-
Πως τολμάνε να βγάζουν αυτοκίνητα για Α to Β χρήση με οικονομία και αξιοπιστία. Πρέπει να μας γεμίσουν με GR Yaris/Corolla για να τους παραδεχτούμε οτι βγάζουν αυτοκίνητα. Λες και έχουμε 50χιλ ή δρόμους για τέτοια αμάξια.. Ο,τι να ναι.
-
@pashalisg said in Toyota Corolla 2019:
Πως τολμάνε να βγάζουν αυτοκίνητα για Α to Β χρήση με οικονομία και αξιοπιστία. Πρέπει να μας γεμίσουν με GR Yaris/Corolla για να τους παραδεχτούμε οτι βγάζουν αυτοκίνητα. Λες και έχουμε 50χιλ ή δρόμους για τέτοια αμάξια.. Ο,τι να ναι.
και οι χουβερ ηλεκτρικες σκουπες καθαριζουν πραγματι καλα. εχουν και παρομοιο ηχο.
-
@lap said in Toyota Corolla 2019:
Ναι εντάξει....
Κάθε αυτοκίνητο έχει την κατηγορία του.
Το στρίψιμο του είναι πολύ πάνω από το μέσο όρο, το κινητήριο σύνολο είναι αργουτσικο στα 1.8. και καλό στα 2.0Δεν προσφέρεται για να κάνει κόντρες.
Τώρα αν θες hard core καταστάσεις έχει προτάσεις η toytoa , μη στεναχωριέσαι.
Εσύ με το γρήγορο κρύβεσαι από ότι φαίνεται μη σε ντροπιάσουν κάτι φηβ
Χαχα Lap με cirus μου θυμίζετε διάλογο πωλητή με αγοραστη
-
Το ecvt ειναι λοιπόν το θέμα.
-
@alex-mix said in Toyota Corolla 2019:
@lap said in Toyota Corolla 2019:
Ναι εντάξει....
Κάθε αυτοκίνητο έχει την κατηγορία του.
Το στρίψιμο του είναι πολύ πάνω από το μέσο όρο, το κινητήριο σύνολο είναι αργουτσικο στα 1.8. και καλό στα 2.0Δεν προσφέρεται για να κάνει κόντρες.
Τώρα αν θες hard core καταστάσεις έχει προτάσεις η toytoa , μη στεναχωριέσαι.
Εσύ με το γρήγορο κρύβεσαι από ότι φαίνεται μη σε ντροπιάσουν κάτι φηβ
Χαχα Lap με cirus μου θυμίζετε διάλογο πωλητή με αγοραστη
Τι επιτόκιο έχετε;;Ααα βαρετό είναι....
-
Λίγο το θέμα για τα σπίτια, λίγο αυτές οι συζητήσεις εδώ, αρχίζω να πιστεύω ότι για την εγγραφή στο φόρουμ ζητάνε να δούνε φορολογική δήλωση και δεν βάζουν άτομα που βγάζουν λιγότερα από 50 k € ξέρω γω.
-
@gatoz said in Toyota Corolla 2019:
και οι χουβερ ηλεκτρικες σκουπες καθαριζουν πραγματι καλα. εχουν και παρομοιο ηχο.
τΟ αΜαΞι ΜοΥ ΕιΝαΙ ΠιΟ γΡηΓοΡΟ αΠο τΟ ΔικΟ σΟυ
-
ή δρόμους για τέτοια αμάξια
Δρόμους πάντως έχουμε. Η Ελλάδα είναι παράδεισος για στροφοδιαδρομές και το μποτιλιάρισμα στις Εθνικές είναι σπάνιο. Πίστες δεν έχουμε.
-
Δεν είπα αυτό!!!
Μάγκες είναι και καλά κάνουν. και γω αυτό θα έκανα.
Λέω ότι δεν χρειάζεται να αρέσουν και σε κολλημένους σαν και εμένα. Εγώ είμαι ο περίεργος και ο ελέφαντας στο δωμάτιο.
Και ήδη είπα ότι τους παραδέχομαι δεν ξέρω τι διαβάζεις
ΥΓ δρομους σε ορεινές διαδρομές για στριφτερα αμάξια μια χαρά έχουμε πολλους κιολας. Για τα χρήματα που διαθέτει καποιος ουδέν σχόλιον. αλλά δεν χρειάζεται να ξοδέψεις πολλά για να έχεις ενα μη βαρετο αμάξι (για μένα πάντα μιλάω)
-
Μόνο μη χέσεις....μόνο αυτο σου λέω...
