-
@fanis75 said in Toyota Corolla 2019:
@tkin73 said in Toyota Corolla 2019:
φυσικα αν ερθει το κρος σε 1.8 νομιζω οτι δεν εχει νοημα καποιος να παει σε chr
Φυσικά και θα έχει λόγο. Το βασικότερο κριτήριο του 99% των αγοραστών: εμφάνιση! Το CHR πουλάει κυρίως λόγω εμφάνισης...ο κόσμος προτιμάει να δώσει €3.000 παραπάνω για το CHR (εναντι της Κορόλα), το οποίο ενώ χάνει σε όλους τους τομείς, είναι πολύ πιο όμορφο.
Εχω παρατηρήσει ότι όσοι ψάχνουν για VFM αυτοκίνητα και πρακτικότητα είναι σχεδόν αδύνατο να καταλάβουν τους υπόλοιπους αγοραστές που κοιτάνε άλλα πράγματα, τους φαίνεται αδιανόητο
Υπάρχουν εξαιρέσεις αλλα οι περισσότεροι δεν καταλαβαίνουν.
Ο κουμπάρος μου πχ: Αμάξι δεν είναι? Δεν πάει από το α στο Β και είναι αξιόπιστο? κοστος συντήρησης και κατανάλωσης? χώροι για την οικογένεια? κόστος και δόσεις. Τα υπόλοιπα του είναι αδιανόητα, άχρηστες πληροφορίες και αδιάφορα.
Οταν είδε πόσο αγόρασα το PUMA το πρώτο πράγμα που είπε ότι είμαι μ@λ@κ@ς
καλά και με τις μηχανές μια ζωη έτσι με έλεγε χαχαχαχχαχαχα
Οταν τους πεις για ομορφιά πχ θα πει καλά να σε πάει στη δουλειά θες οχι να το γ@μ..σ3ις
-
Απλώς τα νέα toyota πλέον έχουν πολύ καλή ποιότητα κύλισης και πάνω από το μέσο όρο οδική συμπεριφορά, είναι έως και σπορτίφ.
-
-
Οδήγησε το chr και πες μου πάσχει οδηγικά. Το αυτοκίνητο όχι μόνο είναι τρένο αλλά έχει και πολύ ενδιαφέρουσα αίσθηση.
-
@lap said in Toyota Corolla 2019:
Οδήγησε το chr και πες μου πάσχει οδηγικά. Το αυτοκίνητο όχι μόνο είναι τρένο αλλά έχει και πολύ ενδιαφέρουσα αίσθηση.
οκ
-
Οδήγησε το yaris gr και έλα πες μας μετα πως θα νιωθεις
-
Οδήγησε το yaris grκαι έλα πες μας μέτα πως θα νιωθεις
ΑΥΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ, θα το ήθελα πολύ!!!!
Ειναι η απόδειξη ότι αν θελουν μπορούν να κάνουν παπάδες και όχι βαρετα αυτοκίνητα
-
Πάνε πάρε ένα οποιοδήποτε καλό οικογενειακό ford suv, οδήγησε το και μετά οδήγησε το chr και έλα πες μας. Θα βρεις τεράστιες διαφορές;;;
Είναι πάρα που καλό το chr, το πίσω μέρος δε από τα καλύτερα στα suv.
-
Πάνε πάρε ένα οποιοδήποτε καλό οικογενειακό ford suv, οδήγησε το και μετά οδήγησε το chr και έλα πες μας. Θα βρεις τεράστιες διαφορές;;;
Είναι πάρα που καλό το chr, το πίσω μέρος δε από τα καλύτερα στα suv.
βαρετο
-
Ναι εντάξει....
Κάθε αυτοκίνητο έχει την κατηγορία του.
Το στρίψιμο του είναι πολύ πάνω από το μέσο όρο, το κινητήριο σύνολο είναι αργουτσικο στα 1.8. και καλό στα 2.0Δεν προσφέρεται για να κάνει κόντρες.
