-
Πιθανόν
-
@ipapagi21 said in Toyota Corolla 2019:
Καλησπέρα στην παρέα! Σήμερα παρέλαβα και εγώ επιτέλους τη Style σε άσπρο (MY22). Οι πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές. Αυτό που δεν περίμενα όμως είναι να έχει μόνο μια και μόνο usb θύρα και να χρειάζεται καλώδιο για android auto, ενώ έχει ασύρματη φόρτιση κινητού. Στο ντουλαπάκι της κονσόλας δεν υπάρχει η 2η usb θύρα
Edit: να υποψιαστώ ότι φταίει το Poco X3 Pro;....
Εννοείς ότι έχει μόνο power plug 12V και όχι USB στο ντουλαπάκι ; Για κοίτα καλύτερα. 1 usb στο κάτω μέρος του ταμπλό και 1 usb στο ντουλαπάκι πρέπει να έχει.
-
την εχουνε "φαει" την 2η usb εδω και καιρο. Απαραδεκτο γιατι τι κοστος ειναι αστειο
-
Καλησπέρα στην παρέα! Σήμερα παρέλαβα και εγώ επιτέλους τη Style σε άσπρο (MY22). Οι πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές. Αυτό που δεν περίμενα όμως είναι να έχει μόνο μια και μόνο usb θύρα και να χρειάζεται καλώδιο για android auto, ενώ έχει ασύρματη φόρτιση κινητού. Στο ντουλαπάκι της κονσόλας δεν υπάρχει η 2η usb θύρα
Νομίζω δεν υπάρχει θύρα USB στο ντουλαπάκι της κονσόλας. Οπότε υπάρχει μόνο μία USB θύρα. Android Auto παίζει μόνο ενσύρματα. H Style έκδοση έχει και Toyota Smart Connect οπότε έχει ενσωματωμένη SIM για live GPS κλπ. Λογικά δεν θα χρειάζεσαι android auto.
-
@noblesse said in Toyota Corolla 2019:
@alex-mix said in Toyota Corolla 2019:
Μαλλον εγω πρεπει να μαι ανωμαλος αλλα γιατι μου αρεσουν παντα εξωτερικα τα προηγουμενα μοντελα? Πχ αυτο το σημα μπροστα δεν μου αρεσει καθολου και γενικα δεν ξερω γιατι αλλα μου θυμιζει ρενo πλεον παρα corolla.
Το σήμα C το φέρουν μόνο τα ιαπωνικά corolla εδώ και δεκαετίες για να ξεχωρίζει . Στις άλλες χώρες είναι κανονικά το σήμα της toyota.
Δυστυχώς ο αρθρογράφος έπρεπε να το γνωρίζει..
Οχι εντάξει το αναφέρει οτι είναι μόνο για την Ιαπωνική αγορά έτσι.
-
Προσωπικά μαρέσει το C σαν σήμαλόγω της ιστορίας και θα το ήθελα. Το είχα ψάξει προ ημερών και είδα κατι 400+ ευρω να ζητάνε.. Ήμαρτον που και χρυσό να ήταν λιγότερο θα κόστιζε
-
Προσωπικά μαρέσει το C σαν σήμαλόγω της ιστορίας και θα το ήθελα. Το είχα ψάξει προ ημερών και είδα κατι 400+ ευρω να ζητάνε.. Ήμαρτον που και χρυσό να ήταν λιγότερο θα κόστιζε
Tι 400 ευρώ μωρέ λες και είναι το σηματάκι της Ferrari...παντώς απο τις έντονες αλλαγές στο φεισλιφτ είναι το μονόφρυδο πίσω του σενταν.
-
@dstou said in Toyota Corolla 2019:
Πιθανόν
Φιλε dstou επειδη τωρα το διαβασα και αυτο που γραφω διαβαζετε λιγο ειρωνικο, δεν το εγραψα οτι και καλα, απλα επειδη ειδα που εγραψες για αυτιστικους και το ανελυσες ειπα μηπως δουλευεις και συ στην ψυχικη υγεια οπως και γω γιαυτο εγραψα συναδελφος.