Έχουμε μαζευτεί ήδη πολλοί εδώ μέσα, θα γίνει κόλαση το δωμάτιο -
Aν και είμαστε offtopic, σε σχέση με την οδηγική συμπεριφορά του CHR:
τα διπλά ψαλίδια πίσω φαίνονται στην άσφαλτο,σε κλειστές στροφές.Στο καπάκι πήρα στην ίδια διαδρομή Yaris cross (δικίνητο) και αντιλαμβάνεσαι την ανασφάλεια να περάσεις με τα +5-6km/h παραπάνω από το ίδιο σημείο ή και να κρατήσεις σταθερό το γκάζι.Το αυτό ισχύει και για την Corolla και σε μεγαλύτερο βαθμό.Εκτός από την ανάρτηση προφανώς παίζει ρόλο και το καλύτερο "πάτωμα" που έχουν από το yaris. Εκεί που υστερούν ακόμη από Αlfa (4 στην οικογένεια),Mazda,Bmw,Ford (2, εκ των οποίων ένα Focus ST) είναι στο σύστημα δνσης, γι αυτό και π.χ. τo CX30 (έχω τεστάρει το 3αρι) που αναφέρθηκε παραπάνω,μαζί με το καλό σασί του καλύπτει την "αδυναμία" του ημιάκαμπτου.
Γενικά μιλώντας, κατά τη γνώμη μου,η Toyota πέραν επιδόσεων και τιμονιού (που έχει λιγάκι βελτιωθεί),έχει πλησιάσει σε οδηγική συμπεριφορά αρκετά τους πρωτοπόρους.Αλλά για να το καταλάβεις πρέπει κυρίως να προσπαθήσεις να την "στραμπουλήξεις" σε επαρχιακό,ημιαστικό δίκτυο. -
To 95% ψωνίζει με βάση την ομορφιά , οικονομία , ανέσεις/χώρους.
Αυτά τα "κοφτερά" τιμόνια και τα γκάζια σε πολλούς απο εμάς μας ακουγονται πλεον αστεία αν ζεις σε μεγαλες πόλεις και όταν η εφαρμογή τους θα γίνεται μία φορά τον χρόνο με ταυτόχρονη γκρίνια από την συζυγο ότι τρέχεις και εχουμε και παιδί στο αμάξι.
Οταν ειδικά τον υπόλοιπο χρόνο καταριεσαι το μποτιλιάρισμα και την άνοδο της βενζίνης.
Τουλάχιστον μετά απο τα 40 για εμενα γιατι πριν είχα μια Αλφα 156 που την ευχαριστιομουν.
Οπότε , ναι , εκτιμαμε οι περισσότεροι , την άνεση και την οικονομία όταν πηγαίνουμε απο το Α στο Β.
Φυσικά υπάρχει και το υπόλοιπο 5% που δεν ενδιαφερεται για τα αποπάνω ή μπορεί να έχει 2-3 αυτοκίνητα για το κεφι του. -
@super-t said in Toyota Corolla 2019:
Λίγο το θέμα για τα σπίτια, λίγο αυτές οι συζητήσεις εδώ, αρχίζω να πιστεύω ότι για την εγγραφή στο φόρουμ ζητάνε να δούνε φορολογική δήλωση και δεν βάζουν άτομα που βγάζουν λιγότερα από 50 k € ξέρω γω.
ενα μικρό στριφτερο αμαξάκι που δεν είναι καν γρήγορο μπορεί να είναι διασκεδαστικό και fun to drive και μπορεί να το αγοράσει ο οποιοσδήπωτε.
τώρα από εκεί και πέρα πέστε να με φάτε οτι μιλάω για πανάκριβα αμάξια επείδη λέω οτι τα περισσότερα toyota είναι βαρετά. λες και δεν μπορώ να έχω εγώ αποψη διαφορετική.
-
@kpaiss said in Toyota Corolla 2019:
Αυτά τα "κοφτερά" τιμόνια και τα γκάζια σε πολλούς απο εμάς μας ακουγονται πλεον αστεία αν ζεις σε μεγαλες πόλεις και όταν η εφαρμογή τους θα γίνεται μία φορά τον χρόνο με ταυτόχρονη γκρίνια από την συζυγο ότι τρέχεις και εχουμε και παιδί στο αμάξι.
Οταν ειδικά τον υπόλοιπο χρόνο καταριεσαι το μποτιλιάρισμα και την άνοδο της βενζίνης.
Τουλάχιστον μετά απο τα 40 για εμενα γιατι πριν είχα μια Αλφα 156 που την ευχαριστιομουν.
Οπότε , ναι , εκτιμαμε οι περισσότεροι , την άνεση και την οικονομία όταν πηγαίνουμε απο το Α στο Β.
Φυσικά υπάρχει και το υπόλοιπο 5% που δεν ενδιαφερεται για τα αποπάνω ή μπορεί να έχει 2-3 αυτοκίνητα για το κεφι του.αντε γεια σου.
καλά κάνουν και σας φαίνονται αστεία, έχετε αλλες ανάγκες
αυτό δεν σημαίνει οτι το 5% δεν μπορεί να έχει αλλες προτιμήσεις και άποψη
-
@cirus said in Toyota Corolla 2019:
τώρα από εκεί και πέρα πέστε να με φάτε οτι μιλάω για πανάκριβα αμάξια επείδη λέω οτι τα περισσότερα toyota είναι βαρετά. λες και δεν μπορώ να έχω εγώ αποψη διαφορετική.