Τώρα αν θες hard core καταστάσεις έχει προτάσεις η toytoa , μη στεναχωριέσαι.
Εσύ με το γρήγορο κρύβεσαι από ότι φαίνεται μη σε ντροπιάσουν κάτι φηβ
-
μια και εχω μια πενταδα....
ειναι μπορινγκ, χειροτερο και απο δικαιολογιες των μηχανικων για τα αισχη που χτισανε.... -
@gatoz said in Toyota Corolla 2019:
ειναι μπορινγκ, χειροτερο και απο δικαιολογιες των μηχανικων για τα αισχη που χτισανε....Δεν μετρά εσύ, είσαι προκατειλημένος. Γιατί το CHR στρίβει πολύ καλύτερο από το δικίνητο Βιτάρα....απλά εσύ δεν το παραδέχεσαι. Να μου πεις ότι δεν έχει γκάζι (το 1.8) να το δεχτώ. Αλλά σε στρίψιμο δεν έχει αντίπαλο 2wd (εξαιρούνται φορντ και μπεμβε).
-
@tkin73 said in Toyota Corolla 2019:
φυσικα αν ερθει το κρος σε 1.8 νομιζω οτι δεν εχει νοημα καποιος να παει σε chr
Φυσικά και θα έχει λόγο. Το βασικότερο κριτήριο του 99% των αγοραστών: εμφάνιση! Το CHR πουλάει κυρίως λόγω εμφάνισης...ο κόσμος προτιμάει να δώσει €3.000 παραπάνω για το CHR (εναντι της Κορόλα), το οποίο ενώ χάνει σε όλους τους τομείς, είναι πολύ πιο όμορφο.
σε σχεση με το κορολα κρος που εχουμε δει το chr ειναι πιο όμορφο? στα ματια μου οχι.
-
@gatoz said in Toyota Corolla 2019:
ειναι μπορινγκ, χειροτερο και απο δικαιολογιες των μηχανικων για τα αισχη που χτισανε....Δεν μετρά εσύ, είσαι προκατειλημένος. Γιατί το CHR στρίβει πολύ καλύτερο από το δικίνητο Βιτάρα....απλά εσύ δεν το παραδέχεσαι. Να μου πεις ότι δεν έχει γκάζι (το 1.8) να το δεχτώ. Αλλά σε στρίψιμο δεν έχει αντίπαλο 2wd (εξαιρούνται φορντ και μπεμβε).
Στην έρευνα που είχα κάνει για αγορά όντως το chr ήταν πολυ καλό σε κράτημα.
Το cx 30 όμως είχε καλύτερο. -
@cirus said in Toyota Corolla 2019:
Φίλε cirus...
Όταν αγόρασα σκούτερ sh-300 το 2007 και έλεγα ότι το πήρα 5.500 €, κανείς σχεδόν δεν έλεγε μεγειά ή καλοτάξδο...
Μου έλεγαν ότι με τόσα λεφτά μπορούσα να πάρω αμάξι...
Το γεγονός ότι κανένα αμάξι δεν περνάει ανάμεσα από τα άλλα, δεν βολεύει σε καθημερινές μετακινήσεις στο κέντρο και σε τελική ανάλυση μηχανάκι χρειαζόμουνα, περνούσε απαρατήρητο...
Αφού από ένα σημείο και μετά, όταν άκουγα την ίδια ατάκα για αμάξι έλεγα:
Με αυτά τα λεφτά μπορούσα να πάρω 22 κοστούμια των 250 € αλλά ΔΕΝ χρειάζομαι κοστούμια...
Επίσης μπορούσα να πάρω 10 τηλεοράσεις των 550 € αλλά μαντέψτε...ΔΕΝ χρειάζομαι τηλεοράσεις...
Να συνεχίσω?Και κάπου εκεί μου έλεγαν...οκ έχεις δίκιο...
-
Τώρα αν θες hard core καταστάσεις έχει προτάσεις η toytoa , μη στεναχωριέσαι.
Γιατί να στεναχωρεθώ???