-
@stavrapt said in Toyota Corolla 2019:
Νομίζω δεν υπάρχει θύρα USB στο ντουλαπάκι της κονσόλας. Οπότε υπάρχει μόνο μία USB θύρα. Android Auto παίζει μόνο ενσύρματα. H Style έκδοση έχει και Toyota Smart Connect οπότε έχει ενσωματωμένη SIM για live GPS κλπ. Λογικά δεν θα χρειάζεσαι android auto.
Όταν θα έχω χρόνο θα το ψάξω περισσότερο: το κινητό βγάζει κάτι για έλλειψη εξουσιοδότησης για Android Auto.
Live gps: μόνο τη θέση στάθμευσης δείχνει δεν έχει live σε κίνηση στο MyT
-
@jntaras said in Toyota Corolla 2019:
Tι 400 ευρώ μωρέ λες και είναι το σηματάκι της Ferrari
Του λόγου το αληθές...
https://www.ebay.com/p/26021349805?iid=374081486152
Μου έπεσαν τα μαλλιά
-
@jntaras said in Toyota Corolla 2019:
Tι 400 ευρώ μωρέ λες και είναι το σηματάκι της Ferrari
Του λόγου το αληθές...
https://www.ebay.com/p/26021349805?iid=374081486152
Μου έπεσαν τα μαλλιά
Το έψαξα μόλις το είπες! σοκ
-
Εδώ διακρίνονται και οι αλλαγές στο facelift, μαζί με το μονόφρυδο του σεντάν που ειπώθηκε και πιο πάνω
-
Τέτοιο σηματάκι είχε το κορόλλα του πατέρα μου. ΚΕ-30 του 1975.
-
Εδώ διακρίνονται και οι αλλαγές στο facelift, μαζί με το μονόφρυδο του σεντάν που ειπώθηκε και πιο πάνω
Το μονοφρυδο στο βίντεο είναι όπως στο υπάρχον μοντέλο απλά μαύρο λόγο της έκδοσης gr στο πιο πάνω ποστ φαίνεται να είναι από διαφανές κόκκινο πλαστικό όπως στα φανάρια
-
@izz said in Toyota Corolla 2019:
Το μονοφρυδο στο βίντεο είναι όπως στο υπάρχον μοντέλο απλά μαύρο λόγο της έκδοσης gr στο πιο πάνω ποστ φαίνεται να είναι από διαφανές κόκκινο πλαστικό όπως στα φανάρια
Ισώς επειδή η κορόλα στην Ιαπωνία ειναι Τζαπαν μεϊντ, θα υπάρχουν διαφορές εμφανισιακές και ίσως να μην δούμε εδώ μονόφρυδο. Αν δείτε και το δελτιο τύπου που είχε βγει Ιούνιο, δεν το είχε!
https://mag.toyota.co.uk/2023-toyota-corolla-revealed-with-latest-hybrid-electric-tech/ -
Θα ήθελα να ρωτήσω τους κατόχους σχετικά με το σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος αν γνωρίζετε , από ποσά km/h και πάνω λειτουργεί; (ρωτάω γιατί στο NCAP λέει για άνω των 10km/h ενώ πωλητής μου είπε για 30km/h και πάνω.
-
Εντάξει πανέμορφο αμαξάκι , το βλέπω ειδικά βράδυ σε αυτό το ασημί με μαύρο στις καλές εκδόσεις με ωραίες ζάντες και τα φώτα led μπρος πίσω , το χαζεύω.
Και πλέον με 140 αλογάκια , βελτίωση του συστήματος ηλεκτροκινητήρων να συμβάλλουν περισσότερο στην επιτάχυνση για να μειωθεί το χαρακτηριστικό στροφαρισμα - μούγκρισμα , καλό είχε κράτημα με αμεσότητα και υψηλά περιθώρια όπως γράφουν όλοι , τι άλλο να ζητήσει κάποιος στην κατηγορία.
Θέματα ίσως χαμηλότερης ποιότητας, λιγο μικρότερων χώρων , είναι άνευ σημασίας για 140 άλογα με το κορυφαίο αυτή την στιγμή υβριδικό αυτοκίνητο που εξασφαλίζει απόλυτη οικονομία σε πόλη και περιαστικές μετακινήσεις , και φυσικά σε τιμές λογικές όπως μας έχει συνηθίσει η Toyota.