Φυσικά και μπορείς!! Το ερώτημα είναι ότι έχεις οδηγήσει τα σύχγρονα με τα διπλά ψαλίδια ή το βασίζεις στα παλαιότερα μοντέλα? γιατι και εγώ ένα εταιρικό Αουρις υβρίδιο που είχα ήθελα να κατέβω να το σπάσω...τόσο άθλιο ήταν!!
-
Εχει προοδεύσει η Τογιότα στην οδηγική συμπεριφορά αλλά για να το πετύχει αυτό εν μέρει έχει χαμηλώσει ολα της τα αμάξια!
Αλλά ακόμα υπολείπεται σε αίσθηση τιμονιού!
Πολύ πλαδαρό ακόμα ... -
@fanis75 said in Toyota Corolla 2019:
Φυσικά και μπορείς!! Το ερώτημα είναι ότι έχεις οδηγήσει τα σύχγρονα με τα διπλά ψαλίδια ή το βασίζεις στα παλαιότερα μοντέλα? γιατι και εγώ ένα εταιρικό Αουρις υβρίδιο που είχα ήθελα να κατέβω να το σπάσω...τόσο άθλιο ήταν!!
Ενας αδερφικός μου φίλος έχει αγοράσει το CHR 1,8
του έχω πει ότι το θέλω βόλτα να έχω ολοκληρωμένη άποψη απλά όλο κάτι συμβαίνει και δεν συναντιόμαστε. Πάντως ότι έχω οδηγήσει σε TOYOTA στο παρελθόν ήταν βαρετο γενικά.
και ο ίδιος μου έχει πει ότι γενικά δεν είναι και πολύ σπορ αλλά το επαινεί για την οικονομία του. Ο ίδιος το λέει αυτό που το έχει οχι εγώ. Το αυτόματο του επίσης ειναι τροχοπέδη για να μου αρέσει. Παρόλα αυτα δεν λέω ψέματα δεν το έχω οδηγήσει ακόμα
-
Φυσικά υπάρχει και το υπόλοιπο 5% που δεν ενδιαφερεται για τα αποπάνω ή μπορεί να έχει 2-3 αυτοκίνητα για το κεφι του.αντε γεια σου.
καλά κάνουν και σας φαίνονται αστεία, έχετε αλλες ανάγκες
αυτό δεν σημαίνει οτι το 5% δεν μπορεί να έχει αλλες προτιμήσεις και άποψη
Φυσικα μαζί σου!!
Απλα μην το παμε στο άλλο άκρο και ψαχνουμε γιατί πουλάει η Toyota αφου έχει βαρετα αμάξια. Αυτό το και καλά "βαρετό" απολαμβάνουμε γιατι ζουμε Αθηνα!! (προσωπικα καθόλου βαρετο δεν το βρισκω)
Αν μου έδιναν γκαζια και κοφτερα τιμονια , 1000 φορές θα τα άλλαζα με αυτοματο και οικονομία και ας ήταν και ακριβοτερο. (οχι τωρα που ειναι και φθηνοτερο). -
και ο ίδιος μου έχει πει ότι γενικά δεν είναι και πολύ σπορ αλλά το επαινεί για την οικονομία του. Ο ίδιος το λέει αυτό που το έχει οχι εγώ. Το αυτόματο του επίσης ειναι τροχοπέδη για να μου αρέσει. Παρόλα αυτα δεν λέω ψέματα δεν το έχω οδηγήσει ακόμα
Προφανώς και δεν είναι σπορ...απλά λέω ότι δεν έχει σχέση με τα Τογιότα του παρελθόντος που ήθελες να τους βάλεις φωτιά να τα κάψεις. Είναι πιο κοντά στα φορντ παρά στα παλιά Τοφιότα. Οταν το οδήγησα 1η φορά είπα "αυτό ρε συ δεν είναι Τογιότα, αυτό στρίβει". Και το έστειλα μεταξύ άλλων σχολίων μου και στην Τογιότα...και με πήρε τηλέφωνο ο Product Manager να με ρωτήσει εντυπώσεις και εαν είμαι δημοσιογράφος (!!!).
Για το κιβώτιο σίγουρα είναι τροχοπέδη, το λέω και εγώ. Δεν έχει καμία σχέση με σπορ ή γρήγορη οδήγηση. Μιλάω καθαρά για στήσιμο και αναρτήσεις.
-
Φυσικά υπάρχει και το υπόλοιπο 5% που δεν ενδιαφερεται για τα αποπάνω ή μπορεί να έχει 2-3 αυτοκίνητα για το κεφι του.Είμαι 27 και έχω την ίδια άποψη. Και δουλεύω πάνω σε motorsport ομάδα
Toyota Corolla 2019