!!! Ειδική άθλια εφαρμογή στα Windows για λήψη όταν τότε άπλά πρίζωνες το android σου σε PC και Laptop και έκανες ότι ήθελες, και διάφορες άλλες παρόμοιες ηλιθιότητες που ουσιαστικά το καθιστούσαν ...ανάπηρο για έστω και απλή επαγγελματική χρήση.
Αποφάσισα λοιπόν να το χρησιμοποιήσω για το αυτοκίνητο για spotify, χάρτες και αυτές τις εφαρμογες μέσω obd (dashcommand , torque οχι το καλό που δεν υπάρχει για ios αλλά κάτι άλλες βλακείες)
Εκτός απο την απίστευτη ταλαιπωρία να το συνδέσω με OBD adapters είτε wifi είτε BT και να έχω και σύνδεση με το ηχοσύστημα και hotspot παράλληλα internet , το κορυφαίο ήταν πως...λόγω χαμηλής RAM μου έκλεινε μόνο του κάποια εφαρμογή ίσως και 2 απο τις...3 (όχι 13) που έπαιζαν παράλληλα!
Δηλαδή δεν σήκωνε μαζί spotify ή Apple music , και χάρτες , dashcommand!
Ούτε καν για αυτό δεν άξιζε!Σε μια εβδομάδα πήγα και πήρα το καλύτερο τότε Samsung , Τab s κάτι με 4gb Ram και οθονάρα και ...ανάσανα!
Το άνοιγα καμιά φορά για να κάνει τις αναβαθμίσεις του και το ξαναθυμήθηκα μόλις ήρθαν τα δίδυμα το 2019 και απο κει και μετά ο ένας απο τους 2 το έχει ξεσκίσει σε χρήση youtube , και ενώ δεν είναι τόσο γρήγορο όσο τα σύγχρονα έχει καταπληκτική εώς απίστευτή διαχείριση μπαταρίας!!!!
Ο άλλος που ξεκίνησε με το παλιό tab s το έβγαλε off σε μπαταρία και τώρα έχει ήδη σχεδόν ξελιγώσει και ενα tab A8Είναι αυτή η ποιότητα .η σταθερότητα και οι αναβαθμίσεις του λογισμικού των Apple που κάνουν την διαφορά και οι χρήστες τους τα αγαπάνε παρά τις ελλείψεις σε διάφορα πράγματα σε σχέση με το android.
Επίσης εγώ ως φανατικός χρήστης και ...fanboy των Xiaomi απο το 2012 (και των καταπληκτικών meizu για όποιους τα γνωρίζουν και oneplus λίγο αργότερα) όταν δεν τα ήξεραν ούτε στην Κίνα και ορκισμένος εχθρός των iphone , πλέον με το απίστευτο κουτσούρεμα την τελευταία 4ετία του Android σε παραμετροποιηση και δυνατότητες -ακόμη και το miui της Χiaomi 2-3 χρονια τώρα δεν έχει ουτε τα μισά features που διατίθενται στην Κίνα λόγω απαγορεύσεων πνευματικών δικαιωμάτων στην Ευρώπη- και λόγω ότι και οι ναυαρχίδες android ακόμη και της Χiaomi ξεπέρασαν αρκετά το 1000αρικο και η Huawei που είναι η κορυφαία εταιρεία smartphone καταστράφηκε απο τους Αμερικανούς στην δύση , για τους λόγους αυτούς θεωρώ και εγώ πως όποιος ψάχνει πολύ καλή συσκευή το iphone είναι μονόδρομος και ίσως και VFM αφού για μια τριετία λόγω λογισμικού και αναβαθμίσεων αλλά και των υπολοίπων πλεον χαρακτηριστικών του -κάμερα , μνήμη , επεξεργαστής, οθόνη- που είναι κορυφαία.
Μοναδικές εναλλακτικές τα low range Redmi της Xiaomi που είναι καταπληκτικά για την τιμή τους (ίσως και κάποια Realme) και η δική μου λογική επιλογή κάποιο πολύ καλό midrange επίσης της Xiaomi που ανα καιρούς βγάζει πχ το τελευταίο αν και έχω χάσει λίγο τις εξελίξεις είναι το 12Χ το οποίο για 150 ευρώ τσιγγουνεύτικα να το πάρω και μέσω επιδότησης της Wind μου έστειλαν δωρεάν το A53 8/256.
Mέγα λάθος η αποχώρηση απο την αγκαλιά των Κινέζων , δεν θυμόμουν πόσα χρόνια έχω να κάνω επανεκκίνηση σε smartphone και το ξαναθυμήθηκα τώρα με το σαπάκι της Samsung!Στην επόμενη ανανέωση συμβολαίων θα πιέσω πλέον και εγώ για iphone.
Το 14 pro είναι νομίζω το πιο ολοκληρωμένο iphone ever , μόλις χάσει και αυτό το notch ίσως στο 15 και ξαναγυρίσει λογικά στην στρογγυλλεμένη πάλι σχεδίαση του 6 θα είναι η τέλεια συσκευή της αγοράς.
Toyota Corolla 2019