Πραγματικά 1η επιλογή με διάφορα από τους άλλους , αν έρθει στα 24-25 σε μια έκδοση όπως η τωρινή style , πρέπει ολοι οι άλλοι ειδικά στην Ελλάδα να τα κλείσουν τα μαγαζάκια τους.PS: Δεν κατάλαβα καλά τον Ισπανό αλλά είπε για ημιακαμπτο πίσω;
Πολλαπλών δεν είχε πίσω η Corolla ; -
@vagkirk said in Toyota Corolla 2019:
Πραγματικά 1η επιλογή με διάφορα από τους άλλους , αν έρθει στα 24-25 σε μια έκδοση όπως η τωρινή style
Πολλαπλών δεν είχε πίσω η Corolla ;- Δύσκολο, αφού 25.500 έχει τώρα η Style. Δεν πιστεύω να έρεθ κάτω από τα 26.000 η F/L και πιο κοντά στα 27 την κόβω. Στα 24-25.000 μπορεί να έρθει η Active+, που πάλι θα είναι καλή τιμη και προσωπικά θα το σκεφτώ να αλλάξω την δικιά μου με την F/L.
- Όχι πολλαπλών, ακόμα καλύτερα: διπλά ψαλίδια.
-
@vagkirk said in Toyota Corolla 2019:
Εντάξει πανέμορφο αμαξάκι , το βλέπω ειδικά βράδυ σε αυτό το ασημί με μαύρο στις καλές εκδόσεις με ωραίες ζάντες και τα φώτα led μπρος πίσω , το χαζεύω.
Και πλέον με 140 αλογάκια , βελτίωση του συστήματος ηλεκτροκινητήρων να συμβάλλουν περισσότερο στην επιτάχυνση για να μειωθεί το χαρακτηριστικό στροφαρισμα - μούγκρισμα , καλό είχε κράτημα με αμεσότητα και υψηλά περιθώρια όπως γράφουν όλοι , τι άλλο να ζητήσει κάποιος στην κατηγορία.
Θέματα ίσως χαμηλότερης ποιότητας, λιγο μικρότερων χώρων , είναι άνευ σημασίας για 140 άλογα με το κορυφαίο αυτή την στιγμή υβριδικό αυτοκίνητο που εξασφαλίζει απόλυτη οικονομία σε πόλη και περιαστικές μετακινήσεις , και φυσικά σε τιμές λογικές όπως μας έχει συνηθίσει η Toyota.
Πραγματικά 1η επιλογή με διάφορα από τους άλλους , αν έρθει στα 24-25 σε μια έκδοση όπως η τωρινή style , πρέπει ολοι οι άλλοι ειδικά στην Ελλάδα να τα κλείσουν τα μαγαζάκια τους.PS: Δεν κατάλαβα καλά τον Ισπανό αλλά είπε για ημιακαμπτο πίσω;
Πολλαπλών δεν είχε πίσω η Corolla ;Στο γιαπωνέζικο site, λέει ότι άλλαξαν στις απλές εκδόσεις τα διπλά ψαλίδια με ημιακαμπτο άξονα. Τώρα αν το κάνουν και στις φθηνές υβριδικές, ένας θεός ξέρει!
-
@kozani76 said in Toyota Corolla 2019:
Στο γιαπωνέζικο site, λέει ότι άλλαξαν στις απλές εκδόσεις τα διπλά ψαλίδια με ημιακαμπτο άξονα. Τώρα αν το κάνουν και στις φθηνές υβριδικές, ένας θεός ξέρει!
Καλά εάν το έκαναν αυτό από εμένα έφαγε άκυρο και είναι ένας σοβαρός λόγος να κρατήσω το 122άρι μιας και έχω μπεί στον πειρασμό για το facelift.
Πιο πολύ με "ψήνει" η αναβαθμισμένη ηχομόνωση καθώς είμαι προερχόμενος από γερμανό και είχα κακομάθει σε αυτόν τον τομέα.
Έαν το έκαναν αυτό, κρατάω το 122 και το πλακώνω στα ηχομονωτικά που ήταν και ο αρχικός μου σκοπός!
Toyota Corolla 2019