Και βεβαια έχει. Αν θελει είπα και πιο πριν κάνει παπάδες
Και στο παρελθόν είχε απιστευτα ομορφα γρήγορα και καλά αυτοκίνητα.
Ειναι επιλογή της να βγάζει οικονομικά , βαρετά αυτοκίνητα δεκαετίες τώρα που πουλάνε πολλά και βγάζει κέρδος. Εγώ μαγκιά το λέω. Δεν χρειάζεται να μου αρέσουν κιόλας
Εγραψες για το GR yaris πριν τι έγραψα? ότι δεν το ήθελα?
Αν γράψεις για το Supra τι θα σου πω? μαπα είναι ?
Αλλα το CHR ότι και να λες είναι βαρετο απλά δεξου την αντίθετη αποψη από την δική σου. εσύ μπορεις να έχεις αλλη μην προσπαθεις να πείσεις εμένα. Δεν χρειάζεται να συμφωνούμε σε όλα
-
@antoniokon said in Toyota Corolla 2019:
@cirus said in Toyota Corolla 2019:
Φίλε cirus...
Όταν αγόρασα σκούτερ sh-300 το 2007 και έλεγα ότι το πήρα 5.500 €, κανείς σχεδόν δεν έλεγε μεγειά ή καλοτάξδο...
Μου έλεγαν ότι με τόσα λεφτά μπορούσα να πάρω αμάξι...
Το γεγονός ότι κανένα αμάξι δεν περνάει ανάμεσα από τα άλλα, δεν βολεύει σε καθημερινές μετακινήσεις στο κέντρο και σε τελική ανάλυση μηχανάκι χρειαζόμουνα, περνούσε απαρατήρητο...
Αφού από ένα σημείο και μετά, όταν άκουγα την ίδια ατάκα για αμάξι έλεγα:
Με αυτά τα λεφτά μπορούσα να πάρω 22 κοστούμια των 250 € αλλά ΔΕΝ χρειάζομαι κοστούμια...
Επίσης μπορούσα να πάρω 10 τηλεοράσεις των 550 € αλλά μαντέψτε...ΔΕΝ χρειάζομαι τηλεοράσεις...
Να συνεχίσω?Και κάπου εκεί μου έλεγαν...οκ έχεις δίκιο...
ναι μωρε απλά παρουσιάζω το σκεπτικό αυτών των ανθρώπων. Καλά κάνουν και έχουν το σκεπτικό τους απλά έχω παρατηρήσει ότι είναι σχεδόν αδύνατο να προσπαθήσουν να καταλάβουν τον άλλο
-
Όλος ο κόσμος που οδηγεί, δημοσιογράφοι, δοκιμάστες κτλ αναφέρουν το ποσο καλα στρίβει για suv, όχι μονο εγώ. Αυτό τόνισα πιο πάνω, ότι δηλαδ έχουν σπορτιφ οδική συμπεριφορά. Αυτό σημαίνει σπορτιφ συμπεριφορά. Δεν είπε κανείς ότι είναι γρήγορα.
Εσύ το βαρετό το συνδιάζεις μονάχα με τον όρο ταχύτητα. Δεν είναι έτσι, εκεί διαφωνούμε. -
Όλος ο κόσμος που οδηγεί, δημοσιογράφοι, δοκιμάστες κτλ αναφέρουν το ποσο καλα στρίβει για suv, όχι μονο εγώ. Αυτό τόνισα πιο πάνω, ότι δηλαδ έχουν σπορτιφ συμπεριφορά. Αυτό σημαίνει σπορτιφ συμπεριφορά. Δεν είπε κανείς ότι είναι γρήγορα.
Εσύ το βαρετό το συνδιάζεις μονάχα με τον όρο ταχύτητα. Δεν είναι έτσι, εκεί διαφωνούμε.ΟΧι ταχύτητα έχει σχετικά καλή ειδικα το 2λιτρο, απλά είναι βαρετό
-
Οκ!
Toyota Corolla 2019