-
@terryp117 said in Toyota Corolla 2019:
@vagkirk said in Toyota Corolla 2019:
Μήπως δεν είναι απαραίτητο σε χώρες όπως η δική μας που οι θερμοκρασίες δεν είναι ιδιαίτερα χαμηλές.
Δεν νομίζω πως οι επενδύσεις αυτές στο καπώ προσφέρουν ηχομόνωση.
Κάπου είχε συζητηθεί το θέμα επισταμένως εδώ στο φόρουμ με harrisma και Lap (αν θυμάμαι σωστά) να ξιφουλκουν ...μέχρι τέλους για το ζήτημα αυτό.ΤΟ ΚΑΣΚΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ είχα πριν το κορόλα,το είχε. Τότε γιατί το βάζουν..??θερμομόνωση..?? Ποιος,από ποιον..??
Εδώ το εχει το corolla το δικό μου που είναι Μοντ 2006
-
@lap said in Toyota Corolla 2019:
@vagkirk said in Toyota Corolla 2019:
Μήπως δεν είναι απαραίτητο σε χώρες όπως η δική μας που οι θερμοκρασίες δεν είναι ιδιαίτερα χαμηλές.
Δεν νομίζω πως οι επενδύσεις αυτές στο καπώ προσφέρουν ηχομόνωση.
Κάπου είχε συζητηθεί το θέμα επισταμένως εδώ στο φόρουμ με harrisma και Lap (αν θυμάμαι σωστά) να ξιφουλκουν ...μέχρι τέλους για το ζήτημα αυτό.Και φυσικά ο lap κέρδισε αφού έβγαλε τους κωδικούς ανταλλακτικών των μονώσεων που περιγράφονται ως θερμοηχομονωτικα από τους ίδιους του κατασκευαστές (αυτοκινητοβιομηχανίες).
Μπράβο του ανίκητου!
-
To λευκο μη μεταλλικο χρωμα της Τογιοτα ειναι αντοχης ή της πλακας;
-
@spiros-0 said in Toyota Corolla 2019:
To λευκο μη μεταλλικο χρωμα της Τογιοτα ειναι αντοχης ή της πλακας;
Το ασημί περλέ με την κεραμική επίστρωση της Toyota πάντως είναι υπερευαίσθητο, αλλά γενικά οι Ιάπωνες κάνουν οικονομία στο χρώμα σε σχέση με άλλους κατασκευαστές.
-
Συναγερμό έχετε βάλει στο δικό σας; Σκέφτομαι να ζητήσω δώρο τον συναγερμό αλλά έχω ακούσει ότι ξηλωνουν το ταμπλό. Είναι επίφοβο;
-
@vast said in Toyota Corolla 2019:
Συναγερμό έχετε βάλει στο δικό σας; Σκέφτομαι να ζητήσω δώρο τον συναγερμό αλλά έχω ακούσει ότι ξηλωνουν το ταμπλό. Είναι επίφοβο;
Ούτε έβαλα, ούτε θα έβαζα ποτέ σε κανένα καινούργιο αυτοκίνητο. Ειδικά αυτούς (και με τον τρόπο) που βάζουν ως "δώρο"...με τίποτα όμως!
-
@fanis75 said in Toyota Corolla 2019:
Ούτε έβαλα, ούτε θα έβαζα ποτέ σε κανένα καινούργιο αυτοκίνητο. Ειδικά αυτούς (και με τον τρόπο) που βάζουν ως "δώρο"...με τίποτα όμως!
Οταν βαζεις παραγγελία δε στο τοποθετουν από το εργοστάσιο? Δε μιλάω για ετοιμοπαράδοτο. Γιατί στους διαμορφωτές υπάρχει η επιλογή για συναγερμό.
-
@tsek said in Toyota Corolla 2019:
Οταν βαζεις παραγγελία δε στο τοποθετουν από το εργοστάσιο? Δε μιλάω για ετοιμοπαράδοτο. Γιατί στους διαμορφωτές υπάρχει η επιλογή για συναγερμό.
Σε κάποια αυτοκίνητα γίνεται. Στην Κορόλα (απο όσο ξέρω) όχι δεν γίνεται για την Ελλάδα. Γενικά στην Ελλάδα, πέρα από ηλιοροφή, δεν σε αφήνουν να παραγγείλεις άλλα εργοστασιακά έξτρα (ούτε αισθητήρες, εδώ τους βάζουν). Συναγερμό δεν έχω δει στον διαμορφωτή της Κορόλα...ίσως μου έχει διαφύγει.
-
Συναγερμό δεν έχω δει στον διαμορφωτή της Κορόλα...ίσως μου έχει διαφύγει.Έχει η 1.8 TS. Το sedan δεν έχει και με το hatchback δεν έχω ασχοληθεί.
-
@sabas_thess said in Toyota Corolla 2019:
Έχει η 1.8 TS. Το sedan δεν έχει και με το hatchback δεν έχω ασχοληθεί.
Αααα ΟΚ, σωστά. Εγώ μόνο HB κοιτάω...οπότε δεν έχω δει τι υπάρχει στα άλλα 2...τα έχω σχεδόν ξεχάσει ότι υπάρχουν....αχαχα!
-
Σε κάποια αυτοκίνητα γίνεται. Στην Κορόλα (απο όσο ξέρω) όχι δεν γίνεται για την Ελλάδα. Γενικά στην Ελλάδα, πέρα από ηλιοροφή, δεν σε αφήνουν να παραγγείλεις άλλα εργοστασιακά έξτρα (ούτε αισθητήρες, εδώ τους βάζουν). Συναγερμό δεν έχω δει στον διαμορφωτή της Κορόλα...ίσως μου έχει διαφύγει.
Όντως, προσφέρουν κάποια λίγα extra και σε συγκεκριμένες εκδόσεις, σε αφήνουν μικρές πινελιές να βάλεις.Αλλά αν θες να αναβαθμίσεις βασικά πράγματα(πχ ACC, Privacy Glass,Blind spot κτλ.) σε υποχρεώνουν να πας σε άλλη έκδοση.
Αν και βγαίνω λίγο εκτός θέματος, ο διαμορφωτής της Skoda νομίζω είναι από τους καλύτερους. -
Αν και βγαίνω λίγο εκτός θέματος, ο διαμορφωτής της Skoda νομίζω είναι από τους καλύτερους.
Δεν είναι θέμα διαμορφωτή αλλά φιλοσοφίας και διαδικασίας παραγωγής. Οι Ιάπωνες παραδοσιακά δεν αγαπάνε την custom διαμόρφωση (σε αντίθεση με τους Γερμανούς που από εκεί βγάζουν τα λεφτά) και "παίζουν" με εκδόσεις...take it or leave it ενα πράγμα.
-
Πάντως μεγάλο φάουλ να μην έχει εργοστασιακό συναγερμό, σε αυτή τη περίπτωση τι κάνουμε; Πως μπορώ να νιώθω safe; Έχετε δοκιμάσει κάτι άλλο;
-
για μενα το μεγαλυτερο φαουλ ειναι οι αισθητηρες παρκαρισματος που δεν μπαινουν με μια φυσιολογικη τιμη. Χανουν λεφτα απο αυτο, παρα πολλοι θα τους εβαζαν
-
Πάντως μεγάλο φάουλ να μην έχει εργοστασιακό συναγερμό, σε αυτή τη περίπτωση τι κάνουμε; Πως μπορώ να νιώθω safe; Έχετε δοκιμάσει κάτι άλλο;
Πριν 8 χρόνια δέχθηκα να "ξηλώσουν'' ενα ολοκαίνουργιο yaris για να μπει συναγερμός με όλα τα εξτρά που ίσχυαν τότε . Κάθε φορα που είναι εξω στον ήλιο με 35 βαθμούς και το βαζω μπροστά απο απόσταση και μπαίνω μέσα σε ενα δροσερό αυτοκίνητο λεω χαλάλι το ρίσκο και τα 550 €.
Αν διαλέξεις με βάση το πιο σοβαρό εγκαταστάτη και οχι την χαμηλότερη τιμή πιστεύω οτι δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα οτι μάρκα και να διαλέξεις. -
Εγω νοιωθω μια χαρά ασφαλής χωρις συναγερμο με ασφάλεια κλοπής! Ποτε δεν πιστεψα οτι ο συναγερμος προσφέρει ασφάλεια.
-
Εγω νοιωθω μια χαρά ασφαλής χωρις συναγερμο με ασφάλεια κλοπής! Ποτε δεν πιστεψα οτι ο συναγερμος προσφέρει ασφάλεια.
Ένας καλός συναγερμός προσφέρει ασφάλεια και έχει τόσα κλειδώματα στον κινητήρα που μόνο με γερανό μπορούν να το πάρουν. Η ασφάλεια καλό είναι να υπάρχει, αλλά όχι ως κύριο μέσο αντιμετώπισης, καθώς δεν είναι προληπτικό. Αν στο κλέψουν έμπλεξες με την ασφάλεια για το πότε θα αποζημιωθείς και πόσα θα πάρεις... Καλό είναι λοιπόν να προσπαθούμε να μην φτάσουμε ως εκεί.
-
Ο συναγερμός της Toyota που θέλουν να μου δώσουν ως δώρο, τι παραμέτρους και λειτουργίες έχει; ή είναι ένας απλός συναγερμός με ήχο; Γιατί αν ισχύει το δεύτερο τότε δεν αξίζει, πάω και βάζω έναν του εμπορίου με όλα τα καλούδια.
-
Ο συναγερμός της Toyota που θέλουν να μου δώσουν ως δώρο, τι παραμέτρους και λειτουργίες έχει; ή είναι ένας απλός συναγερμός με ήχο; Γιατί αν ισχύει το δεύτερο τότε δεν αξίζει, πάω και βάζω έναν του εμπορίου με όλα τα καλούδια.
Οι εργοστασιακοί , αντιπροσωπείας δηλ. ούτε αισθητήρες κτυπήματος έχουν ούτε ογκομετρικούς , απλά ενεργοποιούνται όταν ανοίξει μια πόρτα .
Οι καλοί σε πριμιουμ μάρκες το πολύ να έχουν ογκομετρικούς και κλίσης για ρυμούλκηση .Σε εργοστασιακό μου άρεσε η σειρήνα που ήταν θαμμένη κάπου μέσα στο πίσω φτερό, είναι και χαρακτηριστικό του πραγματικά εργοστασιακού συναγερμού, τοποθετημένου δηλ στο εργοστάσιο.
-
Με πήραν από toyota, για να ρωτήσουν εάν ενδιαφέρομαι να κλείδωσω τιμή καθώς θα ανέβουν άμεσα λόγω των τσιπακίων.
Προκαταβολή γύρω στα 3 χιλ. για corolla, και γύρω στα 2 χιλ. για yaris cross. για να κλειδώσεις μια τιμή που ήδη είχε ανέβει πριν από 2-3 μήνες.
Ο Φάνης έκανε την καλύτερη δουλειά μου φαίνεται...
Toyota Corolla 2019